- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.401
canım bence kal sen burda gitme yaban ellerehem ne demişler kayınvalideyi uzaktan sevmek aşkların en güzeli çoktandır özlü söz sarfetmiyorduk cuk oturdu şu an
bu arada tebrikler çoklu alıntı yapmışsın
arastam afiyet olsun bira görünümlü ayranı hüpletmişsin ohh missben de fena ayrancıyımdır cücü gibi. 5 sene önce kolayı hayatımdan çıkardıktan sonra for ever ayran moduna girdim bir daha da çıkamadım
angyss kv nin önünde saygıyla eğiliyorum. bilime katkıda bulunmuş saç dökülmesine yeni bir bcuk oturduoyut kazandırarakte allaam yaaa :)
sulozum evet patlama yaşadım ama burada şimdilikkorkuyorum kendimden bu aralar pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum etrafında kv nin hadi hayırlısııııı....
Allahım bu ne güzellik şıklık boyle , o botlar da yakıyor valla
Bademde modaya uymuş , cok güzeller Cook[/
Teşekkürler meltem teyzesi :) denk geldi diyelim ciciler bende bir espri katayım dedim
Ayy tiplere bakpozlara bak morun cazibesi tasarımlar güzel badem güzellll inci hepsinden güzel maceraların devamını bekliyoruz seri olur valla
İzleyin bizi o zaman anacigim :) teşekkürler cucum
Selam kızlar ıhlamurumu aldım geldimBugün gezmeye çıkarken kahvaltı sofrasını ve bi akşam önceki bulaşıkları öylece bırakıp çıkmıştım az önce topladım ve keyif çatmaya geldim Bugün buraya biraz kar atıştırdı ama maalesef kısa sürdü. Tepelere filan baya yağmış bizim evin arka tarafındaki dağlar bembeyaz:)) O bile yetiyor bana. Çocuk gibiyim kar yağınca hala o sevinci yaşıyorum, gece her kalktığımda acaba yağıyor mu diye bakıyorum.
Bugün tabi ki yine avmye gittik. Kışın sosyal hayat oralardan ibaret oluyor maalesef. Pusetini hep kendime çevirip gezdirirdim idoşu, kusar da görmem diye. Bugün dış dünyaya doğru çevirdim ayyy bir hoşuna gitsin avmde gelen geçenle konuşsun, etrafa bakınsın vee tek bir ağlama hamlesi bile yapmasınKızım anasıyla babası gibi seviyor demek ki gezmeleri. Nitekim İda uslu durduğu için gün oldukça keyifli geçti. Ve en sonunda baskül aldım bugün. Hep unutuyorduk kipada görünce hemen atladım. Verdiğim her gramı görmek istiyorum
Selam kızlar ıhlamurumu aldım geldimBugün gezmeye çıkarken kahvaltı sofrasını ve bi akşam önceki bulaşıkları öylece bırakıp çıkmıştım az önce topladım ve keyif çatmaya geldim Bugün buraya biraz kar atıştırdı ama maalesef kısa sürdü. Tepelere filan baya yağmış bizim evin arka tarafındaki dağlar bembeyaz:)) O bile yetiyor bana. Çocuk gibiyim kar yağınca hala o sevinci yaşıyorum, gece her kalktığımda acaba yağıyor mu diye bakıyorum.
Bugün tabi ki yine avmye gittik. Kışın sosyal hayat oralardan ibaret oluyor maalesef. Pusetini hep kendime çevirip gezdirirdim idoşu, kusar da görmem diye. Bugün dış dünyaya doğru çevirdim ayyy bir hoşuna gitsin avmde gelen geçenle konuşsun, etrafa bakınsın vee tek bir ağlama hamlesi bile yapmasınKızım anasıyla babası gibi seviyor demek ki gezmeleri. Nitekim İda uslu durduğu için gün oldukça keyifli geçti. Ve en sonunda baskül aldım bugün. Hep unutuyorduk kipada görünce hemen atladım. Verdiğim her gramı görmek istiyorum
Allahım bu ne güzellik şıklık boyle , o botlar da yakıyor valla
Bademde modaya uymuş , cok güzeller Cook
Maşallah çok tatlıymış minik Ege Allah nazarlardan saklasın canımegemle benden günaydın tüm tatlı annelere...Eki Görüntüle 886364 Eki Görüntüle 886364
Aynen arastacım ben çok yemek dökmem ama bazen ekmek ziyan olabiliyor ve o durumda bahçede küçük bir leğene koyuyorum :)
Günaydın herkese
8 de kalktık karnını doyurdu güzel kızım. Sonra başladık ıkınmaya ve uykumuz açıldı tamamen. Babamızla yatakta keyif ve oynaşma devam ederken yardımcı ablamız geldi. Annesi sütünü sağdı. 1 kase cocopops yedi. (Saol arasta hangisi yaptı bilmiyorum ama sütüm eski haline geldi) şimdi kızım uyuluyor tekrar anneside yanına kıvrılacağına sizlere bakıyor.
