2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler canlar

nişan olayını hallettik bitti gitti çok şükürr :) güzel geçti diyebilirim.. sadece ilk gittiğimizde kalabalıktan çok korktu oğlum ve dudaklarını büze büze bir güzel ağladı neyse ki sonradan sakinleşti bu sefer de tek tek herkese gözlerini dört açarak dikkatle bakmaya başladı napıyo len bunlar noluyoo burdaa der gibi bakıyodu şapşiliğim ilgi odağı oldu oğluşum, gelen sevdi giden sevdi. deli korktum nazar olacak diye. sağ olsun eşimin babaannesi okuyup durdu bütün gece oğlumu :)) bir uyudu, bir uyandı ama hiç ağlamadı uyanık olduğu zamanlarda bile ben de bol bol oynadım kurtlarımı döktüm valla laf aramızda güzel de olmuşum aldığım yorumlara göre ev halinden sonra baya bir değişiklik oldu kıyafetti saçtı makyajdı derken külkedisi misali değişiverdim ama bugün arabam bal kabağına dönüştü ben de tekrar külkedisi oldum haliyle aman neyse atlattık ya bu olayı da rahatladım ben de

canımcım maşallah İnci kuzuma sağlığı çok şükür yerindeymiş aşılarınızı da olmuşsunuz geçmiş olsun..sıra bizlerde artık hayırlısyla.. şu bahsettiğin ninniyi açtım Ardacık uyumuştu zaten ama merak ettim.. az kalsın uyuyordum ben de hihii

canım arkadaşların da dediği gibi kesinlikle hemen hepimiz aynı durumlardayız.. çok iyi yapmışsın yazmışsın rahatlamışsın.. bazen ben de balkona çıkıyorum derin derin nefes alıyorum. evin içine tıkılmaktan ve sürekli aynı şeyleri tek düze yaşamaktan oluyor bunlar.. kışın getirdiği kasvet de cabası arada bir dışarı çıkmak için kendine fırsat yaratmalısın. emin ol çook iyi gelecek öpüyorum seni

Dünürlerin geçinememesi konusuna hiç girmiyim çünkü ben birbirini seven dünüre pek rastlamadım. Bi taraf oğlunu bi taraf kızını kıskanır.

)

aaa biz birbirimizi seviyoruz be dünüşümm Allah bozmasın aramızı dimi amaa

Parmecim gecmis olsun, huzursuzluğu cok oldu mu
Bizde yarın ası olacağız hayırlısı bakalım
Kızım 1. Sinif , gecen hafta karma ası oldu , o bile ağrıdı diyor, bebisler ne yapsın :/

oyy geçmiş olsun sarı papatyaya o da hala ana kuzusu annesi ağrır tabi canı kıyamam

heheee güzelmiş makinen heracım :)) annelik çok yaratıcı yaptı bizi çokk bu arada bakmayın demesen asla dikkat etmezdim ama bakıverdim göz ucumla ocağına gayet de temiz valla :)))

Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.

ayy canım valla ne desem bilemedim. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim.. yarın yaptır bakalım testi ve hemen haber ver bize

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

Allah bozmasın canımcım hep mutlu olun inşallah iyi ki var onlar gerçekten..

aman yok canim bugun bisey oldu bana enerji patlamasi yasadim
yoksa hergun boyle degilim
birde gerceketen cok sansliyim oglum cok uslu butun gun ben is yaparken ana kucaginda kendi kendine uyu. sanirim Allah halime acidigi icin bana boyle bir cocuk verdi. dusunsene evde faydadan cok zarari olan kv 2 yildir is bulamayip bana saran koca 12 kedi...
aslinda canim benim hic evlenmeye niyetim yoktu ama baktik 6 yil gecti hala birlikteyiz hadi evlenelim dedik. yasim fazla diye bebek dusunmuyordum ama kaza kursununa geldik..dedigin gibi yillar gecince daha kolay oluyor. hem bircok seye doymus oluyorsun hemde esinle iliskinde artik daha sabirli oluyorsun
ama seninkide ayri guzel. kizinla arandaki yas farki bizim gibi cok olmayacak. bende bazen keske daha erken anne olsaydim diyorum

valla canim belki bana bencil diyeceksin ama kendinden ve kizindan baska birseyi kafana takma derim
suandan senin ve kizinin annene ihtiyaciniz var
evet kardesininde var ama o bir sekilde halledecektir. bide anladigim kadariyla kardesin tr de
yani senden daha sansli. sen tunusta bir basina cok daha fazla zorlanirsin

canim bende gecen gun seni dusundum ne yapti acaba diye...keyfiniz yerinde umarim

oyyyy bende heyecanlandim simdi
yarin haberini merakla bekliyoruz canim hakkinda hayirlisi olsun

yaa simdi durup dururken kafama takildi bizim bas olcumuz fazla mi acaba
dogumda 37 diydi 3.ay kontrolunde 43 cikti...sizde olcu nasil fazla mi bu acaba

canim benim pasa 10 gun delirtti beni
12. hafta atagiymis meger
2 gundur sakin ve resmen biranda degisti hergun tekrar asik oluyorum
sabirli ol canim gececek
o babalar ve oyunlari hakkinda bugunlerde ciddi projelerim var

