- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.281
Kızlar ya daha önce bahsetmiştim kızkardeşim yeni doğum yaptı Annem onun yanında 1 hafta kaldı sonra birlikte Tunus'a geldik çünkü ben işe başlıcam ve 3 ay annem bakacak kızıma
Kızkardeşime de kayınvalidesi bakacaktı 2 ay o yüzden içimiz rahattı
Bugün konuştuk da kardeşimle saf kv gitmiş sürekli surat asıp duruyormuş zaten
Çok üzüldüm annem de üzüldü elinden gelse geri dönecek bebek de çok ağlıyomuş
Bir de çocuk yap diye kızkardeşimin başının etini yedi kardeşim daga 25 yaşında
Nasıl sinir oldum şimdi o kızcağız tek başına ne yapacak nasıl olcAk bilmiyorum annemin de içi içini yiyor offf ki off
Ilk adetimi oldum. Onun ustune iki aydir adet olmadim. Gecen ay kanda bakildi birsey yoktu.Kizlar mide bulantim vardi ve bugun test yaptim. Lutfen hatali olsun.
Heranin ruyasi gercek olmasin.
Yarin kanda baktircam. Kafayi yemek uzereyim.
Gecen yil ne hevesliydim. Test yapmak icin sabirsizdim.
Cok silik ama ikinci cizgi var. : (((((((((((((((((((((((([/QUOTE
canım ya haberrdar et muhakkak bizide bende sürekli panik halindeyim. 2014 ağustos,eylül,ekim,kasım,aralık,ocak,şubat annesi olmaktan çok korkuyorm.hatta mmkünse 2 yıl beklesek iyi, birde sezeryanla doğum yaptım. inşallah yoktur ama varsada bu bebiş nasıl canımızın içiyse o da öyle olcakanneme kalsa olursa aldır diyor ama Allah korusun ben düşünmem aldırmayı Rabbim sağlıklı sıhatli versin (not nolur Allahım önce bunları azcık büyütelim rahat rahat emzirelim)
canim artik yabanci ayirimi yapiyorlar
bazen bizimkide birini gorunce eti kopmus gibi aglamaya basliyor
bide korku basliyormus 3. aydan sonra...dun bir anda radyoda adam yuksek sesle konusmaya basladi pasam katildi resmen
canim saglik ocagi 41 olctu ozel doktorumuz 43...cok degil mi dedim tek basina degerlendirilmez kiloyla orantisina bakilmasi lazim dedi
kilomuz 6840 di...sizin kilo kacti canim
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
Canım nasıl oldu uyudumu bebisin
Ben öyle cok mızmizlanirsa yarım kundak yapıp sallıyorum sakinlesiyor
Cok sevindim canım mutlu olmana , Eşin hatasını anlamıştır insallah
Beklebekle de öyle diyordu, adet dönemindeysen sütun tadı değişmiş olabiliyormuş
Bazen boyle emmeme atakları oluyor heralde, birde biberona mı alıştı acaba,
Allah kolaylık versin canim, sabırla emzirmeye devam etmeye calis
Maşallah canım , Allah bozmasın , sizi hic birbirinizden ayırmasın
Ang masallah alintida gordum eylusumu ve dunuru
Ne guzel seyler yazmissin rabbim ayirmasin.
Farkli olarak naptin bilmiom ama bu sefer girunuyor resim:) cok tatli kizin masallah Allah mutlulugunuzu bozmasin.
Dunuss ben yerim ama bunu yaaa yakisikli damadim bnm masallah sana ;-)
oyy canım ne kadar tatlısınız maşallah size belki bi gün hastanede denk geliriz yine mıncırırım Barış kuzuyu
Günaydınlar herkese
Kocaların oyunlarından bahsedilmiş benimkide strateji oynuyor sürekli ama biz 10 yıldır birlikteyiz hep öyleydi bende gıcık oluyorum ama o öyle, vazgeçmiyo işte neler neler yaptım düzeldi ama tam olarak kurtulamadık oyunlardan bende artık pek takmıyorum çünkü herşeye rağmen iyi bir eş ve iyi bir babane demişler her güzelin bir kusuru vardır
Bizde haftasonu kv aradı Eloşu bana bırakın biraz gezin kafanız dağılsın dedi sütümü sağdım bıraktık 3 saat falan yırtına yırtına ağlamış nerdeyse acile götürüyorlarmış bişey oldu dıye sonunda bizi aradılar kahve keyfi yapıyoduk eşimle yarıda bırakıp koşarak arabaya bindik yola çıktık odane eve giden bütün yollar kapalı bir trafik of çileden çıktık birde tam önümüzde kaza oldu yol iyice kapandımı of ne stres yaşadık neyse eve bir geldik Eloş olmuş kıpkırmızı ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen aldım emzirmeye başladım yavrum 2 emdi bir güldü bana hemen sakinleşti nasıl mutlu oldu bir anda herkes şok tabi bu o çocukmu dıye neyse dersimi aldım yavrumu bırakmam bi daha ve artık yabancılama başladı kim alsa ağlıyo ben alınca anında susuyo o kadar mutlu hissediyorumkı kendimi artık beni tanıyo yavrum benim
Bu günde 4.ay aşılarımız var streslıyım inşallah sorunsuz atlarız kızlar öpüyorum hepiciğinizi
Canim cok tesekkur ederizins bir gun denk geliriz.
