- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.301
Maşallah paşaya.Oh ana oğul gezmelerdesiniz he.Ben kızımla biryere gittiğimde ağlayacak susmayacak diye ödüm kopuyor.Gittiğim yerden hiçbir zevk alamıyorum.Sizlerdede böylemi yoksa benmi abartıyorum.
Benimde kızım gece bir tuhaftı.Emmedide.Uykusunda ağlamaya başlıyor.Emzirmeye çalıştım almadı.Yatağına yatırdım kıyamet koptu.Babası aldı susmadı.Doğduğu zamanlar sadece babasında susardı.Hatta babasında uyurdu.Artık maalesefki babası işten geldiğinde kızım uyumuş oluyor.Sabahta kızım uyurken işe gidiyor.Birlikte hiç zaman ge.irip oynayamıyorlar.Galiba kızım artık babasını unuttu.Yabancılıyor.Sonra ben aldım göğsüme yatırdm sustu.Bizim yatağımızayatırdım hooop uyudu.Sonra kendi yatağına aldık.Bir süre sonra yine aynı ağlama.Yine emmedi.Babada durmadı.Ben aldım anında sustu.Kucağımda uyudu.Kızım bizim yatağımızda benimle birlikte uyumaya alıştı galiba.Başka türlü kıyamet kopuyor uyumuyor.Bizim yatağımıza yatırıcam yanınada ben yatıcam kolumuda onu sararmış gibi başının üst tarafına koyucam anca o zaman uyuyor.
Geçen gün artık dayanamayıp tırnak batması için doktora gittim.Pedikürle hallolucak gibi değil.Denedim olmadı.Çünkü tırnak etin içine iyice gömülmüş çıkmıyor.Çarşamba günü operasyonla batan kısım kesilip alınacak.Ben doktordayken kızıma bakması için kv çağırdım.Ama inşallah kızım durur.Aklım onda 2--3 saat onu bırakmak çok zor geliyor.
Maşallah paşaya.Oh ana oğul gezmelerdesiniz he.Ben kızımla biryere gittiğimde ağlayacak susmayacak diye ödüm kopuyor.Gittiğim yerden hiçbir zevk alamıyorum.Sizlerdede böylemi yoksa benmi abartıyorum.
Benimde kızım gece bir tuhaftı.Emmedide.Uykusunda ağlamaya başlıyor.Emzirmeye çalıştım almadı.Yatağına yatırdım kıyamet koptu.Babası aldı susmadı.Doğduğu zamanlar sadece babasında susardı.Hatta babasında uyurdu.Artık maalesefki babası işten geldiğinde kızım uyumuş oluyor.Sabahta kızım uyurken işe gidiyor.Birlikte hiç zaman ge.irip oynayamıyorlar.Galiba kızım artık babasını unuttu.Yabancılıyor.Sonra ben aldım göğsüme yatırdm sustu.Bizim yatağımızayatırdım hooop uyudu.Sonra kendi yatağına aldık.Bir süre sonra yine aynı ağlama.Yine emmedi.Babada durmadı.Ben aldım anında sustu.Kucağımda uyudu.Kızım bizim yatağımızda benimle birlikte uyumaya alıştı galiba.Başka türlü kıyamet kopuyor uyumuyor.Bizim yatağımıza yatırıcam yanınada ben yatıcam kolumuda onu sararmış gibi başının üst tarafına koyucam anca o zaman uyuyor.
Geçen gün artık dayanamayıp tırnak batması için doktora gittim.Pedikürle hallolucak gibi değil.Denedim olmadı.Çünkü tırnak etin içine iyice gömülmüş çıkmıyor.Çarşamba günü operasyonla batan kısım kesilip alınacak.Ben doktordayken kızıma bakması için kv çağırdım.Ama inşallah kızım durur.Aklım onda 2--3 saat onu bırakmak çok zor geliyor.