Aybike o projelerinden bana da bahset. Bugun yine oyun yüzünden çıldırmak uzereydim. Anlayışli olmaya çalışıyorum ama bağımlılık derecesini kabul edemiyorum. Esim oyun oynarken o en kendinden gecmis ve dunya ile baglantisini koparmis oldugu zamanda bir tane baseball sopasi ile o ekrana var gucumle vurasim ve sonrasinda esimin yuz ifadesini seyredesim var.

hastayim biz turk kadinlarinin zekasina
saol canim beni bi masraftan daha kurtardin

canim bizde de ayni durum var
doktorum emzik aliskanligindan daha iyidir dedi

canim benim pasa 10 gun delirtti beni
12. hafta atagiymis meger
2 gundur sakin ve resmen biranda degisti hergun tekrar asik oluyorum
sabirli ol canim gececek
o babalar ve oyunlari hakkinda bugunlerde ciddi projelerim var

teşekkür ederiz canım.. belki memeden daha iyi olabilir ama korkuyorum.. benim kız arkım düşün yani koca kadın hala baş parmağını emerek uyuyor. kuzenim de öyle.. korkuyorum ileri dönem için alışkanlık yaparsa diye. birde bozukluk olabiliyor.. kız arkımın emdiği parmağı daha kısa o oyunlar hiç bitmiyor. okey bitiyor ma.a başlıyor. maç bitiyor okey başlıyor..

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

Allah ayırmasın canım.. mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın inş

uyudu canım.. babası okeyinden fedakarlık etti de terastan atlama fikrinden bi an için vazgeçtim.. :)

Guluyoruz aglanacak halimize ne yapalim gececek bu gunler...
Sabah uyandim tabi uyanmak denirse zaten saat basi uyandigimiz icin
Her tarafim agiriyordu.
Kollarim,ayaklarim,belim...
Gittim kocisin yanina agladim dayanamiyorum diye sardi,sarmaladi avuttu sagolsun: ) tabi o ara baris hala aglamaya devam ediyor.
Neyse ogleden sonra kocis avm ye gidelim cok sikildin dedi olurdu olmazdi saftim kaymis en son bayramda gitmisim kuafore:) neyse gorumceyi cagirdim bakti barisa bende 1saatte fon,kas vs hallettim ciktim.
İlk avm deneyimimizdi ve zordu arabasina binmedi hep kucagimdaydi sadece yemek yertken uyudu arabasina koydum,donerken aglama krizine girdi amaaaa cok guzeldi,cok mutlu oldum,pozitif ayrildim.
Darisi diger gunlere...Masal gibi geldi.
Gokten 3 elma dustu biri bize digerleri size (ek gida olarak kullaniriz:))
Foto sabah paylasirimc den

Oh hadi gecmis olsun bitti gitti :) Arda kuzusu cok akıllı annesi Zaten hic uzermi seni eğlenmenede sevindim oh bizim yerimizede dokseydin kurtlarını .

demek bu erkeklerin hepsi ayni...bide bizimki strateji oyunu oynuyor gorev saatleri falan var
aksam yemegimizi onun gorev saatine gore ayarliyoruz
yardim et Atahan i yikayalim diyorum `savastayiz suan bekleyin` diyor
ekrani kirmak olmaz canim...oyle bisey yapmamiz lazim ki biz yapmis olmayalim
acaba internet ayarlariyla falan mi oynasam diyorum mesela

yanlis yazmisim dogumda 32 imis...offff takildi simdi kafama 43 cok degilmi 3 ay sonunda

valla sen diyince bende merak ettim. aşı karnesini açtım bi baktım hiç bişi yazmamışlar.. 2. ayını ben kendim yazmışım.. 33.5 doğmuş.. 2. ayında 36.5 muş.. 9 unda gidicez.. bu sefer sorarım kaç diye.. niye yazmıyolar ki çok kızdımmmm

Bnmki bi ara sarmisti bu bilgisayar oyunlarina ben hamileyken..bsey anlatiyorm dnlemiyo sacma sapan cevaplar veriyi bir sustum iki sustum patladm sonra..cok sukur o gun bu gun is yerinde oynuyo oyununu evde rahatiz ;-) cok sinir bozucu bsey..

Oh hadi gecmis olsun bitti gitti :) Arda kuzusu cok akıllı annesi Zaten hic uzermi seni eğlenmenede sevindim oh bizim yerimizede dokseydin kurtlarını .

dökmez miyim şekerm ayıp ettin buranın 9 8lik havaları da durduramıyo ki insanı yerinde illa bi tarafın oynuyo yandan yandan öğrenene kadar canım çıktı ama sonunda ben de bir trakya maresi gibi oynayabiliyorum :)))

Gezmelere gittiniz demek cok iyi olmus cnm szin icin...degisiklik sart..anneyide uzmemis affern bnm akilli damadima..resm bkliyoruz eylusle ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…