bizim bahçeyede bir köpek sığındı, yavrum nasıl aç...bide ne ne olduysa her yeri yara, kavga mı etmiş artık
eşimde bakalım artık ne yapalım sokakta aç mı bırakalım dedi ve artık bir köpeğimiz var :)
daha doğrusu atımız, kendisi 70 kgluk bir kangal :)
Ayy ne güldüm kuzum ya süpersin bira bardağında ayran afiyetler olsunbunu beyaz düşün Günaydın tatlım baş ağrın geçmiş gibiii Ohh süper ��unutulurmu o minik yavruslar CNm elimizden geldiğince unutmuyoruz evet kuzum hava fena soğuk bizde çıkalım dedik ama bakalım gece kar bekleniyooo sizde plan ne
Ne diziydi çok severek izlerdim.
Bir İstanbul Masalı - Final Sahnesi - YouTube
kızlar benim ki sanki büyülendi bu şarkıyı duyar duymaz geçen biri paylaşmıştı bebekler için ben de dinleteyim bakalım dedim süper bişi bu The Mystic's Dream - Loreena McKennitt - YouTube
bu şarkı süper kızımın ruhunu dinlendirdi resmen teşekkür ederim
Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
kızlar astronot ve şapka atkı önerinize ihtiyacım var internetten mümkünse bugün eşim getirdi 68cm denedim kolları biraz zor geçti oda ince kıyafetle o yüzden önerinize ve alanların kaç beden aldıklarına ihtiyacım var şapkada küçük bulamadım maalesef hep kocamanlar napsamkikış geldi kuzum çıplak kaldı
Canım kızının son kilosu boyu ve doğum tarihiniz neydi sizin ?Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diyekasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Ayy keyfini sevsinler işte yavaş yavaş uslu bir kız olmaya başladı aman dilimi ısırayım maşallah umarım daha da iyi olacak :))Kızlar çağla inciyi beşiğine yatırdım eline daha once sizle paylaştığım uyku arkadasi olan ufak örtüyü verdim dönencesine hamile iken yaptigim oyuncakları astım o kadar heyecanlandi ki surekli konuşuyor örtüsünü elinden bırakmıyor cok sevdi İlk kez bir saatten fazla süredir kendi kendine oyalanıyor arada sadece gelip bi bakıp heyecanına eşlik edip gidiyorum :)
Tatlış HM de çok güzel atkı bereler var bugün baktım bebekler için harika şeyler var ben almadım çünkü var bellide olmaz haftaya alırım belkimkülotlu çoraplar çok güzeldi ayy bi tane babet vardı leopar desenli idoş geldi aklıma hemen bide elbisesi vardı çok ciciydi ama
CNm ben almıştım lcw uyku tulumu hiç memnun kalmadım terletiyodu sonra arastanın tavsiye ettiği Babyboum polar uyku tulumu aldım çok memnunum kocitom bile keşke 2 tane alsaydın diyo yıkayınız dönüşümlü giyerdi diye bugün yıkadım hemen petekte kuruttum giydirdim şimdi :)öpüyorum tekrar cennetlik arastamıı
Bu arada Ankaraya yılın ilk karı düştübüyük keyifle izledik beyaz pamukçukların düşüşünü ilk defa kendimizi sokağa atamasakta izlemekte güzeldi hemde Durunun gördüğü ilk kar bu hatırlamasada ben notumu aldım
Sonbahar -Kış 2014 sezonun favori rengi modacılar tarafından belirlendi . İste göze çarpan bazı tasarımlar :)Eki Görüntüle 887002
el örgüsü atkı ve şapkamız:)Eki Görüntüle 887007
BÜgün ayrıca D&R dan kızımın ilk kitabını aldık . İsmi ilk 100 sözcük . Renkli bir şey objeler ve ne olduklarına dair kelimeler yazıyor :)
0+ yazıyordu bakalım ne zaman ilgisini çekecek :)
Umarım sever ve hayatı boyunca kitaplara hep düşkün olur .
