- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.401
]Eki Görüntüle 874437 Eki Görüntüle 874440
Herkese abd den selmlr
bayadr ugramdm buralara
blki unutmussunuzdr beni
dgumu tr de yaptim uc ay annm bakti be egime
sagolsun cnm annm
bir aydr gurbetteyz
bebgm gayrt iyi cok sukur
ablsi ile aralri iyi gdyr simdilik
artk daha sik siznle olucm
paylsmk istdgm ck sey var
Bir önceki mesajımdan dolayı uyuduğumuzu sananlar cok yanılıyor yarim saat surmedi uykusu saat bes itibari ile tekrar uyuttum bakalım bu sefer ne olacak Ve sanırım artık bu sefer bende bittim
Meltemcim gecmis olsun ası icin öncelikle .
Canim burada pek cok kisi doktorunun 4. Aydan itibaren ek gıdaya başlayacağını söylemiş . Bazı doktorlarda 5. Ayda kasikla tattir 6. Ayda başla diyor hatta 2 senedir baya kampanya yürütülüyor bu yonde kamu spotu bile var .
Sorum sadece sana değil doktoru 4. Ayda başla diyen diğer arkadaşlarda cevap verebilir yanlış anlamayın sadece merak ettigim icin soruyorum sonuçta siz doktor ne derse onu yapacaksınız sonuçta
Doktorlar 4. Ayda başlayacağız dediklerinde bu ilk ay sadece 6 ay anne sutu duye bu kadar israrla neden kampanya düzenlendiğini sordunuz mü hic yani hangisi dogru olur kafam karıştı şimdi benim yani açıklamaları ne bu yonde görüş veren doktorların
herşeyi birer birer anlatıcam ama bunun için şimdi pek gücüm yok. hasta kv. vardı biliyosunuz. bebeğim 2 aylıkken eşine kızıp bütün evi darmaduman etmiş balyozla. deprem olsa ancak o hale gelebilirdi. buzdolabından tutun da fayanslar kadar lavabolara kadar herşey paramparçaydı. tv buzdolabı vitrin tuz buz... bize yerleşti,iyi niyetime yenik düştüm ve geldiğinin 3. günü eşimin evden ilk ayrılışında (işe gitti) beni evimden kovdu. kadın raporlu deli olunca bende mecbur korkudan annemlere gittim apar topar. eşime anneni evden gönder yoksa biter bu iş dedim. önce tamam dedi,lütfen eve dön dedi ama ben inat ettim o kadın gitmeden dönmem diye,kızımın okulu bi yana henüz lohusaydım. ertesi gün eşim 180 derece dönerek istediğin yerde dava aç annem ben ne zaman istersem o zaman gidecek dedi ve film koptu. annemler delirdi,babasını çağırıp azarladılar vs... eşim annesine ayrı bi ev tuttu ve kardeşleri yardım etmedi. 10000tl borca girdik ki zaten doğun nedeniyle darboğazdaydık. eşim artık hergün önce annesine sonra eve geliyordu. hatta bazı günler hiç gelmiyordu uyudum falan diyordu. eve gelince de tartışıyorduk çünkü saat 9dan evvel gelmiyordu,zaten gelince de annesi arıyor ve çok sıkıldığını söylüyordu.bir de tlfonda konuşmalar başlıyordu. bir gün eşime "al sen evde karınla çok tartışıyosun bu ilacı iç uyu uğraşma onla" demiş. içtin mi dedim hayır dedi ama ben artık oraya gittiğinde neden uyuyakaldığını anlamıştım. sanırım yemeğine ve ya çayına ilaç atıyordu uyusun eve gelmesin diye. ruh hastası. kızımın saçlarını kesmek istedi hatta bu gerçek değil robot içinde çip var sende ajansın dedi.aklıma geldikçe delriyorum. velhasıl kadın 2 ay bunlara harfiyen devam etti haftasonları dahil.an itibari ile 15000tl kredi borcumuz var sadece o kadın için harcanan. 10 gün evve aradı ben babanla barıştım evime geldim dedişaka gibi. herşeye rağmen sevindik. 3 gün kaldı orda sonra vazgeçti,ben ev temizleyemem yemek yapamam orası rahat dönüyorum dedi ve döndü. saltanatım 3 gün sürdü derken eşim annesinin yanına 1 hafta hiç gitmedi,para vermedi çünkü hesabında 100 tl kalmıştı.
hafta sonu anneme gidelim mi yarım saat oturup döneriz dedi ve ben ilk kez o kadar kesin bi şekilde HAYIR dedim. peki dedi ve gitti. o kadınla nasıl görüşebilirdim onun yüzünden yuvam yıkılıyordu eşim bi canavara dönüştü. büyük kızımla birlikte gittiler . 2 saat sonra aradım şarjım az canım geliyorum dedi ve kapattı. oraya gider gitmez annesinin eşyalarını toplamış ,ben artık eşime ve çocuklarıma zaman ayırmak istiyorum kocanın yanına döne beni de rahat bırakın acıyın artık bana demiş. öldürseler o satte annesini yalnız başına bi yere göndermezdi ama yollamış eve aldığımız ve benim kendi evimden verdiğim bütün eşyaları satacak evi de kiraya verecek.halen toparlanmaya çalışıyorum bu işin özeti tabi. çok yıprandım çok ağladım,sarsıldım. Allah bildiği gibi yapsın o bilir ne yapacağını. durum böyle güzel anneneler,bu sebeple yoktum.
