- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.301
bak varmış bi farksaol parmişim
zaten arastaya sormadan almazdım
Cucum sende miiiiiiiiiii ahahah bari künefe de olsun anasını satayım
Kızlar bence mengen aşçılık okulunu ziyaret edelim orda tüm bu saydıklarımız toplu olarak var. Ayrı ayrı yerlere gidip çok masrafa gerek yok gezme amacımız belli zahar
evet tek başıma yıkıyorum.. sorun olmuyor. havlusunun üstüne tülbent seriyorum.. önce tülbente sarıyorum.. tülbent komple suyunu alıyorç sonra tülbenti alıp havluya sarıyorum. kupkuru oluyor cimcimem :)
Künefe olsun gerir boş olsun
Heeeeey ben bolu mengenliyim kızlar.Babamda aşçı ve lokantası var.
Canım ben doğumdan sonra 5.günde tek başıma yıkadım.Yanımdada kimse yoktu.
Cucum sıkı dur çok bilimsel bişeyler söyliycem ahaha.Ya şimdi bizim bebişlerin ter bezleri yetişkinler gibi çalışmadığı için çok kalın giydirmek ya da örtmek ısıyı tere dönüştüremiyor ve bebek ısıyı ter yoluyla atamadığı için ateşe sebep oluyor. Bizim evler genelde 23-24 civarı olduğu için ben polar almıştım. Sana da sormuştum sanırsam evin sıcaklığını. Medcezir softy almıştı onların ev soğukmuş. Durunun kolu bacağı sıcaksa dediğin gibi bi çıtçıtlı bady ve tulum yeter ama kollar bacaklar soğuk oluyosa bi tık daha giydirmekte fayda var. Yeter bu kadar bilimsellik ben yemeğime geri dönüyorum
Künefe olsun gerir boş olsun
Heeeeey ben bolu mengenliyim kızlar.Babamda aşçı ve lokantası var.
Canım ben doğumdan sonra 5.günde tek başıma yıkadım.Yanımdada kimse yoktu.
Siz istanbuldaydiniz dımı oo Bolu'ya bile gitmemize gerek kalmadı sen su babanın adresini ver bakayım hele :))
Canım müdür senin baban mı yoksaAnkaraya giderken oraya uğramadan gidemezdik offf yemekleri bi harikaydı
amanın çok sıktım kendimi patlıcammm
tımam kuzucum bizim evde 22 -23 derece falan oluyo durununda kolu bacacıkları sıcak oluyoo bi penye tulum bady yeter bebetom çok saolllne yemek yapıyon kızz hamaratt hatun
Dünya ne küçük yaa dediğim gibi oranın yemeklerine bayılıyodum babanın damak tadı harikaymış tatlımBabamın yeri canım.Ama babam orda aşçılık yapmıyor.Yapmasada sonuçta yemeklerin tadlarını kontrol ediyor.Sonuçta bolunun damak tadı.Eşimde orda döner kesiyor, yemek dağıtımı yapıyor ve kasaya bakıyor.Babamın yeri beyazıtta.
Dünya ne küçük yaa dediğim gibi oranın yemeklerine bayılıyodum babanın damak tadı harikaymış tatlım)
Öyledir canım sağol.Boluyu konuşurken şimdi öğrendim babam sabah boluya gitmiş.Cenaze varmış.Bizde onunla gideydik keşke.İstediğimiz yerde bırakırdı.
Canım bu sefer alengirli yemek değil hani birine patatesli kıymalı menü vermiştim ya o menüyü yapıyorum canım çekmiş
Öyledir canım sağol.Boluyu konuşurken şimdi öğrendim babam sabah boluya gitmiş.Cenaze varmış.Bizde onunla gideydik keşke.İstediğimiz yerde bırakırdı.
Annem aradı şimdi bizde de cenaze varmis ben doğduğumda annemin yanına yardıma gelen buyuk halam olmuş ben hic görmedim onu umarım hakkını helal etmiştir
Oh patTes kıyma bende yapcaktım gecen aklıma geldi patates oturtmamı diolar nedir yapıyım bende yarın bide kuru fasulye yapıcam bu hafta CNm çok istiyooama bugünkü yemeğim bomba peynirli maydonozlu makarna yanıbaşa cola yoğurt ne menü ama
Annem aradı şimdi bizde de cenaze varmis ben doğduğumda annemin yanına yardıma gelen buyuk halam olmuş ben hic görmedim onu umarım hakkını helal etmiştir
Günlerdir kucakta gezerek uyuyor benimki..
Ne ayakta sallamak kâr ediyor,ne hamakta sallamak ne de memede uyutmak..
Değişik bir yer sansın diye hamağın minderini yastığını kaldırdım.
Kafası hamağa gömülüyor, düz hamakta yan yatıyor ama sonuç:
Uyudu..
Adam rahatı sevmiyor arkadaş, illa rezillik çekecek
Eki Görüntüle 874055 Eki Görüntüle 874054
Canım gaz sancısı çektiğimiz dönemlerde benim kurtarıcım acı elma yağı oldu. Her bebekte işe yaramayabilir ama denemediysen tavsiye ederim.Kızlar yardım edın deliricem.. Dun kızım tam 3 ayşık oldu ve yaklasık 2 haftadır hıc olmadıgı kadar gaz sancısı cekıyor.. Gunduzlerı uyumuyor aksamları zar zor.. Devamlı aglaması var.. Gazı varken memeyı duzgun emmiyor.. Lütfen yardım edınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?