2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şurda yolculuk yapsa insan ve o yol baya uzun sürse. Bayıldım yaa, camdan izleye izleye ne keyifli olur kimbilir

Brunch ayy gidin valla kuzum süper olur uzun bi kahvaltı bide önüne gelcek toplama derdi yok benim daha kah bulaşıkları duruyor makinada temizler duruyor kocito tenise gitcekler ne güzel bizde gitcektik atları görmeye belki binerdimde ama hava çok soğuk karda var evdeyiz KızımlA napalım kocito gelince film izleriz artık

Canım seslendim geç oldu haftaya gideriz diyor Yer kalmamış olabilir diyor çünkü cidden hava çok güzel gidip de geri dönmek var. Neyse evde yapalım haftaya inş güzel olur da gşderiz. Bu arada döndü poposunu ve uyumaya devam ediyor an itibariyle

bizde pazar pazar eve tıkılanlardanız

Üzülme canım yalnız değilsin

arastaa senin koca bu üşengeçlikle nasıl tıp okumuş? hiç üşenmemiş mi?

Tatlım eşim okumayı sevmez ama çok iyi bir dinleyicidir. Fil gibi de bir hafızası var ben onu daha ders çalışırken hiç görmedim, tıpı da dershaneye filan gitmeden kazanmış Dinlediği şeyi unutmuyor. Öğrenciydi çıkarken arkadaşları evde ders çalışırken bu sürekli gezerdi yani tıp okurken de doğru düzgün ders çalışmadı anlayacağın. Çok sinir bozucu

GuNaydın herkese iyi pazarlar

Ne kadar soğuk bir geceydi üşüdüm valla

Hafta sonu harika geçerken mükemmel bir kahvaltı yaptık ailecek .

Mutluluk perim uyusun temizlik zamanı kocisle iyi bir temizlik yapacağız belki öğleden sonra bur arkadas gelebilirmiş bize

Hepinizi öpüyorum dünyanın en Tatli seylerinin guzel anneleri

Kocis calisiyor bizde oglusla hala yataktan cikmadik.
Bir agliyor,bir susuyor,emiyor,uyuyor hepsi yatakta.
Sikintidan cikasim yok,hep ayni seyler oyle bunaldim ki kayinvalide cagirsa kosa kosa gidicem o derece

8350 olmus 6 agustos, ay olarak kilo alimi iyi ams haftays bakinca ewt kilo alimi durmus dedi. Yani boyle giderse ayda 280 gr alcak heh dedim geldin mi doktor lafima. Emmiyo derken hakliydim dedim. Aldigi kilo da eski guzel emdigi zamanlardan

Beklecimm bebegi en cok kilo alan sesin topikte masallah hemde emmedigi zaman bu cok buyuk bi sans yani..demekki verdgn yetiyo...yanlis anlama bni ama kendni fzla geriyosn kafaya bu durumu fazla takiyosun bu bebegini cok etkiliyo...uykuszluk cogumzda var parme ben helenas zombi gbiyiz ....sutun var sukur sag kasikla ver israrla devam et...dertleri hic bitmicek hsta olucaklar ek gidaya gecince yemedgi zanlmanlr olucak smdiden boyle gerilmemek bu durumlara alismak lazim...daha fzla uzme germe kndni bnm fikrim bu kirilma ama tamam;-)

Kocis calisiyor bizde oglusla hala yataktan cikmadik.
Bir agliyor,bir susuyor,emiyor,uyuyor hepsi yatakta.
Sikintidan cikasim yok,hep ayni seyler oyle bunaldim ki kayinvalide cagirsa kosa kosa gidicem o derece

Dunus damadm nasi aglamalari ne durumda uzmuyodr anneyi bnm akilli kuzum

bu adamların uyuması bazen insanı nasıl gıcık ediyor...umudum oğlumda babasına çeksin
cuma günü diyordum pazar oğlumu alıp sahile inerim sen gelmezsen gelme, ama dün akşam son anda akşam yemeğine kalan misafirle bugün benimde pilim bitik

Öyledir gerçekten. Şöyle bi yerde tatile ihtiyacım var valla. Boğazımızı da unutmayalım mangalda sucuk ekmek şarap olmaz tü kaka o eee o ayranla yenir. Evet

Arasta simdi gözlerini kapa

Abantta gol kenarindayiz aksam saati ama her yer kardan bembeyaz mangalın etrafına ususmusuz hem ısınmak hem mangamda sucuk ekmek yemek icin ellerimizde ise sıcak şaraplar

Hoş sohbet dostlarla içten samimi sıcak gülümsemeler

sizede günaydın sevgi pıtırcığı :)))

herkese ii pazarlar günaydınlar ist hava güneşli biz tabiki evdeyiz kızlar melekleriniz çok tatlı inciye morlar fena yakışmış :)

aynen öyle tahriş etmiş gibi ama kaşıntı yok en iisi dra gitmek galiba dermatolojiyemi gittiniz çocuk drunamı
bide benim kızımında kaksı kokuyor ama mama ile besleniyor çogunlujla ve hergün yapmıyor hergün 1 kerede yapsa kokuyor cıvık ama sulu değil
bende üstünü açıp battaniyesini ağzına götürüyor diye aldım ca dan 60 tl dün ilk kez denedim ev 22 dereceydi azıcık terelmiş elyaf old için sanırım terletiyor ben üşümesi için değilde allah korusun dönmeye başlayınca battaniyeden nefes alamaz falan diye aldın denicem bakalım 1 kaç gün daha

canım önce çocuk doktoruna git bence, zaten atopik dermatitse çocuk doktoru teşhis edebiliyor ve o seni yönlendirir gerekirse...ben mama vermiyorum ama bildiğim kadarıyla mama ile beslenen bebeklerde kaka kokulu oluyor, yinede yanıltmayayım seni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…