2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Funda cım hakikaten cuk oturdu bu söz:)) Çok uzak olmasaydı ben giderdim biliyor musun?? Ama Yeni Zelanda ya gitmek çok ciddi bir karar, sık gidip gelinecek bir yer değil çünkü... Çoklu alıntı yaptım evet sayende:)) İlk nereye yazacağımı bilemedim ama, hani ayrı ayrı:))

Selam kızlar ıhlamurumu aldım geldim Bugün gezmeye çıkarken kahvaltı sofrasını ve bi akşam önceki bulaşıkları öylece bırakıp çıkmıştım az önce topladım ve keyif çatmaya geldim Bugün buraya biraz kar atıştırdı ama maalesef kısa sürdü. Tepelere filan baya yağmış bizim evin arka tarafındaki dağlar bembeyaz:)) O bile yetiyor bana. Çocuk gibiyim kar yağınca hala o sevinci yaşıyorum, gece her kalktığımda acaba yağıyor mu diye bakıyorum.

Bugün tabi ki yine avmye gittik. Kışın sosyal hayat oralardan ibaret oluyor maalesef. Pusetini hep kendime çevirip gezdirirdim idoşu, kusar da görmem diye. Bugün dış dünyaya doğru çevirdim ayyy bir hoşuna gitsin avmde gelen geçenle konuşsun, etrafa bakınsın vee tek bir ağlama hamlesi bile yapmasın Kızım anasıyla babası gibi seviyor demek ki gezmeleri. Nitekim İda uslu durduğu için gün oldukça keyifli geçti. Ve en sonunda baskül aldım bugün. Hep unutuyorduk kipada görünce hemen atladım. Verdiğim her gramı görmek istiyorum

BÜgün ayrıca D&R dan kızımın ilk kitabını aldık . İsmi ilk 100 sözcük . Renkli bir şey objeler ve ne olduklarına dair kelimeler yazıyor :)
0+ yazıyordu bakalım ne zaman ilgisini çekecek :)

Umarım sever ve hayatı boyunca kitaplara hep düşkün olur .

Hayırlı olsun arastam bol bol kilo verirsin üstünde insallah ( tabi saglikli bir sekilde )

Bugün herkesler avmdeymiş aynı sehirde olsak kesin denk geliriz duruda çok dikkatli inceliyor Canım ciddi bi sekilde sevenlerde ters ters bakıyoo keyifli geçti bizimde CNm ii geldi hepimize bu gezmelerBaskül olmadan olmuyo dimi kilo verdiğini gördükçe sevineceksin motive olcaksın ve tam gaz devam etceksin bende Pazartesi hafiften spor olayına giriyim diyorum

iyi geceler kızlar

bütün gün feci bir baş ağrısı çektikten sonra anca az önce alabildiğim duş sayesinde kendime geldim havalarda mı bişey var nedir herkes baş ağrılarından muzdarip bu aralar ya.. neyse geçti ya duşun gözünü seveyim valla :))

buraya da kar atıştırdı biraz ama tutmadı eridi hemen.. bu arada size bir sır vereyim mi ben ilk karı 19 yaşımda eskişehirde öğrenciyken görmüştüm bizim oralarda kar sadece dağlara yağar.. ya da öyle 10 senede bir sulu sulu bişeye benzemeden :) eşim ne dalga geçmişti uzun süre benle.. bugün bile Ardayla konuşuyor "oğlum bugün ilk karlı gününü yaşadın..annen bile 19 yaşına kadar görmemişti" deyip gülüyor hala napim yaa allalalaa akdeniz kızıyım ben uleynn sıcaklardan gelmişim ne işim olur karla :))

parmiş cücü haklı bu maceraların devamını bekleriz :) böyle tatlı olduktan sonra bu kızlar daha çook güzel işler çıkar onlardan

dünüş baskülün hayırlı olsun evde bir tartının olması insanı kilo konusunda psikopat yapıyor yalnız şimdiden söyleyim.. ayak altında bulundurma yoksa gün içinde sürekli tartılasın gelir

bizim evlerde de şöyle bir baskül olaydı kesin amacından şaşırtırdık dimi

Maşallah çok tatlıymış minik Ege Allah nazarlardan saklasın canım

Aynen arastacım ben çok yemek dökmem ama bazen ekmek ziyan olabiliyor ve o durumda bahçede küçük bir leğene koyuyorum :)

Aslan hemşom Allah kabul etsin canım çok muhtaçlar çok :))

Tatarişkom yeter ki sütün gelsin ne şekilde geldiği mühim değil ohh yarasın minik kuşa poposuna et olsun. Faydalı olabildiysem de ne mutlu bana :))

Ayyy kıyamam yaa Sizden de Allah razı olsun valla canım ve hayırlı olsun yeni köpeğiniz. Mest oluyorum böyle şeyler duydukça