Canım dışarıya çıktığında sütünü biberonla mı veriyorlar? Ben hiç biberon vermedim alışır diye korkumdan, o yüzden soruyorum.
oyy canım ne kadar tatlısınız maşallah size belki bi gün hastanede denk geliriz yine mıncırırım Barış kuzuyu
Günaydınlar herkese
Kocaların oyunlarından bahsedilmiş benimkide strateji oynuyor sürekli ama biz 10 yıldır birlikteyiz hep öyleydi bende gıcık oluyorum ama o öyle, vazgeçmiyo işte neler neler yaptım düzeldi ama tam olarak kurtulamadık oyunlardan bende artık pek takmıyorum çünkü herşeye rağmen iyi bir eş ve iyi bir babane demişler her güzelin bir kusuru vardır
Bizde haftasonu kv aradı Eloşu bana bırakın biraz gezin kafanız dağılsın dedi sütümü sağdım bıraktık 3 saat falan yırtına yırtına ağlamış nerdeyse acile götürüyorlarmış bişey oldu dıye sonunda bizi aradılar kahve keyfi yapıyoduk eşimle yarıda bırakıp koşarak arabaya bindik yola çıktık odane eve giden bütün yollar kapalı bir trafik of çileden çıktık birde tam önümüzde kaza oldu yol iyice kapandımı of ne stres yaşadık neyse eve bir geldik Eloş olmuş kıpkırmızı ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen aldım emzirmeye başladım yavrum 2 emdi bir güldü bana hemen sakinleşti nasıl mutlu oldu bir anda herkes şok tabi bu o çocukmu dıye neyse dersimi aldım yavrumu bırakmam bi daha ve artık yabancılama başladı kim alsa ağlıyo ben alınca anında susuyo o kadar mutlu hissediyorumkı kendimi artık beni tanıyo yavrum benim
Bu günde 4.ay aşılarımız var streslıyım inşallah sorunsuz atlarız kızlar öpüyorum hepiciğinizi
Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Bitireyim uyurum dedim. Oku oku bitmedi o da. Sonra da uyandı benim paşa.
Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.
10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.
Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayımÇok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum
Bu Arada Günaydınlar Hepinize..
Eki Görüntüle 880256
iyi geceler canlar
nişan olayını hallettik bitti gitti çok şükürr :) güzel geçti diyebilirim.. sadece ilk gittiğimizde kalabalıktan çok korktu oğlum ve dudaklarını büze büze bir güzel ağladıneyse ki sonradan sakinleşti bu sefer de tek tek herkese gözlerini dört açarak dikkatle bakmaya başladı napıyo len bunlar noluyoo burdaa der gibi bakıyodu şapşiliğim ilgi odağı oldu oğluşum, gelen sevdi giden sevdi. deli korktum nazar olacak diye. sağ olsun eşimin babaannesi okuyup durdu bütün gece oğlumu :)) bir uyudu, bir uyandı ama hiç ağlamadı uyanık olduğu zamanlarda bile ben de bol bol oynadım kurtlarımı döktüm valla laf aramızda güzel de olmuşum aldığım yorumlara göre ev halinden sonra baya bir değişiklik oldu kıyafetti saçtı makyajdı derken külkedisi misali değişiverdim ama bugün arabam bal kabağına dönüştü ben de tekrar külkedisi oldum haliyle aman neyse atlattık ya bu olayı da rahatladım ben de
canımcım maşallah İnci kuzuma sağlığı çok şükür yerindeymişaşılarınızı da olmuşsunuz geçmiş olsun..sıra bizlerde artık hayırlısyla.. şu bahsettiğin ninniyi açtım Ardacık uyumuştu zaten ama merak ettim.. az kalsın uyuyordum ben de hihii
canım arkadaşların da dediği gibi kesinlikle hemen hepimiz aynı durumlardayız.. çok iyi yapmışsın yazmışsın rahatlamışsın.. bazen ben de balkona çıkıyorum derin derin nefes alıyorum. evin içine tıkılmaktan ve sürekli aynı şeyleri tek düze yaşamaktan oluyor bunlar.. kışın getirdiği kasvet de cabasıarada bir dışarı çıkmak için kendine fırsat yaratmalısın. emin ol çook iyi gelecek öpüyorum seni
aaa biz birbirimizi seviyoruz be dünüşümm Allah bozmasın aramızı dimi amaa
oyy geçmiş olsun sarı papatyayao da hala ana kuzusu annesi ağrır tabi canı kıyamam
heheee güzelmiş makinen heracım :)) annelik çok yaratıcı yaptı bizi çokkbu arada bakmayın demesen asla dikkat etmezdim ama bakıverdim göz ucumla ocağına gayet de temiz valla :)))
ayy canım valla ne desem bilemedim. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim.. yarın yaptır bakalım testi ve hemen haber ver bize
Allah bozmasın canımcım hep mutlu olun inşallahiyi ki var onlar gerçekten..
