- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.341
Ewt cnm anne sutu, boyu da 65cmdi. Balik hapi ise yariyor sanirim. Hatta bitti yine alicam. Aybike saolsun onun tavsiyesiyke baslamistim.
Günaydın kızlar:) Dün ne yorulmuşum var yaaaaAkşam 8.30 gibi uyudum ve az önce kalktım. Hemen kahve yaptım uyanmaya çalışıyorum. Uyusam daha uyurum.
E o kadar uyuyunca rüyasız olmaz. Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum, yolculardan bir kadın psikopat çıktı. Tam yolu yarıladık kadın bir elinde bıçak ve bir elinde kılıçla otobüsü rehin almaya kalktı. Tam benim yanımdan geçerken ben ani bir manevrayla kadının elindeki bıçağı aldım ve kadın bana döndü ve samuray edasıyla dövüştükBen kadını bıçakla yendim, hani filmlerde olur ya kadının elinden kılıç düştü ve bıçağı boğazına dayadım. Muavine diyorum ki çabuk polis çağır adalete teslim etmemiz lazım Neyse polis geldi aldı kadını daha bişeyler oldu da tam hatırlamıyorum. Bi kaç gece önce yine bıçaklı rüya görmüştüm. Baaddine bağladım iyice
Arasta ne güzel Holywood aksiyon filmi gibi rüyalar görüyorsun:)) Keşke şu durgun hayatıma rüyalarım biraz renk katsa, senin gibi kahramanca dövüşsem ama ı ıh göre göre üniversite, tez, tez hocam gibi ciddi ve bir o kadar gergin rüyalar görüyorum. Tabi o da görebilir veya hatırlayabilirsem. Bravo kız, Uma Thurman bir sen iki, ne varsa sarışınlarda var zaten:))
Tulumunuzu güle güle kullanın dünüşüm.
Selimin bu ara morali bozuk baksana
Eki Görüntüle 873648 Eki Görüntüle 873649
Kızlar bence mengen aşçılık okulunu ziyaret edelim orda tüm bu saydıklarımız toplu olarak var. Ayrı ayrı yerlere gidip çok masrafa gerek yok gezme amacımız belli zahar
Canım biraz daha giydirmezsen yaz girecek zaten araya ahahaGerek kalmıycak yani ben çatlardım valla nasıl sabrettin giydirmeden Giydir çıtçıtlıyı üstüne de tulumu hayde yav.
Günlerdir kucakta gezerek uyuyor benimki..
Ne ayakta sallamak kâr ediyor,ne hamakta sallamak ne de memede uyutmak..
Değişik bir yer sansın diye hamağın minderini yastığını kaldırdım.
Kafası hamağa gömülüyor, düz hamakta yan yatıyor ama sonuç:
Uyudu..
Adam rahatı sevmiyor arkadaş, illa rezillik çekecek
Eki Görüntüle 874055 Eki Görüntüle 874054
Teşekkür ederiz parmecimm ne güzel sözler oğluşumaSelimde Durunun sırma saçlarına tutuldu
Dünüşümm yine beceremedin alıntıyıNeyse anladım ben seni.
Sorma valla önceden ayağımda sallıyodum ayaklarım ağrıyordu, şimdi kucakta gezerek uyuyor hem ayaklarım hem kollarım hem belim ağrıyor.
Keşke ayakta sallayınca uyusaHacıyatmaz gibi sırtı yere yaklasınca atıyor kendini geriye başlıyor ağlamaya
beklebeklecim balık hapını nasıl kullanıyorsun.
Gelinin intikamı dıyorsun yani bak yine izleyesim geldi müthiş soundtracki ile birlikte
Parme'cim biraraya gelip tekrar mı izlesek, alırız icabında erkeklerden ve herkesten intikamımızı:)) Parme bu arada Tarantino nun son filmlerini izledin mi, onlar da çok iyi, ben çok sevdim tavsiye ederim. Zincirsiz ve Soysuzlar çetesi
Annem aradı şimdi bizde de cenaze varmis ben doğduğumda annemin yanına yardıma gelen buyuk halam olmuş ben hic görmedim onu umarım hakkını helal etmiştir
bugün çift çizgiyi gördüğüm gün. akşam saat 9'da okul dönüşü nöbetçi eczane bulup test almıştım. çift çizgiyi görünce eşimin avcuna sıkıştırmıştım. eşim bu ne flash bellek mi bu? demişti. flashbellek değil o, flash bebek :) ve bilin bakalım nasıl kutladık? ben diyete girmeyi planlarken, sizin yüzünüzden -diyet yapan biri herzaman suçlayacak birini bulur- künefe yemeye gittik eşimle. yarısını yedim ama pişmanımmm...
günaydınlar herkese
6 buçukta beri ayaktayızyatakta debelenenip durduk, top gibi oynadım oğlumla bir oraya bir buraya atıp durdum çok hoşuna gidiyor sıpamın :) ağzı bir karış açık gülerek bekliyor yeni bir hareketi uykusuzluk falan hak getire. o bana hep böyle güldükten sonra vızzz geliyor tırıs gidiyor her bişey
ağzından bal damlıyor canımcım :)) inşallah öyle olur
ohooo olmaz mı şekerim :)) hele bu aralar oğlum uyusa da yanına kıvrılsam diye bekliyorum hep
ya canım çok tatlı bu abla kardeş yaa maşallahonların keltoş kafalarını severim ben :))
çok imrendim sana canım ellerine sağlık ayrıca
ne güzel anlatmışsın öyle Parmecikim yaa ben de çocukluğumdaki evime döndüm birdenhele o boruya sarılma sahnesi yok muu
valla canım ben pc den atıyorum fotoları.. o görünmediği zamanlarda "içeriğe ekle" demeden yüklüyomuşum onu farkettim. yazıyla beraber çıkıyor böylece.. kızlarda aynı sorun mu var bilemem ama :44:
pıçakçı arasta senine acayip rüyaymış öyle yahu :))
Kızlar yardım edın deliricem.. Dun kızım tam 3 ayşık oldu ve yaklasık 2 haftadır hıc olmadıgı kadar gaz sancısı cekıyor.. Gunduzlerı uyumuyor aksamları zar zor.. Devamlı aglaması var.. Gazı varken memeyı duzgun emmiyor.. Lütfen yardım edınn
Yeni doğduğunda ben de yikayabiliyodum, hafifti çünkü :))) dediğim gibi benim için sorun yikamak değil hasta etmeden kurulamak :)
geçmiş olsun. biz 5 doktora gittik. hiçbiri gönüllü olmadı. muayene edip gerek yok dediler. bi tanesi yaparım dedi. lokal mi yapacaksiniz dediğimde çocuğun durumuna bağlı gibi bişey söyledi. yani çok ağlarsa genel anestezi de olabilir filan dedi. bizi de içeri almayacaklarmış. valla ben güvenemedimsiz atlatmışsınız ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?