2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parme,mutluluk alintilarda gordum masallah cok seker minnoslariniz.

Sagol tatlım :)

Fidan boylu kızıma masallah parme teyzesinden:)

Herseyin yolunda olmasına sevindim bakalım bize yarın ne diyecekler ası olmadınız dimi biz olacağız

Makarna tarifine bakmamıştım yazmıştın ana beğendiysen bir ara bende denerim benim Esım tam bir makarnakolik :)

Ben de bi iki kere Kv bıraktım her geldiğimde ayağında sallarken buldum en başta ayakta sallanmasını istemiyorum dediğim halde
Neymiş öle ya da böle alışıcakmış zaten
Dedim alışana kadar bari yapmayalım...

Bi arada beşikte ben de sallıom ama ayak gibi olmuo ki yani en azından iki sallar bi wc gider gelirsin ayakta olmuo
Sallamayı biraz azalttım ama eskiye göre pışpışlıom daha çok
Gerçi zaten emerek uyuo bu dediklerim arada mızırdanmalarda kullandıklarım

Masallah idosa buarada olculerimiz birebir ayni

Canim acayip boza istiyor ama kocise soyleyemiyorum cunku oglu bir tarafta fosurduyor kendi bir tarafta

Sagol canim haber bekliyorum senden ozaman. Efa iyiymis sanki ama ya

Yarin alayim deneyeyim olmadi. Meltemcim sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim onu. Yonca bam bam tekerlekli ve odadan odaya goturulebiliyo mu? Bi de portatif sanirim kolay mi tak cikar yapmasi?

tutun kollarıımmdann düşerim şimdiiii yorgunum dostlarıımm yorgunum yoorrguunn :)) (şarkı sözleri itinayla değiştirilir )

napıyosunuz bakalım canlar asayiş berkemal mi? ben baya yordum kendimi bugün.. pilimin son kademesiyle de oğlumu yıkadım yatırdım. patt diye atıverdim kendimi koltuğa :) yarını düşünemiyorum bile.. nasıl yapıcam bilmem. keşke annemler burda olsaydı da

onlara bıraksaydım Arda yı ama yoklar işte neyse ki gündüz en azından kocam evde olacak da o bakacak ben kuafördeyken falan.. ama akşam nişanda neler bekliyor bizi Allah kerim :/ uyku düzeni şaşacak diye korkuyorum en çok. nerdeyse 1 aydır en geç 9 da uyuyor oğlum. o seste nasıl yatacaksa....

gelelim sizeee

MUTLULUK senin o yarasa prensesi bulduğum yerde uyutmam yerim yerim bitiririm söyleyim valla canım çok tatlı kızın varrrr!

PARMECİKİMM o ne güzel bir fotodur öyle yaaa çok sevimliler ikisi deee bademin masum bakışlarına da bittim ayrıca :))

CÜCÜMM Durucuğum nasıl yoktur inşallah ateşi falan?

DENAZCM size de geçmiş olsun aşı olmuşsunuz sorunsuz atlatırsınız inşallah bu geceyi

ANGYYSS kız dün gece rüyamda hamile olduğumu gördümm şimdi sen öyle yazınca hatırladımmm. inanılmaz geriliyordum rüyamda saçma sapan koşup duruyodum artık nereye gidiyosam

Kızlarım diye demiyorum cok tatlılardir bakışları ile can yakarlar :) sagol tatlım

Bu arada yarın ki fotolarinizi bekleriz artık :)

selvi boylum mor bandanalım güzel gelinimm maşallah kuzuma benim ya boy pos herşeyi yerinde gerçi daha gelin hamamı yapmadık ama yine de gözümde canlandırabiliyorum Arda yı 6.aydan sonra basketbola yazırayım bari yoksa yetişemicek İdoşun boyuna bu gidişle 4 cm var aralarında kapanması lazım en acilinden

Kızlarım diye demiyorum cok tatlılardir bakışları ile can yakarlar :) sagol tatlım

Bu arada yarın ki fotolarinizi bekleriz artık :)

yüklerim inşallah canımcım.. aslında oğluma kıyafet bulamadık yaa kısıtlı zamanda zaten sınırlı olan mağazaları gezdik ama ı ıhh istediğim gibi bişey bulamadım :/ sanırım mevlütteki takımını giydiririm yine napim...