Hayırlı olsun arastam bol bol kilo verirsin üstünde insallah ( tabi saglikli bir sekilde )
Bugün herkesler avmdeymiş aynı sehirde olsak kesin denk gelirizduruda çok dikkatli inceliyor Canım ciddi bi sekilde sevenlerde ters ters bakıyoo keyifli geçti bizimde CNm ii geldi hepimize bu gezmeler Baskül olmadan olmuyo dimi kilo verdiğini gördükçe sevineceksin motive olcaksın ve tam gaz devam etceksin bende Pazartesi hafiften spor olayına giriyim diyorum
iyi geceler kızlar
bütün gün feci bir baş ağrısı çektikten sonra anca az önce alabildiğim duş sayesinde kendime geldimhavalarda mı bişey var nedir herkes baş ağrılarından muzdarip bu aralar ya.. neyse geçti ya duşun gözünü seveyim valla :))
buraya da kar atıştırdı biraz ama tutmadı eridi hemen.. bu arada size bir sır vereyim miben ilk karı 19 yaşımda eskişehirde öğrenciyken görmüştüm bizim oralarda kar sadece dağlara yağar.. ya da öyle 10 senede bir sulu sulu bişeye benzemeden :) eşim ne dalga geçmişti uzun süre benle.. bugün bile Ardayla konuşuyor "oğlum bugün ilk karlı gününü yaşadın..annen bile 19 yaşına kadar görmemişti" deyip gülüyor hala napim yaa allalalaa akdeniz kızıyım ben uleynn sıcaklardan gelmişim ne işim olur karla :))
parmiş cücü haklı bu maceraların devamını bekleriz :) böyle tatlı olduktan sonra bu kızlar daha çook güzel işler çıkar onlardan
dünüş baskülün hayırlı olsunevde bir tartının olması insanı kilo konusunda psikopat yapıyor yalnız şimdiden söyleyim.. ayak altında bulundurma yoksa gün içinde sürekli tartılasın gelir
bizim evlerde de şöyle bir baskül olaydı kesin amacından şaşırtırdık dimi
Eki Görüntüle 887080
Bugün herkesler avmdeymiş aynı sehirde olsak kesin denk gelirizduruda çok dikkatli inceliyor Canım ciddi bi sekilde sevenlerde ters ters bakıyoo keyifli geçti bizimde CNm ii geldi hepimize bu gezmeler Baskül olmadan olmuyo dimi kilo verdiğini gördükçe sevineceksin motive olcaksın ve tam gaz devam etceksin bende Pazartesi hafiften spor olayına giriyim diyorum
İyi geceler ayran güzeliBen uyuyorum artık kızlar güzel rüyalar
iyi geceler kızlar
bütün gün feci bir baş ağrısı çektikten sonra anca az önce alabildiğim duş sayesinde kendime geldimhavalarda mı bişey var nedir herkes baş ağrılarından muzdarip bu aralar ya.. neyse geçti ya duşun gözünü seveyim valla :))
buraya da kar atıştırdı biraz ama tutmadı eridi hemen.. bu arada size bir sır vereyim miben ilk karı 19 yaşımda eskişehirde öğrenciyken görmüştüm bizim oralarda kar sadece dağlara yağar.. ya da öyle 10 senede bir sulu sulu bişeye benzemeden :) eşim ne dalga geçmişti uzun süre benle.. bugün bile Ardayla konuşuyor "oğlum bugün ilk karlı gününü yaşadın..annen bile 19 yaşına kadar görmemişti" deyip gülüyor hala napim yaa allalalaa akdeniz kızıyım ben uleynn sıcaklardan gelmişim ne işim olur karla :))
parmiş cücü haklı bu maceraların devamını bekleriz :) böyle tatlı olduktan sonra bu kızlar daha çook güzel işler çıkar onlardan
dünüş baskülün hayırlı olsunevde bir tartının olması insanı kilo konusunda psikopat yapıyor yalnız şimdiden söyleyim.. ayak altında bulundurma yoksa gün içinde sürekli tartılasın gelir
Eki Görüntüle 887080
Bence faydasını görürsün ben de çok işe yarıyor detayları vereyim
Komposto:
10 adet kuru incir
10 adet kuru kayısı
Bir avuç kuru sarı üzüm
Bir avuç kuru dut
Dört beş küp şeker kadar lohusa şekeri
Bir küçükse iki dal tarçın
İncir ve kayısıları dörde bölüyorum dut ve üzümle beraber sudan geçiriyorum komposto yapar gibi pişiriyorum 10-15 dk kaynatıyorum taneleriyle beraber yiyorum her akşam bir kase sen istersen iki kase iç çok şekerli sevmiyorsan limon ya da limon tuzu mayhoş bir tat veriyor öyle de güzel oluyor
Bitki çayı karışımı da hepsinden birer tutam koyuyorum çay gibi demliyorum her akşam bir bardak içiyorum öyle işte bunlar bende çok işe yarıyor çok su içmek falan hiç süt yapmadı ben de sonuçta süt üreten hormonlar var ve bunları harekete geçirmek gerekiyor
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar... Benim kız yine öksürüyor, bize doktor yolu görünüyor galiba, moralim bozuldu.
Aman aman bu ne şıklık ya birbirleriyle yarışıyorlar:))
iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 887080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?