Burası da baya soğuktu cucum çıkardım valla alışsın idoş her türlü havaya

Canım sabrina diye bi film vardı Harrison Ford'un orda izlemiştim bu konuyu sonra burda dizisini çektiler. Bişeyi de araklamayın yav kardeşim ahaha ama güzedi evet

kızlar benim ki sanki büyülendi bu şarkıyı duyar duymaz geçen biri paylaşmıştı bebekler için ben de dinleteyim bakalım dedim süper bişi bu The Mystic's Dream - Loreena McKennitt - YouTube
bu şarkı süper kızımın ruhunu dinlendirdi resmen teşekkür ederim

Rica ederim canım bu kadın kolikte benim en büyük kurtarıcımdı :)) Hala da uyumazsa bu kadın sayesinde uyuyor :)

Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)

Ahaaa tarzlı bebek :)) Her hali çok tatlı çıkmış canım maşallah :))

Canım bugün kipada acayip güzel tulumlar vardı. Ben daha önce kanzdan aldığım için fiyatlarına filan bakmadım ama uygundur sanırım. Ve lcwdekiler de çok çok güzel gerçekten. Seçenek olsun hepsine bak işte )

Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diye kasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Canım kızının son kilosu boyu ve doğum tarihiniz neydi sizin ?
Ayy keyfini sevsinler işte yavaş yavaş uslu bir kız olmaya başladı aman dilimi ısırayım maşallah umarım daha da iyi olacak :))

İdoşşş duy kızım bunları leoparlarla anılıyorsun Canım cucum ben de seni öpüyorum Duruşum sıcacık mışıl mışıl uyusun

Ayyy süper ben de istiyorum ben de:122: Burda sulu sulu bi 5 dak atıştrdı o kadar

Sonbahar -Kış 2014 sezonun favori rengi modacılar tarafından belirlendi . İste göze çarpan bazı tasarımlar :)Eki Görüntüle 887002

el örgüsü atkı ve şapkamız:)Eki Görüntüle 887007

Mor menekşelerim benim Modasını yediklerim yaa çok ama çok tatlısınız ikiniz de ayrım yapamıyorum Pudra ellerine sağlık zaten sarı laciyse olay bitmiştir benim için .

Hayırlı olsun ilk kitabınız canım.

Hayırlı olsun arastam bol bol kilo verirsin üstünde insallah ( tabi saglikli bir sekilde )

Ayyy amin ağzın bal yesin ama bal sana kilo olarak dönmesin parmişim

Son düzenleme:
Herkes ne güzel gezmiş gelmiş. Ben de oğlum ve kızımın oluşturduğu takımımı alarak çıktım bugün. ( biz bir takımız ya:)) Kızım doğum günü partisine davetliydi. Tanımadığım bir eve gittim, kızımın okuldan arkadaşı. Çok sıcak karşıladılar, kızım da arkadaşlarıyla oynadı, palyaço bilem vardı:)) Evde iki çocukla konuşmaya konuşmaya o kadar biriktirmişim ki, aman bir konuştum bir konuştum, dile gelmeyen konu kalmadı. Demek nerdeyse patlayacakmışım. Arkamdan amma da gevezeymiş dedilerse de haklılar vallahi:)) Oh çok iyi geldi!

Funda cım geçmiş olsun, aman hemen geçsin. Ben de baş ağrısı genelde stresten veya uyku düzensizliklerinden olur ve ne yazık ki, 3 gün sürer üstelik ağrı kesici ile. Şimdilik her gün az uyuduğumdan olmuyor:)) aman olmasın lütfen... Paylaştığın resim çok tatlı, çok!

Oh siz de iyi yapmışsınız. Oralarda avm keyfi bi başkaydı. Gez gez bitmiyodu burda avm diye gezdiğimiz yeri bi görsen Ankaradayken bakkal diye carrefoura gidiyodum ah arasta ah ne hallere düştün
Spor olayına mutlaka başla canım ben de artıkın yapar yapar tartılırım, beni motive edeceğini düşünüyorum
Ben uyuyorum artık kızlar güzel rüyalar
İyi geceler ayran güzeli Hadi tatlı rüyalar

Geçmiş olsun dünüş ee ben çektim baş ağrısını şimdi dünüşüm olarak sen de çekmezsen olmaz tabi Bir duşla geçmesine sevindim canım aman çok illet bişey evlerden ırak olsun. Tartı sayesinde daha çabuk kilo verecekmişim gibi geliyo kendime psikolojik baskı yapmak için aldım onu du bakalım nasıl olcak

Tamam canim cok tesekkurederim deniycem insallah faydasi olur su bende ee ise yaramiyor 3-4litre iciyorum ama yok maalesef.

Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar... Benim kız yine öksürüyor, bize doktor yolu görünüyor galiba, moralim bozuldu.

İyi geceler canım yaa çok geçmiş olsun biraz üşütmüş belli ki doktorun vereceği ilaçlarla çarçabuk atlatır inş.

Aaa sende mi Eskişehir de okudun. 1999-2003 arası Osmangazi inşaat müh. Okudum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…