- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.461
bende bu sabah kolunu kaldırmaya üşenen anne
biri beni dürtsede şu odayı bari toplasam, ütülerde beni bekliyor
oğluşumun bir başka modeli :))
Eki Görüntüle 887192
Hahayt onlardan bende de var at bir adile nasit kahkahası salla gitsin git uzan kocanın yanına atahan uyanıksa al onu aranıza bosver ütü yarına kalsın
Dunus damadm nasi aglamalari ne durumda uzmuyodr anneyi bnm akilli kuzum
Anam ben bile heveslenmiştim neyse haftaya birlikte giderizCanım seslendim geç oldu haftaya gideriz diyorYer kalmamış olabilir diyor çünkü cidden hava çok güzel gidip de geri dönmek var. Neyse evde yapalım haftaya inş güzel olur da gşderiz. Bu arada döndü poposunu ve uyumaya devam ediyor an itibariyle
Üzülme canım yalnız değilsin
Tatlım eşim okumayı sevmez ama çok iyi bir dinleyicidir. Fil gibi de bir hafızası var ben onu daha ders çalışırken hiç görmedim, tıpı da dershaneye filan gitmeden kazanmışDinlediği şeyi unutmuyor. Öğrenciydi çıkarken arkadaşları evde ders çalışırken bu sürekli gezerdi yani tıp okurken de doğru düzgün ders çalışmadı anlayacağın. Çok sinir bozucu
Ank -5 ti canım gece baktımda dışarda kalanlara Allah yardım etsinGuNaydın herkese iyi pazarlar
Ne kadar soğuk bir geceydi üşüdüm valla
Hafta sonu harika geçerken mükemmel bir kahvaltı yaptık ailecek .
Mutluluk perim uyusun temizlik zamanı kocisle iyi bir temizlik yapacağız belki öğleden sonra bur arkadas gelebilirmiş bize
Hepinizi öpüyorum dünyanın en Tatli seylerinin guzel anneleri
Yok hadi bu sefer kola içelim bariii iyi gider sucukla:Öyledir gerçekten. Şöyle bi yerde tatile ihtiyacım var valla. Boğazımızı da unutmayalım mangalda sucuk ekmek şarap olmaz tü kaka o eee o ayranla yenir. Evet
ozaman durum çok vahim desene
Anam ben bile heveslenmiştim neyse haftaya birlikte giderizayrı yerlerde olsada ayy benuyanınca istiyom herkes uyansın biri uyuyunca içim daralıyor benim koçişte pazar öğleden sonra illa uyur tam pazar modu ben üyü yaparım
Ank -5 ti canım gece baktımda dışarda kalanlara Allah yardım etsinOhh tam pazar kahvaltısı yaptınız mis mis pazarın en sevdiğim yanı inci taneside iyiye gidiyo maşallah kuzuma temizlik bizde yapsaydık iyiydi ya kociş gitti tenis sevdasına
Yok hadi bu sefer kola içelim bariii iyi gider sucukla:ama şarap olma o neki ben sana vişne suyu alırım kuzum
Ayni canim ayni uykusuzluguna bile raziyim yeter ki su aglamalari olmasin.
Sabirsiz biriyimdir zaten bu aglama krizleri ustune tuz biber oluyor sabrim daraliyor vallahi.
Gecelerimizde kotu off ki ne off yani
Eylus kizim nasil
Gerci baya yol katettik biz yahu dusunsene annislerimiz evlerine donduklerinde nasil sorun yapmistik bakabilecekmiyiz diye.
Simdi sadece bizim varligimizla sakinlesiyorlar.
Buyuk mutluluk...
Camdan baktim kv elinde ekmekle evine gidiyordu.
Sanirim ogle yemegini hazirliyor ins.beni ararda cagirir.
Yoksa ben kendim cat kapi gitmem.
canım yazdıklarını hep takip ediyorum ama kusuruma bakma dünden beri yoğunluktan cevap yazamıyorum
aslında arasta söylenecek herşeyi çok güzel söylemiş...bende herşeyi kafasına takan anne turp gibi sağlıklı melek gibi uslu oğlumu bir haftada evhamlarımla hem ishal yapmayı becerdim hemde sürekli mızırdanan bir çocukçünkü arastanın dediği gibi bebekler annedeki gerginliği tamamen alıyorlar. paşam 3 gündür memeyle mücadele ediyor çünkü sütüm azaldı
ama bu sefer dersimi aldım, sütüm az diye kafaya takarsam hepten gidecek. günde 2 kere mama veriyorum ve sakin olup sütümü artırmaya çalışıyorum. kilosu çok hızlı giden paşam bu ay yavaşlamaya başladı. diyeceksin ki benimki emmediği için kilo almadı...evet kısmen haklısın ama diğer taraftan nerdeyse tüm doktorlar bizleri uyarmadı mı 3. aydan sonra kilo alımları yavaşlayacak diye. baksana artık kollar bacaklar durmuyor :) bu kadar enerjiye aldıklarını da yakıyorlar tabi
arkadaşım hiç kafana takma artık daha fazla...sakin sakin bekle 1 ay daha geçsin ve aylık durumuna bak...boyu 67 cm diyorsun, benim oğlum daha ancak 62 olabildi ve 1 ayda sadece 2 cm uzadı. bu durumda yerden bitme bir oğlum mu olacak diye üzülmem lazım. ama resmin tamamına baktığımda 49cm 2640gr olan çocuk şimdi 62cm 6900gr. aylık kontroller bile bazen canımızı sıkarken sen bide haftalık bakarsan daha çok moralini bozacaksın ve bebeğin daha çok gerilecek
Canım sütün varken ve bu derece yarıyoken neden mama veriyorsun ki. Sağ sütünü kaşıkla ver, yemiyo mu git eczaneden enjektör al çıkar iğnesini ucundan sütünden çekip çekip ver. Sen böyle yaparsan yani mama verirsen senin sütün gider ki. Sık sık sağacaksın ki süt gelsin ve sütün tazelensin. Yanlış yapıyosun, mamaya alışırsa belki de hiç emmez ben sana söyliyim
bende kahvaltı hazırlasın diye benimkinin gözünün içine bakıyordum sabahtan beri,az önce aldı tepsisini odasına çıktı
Beklecimm bebegi en cok kilo alan sesin topikte masallah hemde emmedigi zaman bu cok buyuk bi sans yani..demekki verdgn yetiyo...yanlis anlama bni ama kendni fzla geriyosn kafaya bu durumu fazla takiyosun bu bebegini cok etkiliyo...uykuszluk cogumzda var parme ben helenas zombi gbiyiz ....sutun var sukur sag kasikla ver israrla devam et...dertleri hic bitmicek hsta olucaklar ek gidaya gecince yemedgi zanlmanlr olucak smdiden boyle gerilmemek bu durumlara alismak lazim...daha fzla uzme germe kndni bnm fikrim bu kirilma ama tamam;-)
bende kahvaltı hazırlasın diye benimkinin gözünün içine bakıyordum sabahtan beri,az önce aldı tepsisini odasına çıktı
Kiilcak bisi yok kiLosunun ii oldugunu doktor da soluyor ama iste ben emez yavrumu istiyorum her meme verdigimde beni itiriyor uyaniksa. Sagip vermek de cok zor, ama dayanicam yapilcak bisi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?