- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.421
iyi geceler kızlar
bütün gün feci bir baş ağrısı çektikten sonra anca az önce alabildiğim duş sayesinde kendime geldimhavalarda mı bişey var nedir herkes baş ağrılarından muzdarip bu aralar ya.. neyse geçti ya duşun gözünü seveyim valla :))
buraya da kar atıştırdı biraz ama tutmadı eridi hemen.. bu arada size bir sır vereyim miben ilk karı 19 yaşımda eskişehirde öğrenciyken görmüştüm bizim oralarda kar sadece dağlara yağar.. ya da öyle 10 senede bir sulu sulu bişeye benzemeden :) eşim ne dalga geçmişti uzun süre benle.. bugün bile Ardayla konuşuyor "oğlum bugün ilk karlı gününü yaşadın..annen bile 19 yaşına kadar görmemişti" deyip gülüyor hala napim yaa allalalaa akdeniz kızıyım ben uleynn sıcaklardan gelmişim ne işim olur karla :))
parmiş cücü haklı bu maceraların devamını bekleriz :) böyle tatlı olduktan sonra bu kızlar daha çook güzel işler çıkar onlardan
dünüş baskülün hayırlı olsunevde bir tartının olması insanı kilo konusunda psikopat yapıyor yalnız şimdiden söyleyim.. ayak altında bulundurma yoksa gün içinde sürekli tartılasın gelir
bizim evlerde de şöyle bir baskül olaydı kesin amacından şaşırtırdık dimi
Eki Görüntüle 887080
Maşallah çok tatlıymış minik Ege Allah nazarlardan saklasın canım
Aslan hemşom Allah kabul etsin canım çok muhtaçlar çok :))
Tatarişkomyeter ki sütün gelsin ne şekilde geldiği mühim değil ohh yarasın minik kuşa poposuna et olsun. Faydalı olabildiysem de ne mutlu bana :))
Ayyy kıyamam yaaSizden de Allah razı olsun valla canım ve hayırlı olsun yeni köpeğiniz. Mest oluyorum böyle şeyler duydukça
Burası da baya soğuktu cucum çıkardım valla alışsın idoş her türlü havaya
Canım sabrina diye bi film vardı Harrison Ford'un orda izlemiştim bu konuyu sonra burda dizisini çektiler. Bişeyi de araklamayın yav kardeşim ahaha ama güzedi evet
Rica ederim canım bu kadın kolikte benim en büyük kurtarıcımdı :)) Hala da uyumazsa bu kadın sayesinde uyuyor :)
Ahaaa tarzlı bebek :)) Her hali çok tatlı çıkmış canım maşallah :))
Canım bugün kipada acayip güzel tulumlar vardı. Ben daha önce kanzdan aldığım için fiyatlarına filan bakmadım ama uygundur sanırım. Ve lcwdekiler de çok çok güzel gerçekten. Seçenek olsun hepsine bak işte)
Canım kızının son kilosu boyu ve doğum tarihiniz neydi sizin ?
Ayy keyfini sevsinler işte yavaş yavaş uslu bir kız olmaya başladı aman dilimi ısırayım maşallah umarım daha da iyi olacak :))
İdoşşş duy kızım bunları leoparlarla anılıyorsunCanım cucum ben de seni öpüyorum Duruşum sıcacık mışıl mışıl uyusun
Ayyy süper ben de istiyorum ben de:122: Burda sulu sulu bi 5 dak atıştrdı o kadar
Mor menekşelerim benimModasını yediklerim yaa çok ama çok tatlısınız ikiniz de ayrım yapamıyorum Pudra ellerine sağlık zaten sarı laciyse olay bitmiştir benim için .
Hayırlı olsun ilk kitabınız canım.
