2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bencede gidince kiz canim...cunku onemliymis
yaa simdi senin degerlere gore bakayim bende dedim...biz ilk ay ucmusuz
32 dogmus ilk ay 38 olmus
2. ay bizde de yok
bu ne yaaa 1 ayda bukadar ziplarmi...acaba yanlis mi yazdilar

Ohh ne guzel canim keyifli bir gun gecirdin masallah.
Gecen gun kendi sikintimi unutmak icin flash tv acip ankara havalarinda oynayan insanlari izledim gor ne hale geldik

bencede gidince kiz canim...cunku onemliymis
yaa simdi senin degerlere gore bakayim bende dedim...biz ilk ay ucmusuz
32 dogmus ilk ay 38 olmus
2. ay bizde de yok
bu ne yaaa 1 ayda bukadar ziplarmi...acaba yanlis mi yazdilar

valla canım bence normaldir.. benim bir kuzenim var. 7 aylık.. ben onun kadar koca kafalı birini görmedim.. 38 cm doğdu.. vardır şuanda bi 50 cm.. boyu o kadar.. halama sordum kaç kilo dedim.. 8 dedi.. dedim sen onu yarıya çek. onun yarısı kızın kafasının ağırlığı

Ohh ne guzel canim keyifli bir gun gecirdin masallah.
Gecen gun kendi sikintimi unutmak icin flash tv acip ankara havalarinda oynayan insanlari izledim gor ne hale geldik

ayy Allah iyiliğini versin güldürdün beni
valla canım ben gün içinde de açıyorum bir müzik kanalını alıyorum Ardayı kucağıma oynuyoruz beraber deliler gibi slow şarkılar çıkınca da dansediyoruz çok hoşuna gidiyor sıpamın

canım bizimki de 36 cm doğmuştu baş çevresi.. 3. ay kontorlünde 41 cm di. kilomuz da 6000 idi. ama sen yine de kimseyle kıyasalama paşanı. her bebeğin gelişimi kendine özgüdür. ben de kilo konusunu çok kafama takıyordum. burada okudukça diğer minnoşların kilosunu. kıyaslama yapıyordum benim oğlum zayıf diye.. ama artık takmıyorum benim oğlum sağlıklı ve yapısı böyle demek ki diyorum sen de lütfen germe kendini hemen olur mu

aybike sen salıncağı ne yaptın? bakıp karar verdin mi?

aaa ben onu unuttum...
aslinda bende tiny love varya onun 3. kademesine getirince biraz hosuna gitti
bide diyorum su bumbo koltugu alsam baska birseye ihtiyac kalmaz sanki
ay cok fenayiz canim bir haftadir oturmak icin deli oluyor...yatiramiyorum cocugu
oturmak icin cok erken...sasirdim artik...ama bumbo mantikli geldi 3 aydan itibaren diyor

simdi bi site buldum...ona gore durum normal
Bebek ve Ben | Bebeklerde Boy, Kilo, Baş Çevresi Ölçüleri

bide ozellikle sordum fazla mi diye yok dedi
herhalde sorun olsaydi soylerdi dimi canim

kızlar herkese iyi geceler
biz gezmeden geliyoruz arkadaşın evine davetliydik
kızım orda birden katılana kadar ağlamaya başladı
ne olduğunu anlamadık kıpkırmızı oldu susturamadık apar topar eve döndük evde sustu
ev sahibi arkadaş okudu üfledi gözlerinden yaşlar boşaldı esnerken
acaba diyorum nazar mı değdi?

saol canim...benim bu huyum cok fena. durup durup biseyleri kafama takiyorum
soz su an itibariyla sizin icimi rahatlatan cevaplarinizla bu konuyu kafamda kapatiyorum
harbiden iyiki varsiniz yahu...yanimda 8 den beri fosur fosur uyuyan kocaya gicik olmuyorsam sizin muhabbetin tatliligindan

canim artik yabanci ayirimi yapiyorlar
bazen bizimkide birini gorunce eti kopmus gibi aglamaya basliyor
bide korku basliyormus 3. aydan sonra...dun bir anda radyoda adam yuksek sesle konusmaya basladi pasam katildi resmen

Canım dışarıya çıktığında sütünü biberonla mı veriyorlar? Ben hiç biberon vermedim alışır diye korkumdan, o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…