- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.261
valla sen diyince bende merak ettim. aşı karnesini açtım bi baktım hiç bişi yazmamışlar.. 2. ayını ben kendim yazmışım.. 33.5 doğmuş.. 2. ayında 36.5 muş.. 9 unda gidicez.. bu sefer sorarım kaç diye.. niye yazmıyolar ki çok kızdımmmm
canim saglik ocagi 41 olctu ozel doktorumuz 43...cok degil mi dedim tek basina degerlendirilmez kiloyla orantisina bakilmasi lazim dedi
kilomuz 6840 di...sizin kilo kacti canim
Bnmki bi ara sarmisti bu bilgisayar oyunlarina ben hamileyken..bsey anlatiyorm dnlemiyo sacma sapan cevaplar veriyi bir sustum iki sustum patladm sonra..cok sukur o gun bu gun is yerinde oynuyo oyununu evde rahatiz ;-) cok sinir bozucu bsey..
dökmez miyim şekerm ayıp ettinburanın 9 8lik havaları da durduramıyo ki insanı yerinde illa bi tarafın oynuyo yandan yandan öğrenene kadar canım çıktı ama sonunda ben de bir trakya maresi gibi oynayabiliyorum :)))
Kilomuz 6.750
Bence normal takma kafana gece gece...
ay darisi basima insallah canim
bencede gidince kiz canim...cunku onemliymis
yaa simdi senin degerlere gore bakayim bende dedim...biz ilk ay ucmusuz
32 dogmus ilk ay 38 olmus
2. ay bizde de yok
bu ne yaaa 1 ayda bukadar ziplarmi...acaba yanlis mi yazdilar
Ohh ne guzel canim keyifli bir gun gecirdin masallah.
Gecen gun kendi sikintimi unutmak icin flash tv acip ankara havalarinda oynayan insanlari izledim gor ne hale geldik
aybike sen salıncağı ne yaptın? bakıp karar verdin mi?
valla canım bence normaldir.. benim bir kuzenim var. 7 aylık.. ben onun kadar koca kafalı birini görmedim.. 38 cm doğdu.. vardır şuanda bi 50 cm.. boyu o kadar.. halama sordum kaç kilo dedim.. 8 dedi.. dedim sen onu yarıya çek. onun yarısı kızın kafasının ağırlığı
canım bizimki de 36 cm doğmuştu baş çevresi.. 3. ay kontorlünde 41 cm di. kilomuz da 6000 idi. ama sen yine de kimseyle kıyasalama paşanı. her bebeğin gelişimi kendine özgüdür. ben de kilo konusunu çok kafama takıyordum. burada okudukça diğer minnoşların kilosunu. kıyaslama yapıyordum benim oğlum zayıf diye.. ama artık takmıyorum benim oğlum sağlıklı ve yapısı böyle demek ki diyorumsen de lütfen germe kendini hemen olur mu
kızlar herkese iyi geceler
biz gezmeden geliyoruz arkadaşın evine davetliydik
kızım orda birden katılana kadar ağlamaya başladı
ne olduğunu anlamadık kıpkırmızı oldu susturamadık apar topar eve döndük evde sustu
ev sahibi arkadaş okudu üfledi gözlerinden yaşlar boşaldı esnerken
acaba diyorum nazar mı değdi?
anammmm lafa daldim oglumu unuttum
7 de emdi uyudu hala meme demiyor...gidip uyandirayimda emzireyim
15 dkkaya geliyorum kizlar
Kedicik yalniz degilsin. Benzer durumlar ben de dogumdan itibaren basladi. Surekli evde olmak, rutin seyler yapmak fena daraltmisti beni. Ben dogumdan 1 hafta sonra yavas yavas kendim icin birseyer yapmaya basladim. Cok atla deve seyler degil tabi ama kismen iyi geliyor bana. Haftada 1 bazen 2 defa arkadaslarimla disarida bulusuyorum. Simdi kursa yazildim haftada 2 gun ona gidiyorum. Aralik sonunda is baslayacak. Boyle boyle biraz o rutinlikten siyrilmaya calisiyorum.
Tek olmadigini bil lutfen. Gececek bu gunler insallah. Suan yavrularimiz bize cok muhtaclar o yuzden biraz da rutin seyler yapmak durumdayiz ama gun gelecek yavrularimizla alisverise gidecegiz, restauranta gidecegiz onlarla beraber yemek yiyecegiz vsvs.
ee bak şimdi senin de bu yazdığını okuyan bazı arkadaşlar da dövünsün mü yani " neee 7 den beri mi uyuyomuşş ayy benimki neden uyumuyor yaaa "diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?