]Eki Görüntüle 874437 Eki Görüntüle 874440
Herkese abd den selmlr
bayadr ugramdm buralara
blki unutmussunuzdr beni
sagolsun cnm annm
bir aydr gurbetteyz
yaşadıkların çok kötü şeyler, neyse ki atlatmışsınız. Bebeğinde çok güzel maşallah.BU DA BENİM ADA SARE'M
Çok güzel canım bebeğin maşallah..]Eki Görüntüle 874437 Eki Görüntüle 874440
Herkese abd den selmlr
bayadr ugramdm buralara
blki unutmussunuzdr beni
sagolsun cnm annm
bir aydr gurbetteyz
Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı.
Barış'ın boyu 4cm uzamış 550gr kilo almış.
Şimdiye kadar 1-1.20-1 şeklinde gitmiştik.
Birşeyi sıkıntımı yaptın neden sütün azalmış dedi.
Buay ki kilo alimi az olduğundan ek gıdaya başlıyoruz dedi.
Erkendi vs.dedim ama çay fincanı kadar elma suyu,yoğurt ve tarhana çorbası dedi.
Off canım sıkıldı ya onlara başlayıp memeyi bırakırsa diye üzülüyorum kendimide sucluyorum biliyorsunuz malum konuyu çok dert etmiş,üzülmüştüm buda sutumu etkilemiş.(
Gaz sancisinin devam ettiğini söyleyince normalde 4.ayda bitmesi gerekirdi ama ek gıdaya geçince azalacaktır dedi.
Şimdi ek gıdaya geçen arkadaşlar fikir alışverişi yapalım nasıl olacak bu is???
yaşadıkların çok kötü şeyler, neyse ki atlatmışsınız. Bebeğinde çok güzel maşallah.
Çok güzel canım bebeğin maşallah..
Günaydın kızlar..
Selim beni sabahın köründe uyandırıp kendi uykuya geçti. Benim uykum kaçtı tabi.
Sabah haberlerde gördüm, artık otomobillerin üzerine yapıştırılan Atatürk resim ve imza stickerleri yasakmışş. Para cezası varmış. Kime ne yaptıysa artık Atatürk stickeri !!!
yaşadıkların çok kötü şeyler, neyse ki atlatmışsınız. Bebeğinde çok güzel maşallah.
Günaydın kızlar..
Selim beni sabahın köründe uyandırıp kendi uykuya geçti. Benim uykum kaçtı tabi.
Sabah haberlerde gördüm, artık otomobillerin üzerine yapıştırılan Atatürk resim ve imza stickerleri yasakmışş. Para cezası varmış. Kime ne yaptıysa artık Atatürk stickeri !!!
Şunlara karşı olduğumdan değil meraktan soruyorum: takımların amblemleri, besmeleler, dev gibi osmanlı tuğlaları da yasaklanmış mı?
Canım şimdi caydırmış olmiyim ama hepimizin öyle, 4. ayda azaldi alimlar.
Hatta Barış 3. Ayda 5.800dü 4. Aydaki kontrolde 6 kilo çikti (son hafta zayiflamis ben tartiyordum onu devamli) doktorumuz 1 ay daha ssüre verdi alt sinirda olmadigimiz için
Sütunu arttırmaya calis 6 ayi tamamlayalim dedi.
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı.
Barış'ın boyu 4cm uzamış 550gr kilo almış.
Şimdiye kadar 1-1.20-1 şeklinde gitmiştik.
Birşeyi sıkıntımı yaptın neden sütün azalmış dedi.
Buay ki kilo alimi az olduğundan ek gıdaya başlıyoruz dedi.
Erkendi vs.dedim ama çay fincanı kadar elma suyu,yoğurt ve tarhana çorbası dedi.
Off canım sıkıldı ya onlara başlayıp memeyi bırakırsa diye üzülüyorum kendimide sucluyorum biliyorsunuz malum konuyu çok dert etmiş,üzülmüştüm buda sutumu etkilemiş.(
Gaz sancisinin devam ettiğini söyleyince normalde 4.ayda bitmesi gerekirdi ama ek gıdaya geçince azalacaktır dedi.
Şimdi ek gıdaya geçen arkadaşlar fikir alışverişi yapalım nasıl olacak bu is???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?