2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bnmki 20 günlükken basladı bu hareketlere.açlıkmıdır nedir anlamadık.ama oluyomuş madem bende normaldir deyip kadere razı gelicem desene

günaydınn kızlaar

redcim çok üzüldm cnm ama bebişin çook tatlı maşallahhh...

bende ekgıdaya geçmek istiyorum dediğiniz gibi çaykaşığıyla werelim tatlara alışsınlarda

ne wersek ilk? tawsiyeleriniz neler

canım bnmki 20 günlükken basladı bu hareketlere.açlıkmıdır nedir anlamadık.ama oluyomuş madem bende normaldir deyip kadere razı gelicem desene
Canım o kadar erken başladıysa senin bebişin huyu o demek ki :) Sana daha çok sabır lazım..
Aynen kader diyeceğiz yapacak bişey yok
------

Angy 2014 ağustos anneleri topiğine dalışı yapmışsın canım hayırlı olsun

aynen huyu heralde canım nefes aldırmıyo.ama bi yandan da diyorumki allah böle bi bebek verdiki bana kalan kilolalarımı atayım dye heralde

Allahımmm gözüm gönlüm açıldı güzelliğe bak, kuyruğunu yirimm senin
Selimde uyuyor bugün düne göre daha iyi gibi ama bakalım öğleden sonra nasıl olcak.
Ben şimdiye kadar ki aşılarda ateşlenmesini beklemeden bir çay kaşığı şurup verdim canım, hiç ateşi olmadı.
Normalde ateşi olurdu da şurup mu yapmadı, yoksa şurup vermeseydim de ateş yapmaz mıydı orasını sorarsan bilmiyorum işte

merhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz

Eklentiler

• $1472000_10201395115294528_2001750464_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 60

canımm allh sana da eşine de kv. sabır ve güçç versinn.. en zor da olandaa bence kv. çünkü elinde olmadann yapıyrr bunlarııı.. allah bir çare versin tez zamndaa inş.

BU DA BENİM ADA SARE'M

oyhh çoookk tatlıı bebişinnn. allh bağışlasınn...

evettt nihayet benide bekleyenler listesinden silebilirsiniz
işi bitirdim, oğluşu emzirdim, size müjdeyi verdim, şimdi kocacığımla keyif kahvesinde sıra :)

hayırlı olsunn canımmm. gazanız mübarek olsunn...

Şunlara karşı olduğumdan değil meraktan soruyorum: takımların amblemleri, besmeleler, dev gibi osmanlı tuğlaları da yasaklanmış mı?

çokkkk güzell dedin valla.. o zamn tuğraları ve parti amblemlerini de kaldırsınlarrr.

aynıı benimm kızımdann bahsettin sankii canımmm. en sevdiği şey gezdirilmektirr onda bile 5 dakkada skılıyrrr. ne yapcmm bilmiyrmmm..

canımm ben yğrt ve elma suyuyla başladımm.

maşallh çokk ttalıı..:)

Kızlaaar benim kızım çok oyuncu oldu :) Şu ana kadar gece uykusuna yatmakta hiç sorun yaşamamıştık ama 1 haftadır uyumayıp oynamak için diretiyor. Nasıl ağlamalar aman yarebbim :)) Dün bütün gün gezdik o kadar yoruldum ki umutluydum Asu da yoruldu erkenden uyuyacak!!! ama nerdeee hanfendiyle eve gelince 11e kadar oyun halısında oynadık. Yine de o kadar şeker ki o halleri

Canım maşallah pamuk şeker çok tatlı bu annesi

Söylediklerine aynen katılıyorum canım bencede anne içgüdüsel davranmalı tattırmaktan ne zarar gelebilir ama doyurmaya kalkmamalıyız dediğin gibi bazı şeyler içinde geç kalmamalıyız anne sütü bi aşamadan sonra değerini azaltmaya başlıyor söylediğin örnekteki gibi mesela o yüzden doktorların yavaştan tattırarak başlayın demeleri bana artık mantıklı gelıyor

Nasi guzel gulmus yaaa masallah:))

tskler cnm,:)

kuyruğuna bende hastayım dünüşş
aman maşallah canımuyusun kuzucum yaa duruda iyi dün gecede güzeldi maşallahtulummu işe yaradı bilmiyom vallaavar bu tulumda bi keramett
valla canım şurubu alırken banada eczacı kadın aynı şeyi söyledi biliyonmu onunda kızı varmış ben aşıya gitmeden 1 saat önce falan veriyorum şurubu hiç ateşlenmedi şimdiye kadar dedii az öncede sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum onada söyledim bi önceki aşıda ateşlendimi dedi yok dedim ama huysuzlaşmıştı biraz ozaman aşıdan 1-2 saat sonra ver dedi napsam kii bilemedim:44:

Sumuhallebisi katiliyorum canim sana.

Cucum çoooooook güzel bi kizin var bayildimmmm ne güzel de gülmüş öyle

Heracım senin resmin açılmadı (

Son düzenleme:
Benim oglum da kucakta uyuyor diye sikayet ederdim. Meger ne güzelmiş. Simdi uyutmak icin kucagima aldigimda kiyameti kopariyor ayakta salliyorum uyumuyor. Hicbir sekilde uyumak istemiyor. Meme arsizi oldu cikti sadece emerken uyuyor o da bir kac saat huzursuzluktan sonra. Gündüz de iki dakika yanindan ayrilamiyorum kiyameti kopariyor, hep kucakta olacak gezecek.. babasiyla beraber düşünüp duruyoruz biz nerede hata yaptık :)

Vaay RED gelmiş hoşgelmiş. Ada Sare maşallah çok tatlı Kayınvalidenle ilgili sıkıntılar geçmiş bitmiş olsun inşallah tatlım kurtulun o psikopattan

merhaba teyzecikler.. bugün hava çok güzeelll. kızımı kangurusuna atıp yürüyüşe çıkıcaz
Maşallah sana tosbikk çok tatlısınn
Canım aşıdan soanra durumuna göre bak o zaman istersen. Huysuzlanmaya başlarsa, ateşi başlarsa verirsin.
Selim huysuzlanmaya başladığında normalde bile uykusu gelsin falan zor durduruyorum bide aşıdan huysuzlansa zaptedemem herhalde o yüzden ben beklemeden veriyorum.

Sumuhallebisi katiliyorum canim sana.

Cucum çoooooook güzel bi kizin var bayildimmmm ne güzel de gülmüş öyle

Heracım senin resmin açılmadı (

tskler teyzoşlarr öpüyoruz sizitıpkı sizin minnoşlar gibi şeker benimde kızımm

Oyun halısı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz?bebekler içinde eğleniyor mu? Benim kucakci oglumu yarim saat de olsa oyalar mi? Almak istiyorum ama , onu al bunu al at kenara kullanamadan biktim. Ise yaramaz diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…