2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dünüş bence de düğünde giydir hem biraz daha büyümüş olacak hem de eldeki kıyafet ziyan olmıycak. Çünkü bence mevlüt kıyafeti çok güzel bi daha nerde giydiriceksin. Giydir gitsin canım. Çok yakışmıştı kuzuma o ciciler

Oy masallah bütün Trakya orda desene bosver mevlitte kac kisi gördü ki dugun bin kisi dıyorsun cogu ilk kes görecek
Düğünde en güzelini bulur alırsın

sağ ol kayınannesi ay öyle yapayım bari kızlar ya dert edinmiştim kendime bunu ama söyledikleriniz rahatlattı valla sağ olun artık kocamın başının etini yemeyi de bırakırım o da rahatlar bari adamcağız

maşallah idaya ama bazen kucakta bile oturuyomus gibi oluyo onu ne yapıcaz?

Sagol Canim cidden beraber cok Tatli görünüyorlar kameramanda çektim badem hanım rahatsız oldu hemen kaçtı :) ida ile cestirida isteriz

Tamam bakalım aile hekimi ne diyecek ben sormayı planlıyorum gerçi benim Dr herseye karsı

Ya benim kızımın nesi eksik 6. Ayda bulmam lazım onada bir şey bale jimnastik gitar falan filan :)

artık nereye gidiyosam koptum valla :)

kuzum naptın yaw biraz fazla olmamış mı acaba :26: :44: bir de portakal suyu midesini yakabilir canım asitli bir meyve çünkü portakal. inşallah sorun yaratmaz da ben yine de söyleyim dedim..

canım evet annem içirdikten sonra söyledi asitli diye.. umarım bişi olmaz bir iki kaşık içti.. sütlü pirince gelince zaten 4. aydan itibaren verilir yazıyor.. birde bende anne sütü olmadığı için zaten hazır mama yiyor. memeyi engellicek bir durum yok..

evet canım doğrudur bence de.. bir de yorumlarında şunu demiş ona da dikkat ettim.

ek gıdaya meyveyle başlanmasını doğru bulmuyorum. Çünkü meyve gibi tatlı şeylere alışan çocuklar daha sonra sebzeyi tatsız bulup reddebiliyor. O yüzden yoğurt ve sebze püresi başlangıç için ideal besindir. diyor.... bana mantıklı geldi şahsen.

Yok emmiyor bu kiz. İsin kotusu br arastirdim idrar yolu enfeksiyonu olan bebekler emmemis sonra antibiyotikle gecirmisler ve duzelmis. Deliricem. Yarin doktora gidiyoruz kilo alimina bakicaz. Sorunsuz emdigi gunleri ozledim ya 2haftadir agzima micti offf sinrlerim oyle bozuk ki.

Canim benim yaptıgım yöntemi denedin mı ?

Once başka biri ayakta dolandırıp uysallastiriyor sonra cok hızlı memeyi ağzına sokuveriyorsun 5 dk 7 dk kac dk esmerse emıyor sonra hemen diğer memeyi veriyorsun orda da sıkılinca diğer meme

Canım hatırladığım kadariyla kızının kilosu oldukça iyiydi. Bence sakin olmalı ve öğün aralarını açmalısın. Uykulu halini beklemek ve yılmadan, sakince memeyi vermek de bir çözüm olabilir. Bir de bazen böyle emzirirken hafifce sallayabilir, poposuna hafifce vurabilirsim. Ne kadar emse kardır, unutma bizim aklımızda biberon gibi alternatifler var ama onun hafızasında sadece emmek ve senin göğsün var:))

ben artık yatsam çok iyi olacak kızlar zira yarın daha da yorucu bir gün beni bekliyor

az uyanmalı,gazsız, huzurlu bir gece diliyorum yavrularınızla size öpüyorum hepinizi

bende berkayı uyuttumm eşim nöbetçi...ben tv ve pc bi ona bi öbürüne bakıyorum

fundaacm nişan ii geçer umarımm arda uyurr sende rahat edersin inş. :)

herkeste göçmenmiş..banada hep göçmenmisin derler ama deilimm sarışın olduğumdan hep bu soruyu duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…