- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.541
nasıl bir test bu ya merak ettim neye göre bakılıyor benim iki kızım var :)
biraz zorlasak erkek olmazmı :)
yok canım ya benim geç döllenme oldu normalde sat 26 ekim ama bir hafta geriden geliyor 4- 5 kasım falan olsa gerek bak bakalım kız mı :)
canimmm bana da bunu bir tanidik verdii elimde bir takvim varrr cine benziyor ama yumurtlama tarihlerine bakincaa yaziyor kiz erkek diyee farkli birseyy yani cin takvimiyle ayni sonuclar cikmiyor bazen yanii eger 26 27 kasim gibi olunca erkek gosteriyor canimmm ondan sonrasi kizzz ayyy beni de guldurdun hem ben de dogru cikacami diye merak ediyorummmm belki cikmaz canim
Ben de şöyle bir eğlence testi öğrenmiştim youtube'dan. Ama ingilizce olduğu için karbonatla mı kabartma tozuyla mı yapıldığından emin değilim sözlükte eş anlamlı olarak geçiyorlar. (Baking soda ?? baking soda nedir? baking soda ingilizce Türkçe sözlük baking soda nedir? baking soda tanımı etimolojisi - Sözlük, Dictionary, Türkçe Sözlük, Turkish Dictionary, English Dictionary,Tartışma )
Neyse. Bir kaba çişimizi yapıyoruz efendim. Başka bir kaba 1 çay kaşığı kadar karbonat (kabartma tozu?) koyuyoruz. Hop diye çişimizi bunun üstüne döküyoruz. Delirir gibi kabarırsa erkek, kibar kibar kabarırsa kız demekmiş. O testte de erkek çıktıydı. O günlerde kıza saplantılıydım azıcık üzüldüydüm. ama bugün olsa hiiiiç üzülmem vallahi.
Bu yöntemi eskiden mısırlılar gebelik testi olarak kullanıyorlarmış.
20 kasım son adet tarihim ama ben 1 aralıkta hamile kaldığımı düşünüyorum ne yapalım öğrenince haberdar edicem seni benimde doğum tarihi 27 ağustos sen cinsiyetini öğrendinmi bebeğinin
kiz gozukuyor canimm kedicikler arkadasimizla aynisin
ama sen 11.gunde falan mi yumurtladin yaniii yumurtlama tarihin 4 5 kasim dimi?
canimmm bana da bunu bir tanidik verdii elimde bir takvim varrr cine benziyor ama yumurtlama tarihlerine bakincaa yaziyor kiz erkek diyee farkli birseyy yani cin takvimiyle ayni sonuclar cikmiyor bazen yanii eger 26 27 kasim gibi olunca erkek gosteriyor canimmm ondan sonrasi kizzz ayyy beni de guldurdun hem ben de dogru cikacami diye merak ediyorummmm belki cikmaz canim
evet canım öyleymiş doktor öyle demişti eşimde kız istiyor kızım diye seviyor hep :)
canim seninki erkek gozukuyorrr
Cnm bnmde yumurtlma gunum 5 aralikti 3aralikla 5aralik arasi hamile kaldm sanirm bnmki ne oluo zahmet olmzsa bkarmisn cnm
saolasın canım bu hariç diğer tahminler kız çin rus takvimleri falan... bakalım hangisi doğru çıkacak
tamam canimmm a evettt ayni zamanda dogumlarimiz hayirlisiylaaa...:)))yok canim ben doktora subatin 9unda falan gidecemmm..ama bu takvime gore benim de kizzz canim
kız herkese kız dedin nasıl takvimmiş bu töbe töbe :)
merabalar 2. bebişime hamileyim 10 . haftam dün okulda kahverengi lekelenmem olmuştu az biraz
bu sabah 2 damla öğlen yine 2 damla oldu... doktora gitmedim .sizin başınıza geldi mi böle bişi ?
ilk hamileliğimde 8 haftada hafif lekenlenmem olmuştu ama tekrarlamamıştı...... tekrarlayınca korktum biraz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?