- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.241
Aybikecim bicimde sağlık ocağında boy kilo daha çok çıkıyo hem de 300 gr ve 2 cm gibi fark var
Evet sevgili arkadaslar Dr kontrolumuzu ve asilarimizi olduk . Ateşi henüz yok ana huysuz cok canı yanıyor gibi ağlıyor
Dr gelişiminden cok memnun kaldı çağlanin hatta cok iyi bakmışsin dedi ( sanki benim burda delirip sacmalamami duymuş gibi )
3 cm uzamış 500 Gr almış anne sütüne devam sınırda ama sorun yok dedi . 6650 Gr 63 cm olmusuz :)
My honey Ek gıdaya gelecek ay kasikla tattıracak sekilde başlayacakmışız asıl 6. Ayda dedi 4. Ayda başlanmasını dogru bulmuyorum dedi
Demir ilacına başladık şurup verdi ac karna içinecekmiş normalde 6. Ay ancak çağla inciyi biraz soluk bulduğu icin hemen başlayalım beklemeyelim dedi
Gece uykusu ile ilgili iyi geceler çayını sordun verilebilir ana anne sutu dısında birşey vermeni etik olarak cok dogru bulmuyorum dedi benim dr Azeri bir şarkıcı ve ninni ismi verdi Rus sanatçıdan . Kendi oğlu cok sorunlu imiş bununla çözmüşler sorunu eger rusça dinlemesinde sorun görmüyorsanız bunu deneyin kime önersem sonuc verdi dedi
Gözleri ile ilgili biraz göz kası tembelliği olabilir sol gozde ancak 6. Ayda gitmenizi öneririm doktora simdi gitsenizde birşey yapamaz hem belki gecer dedi
Genel olarak cok mutlu ayrıldım inciyi cok saglikli buldu tepkilerini cok beğendi :)
Kızlar ben gene depresifim bu günlerde. Regl olamadım 1 hafta gecikti sanirim hormonlarım sapıttı gene.
Her sabah aynı güne uyanır gibiyim. Ev işlerinden ölesiye bıktım. Evdeki minicik bi dağınıklık bile beni çıldırtıyor. Hemen her türlü incir çekirdeği kıvamındaki sorunda eşime çatıyorum ki sorumsuz biri de değildir. Ama daha fazlasını istiyorum sanirim.
1 haftadır evdeyim çok bunaldım, bütün bardakları yere fırlata fırlata kırasım var.
Sana ne iyi gelir derseniz, çaresi de yok. Barış hayatımda olsun istiyorum ama beni kısıtlamasın. Yani döner yemek istiyorum ama dönmesin istiyorum durumu...
Banyo yapacağım zaman bile plan yapıyorum. Çoğu zaman tutmuyor tabi. Tuvalete bile koşa koşa girip çıkıyorum. Saçlarımı kendim kestim kuaföre gidemeyeceğim için. Güzel de oldu ama eşim farkında değil hala, 10 gün oldu. Hadi kısaldığını anlamadın, perçem kestim onu da mı görmüyosun? Nasıl bakmıyosa suratına demekki :) komşu bile görür görmez fark etti.
Offf annemi özledimyarın gelecek. Onunla dertleşsem gene eşimi haklı bulur, olur öyle sen de alttan al der adım gibi biliyorum. Haklı da, adamın yaptiği birşey de yok, ben bu ara çok mutsuzum sadece (
Siz de öyle misiniz? Barış'ın gülüşü dışında hicbişeye sevinemiyorum. Bütün günüm salondaki koltukta başlayıp orda bitiyor. Her gün birbirinin aynıuyanmak istemiyorum sabahları.
Çok uzun yazdım çok dolmuşum...
Dünürlerin geçinememesi konusuna hiç girmiyim çünkü ben birbirini seven dünüre pek rastlamadım. Bi taraf oğlunu bi taraf kızını kıskanır.
)
Parmecim gecmis olsun, huzursuzluğu cok oldu mu
Bizde yarın ası olacağız hayırlısı bakalım
Kızım 1. Sinif , gecen hafta karma ası oldu , o bile ağrıdı diyor, bebisler ne yapsın :/
kızlar geçen gün buharda meyve püresi yapma makinası konuşuldu.. işte bu da benim buharda meyve pişirme makinem..
NOT: OCAĞIMIN KİRLİLİĞİNE GÖZ UCUNLA BİLE BAKMAYIN NOLUREki Görüntüle 879277
Hakkimizda hayirlisida olmasin daha cok erkan ya(( esimde bosa telas ediyorsun diyor. Test hatalidir. Renkler birbirine girmistir diyor. Ilk yok gibiydi bir saat sonra baktigimda vardi. Resmini koyacamda koyamadim site yuklemedi.
