- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.381
Valla cocopops varya hani şu çocukların yediği sütle beraber onu yiyorum her sabah. Lactamil içiyorum her akşam. Arada da ıhlamur veya humana veya boza hangisi varsa. Ama hiçbirini abartmıyorum 1 er bardak. Ananas aldırıyorum olabildiğince. Bu kadar sanırım. Ha bide burda bi tarif vardı komposto için. Kuru incir, kayısı, dut, sarı üzüm, kabuk tarçın bide lohusa şerbeti şekeri gerçi ben lohusa şerbeti şekerini bulamadım aktara gitmediğim için marketten aldım hepsini. Kaynattım bi kase de ondan içiyorum taneleriyle beraber. Valla çok hoş oldu kokusu bana aşûreyi hatırlatıyor buğdayla nohutta katsam olacak aşûre.
Teşekkürler kızlar kesinlikle imkani olan herkes denesin bir kac saat uzak kaldım döndüğümden beri daha kaliteli vakit geçirdim kizimla cok iyi geldi
Bir de gittiğimiz semte daha once hic gitmemiştim daha once , oyun oncesi söyle bir dolaştık bir Tatli yedik cok güldük esimle turistik geziye çıkmış başka bir sehre ilk kez gelmiş gibi hissettik . Binalara falan bakiyoruz Gittiğimiz semt hani istanbulun iyi sayılabilecek bir yeri bile değil ama yine de mutlu olduk vay halimize dedik sonra :)
Cok tatlısınız :)
Aa cok mutlu oldum kayra bebegin hosuna gitmesine bir de biz uyutmayı başarabilsek dün intikam aldı resmen sabaha kadar ayaktaydik ama etkisiz oldu diyemem sakinlestiriyor ağlamıyor en azından valla bende sipariş verdim kitabı bir de ben okuyum bakalım gerçi anlattığınız tüm yöntemleri denedim ise yaramadı ilk ağızdan göreyim bir de
Gercekten bana cok naz yapıyor fena alisti odadan çıkmama izin vermiyor dün uyanık olduğu süre icinde ağlamış a çoğunlukla uyumuş şükür ki . Beni gördü once bir kahkaha attı heyecanlandi sonra bir agladi nasil dert yandı beni neden biraktin diye cok tatlıydi cucu teyzesi :)
Aaaaa benim tarifim uygulayan ve beğenen birinin olmasına sevindim:)))) ama gerçekten işe yarıyor lohusa şekeri koyunca daha bir lezzetli oluyor onu da koy bak:)))) hatta bir tarif daha vereyim ısırgan otu rezene ıhlamur ve kimyonu bir bardak kaynar suyla çay demler gibi demleyip içiyoruz ben her akşam bu iki tarifi uyguluyorum sabah her bir ğöğsümden biberon doluyor toplamda 320 ml falan çıkıyor p.tesi çalışmaya başlayacağım süt toplamak lazımçalışmıyorken günler o kadar çabuk geçiyordu ki bir bakmışım hafta bitmiş umarım çalışırken de öyle olur amin
Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diyekasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Doktor dedi ama oncelikle sutunu sag kasikla ver dedi ya da aptamil 1 ver dedi. Bi de bu mamadan verebilirsin nekadar olacagina kendin karar ver dedi. Ah bi emse.. Ah bi emse
Bilmedigim icin soruyorum kasik mamasi, normal sivi mamaya gore daha mi besleyici?
Ya onu da sordum doktora, tutturamayabilirsin anne sutunu kaynatamadigimiz icin dedi. Ben once sagip vermeye caliscam AllahimBekle'cim bildigim kadari ile aptamil 'i anne sutu ile de yapabiliyorsun. Bir arastirsana? Mamayi anne sutu ile yapip verirsen hem mama da almis olur.
Bu arada Ankaraya yılın ilk karı düştübüyük keyifle izledik beyaz pamukçukların düşüşünü ilk defa kendimizi sokağa atamasakta izlemekte güzeldi hemde Durunun gördüğü ilk kar bu hatırlamasada ben notumu aldım
Canim benim de sutum cok azaldi nerdeyse bitti.acaba bende de fayda eder mi ki.cayin ve kompostonun tarifini biraz detayli verebilir misin?mesela ne kadar koyucaz bitkileri ya da kompostonun sadece suyunu icsek olur mu tanelerini de mi yiycez.