Ayyy amin ağzın bal yesin ama bal sana kilo olarak dönmesin parmişim
8350 olmus 6 agustos, ay olarak kilo alimi iyi ams haftays bakinca ewt kilo alimi durmus dedi. Yani boyle giderse ayda 280 gr alcakheh dedim geldin mi doktor lafima. Emmiyo derken hakliydim dedim. Aldigi kilo da eski guzel emdigi zamanlardan
Kızlar berra'yı sevicez görücez diye 20:30 da arayıp 21:00 de gelen kaynanam ve görümcem gil kızımı göremediler. Çünkü ben onlar gelene kadar uyuttum kızımı. Zaten gündüz hiç uyumadı ve huysuzluk yaptı. Birde ben kendi sosyal hayatımız ve eşim işten geç geldiği için geç yatırmaktan vazgeçmiştim. Pişman olmuştum. Çünkü git gide zor uyumaya başlamıştı. Geldiklerinde tam dalmamıştı kucaklayıp yarım saat daha salona getirebilirdim ama yapmadım. Hem yapmak istemedim hemde yeni doyurmuştum kucaktan kucağa kusacak. Zaten bütün gün öyle geçti. Hemde onların keyfi hareketlerinden daha önemli kızımın büyüme hormonları dimi ama :))
Yolda kesin konusu olmuştur cadı gelin diye. :)) ay çok mutlu oldum. Yaşasın kötülük.
Bide sıkı sıkı tembihledim gündüz gelin artık hep böyle uyutucam diye.
Boyu kaç peki???
8350 olmus 6 agustos, ay olarak kilo alimi iyi ams haftays bakinca ewt kilo alimi durmus dedi. Yani boyle giderse ayda 280 gr alcakheh dedim geldin mi doktor lafima. Emmiyo derken hakliydim dedim. Aldigi kilo da eski guzel emdigi zamanlardan
Peki Dr sana kilo alımının haftalik olarak degerlenfirilmeyecegini aylık olarak bakılması gerektiğini söylemedi mı . Ben 3 ayri dr a girtim ucude haftalik tartip bakma Can'ın sıkılır bir ayda bakmak gerek dedi de
67 olmusuz, niye sordun?
Persentiline baktım ve bebeğin her 100 çocuğun 97sinden hem uzun hem de şişman. Canım nolur yanlış anlama uzun zamandır birbirimizi tanıdık artık ard niyet olmadığını bilirsin ama o kadar gergin duruyosun ki burdan senin yazdıklarını okuyunca nerdeyse benim iştahım kesilecek. Bak geçen ay hastanedeki tartıda 20 gün önce 6570 gr. gelen İda 20 gün sonraki tartımda 6750gr. geldi. Sen bu değeri görsen şak diye bayılır, koşa koşa eczaneye mama almaya giderdin muhtemelen. Doktor aylık kilo alımına bile bakmadı açtık persentile baktık ve gayet iyi durumda olduğunu görünce aynen devam ettik. Senin bebeğin İdadan 6 gün küçük ve hem daha şişman hem de daha uzun:) Nolur sakin ol biraz. Geçen gün angy de yazdı, şimdi ben de yazayım dedim yardımcı olmak anlamında. Sen emmiyo dediğin zaman 800gr. aldı bebeğin ve sanırım topikte en çok kilo alan bebekti geçen ay :)) Daha ne alsın bekle beklecim. Dur 1 ay geçsin genel kilosuna bakılsın eğer almamışsa takviyeye geçersin. Bak İdayı diğer doktora götürdüm geçtiğimiz hafta İda ilk defa o kadar ağladı ki orda dedim sanırım yabancı seçiyor. Sonra hemşire hanımlardan benim de hoşlanmadığım biri sevdi İda yine ağladı.Tamam dedim kesi yabancı seçiyor. Aşıya gittiğimizde benim çok sevdiğim, sakin, kendinden emin olan hemşire ablamız sevdi ve hiç ağlamadı! Üstelik 2 tane can yakıcı iğneye rağmen hemen sustu. Öteki tarafta ne iğne vardı, ne bişey ama İda etinden et kesermişler gibi ağlamıştı. Sonra öğrendim ki doktorda panik atak varmış yani onun huzursuzluğunu ida algıladı ve ondan o kadar ağladı diye düşünüyorum. Yani demek o ki gerginliği hissediyolar ve şu aralar sende bu hat safhada. Biraz sakin olursan bebeğin yine emmeye başlayabilir diye düşünüyorum. Bak senin için üşenmedim açıklaya açıklaya yazdım, dediğim gibi nolur yanlış anlama. Hepimizin zaman zaman gergin anları olabiliyor. Sen de bunlardan birini yaşıyor olmalısın
