2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Agam paşam gibi yatmış tek bacakta havada, buralar benden sorulur der gibi

Oy oy canım Allah korusun aynı evde çocuklarınla kalmayın sakin , cok dikkat et
Allah sabır versin, onada şifa
BU DA BENİM ADA SARE'M
Cok guzel kızın maşallah , tombiş tombiş
Bende hatırladım canım , hani bana Dr tavsiye etmiştin
Kızında çok guzel maşallah , Allah nazardan saklasın
Sist arasta diyete racona ters cocopops

kesinlikle denemeliyim ki zaten çok severim kendisini o zamaaannn ne diyoruzz

bir kase cocopops is te rizz (eğer süt yaparsa değil kase direk paketin kendisine dalarım her gün :))

naaptın canım Furkanın ateşi ne durumda?

Canım daha ne olsun bak dotora yapıyorsun ve madem çalışmayı seviyosun bence bırakma sonuna kadar git seni prof olarak görmek isteriz ) Pişman filan da olmam bir derdin varsa dök içini, burdan daha güzel bir platform olur mu? Çevrende seni tanıyan bazı insanlar senin mutsuzluğundan mutluluk çıkatırlar, kendi dertlerini unuturlar :) Ama bak burası öyle değil ve herkes paylaşır sıkıntını. Deşarj olmak istersen her türlü dinleriz )

Bu sabahları çocukların yediği müsli tarzı bir şey mi, hani sütle yiyorsun. Bak ben de arada kuru üzümlü filan benzer bir şey yiyorum sanki o da iyi süt konusunda. Haklı olabilirsin.

Evet evet bildiğimiz kahvaltılık gevrek :) Bunların içinde baya vitamin filan oluyor bir de sütle karışınca kalsiyum da eklenince yeme de yanında yat :)) Ben çikolatalısını seviyorum, meyveliler filan da fena değil :))
Sist arasta diyete racona ters cocopops

Off diyeti hatırlatma meltemim yaa ama çooook canım çekti napayım kakaolu ya belki İdoşa nesquik şeklinde gidiyodur sütler pek bir iştahlı emiyor

kesinlikle denemeliyim ki zaten çok severim kendisini o zamaaannn ne diyoruzz

bir kase cocopops is te rizz (eğer süt yaparsa değil kase direk paketin kendisine dalarım her gün :))

Dene dünüşcan bir zararı ya da kaybın olmaz. Bakalım artarsa çok sevinirim topiğe faydalı oldum diye :)))

aaa evde duruyo öyle, dur hemen deniyeyim

evettt nihayet benide bekleyenler listesinden silebilirsiniz
işi bitirdim, oğluşu emzirdim, size müjdeyi verdim, şimdi kocacığımla keyif kahvesinde sıra :)

Meltem ile sen idolumsun :) helal olsun bende eski bankaciyim ve 2,5 yil once severim böyle askın ızdırabını dedim yuksek yapmak icin alese girip puanımı aldım şimdilik hedefim en azından yuksek lisans

Bu arada bebislerimizin 3. Ay kiloları aynı imiş doktorumuz bizimde gayet memnun ve bende 6. Aya kadar düşünmüyorum ek gıda bakalım hafta sonu ne diyecek kontrolümüzde sormayı planlıyorum

Yasadiklarina üzüldüm profesyonel birinden nasil davranmanız gerektiğine dair yardım almalısınız bence . En azından cocuklarını korumak icin bu gerekli diye düşündüm okur okumaz

Bu arada ada sare pek güzelmiş mavis mavis masallah

Dene dünüşcan bir zararı ya da kaybın olmaz. Bakalım artarsa çok sevinirim topiğe faydalı oldum diye :)))

hadi inşallah görürüz faydasını kuzum bizler de

bu arada mazoşist miyim neyim yaa. oğlum mis gibi uyuyor 9 dan beri. ben hala ayaktayım :) git yat nedir derdin yani dimi ama :)

ben gider kızlar iç ses çok fena fırçaladı beni öpüyorum sizi iyi geceler deliksiz uykular diliyorumm

Hadi iyi uykular dünüş damadımı kokla benim için.

Kızlar ben de çıkayım Heleni yıkadık mışıl mışıl uyuyor :) Uyandırmadan emzirip odasına yatırayım ve yeni maceralarıma dalayım Bakalım rüya perisi bu gece bana neler gösterecek Hadi herkese huzurlu uykular, tatlı rüyalar :80::80:

Parme'cim tebrik ederim, adımlarını atmışsın, hedeflerin var, çok güzel bu. Benim nacizane tavsiyem, akademik kariyer düşünmüyorsan doktoraya kadar gitme derim. Bir de eğer yaş sınırı gibi sorunların yoksa uzman olarak KPSS A ile girilen devlet dairelerini, bakanlıkları düşün derim. Sen de çok iyi biliyorsun ki, özel sektör pestilini çıkarmak ve sonuna kadar sömürmek üzerine kurulu. OECD ülkeleri arasında çalışma saatleri açısından çok kötü durumdayız.Çok uzun ve ağır koşullarda çalışıyoruz trafikle birleşince şu çılgın Türkler yaşamıyor gibi bir şey:)) Hakikaten çılgınca değil mi?? En azından devlet daireleri bu açıdan daha makul. Tabi ihtiyacın olan torpil ve ilişkiler ağı için bir şey söyleyemeyeceğim. Demek Meltem'le paylaşsam da bu şerefi, idolüm ben ha?? Allallah:))

QUOTE=parmeparme;32835130]Meltem ile sen idolumsun :) helal olsun bende eski bankaciyim ve 2,5 yil once severim böyle askın ızdırabını dedim yuksek yapmak icin alese girip puanımı aldım şimdilik hedefim en azından yuksek lisans

Bu arada bebislerimizin 3. Ay kiloları aynı imiş doktorumuz bizimde gayet memnun ve bende 6. Aya kadar düşünmüyorum ek gıda bakalım hafta sonu ne diyecek kontrolümüzde sormayı planlıyorum[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

Doktora icin cok geç 32 yaşındayım daha yükseğe bile başlamadım bir ara öğretim üyesi yetiştirme programını incelemiştim sonra şartlar uymadığı icin vazgeçtim KPSS imkansız gibi bir şey Ankara'da dayım var ama sadece emekli kendi halinde bur devlet memuru :))

Yani mecburen yine ozel sektörde bir ise basliycam bu arada yuksek yaparım hic bir ise yaramasa bile ki yarar istiyorum :)

Ay neler yasamissin canim benim. Raporlu ama iste napican Allah yardimcin olsun yuvani Allah korumus, ay cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…