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
Aybikecim sen ne kadar becerikli bi insansın ya beni görsen tembellik hala diz boyu
Annem var evde yükümü yarı yarıya hafifletdi Ama ben yine hiç mi şeye yetişemiyorum
Evde yardımcı kadın olmasa eve girilmeyecek ki o olduğu halde Bile toplu tutamıyorum
Bir de kızımı çooook seviyorum ama keşke 30 umdan sonra şöyle 35 gibi anne olsaydım bi 5-6 yıl daha hayatın tadını çıkarsaydım fiyorum hep erken de evlenmişim üstelik yeni anladım 4 yıl oldu
Sen tam benim istediğimi yapmışsın 30 da evlenip 35 de çocuk muhteşem bi şey bence
Ve çok da rahat büyütüyorsun bebeğini ve herşeye de yetişiyorsun
Kızlar ya daha önce bahsetmiştim kızkardeşim yeni doğum yaptı Annem onun yanında 1 hafta kaldı sonra birlikte Tunus'a geldik çünkü ben işe başlıcam ve 3 ay annem bakacak kızıma
Kızkardeşime de kayınvalidesi bakacaktı 2 ay o yüzden içimiz rahattı
Bugün konuştuk da kardeşimle saf kv gitmiş sürekli surat asıp duruyormuş zaten
Çok üzüldüm annem de üzüldü elinden gelse geri dönecek bebek de çok ağlıyomuş
Bir de çocuk yap diye kızkardeşimin başının etini yedi kardeşim daga 25 yaşında
Nasıl sinir oldum şimdi o kızcağız tek başına ne yapacak nasıl olcAk bilmiyorum annemin de içi içini yiyor offf ki off
Slm, herkese gonlunce bi pazar dileyerek başlamak istiyorum;
Bnm minnos gecen ay 7500 e 65 cm idi. Cok sukur hersey yolunda. Bi ara emmeyi birakcak die korkutsa da ziplaya ziplaya emzrmeye dewam ettim. Smdilik iyi gibi. Yaramazlık yapmaya basladik. Gece biri degistrmis gibi bi anda arszlasti mehmethan :-D
Cookkk uzun bi suredr takip edemedim. Umuyorum hepiniz mutlu anneciklersnzdr. Opuyoruz kommaacaaann ;-)
Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Heranin ruyasi gercek olmasin.
Yarin kanda baktircam. Kafayi yemek uzereyim.
Gecen yil ne hevesliydim. Test yapmak icin sabirsizdim.
Cok silik ama ikinci cizgi var. : ((((((((((((((((((((((((
canim benim pasa 10 gun delirtti beni
12. hafta atagiymis meger
2 gundur sakin ve resmen biranda degisti hergun tekrar asik oluyorum
sabirli ol canim gececek
o babalar ve oyunlari hakkinda bugunlerde ciddi projelerim var
hastayim biz turk kadinlarinin zekasina
saol canim beni bi masraftan daha kurtardin
canim bizde de ayni durum var
doktorum emzik aliskanligindan daha iyidir dedi
canim benim pasa 10 gun delirtti beni
12. hafta atagiymis meger
2 gundur sakin ve resmen biranda degisti hergun tekrar asik oluyorum
sabirli ol canim gececek
o babalar ve oyunlari hakkinda bugunlerde ciddi projelerim var
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
Canım nasıl oldu uyudumu bebisin
Ben öyle cok mızmizlanirsa yarım kundak yapıp sallıyorum sakinlesiyor
Cok sevindim canım mutlu olmana , Eşin hatasını anlamıştır insallah
Beklebekle de öyle diyordu, adet dönemindeysen sütun tadı değişmiş olabiliyormuş
Bazen boyle emmeme atakları oluyor heralde, birde biberona mı alıştı acaba,
Allah kolaylık versin canim, sabırla emzirmeye devam etmeye calis
Maşallah canım , Allah bozmasın , sizi hic birbirinizden ayırmasın
iyi geceler canlar
nişan olayını hallettik bitti gitti çok şükürr :) güzel geçti diyebilirim.. sadece ilk gittiğimizde kalabalıktan çok korktu oğlum ve dudaklarını büze büze bir güzel ağladıneyse ki sonradan sakinleşti bu sefer de tek tek herkese gözlerini dört açarak dikkatle bakmaya başladı napıyo len bunlar noluyoo burdaa der gibi bakıyodu şapşiliğim ilgi odağı oldu oğluşum, gelen sevdi giden sevdi. deli korktum nazar olacak diye. sağ olsun eşimin babaannesi okuyup durdu bütün gece oğlumu :)) bir uyudu, bir uyandı ama hiç ağlamadı uyanık olduğu zamanlarda bile ben de bol bol oynadım kurtlarımı döktüm valla laf aramızda güzel de olmuşum aldığım yorumlara göre ev halinden sonra baya bir değişiklik oldu kıyafetti saçtı makyajdı derken külkedisi misali değişiverdim ama bugün arabam bal kabağına dönüştü ben de tekrar külkedisi oldum haliyle aman neyse atlattık ya bu olayı da rahatladım ben de
