- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.601
İste bu süper fikir :))
Kiz naciyenin oğlu yok dimi ida ya talip olmasın iskillendim ben simdi :)
Arda yakın memlekette zaten yıkar cennet Mahallesi'ni
3 gün sonra 4 aylık olcaz tatlım sizz??Canım aynı bızım durum.. Kac aylık bebegınn
Ayy hamileymiş naciye cinsiyetini bilmiyorum ama darbukacı olabilir
Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...
Kuşmus ya bu annesi cok Tatli masallah
Eki Görüntüle 882420
Eki Görüntüle 882421
Basariyorummm sanirimmmmmm
Kızlar arkadaşın ikizleri var kaka yapmış biri sırtına kadar çıkmış öteki de bokları alıp alıp koltuklara sürmüş salona bir girmişler salon bok içinde. Ay ne feci bi durum yaa
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
benim oğlumunda bişeylere allerjsi var sanırım
kakada arada bir kan çıkıyor tetkik yaptırdık cerrahiye gösterdik çatlakmı bağırsakmı sorunlu diye ama yok nedenini bulamadılar sanırım allerjık bişey diye düşünmeye başaladım yüzündede egzama var
kakasında bazan koyu yeşil sert limon çekirdeği şeklinde bieyler çıkıyor ezince yağa benziyor biraz sert bişey
kafayı yiycem yaaa sizce ne olabilir ......
YARDIM LÜTFENNNN
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
benim oğlumunda bişeylere allerjsi var sanırım
kakada arada bir kan çıkıyor tetkik yaptırdık cerrahiye gösterdik çatlakmı bağırsakmı sorunlu diye ama yok nedenini bulamadılar sanırım allerjık bişey diye düşünmeye başaladım yüzündede egzama var
kakasında bazan koyu yeşil sert limon çekirdeği şeklinde bieyler çıkıyor ezince yağa benziyor biraz sert bişey
kafayı yiycem yaaa sizce ne olabilir ......
YARDIM LÜTFENNNN
Cook tesekkur ederiz parme teyzeee
Çok tatlıymış annesi bandanasını sevsinler maşallah
FIRUZAN, hamile olmadığına çok sevindim.
MEDCEZİR, ek gıda maceranız pek tatlı geçiyor anlaşılan.
ARASTA, geçmiş olsun. valla ben aşıyı olduktan 1 saat sonra dayanamayıp veriyorum inlediği için. bravo sana.
ya başka kimlere ne yazacaktım unuttum
bi de bişey soracağım tabiki. şimdiye kadar ben dikişlerime değil dokunmak bakamadığım için şu iz giderici ilaçlardan alıp kullanamadım. çok geç kalmamışımdır dimi. dr. dermatixSi ultra gel diye bi krem önermişti. kullananlar ne kullandı acaba. krem ismi ve fiyat alabilir miyim. dikiş izlerinin durumu ne halde. teşekkür ederim.
Atma tabi lazim olur ole kurdele falanGeçen çikolata kutususun üstünde kırmızı kurdele vardı onu sökeyim idoşa gelen altınları da dizdim mi tamamdır
Eki Görüntüle 882420
Kızlar arkadaşın ikizleri var kaka yapmış biri sırtına kadar çıkmış öteki de bokları alıp alıp koltuklara sürmüş salona bir girmişler salon bok içinde. Ay ne feci bi durum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?