- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.441
Anaaa süpermiş bak gelirimAslında burda da hava harika ya biz de brança mı gitsek napsak bak iyi hatırlattın. Tek bir bulut yok, sanki dün kar atıştırmamış gibi. 2 ye kadar falan sürer heralde pazar sabahı diye dur ben uyandırayım koçişkoyu
Haha kitaba da çok güldüm kesin üşengeç olan herkes alır okurdu o çok şey anlatan tek kelimeyi. Mesela benim eşim o kadar üşengeç ki kitap alıyo sen oku anlat diyo
Şurda yolculuk yapsa insan ve o yol baya uzun sürse. Bayıldım yaa, camdan izleye izleye ne keyifli olur kimbilir
Eki Görüntüle 887187
İkimiz hariç herkes pazar gezmesinde galiba.
Ayy canım harika gercektenBolu abant böyledir şimdii
Brunch ayy gidin valla kuzum süper olur uzun bi kahvaltı bide önüne gelcek toplama derdi yok benim daha kah bulaşıkları duruyor makinada temizler duruyorkocito tenise gitcekler ne güzel bizde gitcektik atları görmeye belki binerdimde ama hava çok soğuk karda var evdeyiz KızımlA napalım kocito gelince film izleriz artık
bizde pazar pazar eve tıkılanlardanız
arastaa senin koca bu üşengeçlikle nasıl tıp okumuş? hiç üşenmemiş mi?
Ayy canım harika gercektenBolu abant böyledir şimdii
8350 olmus 6 agustos, ay olarak kilo alimi iyi ams haftays bakinca ewt kilo alimi durmus dedi. Yani boyle giderse ayda 280 gr alcakheh dedim geldin mi doktor lafima. Emmiyo derken hakliydim dedim. Aldigi kilo da eski guzel emdigi zamanlardan
Kocis calisiyor bizde oglusla hala yataktan cikmadik.
Bir agliyor,bir susuyor,emiyor,uyuyor hepsi yatakta.
Sikintidan cikasim yok,hep ayni seyleroyle bunaldim ki kayinvalide cagirsa kosa kosa gidicem o derece
Canım seslendim geç oldu haftaya gideriz diyorYer kalmamış olabilir diyor çünkü cidden hava çok güzel gidip de geri dönmek var. Neyse evde yapalım haftaya inş güzel olur da gşderiz. Bu arada döndü poposunu ve uyumaya devam ediyor an itibariyle
Üzülme canım yalnız değilsin
Tatlım eşim okumayı sevmez ama çok iyi bir dinleyicidir. Fil gibi de bir hafızası var ben onu daha ders çalışırken hiç görmedim, tıpı da dershaneye filan gitmeden kazanmışDinlediği şeyi unutmuyor. Öğrenciydi çıkarken arkadaşları evde ders çalışırken bu sürekli gezerdi yani tıp okurken de doğru düzgün ders çalışmadı anlayacağın. Çok sinir bozucu
Öyledir gerçekten. Şöyle bi yerde tatile ihtiyacım var valla. Boğazımızı da unutmayalım mangalda sucuk ekmek şarap olmaz tü kaka o eee o ayranla yenir. Evet
GuNaydın herkese iyi pazarlar
Ne kadar soğuk bir geceydi üşüdüm valla
Hafta sonu harika geçerken mükemmel bir kahvaltı yaptık ailecek .
Mutluluk perim uyusun temizlik zamanı kocisle iyi bir temizlik yapacağız belki öğleden sonra bur arkadas gelebilirmiş bize
Hepinizi öpüyorum dünyanın en Tatli seylerinin guzel anneleri
Kocis calisiyor bizde oglusla hala yataktan cikmadik.
Bir agliyor,bir susuyor,emiyor,uyuyor hepsi yatakta.
Sikintidan cikasim yok,hep ayni seyleroyle bunaldim ki kayinvalide cagirsa kosa kosa gidicem o derece
canım doktor muayenesinde rahatlıkla teşhis okunalabilen bir hastalık bu adı batasıca...
nasıl tarif etsem bilemedim ama şöyle diyeyim; soğuk ayazı yiyip yanmış gibi..yada sakallı birisi öpmüş tahriş etmiş gibi. hatta ben ilk bir iki gün babasının bıyığı tahriş etti sanmıştım. ve yüzü aşırı derecede kuru
aynen öyle tahriş etmiş gibi ama kaşıntı yok en iisi dra gitmek galiba dermatolojiyemi gittiniz çocuk drunamıgeçmiş olsun canım
bende kortizon kullanmadan iyileştirmenin derdindeyim...bizim doktor sizinkinin aksine son ana karar kotizon kullanmayalım diyor
ben bioderma krem aldım. zaten linola bioderma mustela bunlar hep aynı ayar markalar
bu arada kakasında koku var mı canım?belki söyledin ben atladım kusura bakma
bende üstünü açıp battaniyesini ağzına götürüyor diye aldım ca dan 60 tl dün ilk kez denedim ev 22 dereceydi azıcık terelmiş elyaf old için sanırım terletiyor ben üşümesi için değilde allah korusun dönmeye başlayınca battaniyeden nefes alamaz falan diye aldın denicem bakalım 1 kaç gün dahakızlar bebeğim kollarını çok açıyor gece uyku tulumu almak istiyorum yattığımız odanın sıcaklığı 22-23 derece ne önerirsiniz siz hangi marka kullanıyorsunuz. lcw da gördüm ama terletir mi emin olamadım alıp kullanan var mı ordan?olmazsa netten sipariş vercz tavsiyeleirnizi beklyorum
sizede günaydın sevgi pıtırcığı :)))
herkese ii pazarlar günaydınlar ist hava güneşli biz tabiki evdeyiz kızlar melekleriniz çok tatlı inciye morlar fena yakışmış :)
aynen öyle tahriş etmiş gibi ama kaşıntı yok en iisi dra gitmek galiba dermatolojiyemi gittiniz çocuk drunamı
bide benim kızımında kaksı kokuyor ama mama ile besleniyor çogunlujla ve hergün yapmıyor hergün 1 kerede yapsa kokuyor cıvık ama sulu değil
bende üstünü açıp battaniyesini ağzına götürüyor diye aldım ca dan 60 tl dün ilk kez denedim ev 22 dereceydi azıcık terelmiş elyaf old için sanırım terletiyor ben üşümesi için değilde allah korusun dönmeye başlayınca battaniyeden nefes alamaz falan diye aldın denicem bakalım 1 kaç gün daha
Evet evet o benim mod sevgi pitircigi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?