2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arasta ne güzel Holywood aksiyon filmi gibi rüyalar görüyorsun:)) Keşke şu durgun hayatıma rüyalarım biraz renk katsa, senin gibi kahramanca dövüşsem ama ı ıh göre göre üniversite, tez, tez hocam gibi ciddi ve bir o kadar gergin rüyalar görüyorum. Tabi o da görebilir veya hatırlayabilirsem. Bravo kız, Uma Thurman bir sen iki, ne varsa sarışınlarda var zaten:)) Bu arada teşekkür ederim çocuklarım için yazdığın güzel sözler için...

Son düzenleme:

Gelinin intikamı dıyorsun yani bak yine izleyesim geldi müthiş soundtracki ile birlikte

slm kızlar pazardan beri giremiyorum annem ve kız kardeşim geldiler evime temizliğe girişti anneem bgün dioki 7 ye kadar çalışıordum 9 aylık hamileydin böle kirli deildi evin vahhh yavrum nasılda zayıflamış saramışsıın dio sıpam çok cadı annem diorum bu arada az önce kv aradı hala aç mı acaba dio kızıma bende bağırdım dellendim eşim bozuldu baya ama canıma tak etti 4 aylık olacak hala açmı dio açta bu çocuk nasıl büyüyo 6900 boyuda en son 63tü boğacam ya kadını sonrada duru sinirli tepki gösterio oluo adı duru dellendi napsınnnn

Yerim onun rezilliginiiii:))

Aynen bikac gundur biz de haciyatmaz modundayiz. Direk agliyo ya

bugün çift çizgiyi gördüğüm gün. akşam saat 9'da okul dönüşü nöbetçi eczane bulup test almıştım. çift çizgiyi görünce eşimin avcuna sıkıştırmıştım. eşim bu ne flash bellek mi bu? demişti. flashbellek değil o, flash bebek :) ve bilin bakalım nasıl kutladık? ben diyete girmeyi planlarken, sizin yüzünüzden -diyet yapan biri herzaman suçlayacak birini bulur - künefe yemeye gittik eşimle. yarısını yedim ama pişmanımmm...

Parme'cim biraraya gelip tekrar mı izlesek, alırız icabında erkeklerden ve herkesten intikamımızı:)) Parme bu arada Tarantino nun son filmlerini izledin mi, onlar da çok iyi, ben çok sevdim tavsiye ederim. Zincirsiz ve Soysuzlar çetesi

Gelinin intikamı dıyorsun yani bak yine izleyesim geldi müthiş soundtracki ile birlikte

Son düzenleme:

Of cok uzak kaldım bu işlerden ya tarantinoyu kacirmazdim da ben neyse ...
En kisa zamanda yapılacaklar listesine alıyorum :)

Flash belleğe koptum yaa

Teşekkürler Funda cım , öpücem ben o kel kafaları şimdi:))

aybike77
denaz
parmeparme
meltowski

atladığım görmediğim diğer arkadaşlarım (geçmişi okuyamadım) dostlar sağ olsun. bgn cenaze defnedildi. Furkan akşam üstü ağladı aynı odada 2 gündür sıkıldı kuzucum bzi eve getirdiler,

şimdi kızılötesi ile ateşini ölçüyorum 37 aceba calpol versem mi? uykusu var uyumuyo 3 saattir uyanık hiç böyle yapmazdı emzik ağzında saf saf bakıyo yavruşum

Canım ben 2 aydır sab ve om-x kullanıyorum.Anca rahatlıyor.Ağlamaktan nefesi kesiliyordu yavrumun.Bende onunla ağlıyordum.

Yeni doğduğunda ben de yikayabiliyodum, hafifti çünkü :))) dediğim gibi benim için sorun yikamak değil hasta etmeden kurulamak :)

Doğru söylüyorsun.O zaman yıkamak kolaydı.Şimdi yıkarken kollarım kopuyor.Ter içinde kalıyorum.

Benim oğlumun da sünnet gerektirecek bir sağlık sorunu yoktu, ancak daha fazla geciktirmek istemedik. İzmir'de Aydın Mevsim yaptı sünneti. 1000TL operasyon ücreti. Kısa bir operasyona neden bu kadar para verdiğimizi anlamayanlar oldu ancak doğrusu güvenemedim başka bir merkeze. Elbette devlet hastanesinde de çok deneyimli doktorlar vardır, ancak oğlumu soğuk bir ameliyat odasında tek başına bırakmayı hiç istemezdim. Hele ki genel anestezi çok çok gereksiz. Eşimle beraber girdik operasyona, oğlumuzla konuşa konuşa geçirdik sünneti. Bakındı durdu oğlum oradaki oyuncaklara, duvar kağıtlarına. Bir tek derisi soyulurken biraz ağladı, çok kısa sürdü o da.

Aydın mevsim 1 ila 6 yaş arası çocuklar için sünnet önermiyor. 1 yaş öncesi de sünnetin mümkün olduğu kadar erken olmasını istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…