2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
benim oğlumunda bişeylere allerjsi var sanırım
kakada arada bir kan çıkıyor tetkik yaptırdık cerrahiye gösterdik çatlakmı bağırsakmı sorunlu diye ama yok nedenini bulamadılar sanırım allerjık bişey diye düşünmeye başaladım yüzündede egzama var
kakasında bazan koyu yeşil sert limon çekirdeği şeklinde bieyler çıkıyor ezince yağa benziyor biraz sert bişey
kafayı yiycem yaaa sizce ne olabilir ......

YARDIM LÜTFENNNN

kızlaar.. ben bugün kızımı bırakıp halama gittim biraz.. değişiklik iyi geldi.. yabanileşmişim ama biraz.. kalabalığı görünce biraz sersemledim bakın bu da halamın kızı.. kafasındakini dün gece ben ördüm.. biraz bol olmuş ama idare etsin

Kızlar arkadaşın ikizleri var kaka yapmış biri sırtına kadar çıkmış öteki de bokları alıp alıp koltuklara sürmüş salona bir girmişler salon bok içinde. Ay ne feci bi durum yaa

canım kaka kokusunu bilemiyorum bizde oyle bisey olmadı ama egzama var Atahanda da
biz ilk denemede bulduk...deterjan ve şampuanı değiştirdim...doktorumuz genellikle kimyasallara olur dedi o yüzden ordan başladık
eğer değilse gıdalara bakmaya başlarız demişti
yüzünü hiç kuru bırakma canım, sürekli nemlendiricisini sür...ben biodermanın atopik olanı kullanıyorum. bi de hücre yenileyici olarak madecassol günde bir kere. kıyafetlerini yıkadıktan sonra bir kez daha durula bide
geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun öncelikle. Tetkik yaptırmışsın cerrahiye göstermişsin bir şey bulamamışlar onlar bulamadıysa burda biz ne diyebiliriz ki...

Canım bana doktorum contractubex jel verdi.Çok memnun kaldım.Sadece kesikten kaynaklanan çok çok az kabarıklık var.Ama var yok arası.Sabah akşam mercimek tanesi büyüklüğünde sürdüm.1 ay boyunca devam ettim.Fiyatı 60-65tl arasındaydı.

Geçen çikolata kutususun üstünde kırmızı kurdele vardı onu sökeyim idoşa gelen altınları da dizdim mi tamamdır
Atma tabi lazim olur ole kurdele falanaltinlarida dizdinmi fethetcen nacişin kalbini şoparı olursa uzak tut idoşu Arda sert yapmasın sonraaa kiz bende giyindim hemen kocito geliyomus alimallah
Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...

Kızlar arkadaşın ikizleri var kaka yapmış biri sırtına kadar çıkmış öteki de bokları alıp alıp koltuklara sürmüş salona bir girmişler salon bok içinde. Ay ne feci bi durum yaa

Amannn deme kiz napcagini bilemez insan Ben once oturup Iyi bir gulerdim napcan ya Gülcen ya aglican sonra Dogru mobilyaciya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…