Çok fenasın çook
Yok yanlis anlamiyorjm aynen dediginde haklisin cunku bnm kizim da kv gorumce ve eltimi gorunce dudak buke buke agliyordu. Annemlere gittik hic ama hic aglamadi, tamamen beni hissediyor. Ewt benim kiz %97de doktor da soyledi, aslinda emse ve kilo az alsaydj yine gergin olmazfim ama emmediginden beri hayat okadar zor ku. 7 de uyuyan cocuk acliktan uyumaz oldu aksam aptamil verince uyudu 22.30da filan. Gerginligimi cok yuksek ihtimal hissediyor ams emmezken bu gerginligi uzerimden nasil atarim bilmiyorum. Doktor da gecrn hadta once kendini rahatlat dedi, ben de bu hafta kasmadim eee emmezse emmesin dedim ve şak diye duştu kilo alimi. Halbuki 800 gr alinca rahatlamistim. Ama simdi yine gerildim bi sefer nasi aşıcaz kizimla bilmiyorum.
Müstehak onlara. 10 günlük lohusaydım görümcem tatile kaynanamda yazlığına gitti. Gerçi işime geldi kafam rahat ama benimle beraber sıkıntıları hep teyzem çekti. Bide yazlıktan beri telefonla beni yediler mama ver diye diye ki sütüm gayet iyiyken. Çocuğum kat kat et değil diye. Hala dün gece kp cesaretini toplamış acaba takviye mama versen daha iyimi olur dedi. Dedim sütüm var onu napıcaz. Kalbimi kırıyosunuz sanki çocuğuma bakamıyomuşum gibi dedim. Kilo alımı gayet iyi sağlıklıda dedim. Ha öylemi ben anne değilim tabi bilmem öylesine fikir olsun diye dedim diye kıvırdı.
Ayy inanmıyorum ne sorunlu tiplermiş sütün varken neden mama veresin Allam yaa. Haketmişler canım valla az bile yapmışsın
Ayy inanmıyorum ne sorunlu tiplermiş sütün varken neden mama veresin Allam yaa. Haketmişler canım valla az bile yapmışsın
Neden mi? Kendi sütüm zehirliyor diye emzirmeyi bırakmış sma yeni çıkmışmış o zamanlar bide havalı havalı anlatıyor. Zehirleme belirtilerini sayıyorum: yeşil kaka :) cıvık kaka zira ishal olduğuna kanaat getirmişler :) gaz sancısından huzursuz bebek. Kızını 3 ay eşimide 40 gün emzirmiş. Gerçek sebep ise ağzından kaçırdığı kadarıyla göğüs ucu yarası ve mamanın iyi bişi olduğunu sanması alabiliyoruz çok şükür havası. Ve bu kadın zamanında ticaret lisesi okumuş üniversiteyi kazanmış evlenicem die okumamış. Kp desen üniversite mezunu ama cehaleti yokedebilen bi okul yok o ayrı.
İkimiz hariç herkes pazar gezmesinde galiba.
Galiba canım. Benim de eşim fosur fosur uyuyo ben bir kase cocopops yedim onun kalkamsını bekliyorum. Hadi hafta sonu uyusun uyandırmıyım dedim. Kalksa da şöyle güzel bir pazar kahvaltısı yapsak:)))
Kalk gel bizim sitede brunch var :)
İnsanı anne sütü konusunda daha çok gaza getiriyor sağolsun haberi yok. Yoksa med ve benim gibi herkes uğraşmaz sağ, steril et bilmem ne. Bide ben üşengeçliğin kitabı olsa yazarı olurum onuda yazmaya üşenir tek kelimeyle özetlerim; Üşeniyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?