- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.981
Eki Görüntüle 877675 iste benim kizlarim
Parme,mutluluk alintilarda gordum masallah cok seker minnoslariniz.
Selam kızlar bugün kayboldum ya hastaneye 4 ay baskınına gittimİdoş 65.5 cm olmuş. Bi de hep giyinik tartılıyoduk bu kez nü tartıldık 6750 gram da kilo. Aynen anne sütüne devam önümüzdeki ay 1er çay kaşığı meyve ve yoğurt tattırıcam başka bişey yok. Yani 6 ay sadece anne sütü. 6 aya kadar asla oturtmak yok destekli de dahil. Babamız da zaten aynı şeyi hep söylüyor.
Bu arada makarnayı da yaptım gayet güzel oldu bana göre.
iki kişi bakınca farklılık oluyor illa ki
en başta söyleseydin keşke ben söyledim çarşaf ve ayakta sallanmayacak dedim beşiğinde sallıyoruz gerçi bu da pek farklı değil ya neysee... sallamaya alıştırmayacaktım güya .... gece ile gündüz ayrımını yaptırdıktan sonra sallanmayıda keseceğm zamanla inşallah... ama bunun için çooook sabır ve zaman lazım...
Oyy masallah kizlarina Parme'cim. Ne guzel bir poz bu boyle.
evet kuzum yapılacağı yapmışsın zatenama sanıyorum dönemsel bu ara...bizde bazen 1-2 gün coşuyor gaz hiçbirşey yapmadığım halde, sonra düzeliyor...
ben daha dün kullanmaya başladım, dur bakalım biraz daha kullanayım haber veririm sana
Ben kullandım canım , hic gaz sorunumuz olmadı
Oy cok tatlı bu fıstık
Canım bencede gündüz uyutmamayi başarabilirsen gece uyur insallah
Mamaya geçmene gerek yok gibi canım . Zaten Dr söylerdi , belki yavastan ek gıdalara başlayabilirsin
Sütüm azaldı diye düşünme hemen , artık kilo alımları azalacak zaten
Oy parme cok tatlı bi foto bu , cok sekermiş kızların
Benimde hayalimdeki bademden kucuk cikti bu kız
İphone 5 ten yüklüyorum ben
Gecmis olsun canım , insallah ateşi cikmaz kuzunun
Bilemedim ta bana dokundu sanirim. Bisey olursa soyler misin canim? Bi ben mi enteresanim pff:)
tutun kollarıımmdann düşerim şimdiiii yorgunum dostlarıımm yorgunum yoorrguunn:)) (şarkı sözleri itinayla değiştirilir )
napıyosunuz bakalım canlar asayiş berkemal mi?ben baya yordum kendimi bugün.. pilimin son kademesiyle de oğlumu yıkadım yatırdım. patt diye atıverdim kendimi koltuğa :) yarını düşünemiyorum bile.. nasıl yapıcam bilmem. keşke annemler burda olsaydı da
onlara bıraksaydım Arda yı ama yoklar işteneyse ki gündüz en azından kocam evde olacak da o bakacak ben kuafördeyken falan.. ama akşam nişanda neler bekliyor bizi Allah kerim :/ uyku düzeni şaşacak diye korkuyorum en çok. nerdeyse 1 aydır en geç 9 da uyuyor oğlum. o seste nasıl yatacaksa....
gelelim sizeee
MUTLULUK senin o yarasa prensesi bulduğum yerde uyutmam yerim yerim bitiririm söyleyim valla canımçok tatlı kızın varrrr!
PARMECİKİMM o ne güzel bir fotodur öyle yaaa çok sevimliler ikisi deeebademin masum bakışlarına da bittim ayrıca :))
CÜCÜMM Durucuğum nasıl yoktur inşallah ateşi falan?
DENAZCM size de geçmiş olsun aşı olmuşsunuzsorunsuz atlatırsınız inşallah bu geceyi
ANGYYSS kız dün gece rüyamda hamile olduğumu gördümmşimdi sen öyle yazınca hatırladımmm. inanılmaz geriliyordum rüyamda saçma sapan koşup duruyodum artık nereye gidiyosam
Selam kızlar bugün kayboldum ya hastaneye 4 ay baskınına gittimİdoş 65.5 cm olmuş. Bi de hep giyinik tartılıyoduk bu kez nü tartıldık 6750 gram da kilo. Aynen anne sütüne devam önümüzdeki ay 1er çay kaşığı meyve ve yoğurt tattırıcam başka bişey yok. Yani 6 ay sadece anne sütü. 6 aya kadar asla oturtmak yok destekli de dahil. Babamız da zaten aynı şeyi hep söylüyor.
Kızlarım diye demiyorum cok tatlılardir bakışları ile can yakarlar :) sagol tatlım
Bu arada yarın ki fotolarinizi bekleriz artık :)
Maşallah idosa, tam hayalimdeki kilo ve boyda, simdi ptesi göreceğiz bakalım bizim oglan ne yapmış bu ay :))Selam kızlar bugün kayboldum ya hastaneye 4 ay baskınına gittimİdoş 65.5 cm olmuş. Bi de hep giyinik tartılıyoduk bu kez nü tartıldık 6750 gram da kilo. Aynen anne sütüne devam önümüzdeki ay 1er çay kaşığı meyve ve yoğurt tattırıcam başka bişey yok. Yani 6 ay sadece anne sütü. 6 aya kadar asla oturtmak yok destekli de dahil. Babamız da zaten aynı şeyi hep söylüyor.
Gördüm canım , cevabımı sen görmedin sanırımYarin alayim deneyeyim olmadi. Meltemcim sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim onu. Yonca bam bam tekerlekli ve odadan odaya goturulebiliyo mu? Bi de portatif sanirim kolay mi tak cikar yapmasi?
