2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız kardeşinin Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor. Kim olursa olsun yanında yine annenin yerini tutmuyor maalesef.

Ya kızlar hamile kalmaktan çok korkuyorsanız eşiniz veya siz neden ciddi bir korunma yöntemi denemiyorsunuz? Böylesi daha sağlıklı olmaz mı, sürekli endişe etmek ve korkmaktan?

canim artik yabanci ayirimi yapiyorlar
bazen bizimkide birini gorunce eti kopmus gibi aglamaya basliyor
bide korku basliyormus 3. aydan sonra...dun bir anda radyoda adam yuksek sesle konusmaya basladi pasam katildi resmen

ortama ilk girdiğinde ağlasa korkmuştur dicem ama 1 saat sonra falan ağlama krizi tuttu durduk yere
yanımda yatıyordu suratı birden değişti ve çok değişik bir şekilde ağlamaya başladı hala ara ara ağlıyo uyutmaya çalışıyorum kaç saattir
keşke neleri olduğunu anlayabilsek

canim saglik ocagi 41 olctu ozel doktorumuz 43...cok degil mi dedim tek basina degerlendirilmez kiloyla orantisina bakilmasi lazim dedi
kilomuz 6840 di...sizin kilo kacti canim

Çağla inci 31,5 doğdu 4. Ay kontrolünde 40 cm di . Kiz ve erkek bebek farkını kilo farkını düşünürsek cok normal senin ki .

Bu arada hic fark etnemistim ne kadar minikimde çağlanin kafası doğduğunda :)

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

Farkli olarak naptin bilmiom ama bu sefer girunuyor resim:) cok tatli kizin masallah Allah mutlulugunuzu bozmasin.

Bende hafif bi lekelenme oldu gecti ama kiz hala emmiyor yaw.. Takmamata calisiyorjm da aksamlari acliktan uyuyamz oldu ((

Gunaydin kizlar..guzel dilekleriniz icn saolun.allah hicbirimizi sevdiklerimizden ayri koymasin...herkese guzrl bi gun olsn inss

oyy canım ne kadar tatlısınız maşallah size belki bi gün hastanede denk geliriz yine mıncırırım Barış kuzuyu

Günaydınlar herkese
Kocaların oyunlarından bahsedilmiş benimkide strateji oynuyor sürekli ama biz 10 yıldır birlikteyiz hep öyleydi bende gıcık oluyorum ama o öyle, vazgeçmiyo işte neler neler yaptım düzeldi ama tam olarak kurtulamadık oyunlardan bende artık pek takmıyorum çünkü herşeye rağmen iyi bir eş ve iyi bir babane demişler her güzelin bir kusuru vardır

Bizde haftasonu kv aradı Eloşu bana bırakın biraz gezin kafanız dağılsın dedi sütümü sağdım bıraktık 3 saat falan yırtına yırtına ağlamış nerdeyse acile götürüyorlarmış bişey oldu dıye sonunda bizi aradılar kahve keyfi yapıyoduk eşimle yarıda bırakıp koşarak arabaya bindik yola çıktık odane eve giden bütün yollar kapalı bir trafik of çileden çıktık birde tam önümüzde kaza oldu yol iyice kapandımı of ne stres yaşadık neyse eve bir geldik Eloş olmuş kıpkırmızı ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen aldım emzirmeye başladım yavrum 2 emdi bir güldü bana hemen sakinleşti nasıl mutlu oldu bir anda herkes şok tabi bu o çocukmu dıye neyse dersimi aldım yavrumu bırakmam bi daha ve artık yabancılama başladı kim alsa ağlıyo ben alınca anında susuyo o kadar mutlu hissediyorumkı kendimi artık beni tanıyo yavrum benim

Bu günde 4.ay aşılarımız var streslıyım inşallah sorunsuz atlarız kızlar öpüyorum hepiciğinizi

