2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı şey bizdede oluyor bazı günler uyuyor çığlıklarla uyanıyor sakinleşmiyor bi türlü anlamadım bende o gün hep öyleoluyor ertesi gün normale dönüyo atak geçiriyorlar heralde bende bı ara yanımda yatırdım ama artık sadece kendi yatağında yatırıyorum zaten kendi istemıyo bizim yatağı seninkide zamanla alışır yatağına merak etme bu arada çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlanırsın

Canim bende cok stres oluyorum aglayacak korkusundan(
Ama evde olsamda aglayacak bir sekilde sosyallesmesi lazim.
Avm de isiklar,insanlar dikkatini cekti hic aglamadi mizirdaninca emzirme odasina girdim.

Hii buarada acayip kalabalikti meger ivana sertin imza gunu varmis
Onuda dunya gozuyle gormus olduk.

Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Bitireyim uyurum dedim. Oku oku bitmedi o da. Sonra da uyandı benim paşa.

Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.

10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.

Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayım Çok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum

Bu Arada Günaydınlar Hepinize..

herkese günaydın canlaarr,

kızlar sizi nasıl özledim bilemezsiniz ama çok yoğun olduğum için giremedim bir türlü bakıcı telaşına düştük daha göreve başlamam 1,5 ay olmasına rağmen neyse ki evime gelecek biri ile anlaştık ,allah pişman etmesin bakalım.gelen giden bakıcı telaşı derken çok yorgun düştük yani.

oğlum 5 gündür gündüzleri doğru düzgün emmiyor dün de sabah 5 te emdiğiyle 9a kadar durdu uyumadan ,bugün de gece 3 te emmişti en son ama sabah 7 ye kadar saat başı kalktı ve emmedi tekrar uyudu saat 9da yattı hala uyuyor ve en son gece 3te emmişti işte nasıl aç duruyor hiç böyle emmemezlik yapmazdı keyfi de yerindeydi hiç ağlamadı acıkma emaresi de göstermedi ama ben her meme verişimde kendini ısrarla geri çekti eliyle memeyi ittirdi falan 7,5 saattir aç ,sizin yavrularda böyle bir şey oldu mu? geçici bir dönem mi yoksa emmeyi mi bırakacak benim yavrum anlam veremiyorum bir türlü ...ahaa uyandı

Canım dışarıya çıktığında sütünü biberonla mı veriyorlar? Ben hiç biberon vermedim alışır diye korkumdan, o yüzden soruyorum.

Canim gunaydin,

Medela calma ve tommee tippee marka biberonlarla veriyorum. Anne memesine en yakin biberonmus. Bende maalesef sagilacak kadar cok sut yok canim. Zati gunde 1 bazen 2 mama veriyorum. Cikmadan once emzriyorum ben yokken de mama veriyor esim.

Hera'cim bu arada siz vatandaslik aldiniz mi? Bugun yine emniyete gidecegiz bana fenalik geldi gidip gelmekten. Bir suru prosedur ve karsinda laf anlamayan yuzune bakmayan bir grup insan Su vatandasligi alsaydik hayirlisi ile rahat edecektik. Esim vatandasligi hak etti ancak evraklarda bazi sorunlar var onlarla ugrasiyoruz. Vatandaslik aldiysaniz basvurduktan ne kadar sonra vatandasligi geldi?

Deme ya cuma gunu bende bırakmayı planlıyorum zaten benim KIZIM kimseyi istemiyor korkmaya başladım

Ama bu baris lokumu cok Tatli :)

Günaydın sana nese kaynağı Selim bebek :)

Bende size simdi aynı şeyi yazmayı planlıyordum .

Az once cok korktum. Bir kaka sorma gitsin siyaha dönük yesil gören yesil demez siyah ser o kadar koyü ve bir kökü var ki sorma gitsin

Hemen baktım nete sonra hamile iken ilk Demir ilacını kullandığımda siyah kaka yaptıgım geldi aklıma rahatladım

HEYOOOOO HERKESE GÜNAYDIIIIIIIINN

Aşımızı olduk geldik benim minik aşkım sadece vurulurken biraz zırladı ve kucağıma alır almaz sustu, şimdi de mışıl mışıl uyuyor :)) Sağlık ocağındaki tartıya göre 7100gr. olmuşuz:) Hangi tartıya inanacağımı şaşırdım valla ama ben artık tartıdan ziyade günlük çiş kaka olayına ve boy uzamasına bakıyorum. Bu ay 3.5 cm uzadığına ve günde 4-5 bez kirlettiğine ve deeee bi sürü çişler yaptığına göre herşey yolunda çok şükür. Demir desteği de alıcaz artık

Hafta sonunu evde geçirdik biz. Aşkoşumla, köpeğimle ve kızımla vakit geçirmek çok güzeldi. Film izledik, uzun kahvaltılar ettik, sarılıp tv izlerken uyuduk:)) Bu arada brokesmile arkadaşımızın önerisi üzerine "HER ÇOCUK ÖZELDİR" filmini de izledim ve gerçekten izlemeye değermiş. Çok teşekkür ederim çok beğendim canım :))

