- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.481
arastaa senin koca bu üşengeçlikle nasıl tıp okumuş? hiç üşenmemiş mi?
Canm cogumzda var..bnmki cani istemzse hic emmiuo sagip veriyrm emmiyosa emmiyo gecicidr diyip rahylatman lazm kendni bnce
Seninkide ha bi yuzsuzmus canim ya ;-) istenmedgni bile bile bi gdemedi kontes hanimm
hayirdir yeni bir fircami yedi senden?
heh parmecim zaten iş yapasım yoktu senin verdiğin bu gazın kuvvetiyle akşama kadar yatarım ben :)))
yaşasın tembellikkkkkk
İnsallah gecicidir.. 3 hafta olacak sali gunu, omrumu yedi bu konu..
Kitabıma imza günü yapsam baya izdiham olur o zaman. (Üşengeçliğin kitabını yazmaya karar verdim de)
Bende Totomu kaldırıp 100 m ilerideki brunch a gitmedim. Evde kendi kendime kahvaltı ediyorum anca şimdi. Kocamda seçim çalışmalarında dışarıda kahvaltıda. Ama bizimki yerel seçim değil meslek odası il başkanlığına aday oldu herifim. Sanki az işi vardı eve dakik geliyordu bide bu çıktı başımıza. Hatta 1-2 toplantıya obama ailesi gibi kızımızıda kucaklayıp beraber gittik. Meslekdaş olunca 2 oy garanti nede olsa. :))
geçicidir canım içini ferah tut...
bizim 3 aylık kontrolümüzde doktor uyarmıştı, çoğu bebek bu ay memeyi reddeder panik yapma geçici demişti
iki inşaatçı bir evde zor değil mi yahu
ben eşimle melektaş olsaydım kafayı yerdim. anlamadığı halde bukadar karışıyor bide makinacı olsa...
Arasta simdi gözlerini kapa
Abantta gol kenarindayiz aksam saati ama her yer kardan bembeyaz mangalın etrafına ususmusuz hem ısınmak hem mangamda sucuk ekmek yemek icin ellerimizde ise sıcak şaraplar
Hoş sohbet dostlarla içten samimi sıcak gülümsemeler
oğluşumun bir başka modeli :))
Eki Görüntüle 887192
Anam ben bile heveslenmiştim neyse haftaya birlikte giderizayrı yerlerde olsada ayy benuyanınca istiyom herkes uyansın biri uyuyunca içim daralıyor benim koçişte pazar öğleden sonra illa uyur tam pazar modu ben üyü yaparım
Yok hadi bu sefer kola içelim bariii iyi gider sucukla:ama şarap olma o neki ben sana vişne suyu alırım kuzum
Evet Canim Allah sokakta yaşayan tüm canlılara kolaylık sicak evinde olanlara vicdan devlete de akıl fikir versin
İncim daha sakın hala yanından ayrılmıyorum ama daha az ağlıyor ve dün gece 12:30 da yattı sabah dokuza kadar sadece uç kere uyandı :)
Sunbal teşekkür ederim sana ayrıca Canim
Doğru valla mesela ben tıp uzun sürer diye hiç yazmadım. Sonra İngilizce hazırlık isteğe bağlıydı dedim kim 1 sene fazladan okuyacak boşveeer. En kısa yoldan müh. Çıkayım dedim :) 6 yaşında okula başladım (8+3+4) 21 yaşında okul olayı bitti.
Valla hem zor hem eğlenceli. Biz sürekli sidik yarışı modunda birbirimize takılırız. Ben onun okulunu beğenmem o benimkini. Kendi işi olduğu için ben ona esnaf muamelesi yaparım teknikten uzaklaştın diye takılırım. Yanımızdaki insanlar şaka kaldıramayan tipse gerilir biz eğleniriz. Sonrasında hemen unuturuz o lafları orda kalır. Aslında birebir aynı puanları almışız tercihlerde ayrılmışız. Uzmanlaştığımız alanlarda farklı otomatikman bi saygı var karşılıklı. Birde ben aceleyle uzatmadan okuyunca, eşimde 1 sene liseden sonra dersane 1 senede ing hazırlıkta oyalanınca. 2 sene tecrübe taktığımı (ay anlatırken bile aynı havaya giriyorum) kafasına kakarım hep.
Lafının üstüne geldi benimki byee
Uyuyan modelide tavşan modelide ayri Tatli yahu :)
Bu arada birileri kendini yaşlı falan mı görüyordu ben karsında genc ve guzel bir kadin gördüm de :)
Ovvv can evimden vurdun parmiş ne iyi olurdu yaa
Haha süpermiş
Olmas cucum etle ayrandan başka bişey içmem beniskender hariç Fişne suyu olur bak şarap mı böğğğğğğğğğ
Ay maşallah inciye hep böyle gider umarım
Maşallah canım çok tatlı bir oğlun var
Anaaaa sen benim kocişten betersin valla
ayyyy şımardım :))) benim dimi o genç ve güzel kadın :)
kuzum gel sen bide saçlardaki aklarla gözlerdeki kırışıklıkları gör
neyseki oğlum geldikten sonra pek takmaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?