oyy canım ne kadar tatlısınız maşallah size belki bi gün hastanede denk geliriz yine mıncırırım Barış kuzuyu
Günaydınlar herkese
Kocaların oyunlarından bahsedilmiş benimkide strateji oynuyor sürekli ama biz 10 yıldır birlikteyiz hep öyleydi bende gıcık oluyorum ama o öyle, vazgeçmiyo işte neler neler yaptım düzeldi ama tam olarak kurtulamadık oyunlardan bende artık pek takmıyorum çünkü herşeye rağmen iyi bir eş ve iyi bir babane demişler her güzelin bir kusuru vardır
Bizde haftasonu kv aradı Eloşu bana bırakın biraz gezin kafanız dağılsın dedi sütümü sağdım bıraktık 3 saat falan yırtına yırtına ağlamış nerdeyse acile götürüyorlarmış bişey oldu dıye sonunda bizi aradılar kahve keyfi yapıyoduk eşimle yarıda bırakıp koşarak arabaya bindik yola çıktık odane eve giden bütün yollar kapalı bir trafik of çileden çıktık birde tam önümüzde kaza oldu yol iyice kapandımı of ne stres yaşadık neyse eve bir geldik Eloş olmuş kıpkırmızı ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen aldım emzirmeye başladım yavrum 2 emdi bir güldü bana hemen sakinleşti nasıl mutlu oldu bir anda herkes şok tabi bu o çocukmu dıye neyse dersimi aldım yavrumu bırakmam bi daha ve artık yabancılama başladı kim alsa ağlıyo ben alınca anında susuyo o kadar mutlu hissediyorumkı kendimi artık beni tanıyo yavrum benim
oyy canım ya kıyamam ama gerçekten artık tanıyolar babadan bile bana gelince nasıl siniyoo boynuma kuzum babasınla ne kadar vakit gecirsede anne bebiş ilişkisi başka
Bu günde 4.ay aşılarımız var streslıyım inşallah sorunsuz atlarız kızlar öpüyorum hepiciğinizi
Bizde bugun asi olcaz kac gundur sıkınti tuttu.aynen simdi guluyor ben baktikca uzuluyorum.esimde kızıyor boyle yaptigim icin umarim tum bebisler atessiz atlatir.
Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.
10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.
Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayımÇok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum
Eki Görüntüle 880256
herkese günaydın canlaarr,
Eki Görüntüle 880262
kızlar sizi nasıl özledim bilemezsiniz ama çok yoğun olduğum için giremedim bir türlü bakıcı telaşına düştük daha göreve başlamam 1,5 ay olmasına rağmen neyse ki evime gelecek biri ile anlaştık ,allah pişman etmesin bakalım.gelen giden bakıcı telaşı derken çok yorgun düştük yani.