Şimdilik geçmişe bakamadan çıkıcam, bir ara okumaya çalışırım canlar. Heleniko uyurken biraz bişeyler yapayım. Hepinizi öpüyor ve mutlu bir hafta diliyorum

ohh fındığım ne güzel eğlenmişsin kız sefan olsun dökmüşsün bütün kurtlarını kuzucunda üzmemiş senii çok sevindim sorunsuz geçmesineezaten güzelsin bebişim sadece bakımsız kaldık bu ara biraz bakım yapınca insan kendini ne ii hissediyooo

oyy ne güzelsiniz ana oğul maşallah sizebiz artık her h.sonu çıkıyoruz bide h.sonu evde kalırsam kafayı yerim

aşı olcak minişler inş. sorunsuz geçer ateşlenmez minnoşlar:)

Bizde bugun asi olcaz kac gundur sıkınti tuttu.aynen simdi guluyor ben baktikca uzuluyorum.esimde kızıyor boyle yaptigim icin umarim tum bebisler atessiz atlatir.

dünüşş günaydın
ay sevindim maşallah damadıma tosbikim ya demir ilacı vermedi bizim doktor arayıp sorsam mı acaba:44:ama bazıları 6.ay başlıyo sanırım.... ama niden öksürüyoo kuzum yaa git bakalım canım inş. ciddi bişy değildirhadi git gezin bakalım öpüldünüzzzz kocaman

hoşgeldin canım
çok tatlı oğluşun maşallah kuzuyaabakıcı inş. gönlünüze göre olur canım oğluşuna senin gibi bakamasada sana yakın bakar inş...

günaydın kuzucum
oyy maşallah idoşuma ya hem ağlamamış hem ne güzel kilo almışhiç bi sorun yokmuşş çok sevindim inş. ateşlenmez lokumum
havada kapalıydı hafta sonu tam sinema keyfi yapılcak havaydı en güzelini yapmışsınızz
benimde popişimi kaldırmam lazım ev savaş alanı gibii ama kim yapcak okadar işiii püff h..sonu güzelde ev fena dağılıyooohadi kolay gelsin sana tatlım bende kalkıyım hafiften

ayol yanlış foto koymuşum ben bunu daha önce koymuştum,bunu koyacaktım hihihihi

İyi haftalar kızlar.. Güzel kızım 3 ay 1 haftalık olduu... Sızlerı su aralar cok takıp edemedım.. Okuduklarım oldugunda da yazıcak vakıt bulamadım.. Kızım gunduz uykusu cok fena yok gıbı sadece mememde uyuyor ve da benı cok yoruyor.. Üzerımde aynı kıyafetler saclar tpede topuz.. Üstü bası kaymış ev kıyafetlerım/ pijamalarrr.. Bır türlü erimeyen göbek ve basenler... Bu sıkıntıya ortak olan şekerleme çikolata ve kurabıyeler.. Gaz savaşı.. Aralıksız gece ağlamaları... Kp yaptıgı canımı sıkan konusmaları..tahammüllün azaldıgı anlarım... Özledıgım sıcakmuzun duş.. Özledıgım kahve ve sıgara keyıfı... Sığmadıgım kıyafetlerım... İşe başladıgımda olucaklar...eklenen kilolarım... Kızımın anlamadıgım dili... Hvanın soğuması ve dışarı cıkmak istememem gaz olayından korkmam..:: offf

Ayrıca baska bırsey daha var.. Kzım az kılo aldı dıye 10 aralıkta tekrar gıdıcez ve degısen bırsey yok hergun tartıyorumaynı kılosu... Cok canımsıkkın.. Napcam ben... Nden gazı cok

Ben de oyuzden birakamiyorum kimselere. Benden baska kimse uyutamaz, okadar ii bakamaz gibi geliyor. Gerci benimki uyumadan hayatta emmiyor ama ac yasar utanmasa benim kiz.

Maşallah canım Cook guzelsiniz
Gecmis olsun canım , kolayca atlatirsin insallah
Gunaydin sanada tatlı kuzu ve guzel annesi
Gunaydin canım , cok tatlı kuzun maşallah , bakicinizda iyi olur insallah
Bizimkide cok guzel emıyor ama kilo almıyor offf anlamadım bu isi

Canlar biz az önce aşıları olduk
Pnömokok ve karma ası
4 aylık olduk , cok guzel emıyor ama 6350 gr olmus sadece( 4100 gr doğmuştu ) ben anlamadım obur oglumla aylık kilo çizelgeleri hemen hemen aynı gidiyor , o da az alıyordu

Bu arada bas cevremiz bizimde 43 cm aybikecim, sizinkiyle aynı ( doğumda 37 mis)

Ayrıca baska bırsey daha var.. Kzım az kılo aldı dıye 10 aralıkta tekrar gıdıcez ve degısen bırsey yok hergun tartıyorumaynı kılosu... Cok canımsıkkın.. Napcam ben... Nden gazı cok

canımm hergün naısl tartıyorsunnn..

biz kızımı evdeki basgülde tartıyrzz. önce ben çıkıyrm sonra kızımı alıyorumm. ama hep yanlış çıkıyr.. çok hassas değilmişş evdekiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…