canımcım maşallah İnci kuzuma sağlığı çok şükür yerindeymişaşılarınızı da olmuşsunuz geçmiş olsun..sıra bizlerde artık hayırlısyla.. şu bahsettiğin ninniyi açtım Ardacık uyumuştu zaten ama merak ettim.. az kalsın uyuyordum ben de hihii
canım arkadaşların da dediği gibi kesinlikle hemen hepimiz aynı durumlardayız.. çok iyi yapmışsın yazmışsın rahatlamışsın.. bazen ben de balkona çıkıyorum derin derin nefes alıyorum. evin içine tıkılmaktan ve sürekli aynı şeyleri tek düze yaşamaktan oluyor bunlar.. kışın getirdiği kasvet de cabasıarada bir dışarı çıkmak için kendine fırsat yaratmalısın. emin ol çook iyi gelecek öpüyorum seni
aaa biz birbirimizi seviyoruz be dünüşümm Allah bozmasın aramızı dimi amaa
oyy geçmiş olsun sarı papatyayao da hala ana kuzusu annesi ağrır tabi canı kıyamam
heheee güzelmiş makinen heracım :)) annelik çok yaratıcı yaptı bizi çokkbu arada bakmayın demesen asla dikkat etmezdim ama bakıverdim göz ucumla ocağına gayet de temiz valla :)))
ayy canım valla ne desem bilemedim. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim.. yarın yaptır bakalım testi ve hemen haber ver bize
Allah bozmasın canımcım hep mutlu olun inşallahiyi ki var onlar gerçekten..
yaa simdi durup dururken kafama takildi bizim bas olcumuz fazla mi acaba
dogumda 37 diydi 3.ay kontrolunde 43 cikti...sizde olcu nasil fazla mi bu acaba
Aybike o projelerinden bana da bahset. Bugun yine oyun yüzünden çıldırmak uzereydim. Anlayışli olmaya çalışıyorum ama bağımlılık derecesini kabul edemiyorum. Esim oyun oynarken o en kendinden gecmis ve dunya ile baglantisini koparmis oldugu zamanda bir tane baseball sopasi ile o ekrana var gucumle vurasim ve sonrasinda esimin yuz ifadesini seyredesim var.
yanlis yazmisim dogumda 32 imis...offff takildi simdi kafama 43 cok degilmi 3 ay sonunda
yanlis yazmisim dogumda 32 imis...offff takildi simdi kafama 43 cok degilmi 3 ay sonunda
Canim bizimki 41.3
demek bu erkeklerin hepsi ayni...bide bizimki strateji oyunu oynuyor gorev saatleri falan var
aksam yemegimizi onun gorev saatine gore ayarliyoruz
yardim et Atahan i yikayalim diyorum `savastayiz suan bekleyin` diyor
ekrani kirmak olmaz canim...oyle bisey yapmamiz lazim ki biz yapmis olmayalim
acaba internet ayarlariyla falan mi oynasam diyorum mesela
Oh hadi gecmis olsun bitti gitti :) Arda kuzusu cok akıllı annesi Zaten hic uzermi seni eğlenmenede sevindim oh bizim yerimizede dokseydin kurtlarını .
Guluyoruz aglanacak halimize ne yapalim gececek bu gunler...
Sabah uyandim tabi uyanmak denirse zaten saat basi uyandigimiz icin
Her tarafim agiriyordu.
Kollarim,ayaklarim,belim...
Gittim kocisin yanina agladim dayanamiyorum diye sardi,sarmaladi avuttu sagolsun: ) tabi o ara baris hala aglamaya devam ediyor.
Neyse ogleden sonra kocis avm ye gidelim cok sikildin dedi olurdu olmazdi saftim kaymis en son bayramda gitmisim kuafore:) neyse gorumceyi cagirdim bakti barisa bende 1saatte fon,kas vs hallettim ciktim.
İlk avm deneyimimizdi ve zordu arabasina binmedi hep kucagimdaydi sadece yemek yertken uyudu arabasina koydum,donerken aglama krizine girdi amaaaa cok guzeldi,cok mutlu oldum,pozitif ayrildim.
Darisi diger gunlere...Masal gibi geldi.
Gokten 3 elma dustu biri bize digerleri size (ek gida olarak kullaniriz:))
Foto sabah paylasirimc den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?