2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendeki laftan anlamayan modelden
zaten söylemiştim, napıyım uyumuyor diyor...ay bide yalan söylüyor, yavrum melek gibi ne uyumaması

Denedik canim, babasi konusuyo sinra aliyorum 1 dj bile degil emdigi.. Sonra kiyamet kopuyo koluma yatirabilene ask olsun. ((

Heracm inan onu da denedim hic dert etmicem mama vericm dedim onu da almiyo kasikla zar zor bi 50 aliyo sncak.. Bu ay kilo vermis bile olabiliriz Allahim nolur oyle olmasin (

Son düzenleme:
Denedik canim, babasi konusuyo sinra aliyorum 1 dj bile degil emdigi.. Sonra kiyamet kopuyo koluma yatirabilene ask olsun. ((

HAy Allah doktora bir Danış istersen sütunu once sagip sonra taze sutu vermeyi dene birde

Düzelir ama senin bidik sosyallik olayını benim ki gibi abartmış biraz anlaşılan annesi

Arkdslar hepinize gunaydinlar
siz azicik daha uyusam dye dusunup, gozlerinizi yavas yavas acmaya baslrken
bn kizlarimi yikayip gece uykularina yatrdmm

bugun cokk gezdik. Gezerken neyi farkettim dersiniz....
tr de cok guzel, harika, ne kdr pahali dedigmz canta.cuzdan.ayakkabi.saat....vs amerikada nerdeyse 75%100 daha uygun.bugu fossil marka bir saat aldm 65$. Tr deki fiyti sizce ne kdr?

Cvp:300 tl

bu ve bunun gibi bircok sey

ayrica tr de bhyuk kizin bebeklgnde aldgm onca pahali seyi burda ckk ucuza gorunce sinir oldm.en basitindn bun da bi ornk vereyim hmn.

fr de aldgm 150 kusr tl verdgm ayni marka oyun halisini burda 24$ gordm.

ulkemizde ne kdr degersz oldgmu ve nkdr pahali yasadgmi farkettm

Burdaki okul vd kresleri de ayri bi zmn atcam

arabada kesjnlikle araba koltugu zlrunlulugundan, olmadigi taktirde yaziln binlerce tutar niteligindeki cezalr mj dersnz....
bebegini, otomobil calisr durumdaykn emzrmeye calisrken, polis tarafndn durdrlup, bebegi iki haftaligina annden alan polisler mi dersnz.....

nyse cnlarrr
bn yatar
bna iyi gceler
size de guze mutlu gunduzler....

HAy Allah doktora bir Danış istersen sütunu once sagip sonra taze sutu vermeyi dene birde

Düzelir ama senin bidik sosyallik olayını benim ki gibi abartmış biraz anlaşılan annesi

Bugun gidiyoruz doktora unarim kotu bisey yoktur gelisimine bakacak doktor bukadar sosyal olunmaz ki ama bacak kadar boyuyla..

Son düzenleme:
günaaaydınnnn beni 7de uyandıran berkayyy şu an uyudu....bende eşimi bekliyorum artık uyumadım...

asu nereye gitmştin sen dicem ama yatmışsın....

beklebekle hadi bakalm ii haberlerle gel...

herkese ii haftasonları diliyorummmm...

Bugun gidiyoruz doktora unarim kotu bisey yoktur gelisimine bakacak doktor bukadar sosyal olunmaz ki ama bacak kadar boyuyla..

Yoktur birşeyi annesi doktordan gelince bize de haber verirsin biz de gidiyoruz birazdan doktor amcamıza :)

İste bacak kadar boyları ile buyuk adam olmaya çalışıyorlar onlar icin de cok zor, bı yerlerde okumuştum bebeğinizi asla bilmez görmez anlamaz sanmayın insan zekası ilk bir yil icinde oluşur Diyordu .

Evet anliyor bence de herseyi. İnsallah biseyi yoktur bikac yerde idrar yolu enfeksiyonu filan yazilmis olmadi tahlil isticem. Sizin de iyi haberlerinizi bekleriz ozaman annesiii

Evet anliyor bence de herseyi. İnsallah biseyi yoktur bikac yerde idrar yolu enfeksiyonu filan yazilmis olmadi tahlil isticem. Sizin de iyi haberlerinizi bekleriz ozaman annesiii

Cnm eylul 20gunlukken ne biberon istiyodu ne meme...tahlil yptrdk bsey ckmadi..enfeksiyon olsa cok aglar her cis yaptiginda..korkma..aglamalari oldgndan gecen gun ultrasonla bobreklerine mesanesine bakildi bsey yok sukur...bnce dene..yalniz sana tavsiyem illa meme alsin diye ugrasma iyice sogur..biberonda dene onemli olan sutunu almasi bnce..oyle memeden falanda sogumadi eylul..bn emmedgnde veye sutu bosaltamadgnda sagip veriyrm iciyo..memeyide emiyo..gerci bu eylul icn gcerli de olabilir..duzelir cnm tkma kafana..internett insann kafasini cok kurcaliuo felaket tellali gbi..ben okumayi biraktm o yuzden bu tur seyleri hic hayirli bsey yazmiyo

canım bunlar geçici bir durum.. bebekten kendimize fazla zaman ayıramıyoruz.. inan benim kızım benden daha çok duş alıyor.. o yüzden her şeye isteksizlik gösterebiliyoruz.. inan geçici bir durum.. kalbini ferah tutmaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…