- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.321
yazmadım ama ben de merak ediyorum cnm seni. bebeğinin aguladığını topikteki herkes duymak istiyordur bence.
edit: firuzan sen de bizi mutlaka haberdar et, sonuçtan. umarım hatalıdır. değilse de vardır bir hayır mutlaka. hapı bıraksam mı acaba diyordum bu aralar, yan etkilerinden dolayı. yok yok tam gaz devam hapla korunmaya.
Nasıl ya hapla korunabiliyor musun emzirirken? :26:
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
Maşallah canım Allah mutluluğunuzu bozmasın
demek bu erkeklerin hepsi ayni...bide bizimki strateji oyunu oynuyor gorev saatleri falan var
aksam yemegimizi onun gorev saatine gore ayarliyoruz
yardim et Atahan i yikayalim diyorum `savastayiz suan bekleyin` diyor
ekrani kirmak olmaz canim...oyle bisey yapmamiz lazim ki biz yapmis olmayalim
acaba internet ayarlariyla falan mi oynasam diyorum mesela
Ahh bu oyunlar
dökmez miyim şekerm ayıp ettinburanın 9 8lik havaları da durduramıyo ki insanı yerinde illa bi tarafın oynuyo yandan yandan öğrenene kadar canım çıktı ama sonunda ben de bir trakya maresi gibi oynayabiliyorum :)))
Ohh sefan olsun şekerim çok sevindim nişanın güzel geçmesine. Uslu Ardaya da kocaman aferin
Maşallah sizee çok güzelsiniz anne-oğul
oyy canım ne kadar tatlısınız maşallah size belki bi gün hastanede denk geliriz yine mıncırırım Barış kuzuyu
Günaydınlar herkese
Kocaların oyunlarından bahsedilmiş benimkide strateji oynuyor sürekli ama biz 10 yıldır birlikteyiz hep öyleydi bende gıcık oluyorum ama o öyle, vazgeçmiyo işte neler neler yaptım düzeldi ama tam olarak kurtulamadık oyunlardan bende artık pek takmıyorum çünkü herşeye rağmen iyi bir eş ve iyi bir babane demişler her güzelin bir kusuru vardır
Bizde haftasonu kv aradı Eloşu bana bırakın biraz gezin kafanız dağılsın dedi sütümü sağdım bıraktık 3 saat falan yırtına yırtına ağlamış nerdeyse acile götürüyorlarmış bişey oldu dıye sonunda bizi aradılar kahve keyfi yapıyoduk eşimle yarıda bırakıp koşarak arabaya bindik yola çıktık odane eve giden bütün yollar kapalı bir trafik of çileden çıktık birde tam önümüzde kaza oldu yol iyice kapandımı of ne stres yaşadık neyse eve bir geldik Eloş olmuş kıpkırmızı ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen aldım emzirmeye başladım yavrum 2 emdi bir güldü bana hemen sakinleşti nasıl mutlu oldu bir anda herkes şok tabi bu o çocukmu dıye neyse dersimi aldım yavrumu bırakmam bi daha ve artık yabancılama başladı kim alsa ağlıyo ben alınca anında susuyo o kadar mutlu hissediyorumkı kendimi artık beni tanıyo yavrum benim
Bu günde 4.ay aşılarımız var streslıyım inşallah sorunsuz atlarız kızlar öpüyorum hepiciğinizi
Canım stresli bi gezi olmuş ama sonu güzel yine de
Kızlaaar n'aptınız siz ya çene çene çene :)
Uykusuzum, Selim uyudu benimde uyuma imkanım varken oturdum geçmişi okudum meraktan.
Bitireyim uyurum dedim. Oku oku bitmedi o da. Sonra da uyandı benim paşa.
Cumartesi günü bizimde doktor randevumuz vardı.7700 olmuş kilomuz. Ek gıdaya geçmiyoruz henüz. Benim doktorum meyveleri tattırma olayında bazı bebeklerin sütten soğuma ihtimalinin olduğunu, doğru bulmadığını söyledi. Kilosu da gayet iyiyken gerek yok dedi.
10 gündür demir ilacı kullanıyoruz biz zaten. Cumartesi günü bebeğimin kakasında kahverengi lekeler vardı. Demir ilacından olduğunu düşünüyorum. Olabilir diye duymuştum. Demir ilacını kestim 2 gün bir daha olmadı, şimdi yeniden başlayacağım bakalım olacak mı yine.
Birazdan sağlık ocağına gideceğim. Hem bu lekeleri sorayım, hemde oğluşum öksürüyor onu göstereceğim.
Akşama kadar gelmem, çıkmışken evden birkaç kapı yapayımÇok çene çalmayın ben yokken okuyamıyorum
Bu Arada Günaydınlar Hepinize..
Eki Görüntüle 880256
Günaydın Selim kuzu
herkese günaydın canlaarr,
Eki Görüntüle 880262
kızlar sizi nasıl özledim bilemezsiniz ama çok yoğun olduğum için giremedim bir türlü bakıcı telaşına düştük daha göreve başlamam 1,5 ay olmasına rağmen neyse ki evime gelecek biri ile anlaştık ,allah pişman etmesin bakalım.gelen giden bakıcı telaşı derken çok yorgun düştük yani.
oğlum 5 gündür gündüzleri doğru düzgün emmiyor dün de sabah 5 te emdiğiyle 9a kadar durdu uyumadan ,bugün de gece 3 te emmişti en son ama sabah 7 ye kadar saat başı kalktı ve emmedi tekrar uyudu saat 9da yattı hala uyuyor ve en son gece 3te emmişti işte nasıl aç duruyor hiç böyle emmemezlik yapmazdı keyfi de yerindeydi hiç ağlamadı acıkma emaresi de göstermedi ama ben her meme verişimde kendini ısrarla geri çekti eliyle memeyi ittirdi falan 7,5 saattir aç ,sizin yavrularda böyle bir şey oldu mu? geçici bir dönem mi yoksa emmeyi mi bırakacak benim yavrum anlam veremiyorum bir türlü ...ahaa uyandı
Canım inşallah bakıcıyla ilgili hiç sorun yaşamazsınız. Allah doğru insanla karşılaştırmış olsun. Emme konusuna gelince bizimki sadece gece uzun süre emmeden duruyor. Küçük kuzuya da kocaman maşallah