Ya onu da sordum doktora, tutturamayabilirsin anne sutunu kaynatamadigimiz icin dedi. Ben once sagip vermeye caliscam Allahim
Nolur emsin nolur mamaya muhtac olmayayim amin
Bu arada Ankaraya yılın ilk karı düştübüyük keyifle izledik beyaz pamukçukların düşüşünü ilk defa kendimizi sokağa atamasakta izlemekte güzeldi hemde Durunun gördüğü ilk kar bu hatırlamasada ben notumu aldım
Her halini yerim kuzucum
Fena alıştı bu cadılar bize parmişim duruda öle bana gelince iç çekiyor resmen bi siniyo boynumaşikayet etmiş bide oy tatlım ya yemelik bunlar
Canım biz mothercaredan almıştık ama lcw dekiler gayet güzel ve fiyatıda ii bi ton para vermeye değmez hem pratik kullanışlı biz avm ye gidince kollarını çıkarıyorum hemen çıkarkende geçiriyorum oldu bitti
Tatlış HM de çok güzel atkı bereler var bugün baktım bebekler için harika şeyler var ben almadım çünkü var bellide olmaz haftaya alırım belkimkülotlu çoraplar çok güzeldi ayy bi tane babet vardı leopar desenli idoş geldi aklıma hemen bide elbisesi vardı çok ciciydi ama
Oy maşallah canım çok sevindim ya uyku arkadaşı istiyormuş demek sıkılıyor hatuninş o şekilde uyumayada alışık parmişim
CNm ben almıştım lcw uyku tulumu hiç memnun kalmadım terletiyodu sonra arastanın tavsiye ettiği Babyboum polar uyku tulumu aldım çok memnunum kocitom bile keşke 2 tane alsaydın diyo yıkayınız dönüşümlü giyerdi diye bugün yıkadım hemen petekte kuruttum giydirdim şimdi :)öpüyorum tekrar cennetlik arastamıı
Benim adet dönemlerinde azalıyor sütüm cocopops ve hoşaf dışındaki şeyleri yiyip içiyorum zaten teşekkür ederim canım :)
sevindim parmecim güzel geçmesine :) ve maşallah incime inşallah uyku örtüsünü çok sever :)
hadi bakalım ulaşabilirsin inşallah :)
PArme'cim kitabi almadan once sana bir site tavsiye edicem onu iyice incele lutfen ben cok faydasini gordum. Sanirim buradan linkli gonderemiyorum sana ozelden yazacagim. umarim sana da faydasi olur. Bu arada her uzmanin soyledigi buyumeden uyku aliskanligini oturtmak ne kadar buyurse degistirmek o kadar zor oluyormus. Insallah Inci'mizde annesin uzmeden uyku aliskanligi edinecek
Tamam tatlım haftaya oraya bakarım artık az once avm den geldik bu hafta bir daha çıkmam herhalde sagol önerin icin
Ne diyebilirim ki insallah :)
Tatlım ozel mesajlarda da link yok pc açıp baktım sitenin sadece adını versen tarif etsen ben bulurum :)
Evet facede ankarada yaşayan bir arksdastan gordum baya kar kaplamış hatta sen geldin aklıma duru kara çıktımı acaba diye :)
Sonbahar -Kış 2014 sezonun favori rengi modacılar tarafından belirlendi . İste göze çarpan bazı tasarımlar :)Eki Görüntüle 887002
Sonbahar -Kış 2014 sezonun favori rengi modacılar tarafından belirlendi . İste göze çarpan bazı tasarımlar :)Eki Görüntüle 887002
canım inşallah yeniden emmeye başlar Allah yardımcın olsun benm kızda da bi haller var emerken sürekli ara veriyor etrafa bakınıp yeniden başlıyor. ve dk da bir bunu tekrarlıyor. sanki oyun oynuyor öyle...ben 4 aylıkken emmeyi bırakmışım kızımda bırakacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?