- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.021
iki kişi bakınca farklılık oluyor illa ki
en başta söyleseydin keşke ben söyledim çarşaf ve ayakta sallanmayacak dedim beşiğinde sallıyoruz gerçi bu da pek farklı değil ya neysee... sallamaya alıştırmayacaktım güya .... gece ile gündüz ayrımını yaptırdıktan sonra sallanmayıda keseceğm zamanla inşallah... ama bunun için çooook sabır ve zaman lazım...
AYBİKE
sunny baby pandora kumandalı salıncak diye geçiyor canım.. umarım işe yarar.. öptümm :)
Canim benim yaptıgım yöntemi denedin mı ?
Once başka biri ayakta dolandırıp uysallastiriyor sonra cok hızlı memeyi ağzına sokuveriyorsun 5 dk 7 dk kac dk esmerse emıyor sonra hemen diğer memeyi veriyorsun orda da sıkılinca diğer meme
Canım hatırladığım kadariyla kızının kilosu oldukça iyiydi. Bence sakin olmalı ve öğün aralarını açmalısın. Uykulu halini beklemek ve yılmadan, sakince memeyi vermek de bir çözüm olabilir. Bir de bazen böyle emzirirken hafifce sallayabilir, poposuna hafifce vurabilirsim. Ne kadar emse kardır, unutma bizim aklımızda biberon gibi alternatifler var ama onun hafızasında sadece emmek ve senin göğsün var:))
Denedik canim, babasi konusuyo sinra aliyorum 1 dj bile degil emdigi.. Sonra kiyamet kopuyo koluma yatirabilene ask olsun.((
HAy Allah doktora bir Danış istersen sütunu once sagip sonra taze sutu vermeyi dene birde
Düzelir ama senin bidik sosyallik olayını benim ki gibi abartmış biraz anlaşılan annesi
günaaaydınnnn beni 7de uyandıran berkayyy şu an uyudu....bende eşimi bekliyorum artık uyumadım...
asu nereye gitmştin sen dicem ama yatmışsın....
beklebekle hadi bakalm ii haberlerle gel...
herkese ii haftasonları diliyorummmm...
Bugun gidiyoruz doktora unarim kotu bisey yoktur gelisimine bakacak doktorbukadar sosyal olunmaz ki ama bacak kadar boyuyla..
Yoktur birşeyi annesi doktordan gelince bize de haber verirsin biz de gidiyoruz birazdan doktor amcamıza :)
İste bacak kadar boyları ile buyuk adam olmaya çalışıyorlar onlar icin de cok zor, bı yerlerde okumuştum bebeğinizi asla bilmez görmez anlamaz sanmayın insan zekası ilk bir yil icinde oluşur Diyordu .
Sagol canim randevu 4.30da, vakit gecmek bilmiyo(
kızlarrr günaydın nasılsınızz
Evet anliyor bence de herseyi. İnsallah biseyi yoktur bikac yerde idrar yolu enfeksiyonu filan yazilmis olmadi tahlil isticem. Sizin de iyi haberlerinizi bekleriz ozaman annesiii
Günaydın canım hayırdır?
canım sıkkın biraz...evde olmaktan sıkıldım bebeğimle olmak güzel ama, ne bileyim işte evin işi hiç btmiyo yaptığım görünmüyo.bi de artık eşimle eskisi gbi değiliz ne biliyim onu eskisi gbi sevmiyorum vs vs vs kafamda bi sürü soru.
Canım sakin ol yoktur bişeyi merak etme. Büyüme atağıdır belki ondan huyu değişmiştir emme konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?