2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arastaa senin koca bu üşengeçlikle nasıl tıp okumuş? hiç üşenmemiş mi?

Doğru valla mesela ben tıp uzun sürer diye hiç yazmadım. Sonra İngilizce hazırlık isteğe bağlıydı dedim kim 1 sene fazladan okuyacak boşveeer. En kısa yoldan müh. Çıkayım dedim :) 6 yaşında okula başladım (8+3+4) 21 yaşında okul olayı bitti.

slmmmmmmmmm.. heryerr karr, hava buzzz. ben kışa hazır değilimm galibaaa. içimm sıkılıyorrr (gerçi ben hiç bi zamn kışa hazır deiğilim dee neyseeee. sevmiyrmm kışıı soğuğuu

amaa bebişlerimizlee bu kışı atlatırsaak herşeyyy daha güzell ve daha iyi olacakkk :)

heh parmecim zaten iş yapasım yoktu senin verdiğin bu gazın kuvvetiyle akşama kadar yatarım ben :)))
yaşasın tembellikkkkkk

Kitabıma imza günü yapsam baya izdiham olur o zaman. (Üşengeçliğin kitabını yazmaya karar verdim de)

Bende Totomu kaldırıp 100 m ilerideki brunch a gitmedim. Evde kendi kendime kahvaltı ediyorum anca şimdi. Kocamda seçim çalışmalarında dışarıda kahvaltıda. Ama bizimki yerel seçim değil meslek odası il başkanlığına aday oldu herifim. Sanki az işi vardı eve dakik geliyordu bide bu çıktı başımıza. Hatta 1-2 toplantıya obama ailesi gibi kızımızıda kucaklayıp beraber gittik. Meslekdaş olunca 2 oy garanti nede olsa. :))

iki inşaatçı bir evde zor değil mi yahu
ben eşimle meslektaş olsaydım kafayı yerdim. anlamadığı halde bukadar karışıyor bide makinacı olsa...

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler ve bebişleri :) topiği sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor, çoğunuzun bebişleri dönmeye başlamış ama benim kızım 13 ağuştos doğumlu hala dönemiyor aslında çaba da harcamıyor hiç dönmek için :) biraz tombiş poposunu kaldıramıyor diye gülüyoruz ama daha erken mi acaba yada geç mi kaldık

iki inşaatçı bir evde zor değil mi yahu
ben eşimle melektaş olsaydım kafayı yerdim. anlamadığı halde bukadar karışıyor bide makinacı olsa...

Valla hem zor hem eğlenceli. Biz sürekli sidik yarışı modunda birbirimize takılırız. Ben onun okulunu beğenmem o benimkini. Kendi işi olduğu için ben ona esnaf muamelesi yaparım teknikten uzaklaştın diye takılırım. Yanımızdaki insanlar şaka kaldıramayan tipse gerilir biz eğleniriz. Sonrasında hemen unuturuz o lafları orda kalır. Aslında birebir aynı puanları almışız tercihlerde ayrılmışız. Uzmanlaştığımız alanlarda farklı otomatikman bi saygı var karşılıklı. Birde ben aceleyle uzatmadan okuyunca, eşimde 1 sene liseden sonra dersane 1 senede ing hazırlıkta oyalanınca. 2 sene tecrübe taktığımı (ay anlatırken bile aynı havaya giriyorum) kafasına kakarım hep.

Lafının üstüne geldi benimki byee

Ovvv can evimden vurdun parmiş ne iyi olurdu yaa
oğluşumun bir başka modeli :))
Eki Görüntüle 887192

Haha süpermiş

Olmas cucum etle ayrandan başka bişey içmem ben iskender hariç Fişne suyu olur bak şarap mı böğğğğğğğğğ

Ay maşallah inciye hep böyle gider umarım

oğluşumla yatak keyfimiz

Eki Görüntüle 887193

buda minik tavşanım modeli

Eki Görüntüle 887194

Maşallah canım çok tatlı bir oğlun var

Anaaaa sen benim kocişten betersin valla

farkettim anlatırken bile adama gol atıyorsun :)))
bizim biri makinacı biri sanat sepet olunca ayrı dünyaların insanlarıyız

Uyuyan modelide tavşan modelide ayri Tatli yahu :)

Bu arada birileri kendini yaşlı falan mı görüyordu ben karsında genc ve guzel bir kadin gördüm de :)

ayyyy şımardım :))) benim dimi o genç ve güzel kadın :)
kuzum gel sen bide saçlardaki aklarla gözlerdeki kırışıklıkları gör
neyseki oğlum geldikten sonra pek takmaz oldum

tatlı diyorsunuz da teyzeleri hala bi gelin bulamadık topicte..evde kaldı oğluşum, tatlı bıcırıklar hep kapıldı

kv yanımda Atahanı uyutmaya çalışıyor..ninni niyetine söylediği "küçük kurbağa"
benim şapşik oğlumda kuyruğun nerede eşliğinde uyumayı beceriyor
gülsem mi ağlasam mı

ayyyy şımardım :))) benim dimi o genç ve güzel kadın :)
kuzum gel sen bide saçlardaki aklarla gözlerdeki kırışıklıkları gör
neyseki oğlum geldikten sonra pek takmaz oldum

Tatlım beyaz bende de var bol miktarda ablamda oniki yasında başladı annem 50 yasında iken bildigin kumral bir kadındı beyazlıklar güzelliğin cok alakası yok gözler ise bence otuzundan sonra bir kadına çekicilik katan şey yasanmislik de geç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…