2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy şımardım :))) benim dimi o genç ve güzel kadın :)
kuzum gel sen bide saçlardaki aklarla gözlerdeki kırışıklıkları gör
neyseki oğlum geldikten sonra pek takmaz oldum

canımm sen gell de benimm beyazları görr. 28 yaşındayımm ve saçımın yarısından fazlası beyazzz. ve aksii gibii hepsii ön kıısmda toplanmışşş.. ve inanabiliyormusunn hala saçımı boyatmadımmm. öle pamuk nine gibi geziyorumm...tam 13 ay oldu boyamayalı..
kısmetse bu ayın sonunda boyayacmm artıkk..

Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)

oğluşumla yatak keyfimiz

Eki Görüntüle 887193

buda minik tavşanım modeli

Eki Görüntüle 887194

maşallah cnm yerim sizi çok tatlısınız,uff kızlar biri tembellikmi dedi ütü makine dolusu çamaşır mutfak bulaşık salon ellerimden öpmeyi beklio bende dus aldım saçımı kuruttum mayışık bi haldeyimm 1 saatte kahvaltı keyfi vardı sabah tabi tembellik yuva yaptı. annemde avrupya gitti abime 3 aylığına yanımda deildi ama olsun ayda 1 gelirdi içim daraldı valla havada kapalı kocişte dışarı çıktı şimdi dün zaten işi gücü bıraktım film taktım izledim ikra uyandı yarısında kucağımda eee eee alt değiştir gezdir ama başardım izledim:))) uff daldan dala atladım yinee. sordum ama arada kaynadı yastık kullanıomusunuz bebişlere????

Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)

ay inanmıyorum yaa cidden çok fenasın yazık kız adamceğize bütün gün tepesinde bakışlarla çalışıyo ahaha. Biri bizi gözetliyor tadında hayat :82:

Üff ne sıkıcı gün beya İdoş da sabahın 8 inde uyandı hala uyumamak için diretiyo. Uyutmaya çalışmıyorum nasılsa sızıp kalıcak yaramaz cadı

benim büyük oğluma 14 aylıkken filan göstermeye başlamıştım ben de benim ilk sözlüğüm diye bir kitabı vardı bi kaç ay içinde kelime haznesi acayip arttı. Çok güzel konusuyor şimdi de 3 yaşına girecek geçen gün de pazarda bırıkoli al anne diyordu şirinim :)

oğluşumla yatak keyfimiz

Eki Görüntüle 887193

buda minik tavşanım modeli

Eki Görüntüle 887194
Çok tatlısınız ana oğul maşallah sizeeee
Ayy nasıl sevindim parmişim ya yavaştan herşey yoluna giriyo

Tamam fişne olsun ozaman neyy şarap mı oda neküüüüü :44:çok sıkıldım bugün ya püf duru uyuyo kociş uzanmış bende aynen daral geldi bi markete indim geldim hava almak için ama yok ii gelmedi

Merhaba annişlerrr
Perşembe gününden beri yoktum geçmişe hayatta yetişemem herhalde :) Hemen size haberi vereyim dedim. Eşimle birlikte dükkanın devir işlerini hallettik. Parayı verdik senetleri imzaladık bi dünya borca merhaba dedik Cuma günü itibariyle bismillah diyip başladık Allah utandırmasın inşallah dua edin kızlar

İdoş sonunda uyudu ben de biraz kestireyim cucuşkom yoksa bugün bitmiycek pöff ne sıkıcı cidden

Oyleyim dimi ;-) bugun cok skci vla gecmiyo bitmiyo

bende artık beyazlara oğlumun hediyesi diyorum hamilelikte coştu...öyle diyince hoşuma bile gitmeye başladı

Bugunu sessiz,sakince gecirdik topik olarak.
Benim kv den bekledigim tel.saat 15.00 te geldi.
Yemek yapmis cagirdi zira cok gec aradi gidemeyecegim.
Erkek kardesim geldi o barisla ilgilenirken ben yiyecek biseyler hazirladim.
Suan barisi ayagimda salliyorum dalsinda bende mutfagi toparlayayim.

Ang cok fenasin enisteyi gozlem altina almissin. ama ne yalan soyleyim benimde olsa oyle bir imkanim mutlaka izlerdim hem zaman cabuk gecer dukkana giren cikani izlerken

boyayı icat edenden Allah razı olsun :))

Naber kızlar????sabah beri iki kelam yazayım dedim ama ne mümkün??? Benim yavru "beklebekle"ninki gibi emmiyor 2 gündür.süt var ama kucağa yatırınca etinden et koparır gibi başlıyor ağlamaya,çığlık ata ata hemde.hemen arkasından ver mamayı lıkır lıkır içiyor valla.nasıl ağrıma gidiyor,önceden azken emcem diye ağlardı şimdide emmiycem diye.ne oluyor bu bebeklere yahuuuuu????Fındığım,gene mi başın ağrıyor?geçmiş olsun canım,insan hasta olmamayı artık kendi için değil,bebeğine bakamayacak diye istemiyor

Aynen cnm vla iyi oluyo gelin damat flan geliyo fotograf cekerkn flan bazen gelen bayan musteri dukknda cok kaliyosa sinir oluyrm ariyrm o anda napiyosun faln diye BBG ! Evi gbi:-D o da vermesydi sifreyi napimm ;-)

Merhaba canim
Ne oluyor bu bebislere ya anlamiyorum
İns.duzelirde yine emmeye devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…