2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun 3. ay kontrolumuz vardi. Zature asisi oldu yavrum. Doktorumuz Aralik'in sonunda yani 4. ayda sebze puresine ve meyve puresine baslayacagimizi soyledi. Asil curcuna saniri o zaman baslayacak. Simdi cikar memeyi daya bitsin gitsin kolaydi.

Yemek sandalyesi alan ya da arastiran, tavsiyede bulunacak olan kimse var mi?

Persembe dogum iznim sona eriyor ve birikmis senelik izinlerimi kullanacagim. Aralik'in sonu isbasi. Hayirlisi olsun insallah

Bu arada birsey dikkatimi cekti, 2013 agustos anne adaylari diye bir topic daha var ve orada da yazismalar devam ediyor. buraya girecegime yanlislikla oraya girdim de oyle farkettim

Meltemcim gecmis olsun ası icin öncelikle .

Canim burada pek cok kisi doktorunun 4. Aydan itibaren ek gıdaya başlayacağını söylemiş . Bazı doktorlarda 5. Ayda kasikla tattir 6. Ayda başla diyor hatta 2 senedir baya kampanya yürütülüyor bu yonde kamu spotu bile var .

Sorum sadece sana değil doktoru 4. Ayda başla diyen diğer arkadaşlarda cevap verebilir yanlış anlamayın sadece merak ettigim icin soruyorum sonuçta siz doktor ne derse onu yapacaksınız sonuçta

Doktorlar 4. Ayda başlayacağız dediklerinde bu ilk ay sadece 6 ay anne sutu duye bu kadar israrla neden kampanya düzenlendiğini sordunuz mü hic yani hangisi dogru olur kafam karıştı şimdi benim yani açıklamaları ne bu yonde görüş veren doktorların

Bu ne ya bende bi gaz kizimda ayri bi gaz.. Nerden cikti simdi bu anlamadim yaw.. Ev koktu resmen:)

Beklecim ben de aynı durumdayım beril benden beter
O kadar çok gaz çıkartıyoki ama bitmiyor
Ben de dün gaz sancısından bayılacaktım allahım o ne ağrı ne sancı bi kez daha kızıma hak verdim çocuk haklı bu kadar ağlamakta

Bence çok da rahat görünüyo Sulozum yaa, beni yatır oraya 1 hafta uyurum

kızlar daha öncede sormuştum ama yanıt veren olmadı.bu salıncağı kullanan var mı hızı nasıl.benim oğlum hızlı sallanmayı seviyor

Ooo kimler gelmiş redquenncim nerelerdesin?sen de çok ozlettin.. nasılsın anlat hele :))

Oooo nirelerdesin sen yaw:)

Cnm nerelerdeydin sen ;-)