Canim cok tesekkur ederiz ins bir gun denk geliriz.
Oyy tatlim benim anladi tabi anne babanin disari ciktigini agladi.
Buarada dedigin gibi yabancilama basladi bebislerimizde kuzum annemi 1hafta gorunce alt dudak buzuldu aglayacakti annem sevdi,kucakladi vs.unuttu.
Asilari bende cok dert etmistim fakat cok sukur hicbir sorun olmadi.

inşallah bizdede sorun çıkmaz canım ya biliyorum tabiki onun sağlığı için bu aşılar ama canı yanıcak diye ona bakınca üzülüp duruyorum şimdi of annelik çok zor

inşallah bizdede sorun çıkmaz canım ya biliyorum tabiki onun sağlığı için bu aşılar ama canı yanıcak diye ona bakınca üzülüp duruyorum şimdi of annelik çok zor

Bizde bugun asi olcaz kac gundur sıkınti tuttu.aynen simdi guluyor ben baktikca uzuluyorum.esimde kızıyor boyle yaptigim icin umarim tum bebisler atessiz atlatir.

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

maşallh canımm allah bozmasınnn...

canımm bence parmak emme meselesi için çok üzülmeyinnn. diğer tüm durumlar gibi bebekten bebeğe- insandan insana değişir. bende bebekken çok tiryakiymişimm parmakk emme konusundaa. :) kendi kendimi susutruyrmuşş ağlayınca falan hemen parmağımı ağzıma koyup kendimii susturyrmuşş. amaa parmak emmeye dair hiç bişey hatırlamıyrm şuann.. ne parmaklarımda sorun var ne de çene yapımdaa..
çok skıntı yapmayın o yüzdenn..

maşallh sizeeee. biz kontrolden kontrole çıkıyrzz valla.. :)

Bizde bugun asi olcaz kac gundur sıkınti tuttu.aynen simdi guluyor ben baktikca uzuluyorum.esimde kızıyor boyle yaptigim icin umarim tum bebisler atessiz atlatir.

canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz resmen şimdi neşeli bana bakıp bakıp gülüyo benım içim kıyılıyo akşama haberleşelim güzel güzel aşılarını olsunlar ateşleri çıkmasın hep mutlu olsun amiinn

Maşallah paşaya.Oh ana oğul gezmelerdesiniz he.Ben kızımla biryere gittiğimde ağlayacak susmayacak diye ödüm kopuyor.Gittiğim yerden hiçbir zevk alamıyorum.Sizlerdede böylemi yoksa benmi abartıyorum.

Benimde kızım gece bir tuhaftı.Emmedide.Uykusunda ağlamaya başlıyor.Emzirmeye çalıştım almadı.Yatağına yatırdım kıyamet koptu.Babası aldı susmadı.Doğduğu zamanlar sadece babasında susardı.Hatta babasında uyurdu.Artık maalesefki babası işten geldiğinde kızım uyumuş oluyor.Sabahta kızım uyurken işe gidiyor.Birlikte hiç zaman ge.irip oynayamıyorlar.Galiba kızım artık babasını unuttu.Yabancılıyor.Sonra ben aldım göğsüme yatırdm sustu.Bizim yatağımızayatırdım hooop uyudu.Sonra kendi yatağına aldık.Bir süre sonra yine aynı ağlama.Yine emmedi.Babada durmadı.Ben aldım anında sustu.Kucağımda uyudu.Kızım bizim yatağımızda benimle birlikte uyumaya alıştı galiba.Başka türlü kıyamet kopuyor uyumuyor.Bizim yatağımıza yatırıcam yanınada ben yatıcam kolumuda onu sararmış gibi başının üst tarafına koyucam anca o zaman uyuyor.

Geçen gün artık dayanamayıp tırnak batması için doktora gittim.Pedikürle hallolucak gibi değil.Denedim olmadı.Çünkü tırnak etin içine iyice gömülmüş çıkmıyor.Çarşamba günü operasyonla batan kısım kesilip alınacak.Ben doktordayken kızıma bakması için kv çağırdım.Ama inşallah kızım durur.Aklım onda 2--3 saat onu bırakmak çok zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…