2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl ya hapla korunabiliyor musun emzirirken? :26:

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

Maşallah canım Allah mutluluğunuzu bozmasın

Ahh bu oyunlar Önceden ben de oynuyordum hatta eşimle aynı oyunu oynuyorduk evlenmeden. Strateji oyunu şimdi adını bile hatırlamıyorum :) Evlendikten sonra eşimle oyunla ilgili çok kavgalarımız oldu. Ben sakin tabiatlı bir insanım ama sinirlendiğimde içimden canavar çıkıyor. Çok şeyler kırıp döktüm şu "şimdi olmaz oyunda ... yapıyorum" laflarından dolayı :) Şimdi o kadar abartmıyor oyun olayını. Akşamları baktım oyuna dalmış benim işim var diyorum bırakıyorum kızımızı yanına zaten oyuna ilgisini veremiyo o saatten sonra kıza bakıyo oynuyolar

Ohh sefan olsun şekerim çok sevindim nişanın güzel geçmesine. Uslu Ardaya da kocaman aferin

Maşallah sizee çok güzelsiniz anne-oğul

Canım stresli bi gezi olmuş ama sonu güzel yine de İnşallah aşılarınızı sorunsuz atlatırsınız.

Günaydın Selim kuzu Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur. Bizim de öksürük olmuştu canım bol bol emmeyle 2 günde geçti.

Canım inşallah bakıcıyla ilgili hiç sorun yaşamazsınız. Allah doğru insanla karşılaştırmış olsun. Emme konusuna gelince bizimki sadece gece uzun süre emmeden duruyor. Küçük kuzuya da kocaman maşallah Bu fotoyu biyerden hatırlıyorum sanki diycektim sen yenisini yüklemişsin

oyy canım ya inş. sorunsuz atlatırsınız bu günü ateşlenmeden huzursuzlanmadan...
4 aylıkta olmuş maşallah
kilosuda iyi bence canım ya sağlıklı olsundA en önemlisi

Senınkıyle aynı hesap.. Evdekı elektronık her dr gıdısten once evde tarttık aynı cıktı aradakı fark.. O yüzden ölçümlerımızden emınım..

Bır konuda canımı sıkıyor kızım cok gazlı dıye ekstra gıydırıyordum iyi gelmişti.. Ama bu yuzden de telıyor bu da kılo kaybı yapar mı

Canım kilo meselesinde seninle aynı kaderi paylaşıyoruz:)) Doğum kilosu 4, baş çevresi 38 ( Aybike koca kafa mı demiştin:)) 3 ay kilosu 6100. Şimdi sürekli emziriyorum, emiyor ve çok huzursuz bir çocuk değil ama kollar, bacaklar sürekli hareket halinde, ana kucağından kendini kaydırmalar, yere düşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Burda bazı arkadaşların bebeklerinin kilolarıyla karşılaştırılınca acınacak haldeyiz:)) Vallahi ben elimden geleni yapıyorum, sanırım genetik bir şey, kızım da aynıydı. Büyük doğuyorlar ama kilo almıyorlar, yettiği kadar:)) Bakalım 4. ay kilosu ne çıkacak??

kadınlar kulubu 2013 ağustos anneleri topiğii üyelerinii şiddetle kınıyorummm.. nedenn ugün bu kadar sessiz burasııı

tek sosyal ektivitem burasııı..
hele birde abim ankaradan bizi görmeye gelip sadece 1 gece kalıp gittikten sonraa elim kolum tutmuyrr. temizlik yapmayı geçtimm ortalığı toplayasım bile yoook çookkk mutsuzummmmmmmmmm. hava da berbatt galiba kar yağackk.. bşrde yarın misaf,r gelck galibaaa (

Son düzenleme:
ayol yanlış foto koymuşum ben bunu daha önce koymuştum,bunu koyacaktım hihihihi
Eki Görüntüle 880297

Ayol bunun her hali tatlı maşallah kuzuya saçlara bayıldım benim kız hala kel

Ben de oyuzden birakamiyorum kimselere. Benden baska kimse uyutamaz, okadar ii bakamaz gibi geliyor. Gerci benimki uyumadan hayatta emmiyor ama ac yasar utanmasa benim kiz.

Vallahi canım bende bırakmam bir daha çok üzüldüm onu öyle görünce kafa dağıtalım dedik ama daha beter stres olduk

Kızkar benım kzım 3.600 dogmustu .. 3. Ay ölçümü 6.150 sizinkiler nasıldı ????

