- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.001
aminn canımm :)) evet canım nişan ama aile arasında falan değil.. bildiğin düğün salonunda 1000 küsür davetlinin olacağı büyük nişan yapıyolarya hayalimde beyaz gömlek siyak papyon yelek ve pantolon almak vardı :) artık düğünde giydiririm öyle napalım :)
aminn canımm :)) evet canım nişan ama aile arasında falan değil.. bildiğin düğün salonunda 1000 küsür davetlinin olacağı büyük nişan yapıyolarya hayalimde beyaz gömlek siyak papyon yelek ve pantolon almak vardı :) artık düğünde giydiririm öyle napalım :)
Dünüş bence de düğünde giydir hem biraz daha büyümüş olacak hem de eldeki kıyafet ziyan olmıycak. Çünkü bence mevlüt kıyafeti çok güzel bi daha nerde giydiriceksin. Giydir gitsin canım. Çok yakışmıştı kuzuma o ciciler
Selam kızlar bugün kayboldum ya hastaneye 4 ay baskınına gittimİdoş 65.5 cm olmuş. Bi de hep giyinik tartılıyoduk bu kez nü tartıldık 6750 gram da kilo. Aynen anne sütüne devam önümüzdeki ay 1er çay kaşığı meyve ve yoğurt tattırıcam başka bişey yok. Yani 6 ay sadece anne sütü. 6 aya kadar asla oturtmak yok destekli de dahil. Babamız da zaten aynı şeyi hep söylüyor.
Bu arada makarnayı da yaptım gayet güzel oldu bana göre.
maşallah idayaama bazen kucakta bile oturuyomus gibi oluyo onu ne yapıcaz?
Ya ama yaaaaaaaaa ne güzel bir kare bu. Parmiş 2 kızın da birbirinden güzel ne kadar da şanslısın. Maşallah size minik canlar. Yerim sizi yerrrr
Canım neyine üzüldün İda 20 gün önce 6570 gr çıktı şimdi 6750. Artık kilo alım yavaşladı. Üzülecek bişey yok. Doktor sadece anne sütü konusunda da uyardı beni. Doktorun demediyse başlama mama flian.
Sevinirim canım:))
Allahım son fotodaki poza bayıldım ahahaha çok şeker yaa maşallah annesi :))
İkisini de izledim be cucum
Neyse İnci seni çok uykusuz bıraktığı için bu seferlik affediyorum enerji lazım çünkü.
Canım işte kremalı, mantarlı,tavuk, sarımsak, fesleğen, tereyağdan oluşan bi makarna. Alfredo sos yani
Çok çok mükemmel diyemem ama güzel ve severek yedik değişiklik oldu :))
Canım onu aile hekimimiz takip ediyor pazartesi aşıya gidicez o zaman söylerler
Yazdır canım 6. aydan sonra basket şart
tutun kollarıımmdann düşerim şimdiiii yorgunum dostlarıımm yorgunum yoorrguunn:)) (şarkı sözleri itinayla değiştirilir )
napıyosunuz bakalım canlar asayiş berkemal mi?ben baya yordum kendimi bugün.. pilimin son kademesiyle de oğlumu yıkadım yatırdım. patt diye atıverdim kendimi koltuğa :) yarını düşünemiyorum bile.. nasıl yapıcam bilmem. keşke annemler burda olsaydı da
onlara bıraksaydım Arda yı ama yoklar işteneyse ki gündüz en azından kocam evde olacak da o bakacak ben kuafördeyken falan.. ama akşam nişanda neler bekliyor bizi Allah kerim :/ uyku düzeni şaşacak diye korkuyorum en çok. nerdeyse 1 aydır en geç 9 da uyuyor oğlum. o seste nasıl yatacaksa....
gelelim sizeee
MUTLULUK senin o yarasa prensesi bulduğum yerde uyutmam yerim yerim bitiririm söyleyim valla canımçok tatlı kızın varrrr!
PARMECİKİMM o ne güzel bir fotodur öyle yaaa çok sevimliler ikisi deeebademin masum bakışlarına da bittim ayrıca :))
CÜCÜMM Durucuğum nasıl yoktur inşallah ateşi falan?
DENAZCM size de geçmiş olsun aşı olmuşsunuzsorunsuz atlatırsınız inşallah bu geceyi
ANGYYSS kız dün gece rüyamda hamile olduğumu gördümmşimdi sen öyle yazınca hatırladımmm. inanılmaz geriliyordum rüyamda saçma sapan koşup duruyodum artık nereye gidiyosam
kuzum naptın yaw biraz fazla olmamış mı acaba :26: :44: bir de portakal suyu midesini yakabilir canım asitli bir meyve çünkü portakal. inşallah sorun yaratmaz da ben yine de söyleyim dedim..
çocuk doktoru bir annenin kendi web sitesinden bir yazı buldum arkadaşlar. bir bakın derim nacizane
Ek Gıdaya Geçişte Yapılan YanlışlarGüncel Anne
Teşekkürler Canim guzel bur yazı paylasmissin
Yiyecekleri bulamaz yapmanın yanlış oldugunubende bir yerlerde okumuştum besinleri ayri ayri ezip verin Diyordu birbirine karısında bebekler tad ayrımı yapamıyorlarmis
çocuk doktoru bir annenin kendi web sitesinden bir yazı buldum arkadaşlar. bir bakın derim nacizane
Ek Gıdaya Geçişte Yapılan YanlışlarGüncel Anne
Yok emmiyor bu kiz. İsin kotusu br arastirdim idrar yolu enfeksiyonu olan bebekler emmemis sonra antibiyotikle gecirmisler ve duzelmis. Deliricem. Yarin doktora gidiyoruz kilo alimina bakicaz. Sorunsuz emdigi gunleri ozledim ya 2haftadir agzima micti offf sinrlerim oyle bozuk ki.
Yok emmiyor bu kiz. İsin kotusu br arastirdim idrar yolu enfeksiyonu olan bebekler emmemis sonra antibiyotikle gecirmisler ve duzelmis. Deliricem. Yarin doktora gidiyoruz kilo alimina bakicaz. Sorunsuz emdigi gunleri ozledim ya 2haftadir agzima micti offf sinrlerim oyle bozuk ki.
Bizimkiler de ordaaa bi tek dedem dönmüş istanbula, büyük halalar orda yaşıyolar hâlâ... Selanik göçmenleri topiği olmuş yanlız
Ben dee selanikkk
ben artık yatsam çok iyi olacak kızlar zira yarın daha da yorucu bir gün beni bekliyor
az uyanmalı,gazsız, huzurlu bir gece diliyorum yavrularınızla sizeöpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?