Oyy tatlim benim anladi tabi anne babanin disari ciktigini agladi.
Buarada dedigin gibi yabancilama basladi bebislerimizde kuzum annemi 1hafta gorunce alt dudak buzuldu aglayacakti annem sevdi,kucakladi vs.unuttu.
Asilari bende cok dert etmistim fakat cok sukur hicbir sorun olmadi.
inşallah bizdede sorun çıkmaz canım ya biliyorum tabiki onun sağlığı için bu aşılar ama canı yanıcak diye ona bakınca üzülüp duruyorum şimdi of annelik çok zor
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
teşekkür ederiz canım.. belki memeden daha iyi olabilir ama korkuyorum.. benim kız arkım düşün yani koca kadın hala baş parmağını emerek uyuyor. kuzenim de öyle.. korkuyorum ileri dönem için alışkanlık yaparsa diye. birde bozukluk olabiliyor.. kız arkımın emdiği parmağı daha kısao oyunlar hiç bitmiyor. okey bitiyor ma.a başlıyor. maç bitiyor okey başlıyor..
Allah ayırmasın canım.. mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın inş
uyudu canım.. babası okeyinden fedakarlık etti de terastan atlama fikrinden bi an için vazgeçtim.. :)
Bizde bugun asi olcaz kac gundur sıkınti tuttu.aynen simdi guluyor ben baktikca uzuluyorum.esimde kızıyor boyle yaptigim icin umarim tum bebisler atessiz atlatir.
canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz resmen şimdi neşeli bana bakıp bakıp gülüyo benım içim kıyılıyo akşama haberleşelim güzel güzel aşılarını olsunlar ateşleri çıkmasın hep mutlu olsun amiinn
oyy canım ne kadar tatlısınız maşallah size belki bi gün hastanede denk geliriz yine mıncırırım Barış kuzuyu
Günaydınlar herkese
Kocaların oyunlarından bahsedilmiş benimkide strateji oynuyor sürekli ama biz 10 yıldır birlikteyiz hep öyleydi bende gıcık oluyorum ama o öyle, vazgeçmiyo işte neler neler yaptım düzeldi ama tam olarak kurtulamadık oyunlardan bende artık pek takmıyorum çünkü herşeye rağmen iyi bir eş ve iyi bir babane demişler her güzelin bir kusuru vardır
Bizde haftasonu kv aradı Eloşu bana bırakın biraz gezin kafanız dağılsın dedi sütümü sağdım bıraktık 3 saat falan yırtına yırtına ağlamış nerdeyse acile götürüyorlarmış bişey oldu dıye sonunda bizi aradılar kahve keyfi yapıyoduk eşimle yarıda bırakıp koşarak arabaya bindik yola çıktık odane eve giden bütün yollar kapalı bir trafik of çileden çıktık birde tam önümüzde kaza oldu yol iyice kapandımı of ne stres yaşadık neyse eve bir geldik Eloş olmuş kıpkırmızı ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen aldım emzirmeye başladım yavrum 2 emdi bir güldü bana hemen sakinleşti nasıl mutlu oldu bir anda herkes şok tabi bu o çocukmu dıye neyse dersimi aldım yavrumu bırakmam bi daha ve artık yabancılama başladı kim alsa ağlıyo ben alınca anında susuyo o kadar mutlu hissediyorumkı kendimi artık beni tanıyo yavrum benim
Bu günde 4.ay aşılarımız var streslıyım inşallah sorunsuz atlarız kızlar öpüyorum hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?