amanın nerelerdesin sen yaa özledik bizde seniiii kayıp

Biz de seni özledik nerelerdesin sen yaaa hoşgeldin :))
herşeyi birer birer anlatıcam ama bunun için şimdi pek gücüm yok. hasta kv. vardı biliyosunuz. bebeğim 2 aylıkken eşine kızıp bütün evi darmaduman etmiş balyozla. deprem olsa ancak o hale gelebilirdi. buzdolabından tutun da fayanslar kadar lavabolara kadar herşey paramparçaydı. tv buzdolabı vitrin tuz buz... bize yerleşti,iyi niyetime yenik düştüm ve geldiğinin 3. günü eşimin evden ilk ayrılışında (işe gitti) beni evimden kovdu. kadın raporlu deli olunca bende mecbur korkudan annemlere gittim apar topar. eşime anneni evden gönder yoksa biter bu iş dedim. önce tamam dedi,lütfen eve dön dedi ama ben inat ettim o kadın gitmeden dönmem diye,kızımın okulu bi yana henüz lohusaydım. ertesi gün eşim 180 derece dönerek istediğin yerde dava aç annem ben ne zaman istersem o zaman gidecek dedi ve film koptu. annemler delirdi,babasını çağırıp azarladılar vs... eşim annesine ayrı bi ev tuttu ve kardeşleri yardım etmedi. 10000tl borca girdik ki zaten doğun nedeniyle darboğazdaydık. eşim artık hergün önce annesine sonra eve geliyordu. hatta bazı günler hiç gelmiyordu uyudum falan diyordu. eve gelince de tartışıyorduk çünkü saat 9dan evvel gelmiyordu,zaten gelince de annesi arıyor ve çok sıkıldığını söylüyordu.bir de tlfonda konuşmalar başlıyordu. bir gün eşime "al sen evde karınla çok tartışıyosun bu ilacı iç uyu uğraşma onla" demiş. içtin mi dedim hayır dedi ama ben artık oraya gittiğinde neden uyuyakaldığını anlamıştım. sanırım yemeğine ve ya çayına ilaç atıyordu uyusun eve gelmesin diye. ruh hastası. kızımın saçlarını kesmek istedi hatta bu gerçek değil robot içinde çip var sende ajansın dedi.aklıma geldikçe delriyorum. velhasıl kadın 2 ay bunlara harfiyen devam etti haftasonları dahil.an itibari ile 15000tl kredi borcumuz var sadece o kadın için harcanan. 10 gün evve aradı ben babanla barıştım evime geldim dedi şaka gibi. herşeye rağmen sevindik. 3 gün kaldı orda sonra vazgeçti,ben ev temizleyemem yemek yapamam orası rahat dönüyorum dedi ve döndü. saltanatım 3 gün sürdü derken eşim annesinin yanına 1 hafta hiç gitmedi,para vermedi çünkü hesabında 100 tl kalmıştı.
hafta sonu anneme gidelim mi yarım saat oturup döneriz dedi ve ben ilk kez o kadar kesin bi şekilde HAYIR dedim. peki dedi ve gitti. o kadınla nasıl görüşebilirdim onun yüzünden yuvam yıkılıyordu eşim bi canavara dönüştü. büyük kızımla birlikte gittiler . 2 saat sonra aradım şarjım az canım geliyorum dedi ve kapattı. oraya gider gitmez annesinin eşyalarını toplamış ,ben artık eşime ve çocuklarıma zaman ayırmak istiyorum kocanın yanına döne beni de rahat bırakın acıyın artık bana demiş. öldürseler o satte annesini yalnız başına bi yere göndermezdi ama yollamış eve aldığımız ve benim kendi evimden verdiğim bütün eşyaları satacak evi de kiraya verecek. halen toparlanmaya çalışıyorum bu işin özeti tabi. çok yıprandım çok ağladım,sarsıldım. Allah bildiği gibi yapsın o bilir ne yapacağını. durum böyle güzel anneneler,bu sebeple yoktum.

BU DA BENİM ADA SARE'M

Eklentiler

• $548298_10151757246329564_1029316235_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $561990_10151891409609564_1015816413_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $1380593_10151885893704564_226956583_n.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $1381200_10151885893519564_503469117_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
  • $1462871_10151975193729564_1550533935_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 34
]
Herkese abd den selmlr
bayadr ugramdm buralara
blki unutmussunuzdr beni
dgumu tr de yaptim uc ay annm bakti be egime
sagolsun cnm annm
bir aydr gurbetteyz
bebgm gayrt iyi cok sukur
ablsi ile aralri iyi gdyr simdilik
artk daha sik siznle olucm
paylsmk istdgm ck sey var

dehşete düştüm! aman yarabbim yaaa çok üzüldüm canım yaşadıklarınıza..ne kadar zor günler geçirmişsin öyle.. şizofreni çok tehlikeli bir hastalık. o hastayla beraber yaşayan diğer insanlar için özellikle. Allah korumuş yavrularını da. çünkü sen bebeğe robot muamelesi yaptığını söyleyince halamın yaşadığı geldi aklıma. onun da kv si şizofrendi ve beraber yaşıyolardı. bir gün kaşla göz arasında kuzenimi alıyor kucağına ki daha 2 yaşında falandı. 4. katta balkondan aşağı sarkıtıyor sen supermensin uç hadi diye halam son anda nasıl yakalamış bilememiş :S
demem o ki çocuklarla beraber yaşaması başlı başına bir tehlike böyle hastaların :/ inşallah kalıcı bir çözüm bulunur sorununuza canım.. öpüyorum seni...

Evet canım bildiğin aksiyon filmi. 2senedir böyle daha önce dehşet verici korku rüyaları görürdüm ama öyle böyle değil periler hayaletler filan. Şimdi aksiyona geçiş yaptım. Senin meslek neydi tatlım ?