oğlum 5 gündür gündüzleri doğru düzgün emmiyor dün de sabah 5 te emdiğiyle 9a kadar durdu uyumadan ,bugün de gece 3 te emmişti en son ama sabah 7 ye kadar saat başı kalktı ve emmedi tekrar uyudu saat 9da yattı hala uyuyor ve en son gece 3te emmişti işte nasıl aç duruyor hiç böyle emmemezlik yapmazdı keyfi de yerindeydi hiç ağlamadı acıkma emaresi de göstermedi ama ben her meme verişimde kendini ısrarla geri çekti eliyle memeyi ittirdi falan 7,5 saattir aç ,sizin yavrularda böyle bir şey oldu mu? geçici bir dönem mi yoksa emmeyi mi bırakacak benim yavrum anlam veremiyorum bir türlü ...ahaa uyandı
HEYOOOOO HERKESE GÜNAYDIIIIIIIINN
Aşımızı olduk geldik benim minik aşkım sadece vurulurken biraz zırladı ve kucağıma alır almaz sustu, şimdi de mışıl mışıl uyuyor :)) Sağlık ocağındaki tartıya göre 7100gr. olmuşuz:) Hangi tartıya inanacağımı şaşırdım valla ama ben artık tartıdan ziyade günlük çiş kaka olayına ve boy uzamasına bakıyorum. Bu ay 3.5 cm uzadığına ve günde 4-5 bez kirlettiğine ve deeee bi sürü çişler yaptığına göre herşey yolunda çok şükür. Demir desteği de alıcaz artık
Hafta sonunu evde geçirdik biz. Aşkoşumla, köpeğimle ve kızımla vakit geçirmek çok güzeldi. Film izledik, uzun kahvaltılar ettik, sarılıp tv izlerken uyuduk:)) Bu arada brokesmile arkadaşımızın önerisi üzerine "HER ÇOCUK ÖZELDİR" filmini de izledim ve gerçekten izlemeye değermiş. Çok teşekkür ederim çok beğendim canım :))
Şimdilik geçmişe bakamadan çıkıcam, bir ara okumaya çalışırım canlar. Heleniko uyurken biraz bişeyler yapayım. Hepinizi öpüyor ve mutlu bir hafta diliyorum
herkese günaydın canlaarr,
Eki Görüntüle 880262
kızlar sizi nasıl özledim bilemezsiniz ama çok yoğun olduğum için giremedim bir türlü bakıcı telaşına düştük daha göreve başlamam 1,5 ay olmasına rağmen neyse ki evime gelecek biri ile anlaştık ,allah pişman etmesin bakalım.gelen giden bakıcı telaşı derken çok yorgun düştük yani.
oğlum 5 gündür gündüzleri doğru düzgün emmiyor dün de sabah 5 te emdiğiyle 9a kadar durdu uyumadan ,bugün de gece 3 te emmişti en son ama sabah 7 ye kadar saat başı kalktı ve emmedi tekrar uyudu saat 9da yattı hala uyuyor ve en son gece 3te emmişti işte nasıl aç duruyor hiç böyle emmemezlik yapmazdı keyfi de yerindeydi hiç ağlamadı acıkma emaresi de göstermedi ama ben her meme verişimde kendini ısrarla geri çekti eliyle memeyi ittirdi falan 7,5 saattir aç ,sizin yavrularda böyle bir şey oldu mu? geçici bir dönem mi yoksa emmeyi mi bırakacak benim yavrum anlam veremiyorum bir türlü ...ahaa uyandı
hoşgeldin canım
çok tatlı oğluşun maşallah kuzuyaabakıcı inş. gönlünüze göre olur canım oğluşuna senin gibi bakamasada sana yakın bakar inş...
ayol yanlış foto koymuşum ben bunu daha önce koymuştum,bunu koyacaktım hihihihi
Eki Görüntüle 880297
Günaydınlar herkese
Maşallah canım Cook guzelsiniz
Gecmis olsun canım , kolayca atlatirsin insallahMaşallah paşaya.Oh ana oğul gezmelerdesiniz he.Ben kızımla biryere gittiğimde ağlayacak susmayacak diye ödüm kopuyor.Gittiğim yerden hiçbir zevk alamıyorum.Sizlerdede böylemi yoksa benmi abartıyorum.
Gunaydin sanada tatlı kuzu ve guzel annesiKızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Eki Görüntüle 880256
Gunaydin canım , cok tatlı kuzun maşallah , bakicinizda iyi olur insallahherkese günaydın canlaarr,
Eki Görüntüle 880262
ayol yanlış foto koymuşum ben bunu daha önce koymuştum,bunu koyacaktım hihihihi
Eki Görüntüle 880297
Ayrıca baska bırsey daha var.. Kzım az kılo aldı dıye 10 aralıkta tekrar gıdıcez ve degısen bırsey yok hergun tartıyorumaynı kılosu... Cok canımsıkkın.. Napcam ben... Nden gazı cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?