2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dunus damadm nasi aglamalari ne durumda uzmuyodr anneyi bnm akilli kuzum

Ayni canim ayni uykusuzluguna bile raziyim yeter ki su aglamalari olmasin.
Sabirsiz biriyimdir zaten bu aglama krizleri ustune tuz biber oluyor sabrim daraliyor vallahi.
Gecelerimizde kotu off ki ne off yani

Eylus kizim nasil
Gerci baya yol katettik biz yahu dusunsene annislerimiz evlerine donduklerinde nasil sorun yapmistik bakabilecekmiyiz diye.
Simdi sadece bizim varligimizla sakinlesiyorlar.
Buyuk mutluluk...

Anam ben bile heveslenmiştim neyse haftaya birlikte gideriz ayrı yerlerde olsada ayy benuyanınca istiyom herkes uyansın biri uyuyunca içim daralıyor benim koçişte pazar öğleden sonra illa uyur tam pazar modu ben üyü yaparım
Ank -5 ti canım gece baktımda dışarda kalanlara Allah yardım etsin Ohh tam pazar kahvaltısı yaptınız mis mis pazarın en sevdiğim yanı inci taneside iyiye gidiyo maşallah kuzumatemizlik bizde yapsaydık iyiydi ya kociş gitti tenis sevdasına
Öyledir gerçekten. Şöyle bi yerde tatile ihtiyacım var valla. Boğazımızı da unutmayalım mangalda sucuk ekmek şarap olmaz tü kaka o eee o ayranla yenir. Evet
Yok hadi bu sefer kola içelim bariii iyi gider sucukla:ama şarap olma o neki ben sana vişne suyu alırım kuzum

Evet Canim Allah sokakta yaşayan tüm canlılara kolaylık sicak evinde olanlara vicdan devlete de akıl fikir versin

İncim daha sakın hala yanından ayrılmıyorum ama daha az ağlıyor ve dün gece 12:30 da yattı sabah dokuza kadar sadece uç kere uyandı :)

Sunbal teşekkür ederim sana ayrıca Canim

Eylus kizinda mizirdak canim...ahh ahh bunlar birbirini cok tamamlayan bi cift huy suy ayni

Sagol aybikecim destegin icin insan morali bozukken iyi seyler duymaya ihtiyac duyuyor. Dun aynisini esim sordu doktora. Hareketlendi oyuzden kilo bu hfta az almis olabilir mi deidi, domtorun cvp su yok bu az kilo alimi hareketle bukadar azalmaz. Cunku bnm cocugum emerken guzel kilo aliyordu. Ah bi rahatlasam.. Mama verdim uzuldum diye bisi yok bende de sira ilk ay mama takviyesi cok yaptim, bukonidaki takintilarimi atlatmistim, kilosu da inan cok umrumda degil ama yeter ki beni emsin, her meme verdigimde agzini acan emen cocugumu ozledim ben (

Onu da yapiyorum bi yandan. Bi sagoyorum bi mama veriyorum. İkisi birlikte gidiyor su anda. Benim sutum giderse kizim beni emmiyor diye gidecek vallahi.

Kiilcak bisi yok kiLosunun ii oldugunu doktor da soluyor ama iste ben emez yavrumu istiyorum her meme verdigimde beni itiriyor uyaniksa. Sagip vermek de cok zor, ama dayanicam yapilcak bisi yok..

Kiilcak bisi yok kiLosunun ii oldugunu doktor da soluyor ama iste ben emez yavrumu istiyorum her meme verdigimde beni itiriyor uyaniksa. Sagip vermek de cok zor, ama dayanicam yapilcak bisi yok..

Canm cogumzda var..bnmki cani istemzse hic emmiuo sagip veriyrm emmiyosa emmiyo gecicidr diyip rahylatman lazm kendni bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…