Maşallah idosa, tam hayalimdeki kilo ve boyda, simdi ptesi göreceğiz bakalım bizim oglan ne yapmış bu ay :))
Yarin alayim deneyeyim olmadi. Meltemcim sana bi soru sormustum ama gormedin sanirim onu. Yonca bam bam tekerlekli ve odadan odaya goturulebiliyo mu? Bi de portatif sanirim kolay mi tak cikar yapmasi?
Gördüm canım , cevabımı sen görmedin sanırım

Söyle bisey bizdeki
Tekersiz ama cok hafif , odadan odaya taşınıyor ve kolay monte edilip ayrilabiliyor

Ordaki sallanan siyah ipte babamizin sallamak icin uzaktan kumandası

Bende de Bambam var tekerlekli diil ama taşıması rahat öle çok ağır diil
Bi de bunların bi boy büyüğü var bizde o tek taraftan tekerlekli

Meltem o ipten ben de yapıom bazen şapkayı tutan plastik boruya bağlıom

Son düzenleme:

Ee o cok güzeldi zaten ne gerek var kuzum Nisan değil mı zaten bu , bence iyi olmuş bulamaman :)

Ardam her hali ile yakışıklı zaten allah sevdiğine ( İda'ya ) bağışlasin

AYBİKE
sunny baby pandora kumandalı salıncak diye geçiyor canım.. umarım işe yarar.. öptümm :)

Son düzenleme:
eveett biz bugün ek gıdaya ilk adımı attık kızlar.. portakal suyu verdim.. çok hoşuna gitti.. birde 4. aydan itibaren verilen hazır sütlü pirinç aldım.. bi kase onu yaptım.. kaşığa alışsın diye biberona koymadım.. önce bilemedi.. ağzına mamayı verip hemen çektiğimde hepsini püskürttü.. bende kaşığı ağzında tuttum biberondan kalma alışkanlık kaşığı eme eme yedi.. sonra alıştı.. kaşık ağzına yaklaşırken ağzını açmaya başladı.. çok komik ve eğlenceliydi.. onu da çok sevdi yavrum.. bizde anne sütü yok malesef.. o yüzden biraz fazla verdim.. bir biberon mama kadar.. 150 cc vardı kasede.. yavrum benim yaaaaa

Ee o cok güzeldi zaten ne gerek var kuzum Nisan değil mı zaten bu , bence iyi olmuş bulamaman :)

Ardam her hali ile yakışıklı zaten allah sevdiğine ( İda'ya ) bağışlasin

aminn canımm :)) evet canım nişan ama aile arasında falan değil.. bildiğin düğün salonunda 1000 küsür davetlinin olacağı büyük nişan yapıyolar ya hayalimde beyaz gömlek siyak papyon yelek ve pantolon almak vardı :) artık düğünde giydiririm öyle napalım :)

Ya ama yaaaaaaaaa ne güzel bir kare bu. Parmiş 2 kızın da birbirinden güzel ne kadar da şanslısın. Maşallah size minik canlar. Yerim sizi yerrrr

Canım neyine üzüldün İda 20 gün önce 6570 gr çıktı şimdi 6750. Artık kilo alım yavaşladı. Üzülecek bişey yok. Doktor sadece anne sütü konusunda da uyardı beni. Doktorun demediyse başlama mama flian.

Sevinirim canım:))

Allahım son fotodaki poza bayıldım ahahaha çok şeker yaa maşallah annesi :))
arasta filme sarmış durumdasın ya bu ara bende sana 2 film öneriyim belkide izlemişsindir
meet joe black
kadın kokusu
çok güzel filmler

İkisini de izledim be cucum

Börek dediniz de dün aksam çayın yanına tava böreği yapmıştım yarısı duruyordu ben gece tavanın yarısında ki böreği yedim arasta kızma nolur :))

Neyse İnci seni çok uykusuz bıraktığı için bu seferlik affediyorum enerji lazım çünkü.

Tarif istiyorum arasta bende yapıyorum bakalım aynı mı tarifimiz :) hadi ben kaçtım ütüm var yapayım geleceğim inşallah yarında temizlikçi gelecek camları silmeye malum inşaat bitti :)

Canım işte kremalı, mantarlı,tavuk, sarımsak, fesleğen, tereyağdan oluşan bi makarna. Alfredo sos yani

Çok çok mükemmel diyemem ama güzel ve severek yedik değişiklik oldu :))

Teşekkürler tatlım ömür boyu hatıra olur sanırım bu poz

Arasta ,

Canim Demir ilacı başlıyormuş bazı doktorlar 4. Ayda sizin dr önerdi mı ?

Canım onu aile hekimimiz takip ediyor pazartesi aşıya gidicez o zaman söylerler :))

Masallah idosa buarada olculerimiz birebir ayni

Canim acayip boza istiyor ama kocise soyleyemiyorum cunku oglu bir tarafta fosurduyor kendi bir tarafta
Ovv senin Barışa da maşallah canım :))

Yazdır canım 6. aydan sonra basket şart

kuzum naptın yaw biraz fazla olmamış mı acaba :26: :44: bir de portakal suyu midesini yakabilir canım asitli bir meyve çünkü portakal. inşallah sorun yaratmaz da ben yine de söyleyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…