Benimki 3500 doğdu 3.ayda 6240 aynı gibi yani seninle

Bu arada kızlar Elaya 10 gün önce rotavirüs 2.dozu yapılmıştı hemşireye söyledim aşıları yapmadan arada 30 gün olması gerekıyor demişti doktorumuz ama hangi aşı için olduğunu ben hatırlamadım hemşirede aile hekimine sordu aşıları yapmayın ne olur ne olmaz 20 gün sonra yapılsın dedi aşılanmadan eve döndük 23 aralıkta yapılacak sizinde aklınızda bulunsun istedim

sanırım hemen hemen hepimiz aynı durumdayız canım pijamalar hiç çıkmıyo uzun duşları unutalı çok olduuu banyonun kapısı açık şekilde arada acaba ağlıyormu diye duşakabinin kapağını 10 dk içinde 15 kere açıyorum ....
gaz azda olsa hala bizdede var koştura koştura iş yapıyorum yemek yapıyorum ama kızım bi gülüyooo herşey bitiyooo bi süre daha böyle yaşamaya mecburuz herşey yolunda sağlıklılar ya bu herşeye bedellllll

Hamile degilim. Kan testi yaptirdim. Idrar testi niye oyle cikti bilmiyorum. Doktora soracaktim randevulari doluymus kaldi.

Oynaya oynaya ciktim hastaneden bir yil once olsa aglardim..

Korkusu bile yetti. Bende korunayim dedim. Saglik ocagina gittik. Doktor hapi onermedi her turlu bebege gecer diyor. Spiralide ben istemiyorum. Esim korunmaya devam edecek. Su reglliler hormonlar duzelene kadar bu stresi yasayacagiz hep...

Hepinizi ve bebiscikleri öpüyorum. ..

Al benden de o kadar canım ya pijama terlik topuz aylardır böyleyimsalondaki koltuğa uzanıp tv keyfi yapmayı keyifle yemeğimi yemeyi uzun uzun banyo keyfini çok sevdiğim kitaplarımı okumayı herşeyi herşeyi çok özledim ama o gülüşler yokmu dediğin gibi dünyalara bedel o mutlu olsun yeter

Edit:Bu arada 3 idiots filmini kim tavsiye ett hatırlamıyorum ama sevgilerimi iletirim haftasonu kucağımda bebeğimle keyifle izledim

3330 doğdu 3. Ayda seninle ayniydi

Aslında bir önceki mesajını da alintilamistim ama bir türlü Kk yazmama izin vermedi

Seninle aynı durumdayım üstüne üstlük dün gece rüyamda bir sigara ictim sanki gercek gibiydi bu arada kp ne alaka

Cucum ne oldu anlamadım bir türlü yazamadim sayfa kapanıp durdu bende ütü yaptım :)

Benim kızım topiğin en zayıf bebeği sanırım 3. ay sonunda 5500 tartıldık :)

Kızlar hayatımsın ı merak ettim haberi olan var mı kuzudan?

Dün bana mesaj atmış canım iyi sanırım giremiyormuş bu ara topiğe :)
Ayrıca mesaj kutusu da dolmuş buradan kendisine duyurulur :))

Canım sakın bu baş çevresi olayını takma. Ben çok çektim bu baş çevresinden. Kızım 37 cm baş çevresi doğdu ve hep %100 persentilde gitti. Bizi çok endişelendirdi bazı doktorlar. Bebeğime MR çektirmek ve profesöre götürmak zorunda kaldım. Hem maddi hem manevi çok yıprandım üstelik kızımın gelişimi, kafasını tutması, yürümesi vs. normaldi. Bu konu ile ilgili nette okurken bir tez yazmış kadar oldum. Çok kötü çok, sen oğlunun gelişimini izle, sorun yoksa yoktur. Bu arada oğlum da 38 baş çevresi ile doğdu, yani benimkiler hem kel hem koca kafalı:))

bencede gidince kiz canim...cunku onemliymis
yaa simdi senin degerlere gore bakayim bende dedim...biz ilk ay ucmusuz
32 dogmus ilk ay 38 olmus
2. ay bizde de yok
bu ne yaaa 1 ayda bukadar ziplarmi...acaba yanlis mi yazdilar

yettim cücüümmm

ya bugün havada da çok fena kasvet var. :106: hafta sonunun dağınıklığı da topla topla bitmiyo:) eşim evdeyken daha çok dağılıyor ev nedense yahu benim yine bişey yapasım yok o da ayrı mevzu

sorma canım ya şu annelik ne zor ama ne güzell şeymişşşkesinlikle herşeye bedel onlar mutlu olsun varsın biz pijamayla saçımız topuz olarak yaşayalım bi süree duşumuzda yarım saat değil 5 dk sürsün

ayy parmişim bende diyom nerde bu kızlar yaa inci tanem nasıl inş. uykuları daha iyidirrr

yet bacım yettttttttt
aman havalar soğudu artık hep böleee fındığımm hemen akşam oluyoo vallaaynen h.sonu çok dağılıyo ev kocitolar evde olunca ben şahsen hiçbişey yapmıyom bitek mutfağı toparlıyorum okadar dünde kocito evi süpürdüü ama ev dandini az önce banyoyu temizledim duruşun odasının tozunu aldım yerleri sildim okadar duruş uyandı bide yemek yapcammm ne tesadüff canım benimdee bişey yapasım yokk nolcak böle iyice koptum şu mutfaktan korkum yemek yapmayı unutmakk

biz 3,5 aylık 5750 dik canım perşembe günü aşıda 6 kiloyduk 4. ayımızda bizde çırpıyız :)
kafana takma sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…