2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa benim tarifim uygulayan ve beğenen birinin olmasına sevindim:)))) ama gerçekten işe yarıyor lohusa şekeri koyunca daha bir lezzetli oluyor onu da koy bak:)))) hatta bir tarif daha vereyim ısırgan otu rezene ıhlamur ve kimyonu bir bardak kaynar suyla çay demler gibi demleyip içiyoruz ben her akşam bu iki tarifi uyguluyorum sabah her bir ğöğsümden biberon doluyor toplamda 320 ml falan çıkıyor p.tesi çalışmaya başlayacağım süt toplamak lazım çalışmıyorken günler o kadar çabuk geçiyordu ki bir bakmışım hafta bitmiş umarım çalışırken de öyle olur amin

PArme'cim kitabi almadan once sana bir site tavsiye edicem onu iyice incele lutfen ben cok faydasini gordum. Sanirim buradan linkli gonderemiyorum sana ozelden yazacagim. umarim sana da faydasi olur. Bu arada her uzmanin soyledigi buyumeden uyku aliskanligini oturtmak ne kadar buyurse degistirmek o kadar zor oluyormus. Insallah Inci'mizde annesin uzmeden uyku aliskanligi edinecek

Canim benim de sutum cok azaldi nerdeyse bitti.acaba bende de fayda eder mi ki.cayin ve kompostonun tarifini biraz detayli verebilir misin?mesela ne kadar koyucaz bitkileri ya da kompostonun sadece suyunu icsek olur mu tanelerini de mi yiycez.

Bu arada Ankaraya yılın ilk karı düştü büyük keyifle izledik beyaz pamukçukların düşüşünü ilk defa kendimizi sokağa atamasakta izlemekte güzeldi hemde Durunun gördüğü ilk kar bu hatırlamasada ben notumu aldım

Doktor dedi ama oncelikle sutunu sag kasikla ver dedi ya da aptamil 1 ver dedi. Bi de bu mamadan verebilirsin nekadar olacagina kendin karar ver dedi. Ah bi emse.. Ah bi emse

Bekle'cim bildigim kadari ile aptamil 'i anne sutu ile de yapabiliyorsun. Bir arastirsana? Mamayi anne sutu ile yapip verirsen hem mama da almis olur.

Bekle'cim bildigim kadari ile aptamil 'i anne sutu ile de yapabiliyorsun. Bir arastirsana? Mamayi anne sutu ile yapip verirsen hem mama da almis olur.
Ya onu da sordum doktora, tutturamayabilirsin anne sutunu kaynatamadigimiz icin dedi. Ben once sagip vermeye caliscam Allahim
Nolur emsin nolur mamaya muhtac olmayayim amin

bende kızımın karla fotosunu çektim canım benim kızımda ilk karını gördü bugün

Canim benim de sutum cok azaldi nerdeyse bitti.acaba bende de fayda eder mi ki.cayin ve kompostonun tarifini biraz detayli verebilir misin?mesela ne kadar koyucaz bitkileri ya da kompostonun sadece suyunu icsek olur mu tanelerini de mi yiycez.

Bence faydasını görürsün ben de çok işe yarıyor detayları vereyim
Komposto:
10 adet kuru incir
10 adet kuru kayısı
Bir avuç kuru sarı üzüm
Bir avuç kuru dut
Dört beş küp şeker kadar lohusa şekeri
Bir küçükse iki dal tarçın
İncir ve kayısıları dörde bölüyorum dut ve üzümle beraber sudan geçiriyorum komposto yapar gibi pişiriyorum 10-15 dk kaynatıyorum taneleriyle beraber yiyorum her akşam bir kase sen istersen iki kase iç çok şekerli sevmiyorsan limon ya da limon tuzu mayhoş bir tat veriyor öyle de güzel oluyor

Bitki çayı karışımı da hepsinden birer tutam koyuyorum çay gibi demliyorum her akşam bir bardak içiyorum öyle işte bunlar bende çok işe yarıyor çok su içmek falan hiç süt yapmadı ben de sonuçta süt üreten hormonlar var ve bunları harekete geçirmek gerekiyor

Ya onu da sordum doktora, tutturamayabilirsin anne sutunu kaynatamadigimiz icin dedi. Ben once sagip vermeye caliscam Allahim
Nolur emsin nolur mamaya muhtac olmayayim amin

canım inşallah yeniden emmeye başlar Allah yardımcın olsun benm kızda da bi haller var emerken sürekli ara veriyor etrafa bakınıp yeniden başlıyor. ve dk da bir bunu tekrarlıyor. sanki oyun oynuyor öyle...ben 4 aylıkken emmeyi bırakmışım kızımda bırakacak diye korkuyorum

Aayyy ne güzel karı çok severim İstanbul'da bekliyoruz yağmasını yağacak gibi durmuyor yağar yağmaz oğlumla dışarı çıkacağız onun şaşkın halini görmek istiyorum:)))))

Tamam tatlım haftaya oraya bakarım artık az once avm den geldik bu hafta bir daha çıkmam herhalde sagol önerin icin

Ne diyebilirim ki insallah :)

Tatlım ozel mesajlarda da link yok pc açıp baktım sitenin sadece adını versen tarif etsen ben bulurum :)

Evet facede ankarada yaşayan bir arksdastan gordum baya kar kaplamış hatta sen geldin aklıma duru kara çıktımı acaba diye :)

Yok parmiş gündüz çıkmıştık çıkarmadık duruşu az önce babamız çıktı çok soğukmuş:18:duruda uyumuştu zaten :)

Umarim hicbiri birakmaz emmediginden beri hayat oyle zor ve stresli ki benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…