Çocuklarına yazdıklarım az bile rica ederim canım :))

Canım Türkiye'de çok ciddi bir senaryo ve senarist sorunu var. Zaten çekilen film ve dizilerden hemen anlaşılıyor bu. Senin şu rüyalarını sen yazsana. Zaten senaryo teknikleri falan bunun için biraz çalışmak ve okumak yeter. Dizi senaristlerinin bunu bile yaptığını sanmıyorum ya. Belli mi olur Türk dizi ve sinema sektörüne yeni bir soluk getirirsin belkim:))

Ben proje analistiyim canım, aynı zamanda doktora yapmaya çalışıyorum, çalışmaya çalışıyorum:))

Red hoşgeldin diycem de şu okuduklarımdan sonra pek de hoşgelmemişsin. Senin durumuna çok üzüldüm ama kvdene de kızamadım açıkçası. Hasta işte ne yaptığını bilmiyor. Sizinle kalması Fundanın da dediği gibi başlı başına tehlike. Bi de kocana da kızamıyor insan, çünkü sonuçta anne. O da normal olmasını ister ama elde bu varsa yapacak bişey yok. Eminim ne size kıyabilmiştir ne de ona. İki arada bir derede kaldığı için ne yapacağını bilememiştir. Hepiniz açısından zor bir durum. Allah kolaylık versin.

Kızın da maviş maviş çok tatlı maşallah. Tombik tombik :)

Asu hoşgeldin canım. Ben seni hatırladım kiiii :)) Kızın tam prenses maşallah. Cicileri de çok yakışmış

Bir süper anne daha :) Çocuk da yaparım kariyer de diyosun yani. Valla bravo canım yaa takdire şayansın sen de:)))
Türk sineması açısından dediklerine kesinlikle katılıyorum. Çok iyi diyebileceğim birkaç senaryo var sadece. Dizilere hele hiç girmiyim. Bu yüzden yabancı sinemalar,diziler daha cazip geliyor bana:))

Parme'cim ben doktorların her söylenildiğinin yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Tabi bu benim fikrim ve tecrübelerimin sonucunda ulaştığım nokta. Bu soruyu sormakta çok haklısın. Neden 4. ay yani, herkes bas bas 6. ay diye bağırırken. Ayrıca 6. aydan sonra bile ek gıda 2 çay bardağını geçmesin, anne sütü temel gıdadır deniyor kamu spotunda. Benim kızım çok sık hastalanıyor biz de doktor doktor geziyorduk. Alerjik rinit, bronşit, astım vesaire vesaire... Her doktor bir başka şey söylüyor, farklı ilaç yazıyor. Maskeyle sıkılan kortizonlu ilaçlar, nebülitazörler... Biri veriyor diğeri ben bu kortizonlu ilaçları kendi çocuklarıma kullandırmam diyor mesela. Neyse ben artık zorunlu olmadıkça kızımı sadece sağlık ocağına götürüyorum. O da bu sene şimdiye kadar elimdeki sürekli yazılan ilaqçlarla idare ettim. Küçüğü için de doktorum kilo alımına ve gelişimine bakarak 6. aya kadar sadece anne sütüyle gidebiliriz dedi sakince ki benim oğlum hiç bir kilo ve üzeri almadı. Burdaki arkadaşların bebeklerine göre zayıf, 3. ayda sadece 6100. Ama doktoru sakin, boyu uzun dedi, gelişimi iyi dedi. İşte böyle..Ay ne doluymuşum ya:))

Kızlar bişey keşfettim hemen paylaşmalıyım dedim. :122: Sütü az gelenler geçen market alışverişinde canım çekti Cocopops aldım 2 gündür yiyorum. Allah Allah göğüslerim nasıl da şişti diye düşünüyodum demin ve yerken dank etti. Kesin o yapıyo çünkü değişik bişey yemedim başka. Deneyin bakalım sizde de olacak mı :26:

Ben daha önce bankada portföy yöneticisiydim canım. Ama o kadar mutsuzdum ki, başlarım senin ızdırabına dedim ve mastır için yurtdışına gittim. Sonra tekrar Türkiye ve doktora. Akademik kariyer hayalimdi. Ama şimdi ondan bile emin değilim. Duyduklarım, gördüklerim ve aile hayatı:)) soğuttu beni. Bu arada sözleşmeli çalışıyorum ne zamandır. Öyle çok kariyerli bir hayatım yok yani:)) Ama çalışmayı severim. ( her koşulda değil ama) Tabi Türkiye'de çalışmak da kadın için lüks haline geldi. Aman bu konuda çok dertliyim ben. Sorduğuna pişman olursun:))

Bu sabahları çocukların yediği müsli tarzı bir şey mi, hani sütle yiyorsun. Bak ben de arada kuru üzümlü filan benzer bir şey yiyorum sanki o da iyi süt konusunda. Haklı olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…