Yarin alayim deneyeyim olmadi. Meltemcim sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim onu. Yonca bam bam tekerlekli ve odadan odaya goturulebiliyo mu? Bi de portatif sanirim kolay mi tak cikar yapmasi?
yüklerim inşallah canımcım.. aslında oğluma kıyafet bulamadık yaakısıtlı zamanda zaten sınırlı olan mağazaları gezdik ama ı ıhh istediğim gibi bişey bulamadım :/ sanırım mevlütteki takımını giydiririm yine napim...
Ee o cok güzeldi zaten ne gerek var kuzum Nisan değil mı zaten bu , bence iyi olmuş bulamaman :)
Ardam her hali ile yakışıklı zaten allah sevdiğine ( İda'ya ) bağışlasin
Eki Görüntüle 877675 iste benim kizlarim
bugün doktora gittik kızım 300 gr almış bu ay. geçen ay 6100 gr dı bu ay 6400.. çok üüzldüm.
ama ilginç olan doktoru iyii diyr birde diş çıkrma dönmlerii olduğu için kilo alımı azalr dedii, ama bu kadar az olablir mi ki yaa... ben bişey anlamadım bu iştenn diğer ölçüleri çok iyiymişş.. kafam karıştııı..birde emerken sürekli etrafı izliyor, bana bakıp sırıtıyorr.. galibaa artık sütüm yetmiyrr. zten öle dolu dolu sütümm de yoktuuu. mama takviyesi yapmak zorundayımm. çok üzülüyrmm mama vereceğim için ama mecburumm..
beğendiğine sevindim canım :)
eşimin işi nedeniyle deli bir film arşivi var, sanırım 17.000 falan türk+yabancı
o bana diyor bu filmi izle senlik diye, bende oturup salya sümük ağlıyorum
bundan sonra onun bana dediklerini izledikten sonra yazarım size
Allahım son fotodaki poza bayıldım ahahaha çok şeker yaa maşallah annesi :))kızlar beni sabahlara kadar uyutmayan şahsın robot resmi çizildi ve kimliği tespit edildi
ahanda şahıs bu Eki Görüntüle 877344 Eki Görüntüle 877345 Eki Görüntüle 877346
yakalandığı yerde deriiiince uyutulmasını istiyorum
dün parmeyle ben sabahladık bu uyku sorunu yüzünden sinirlerim alt üst, bir gece değil iki gece değil 4 aydır böyle o yüzden dayanamıyorum artık
benim ki gündüz uyuyo kıyamıyordum uyandırmaya ama bugünden tezi yok gündüz uyutmamaya çalışıcam
gece uyuması için herşeyi yapıyorum normal ısıda, sessiz, loş ışıklı ortam sağlıyorum karnı tok altını temizliyorum ama benimkinin gözler cinnkendi kendine uykusu geceye döner dedim ama yok.... ya ben bir yerde yanlış yapıyorum ya da bu kızın tabiatında bir yarasalık var
arasta filme sarmış durumdasın ya bu ara bende sana 2 film öneriyim belkide izlemişsindir
meet joe black
kadın kokusu
çok güzel filmler
Börek dediniz de dün aksam çayın yanına tava böreği yapmıştım yarısı duruyordu ben gece tavanın yarısında ki böreği yedim arasta kızma nolur :))
Tarif istiyorum arasta bende yapıyorum bakalım aynı mı tarifimiz :) hadi ben kaçtım ütüm var yapayım geleceğim inşallah yarında temizlikçi gelecek camları silmeye malum inşaat bitti :)
Sagol tatlım :)
Fidan boylu kızıma masallah parme teyzesinden:)
Herseyin yolunda olmasına sevindim bakalım bize yarın ne diyecekler ası olmadınız dimi biz olacağız
Makarna tarifine bakmamıştım yazmıştın ana beğendiysen bir ara bende denerim benim Esım tam bir makarnakolik :)
Teşekkürler tatlım ömür boyu hatıra olur sanırım bu poz
Arasta ,
Canim Demir ilacı başlıyormuş bazı doktorlar 4. Ayda sizin dr önerdi mı ?
Ovv senin Barışa da maşallah canım :))Masallah idosa buarada olculerimiz birebir ayni
Canim acayip boza istiyor ama kocise soyleyemiyorum cunku oglu bir tarafta fosurduyor kendi bir tarafta
Yazdır canım 6. aydan sonra basket şartselvi boylum mor bandanalım güzel gelinimmmaşallah kuzuma benim ya boy pos herşeyi yerinde gerçi daha gelin hamamı yapmadık ama yine de gözümde canlandırabiliyorum Arda yı 6.aydan sonra basketbola yazırayım bari yoksa yetişemicek İdoşun boyuna bu gidişle 4 cm var aralarında kapanması lazım en acilinden
eveett biz bugün ek gıdaya ilk adımı attık kızlar.. portakal suyu verdim.. çok hoşuna gitti.. birde 4. aydan itibaren verilen hazır sütlü pirinç aldım.. bi kase onu yaptım.. kaşığa alışsın diye biberona koymadım.. önce bilemedi.. ağzına mamayı verip hemen çektiğimde hepsini püskürttü.. bende kaşığı ağzında tuttum biberondan kalma alışkanlık kaşığı eme eme yedi.. sonra alıştı.. kaşık ağzına yaklaşırken ağzını açmaya başladı.. çok komik ve eğlenceliydi.. onu da çok sevdi yavrum.. bizde anne sütü yok malesef.. o yüzden biraz fazla verdim.. bir biberon mama kadar.. 150 cc vardı kasede.. yavrum benim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?