2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim

Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim

Aksamdan beri bizimkinde de gaz vardi, 2saate bi feryat figan aglayarak uyandi gezdirdik filan.. Gaz ne zor is acayip uykusuzum

Ben de çok merak ediyorum. Acaba sütü yetmeyip mama verenlere mi biraz erken başlatıyorlar? Benim doktorum çay kaşığıyla bile verme sütünden soğur diye özellikle söyledi. Farklı görüşler var demekki.

Oooooy neler yasamissin canım yaaa

Hadi kvyi anladım akıl hastası da, eşin nasıl uymuş ona neyse işler yoluna girmiş artık çok sevindim. Dilerim kalıcı olur canım. Hoşgeldin tekrar.

Bebeğin çok tatlı olmuş canım
Zor olmalı gurbette olmak. Allah sabir versin...

her gün 8 bilemediniz 8 buçukta tık diye uyuyan bebek dün akşam 10 a kadar oturdu. Bir de keyifliydi ki aman yarabbim :)) zaten gündüz de 2 saat ya uyumuştur ya uyumamıştır. Anlayamadım gitti.
Büyüme atağı mıdır diyecem ama bugün şu saate kadar yeni bişey göremedim daha O değil de 2 saat geç yattın bari sabah 2 saat daha uyu di mi Yok anacım hiçbir şey yokmuş gibi yine 6da uyandı
Esniyor şimdi utanmadan hadi sen uyursun da ben napıcam ayıldım iyice

Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı.
Barış'ın boyu 4cm uzamış 550gr kilo almış.
Şimdiye kadar 1-1.20-1 şeklinde gitmiştik.
Birşeyi sıkıntımı yaptın neden sütün azalmış dedi.
Buay ki kilo alimi az olduğundan ek gıdaya başlıyoruz dedi.
Erkendi vs.dedim ama çay fincanı kadar elma suyu,yoğurt ve tarhana çorbası dedi.
Off canım sıkıldı ya onlara başlayıp memeyi bırakırsa diye üzülüyorum kendimide sucluyorum biliyorsunuz malum konuyu çok dert etmiş,üzülmüştüm buda sutumu etkilemiş. (
Gaz sancisinin devam ettiğini söyleyince normalde 4.ayda bitmesi gerekirdi ama ek gıdaya geçince azalacaktır dedi.

Şimdi ek gıdaya geçen arkadaşlar fikir alışverişi yapalım nasıl olacak bu is???

Cnm neler yasamisin oyle.. hamileykende zaman zaman sorunlar yasoyodun kv yuzundn..bu seferki cok agir olmus..ins bda sna bu sekilde zarar vermez esinde buna izin vermez....ada sare cok tatli masallh boncuk gozlu allah nazardan saklasin...hosgldn tekrar

ASU ben hatrladm seni..bebisn cok tatli allah bagslasn..SULOZ ne guzel yatmis selimm..bazi bebekler sefil uyumayi seviyo..nasi uyuduysa oyle kalsinn masallah

BU DA BENİM ADA SARE'M
yaşadıkların çok kötü şeyler, neyse ki atlatmışsınız. Bebeğinde çok güzel maşallah.
Çok güzel canım bebeğin maşallah..

Günaydın kızlar..
Selim beni sabahın köründe uyandırıp kendi uykuya geçti. Benim uykum kaçtı tabi.
Sabah haberlerde gördüm, artık otomobillerin üzerine yapıştırılan Atatürk resim ve imza stickerleri yasakmışş. Para cezası varmış. Kime ne yaptıysa artık Atatürk stickeri !!!

Canım şimdi caydırmış olmiyim ama hepimizin öyle, 4. ayda azaldi alimlar.
Hatta Barış 3. Ayda 5.800dü 4. Aydaki kontrolde 6 kilo çikti (son hafta zayiflamis ben tartiyordum onu devamli) doktorumuz 1 ay daha ssüre verdi alt sinirda olmadigimiz için
Sütunu arttırmaya calis 6 ayi tamamlayalim dedi.

Son düzenleme:

Şunlara karşı olduğumdan değil meraktan soruyorum: takımların amblemleri, besmeleler, dev gibi osmanlı tuğlaları da yasaklanmış mı?

Son düzenleme:
Benim gibi sütü azalan veya zaten az olan arkadaşlar. Emzirme kampı diye bişey varmış deneyen oldumu.

Birde kilomuz az diye şikayet edenler biz 3. Ayda 5360 ve 62 cm dik. Tığ gibi bir kızım var yani. Ve bizim doktor da normal dedi. 7500 de normalse normal olmayan ne :))

artık iyice şaşırdılar...ne olacak, bundan sonra tepki için olmayanda yapıştıracak sticker
gazetelerde beyefendinin barzani ile boy boy resimlerini gördünüz mü? kürdistanı kurdu diyarbakırı da başkent yaptı resmen

Kedicik bende 6.ay içinde başlamayı istiyordum ama dr.beni şaşırttı.
Kilo alımı iyi olduğu sürece 6.ayda başlayacağım demişti daha önce şimdi 550gr.görünce başlayalım dedi.
Tamam kötü birşey değil ek gıda hatta belkide şimdi başlamak kolay adepte olkaşını sağlayacak ek besine ama ilk 6 ay sadece anne sütü daha mantıklı geliyor bana.
Doktorumuzada güveniyorum ama aklım fena karışık.
Buarada suan ki kilosu 6.750 boyu 65 cm.

Bzm arabada imza stickeri var...inadina cikarmiyorz yazsinlar ne yazicaklarsa feda olsun atamiz icin

canım günaydın biliyosunuz bizim doktorumuzda 4.ay kontrolünde ek gıdaya başlayalım demişti nedeni ise çocuğun dil hareketlerinin gelişmesi için başlanması gerektiği imiş 6.aydan sonra çok geç olabiliyor dedi zaten bizim doktorda anne sütünü desteklıyor tamamen ama adı üstünde bunlar ek gıda yani esas olan en az 9.aya kadar anne sütü başlamadaki amaç tattırmak çocuğu bunlarla doyurmak değil bende kesinlikle anne sütü taraftarıyım ama bi yandan da tattırarak başlamak istiyorum ki başladımda iki gün 1 çay kaşığı elma suyu verdim sonra çok az yoğurt bunlar 1-2 ay içerisinde yarım çay bardağına kadar çıkacak yani bebiş 5.5 hemen hemen 6 aylık olacak aslında böyle düşününce mantıklı gelıyor ama burada en doğru kararı anne ve bebek vericek bence ben bu konuda çok yavaş ilerliyorum mesela 2 gün ara ile tattırmayı düşünüyorum şimdi subacım sanada doktorun öyle dediyse çay kaşığı kadar başla Barışın durumuna göre canım bu konu biraz karmaşık aslında mesela bı arkadaşımla konuştum bebeği 15 aylık onun doktoruda 6.aya kadar sadece anne sütü demiş 6.ay kontrolünde pat diye artık sofradaki bütün yemeklerden yiyebilir demişçelişkiye gel açıklaması ise çocuklara ayrı yemekler yapıyosunuz tatsız tuzsuz sonrada neden yemıyorlar diyosunuz çünkü damak zevki gelişmiyor demiş bu ne yaman çelişkidir yani bence kalbimizin sesini dinleyelim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…