- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.501
ayyyy şımardım :))) benim dimi o genç ve güzel kadın :)
kuzum gel sen bide saçlardaki aklarla gözlerdeki kırışıklıkları gör
neyseki oğlum geldikten sonra pek takmaz oldum
Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)
BÜgün ayrıca D&R dan kızımın ilk kitabını aldık . İsmi ilk 100 sözcük . Renkli bir şey objeler ve ne olduklarına dair kelimeler yazıyor :)
0+ yazıyordu bakalım ne zaman ilgisini çekecek :)
Umarım sever ve hayatı boyunca kitaplara hep düşkün olur .
Çok tatlısınız ana oğul maşallah sizeeee
Ayy nasıl sevindim parmişim ya yavaştan herşey yoluna giriyoEvet Canim Allah sokakta yaşayan tüm canlılara kolaylık sicak evinde olanlara vicdan devlete de akıl fikir versin
İncim daha sakın hala yanından ayrılmıyorum ama daha az ağlıyor ve dün gece 12:30 da yattı sabah dokuza kadar sadece uç kere uyandı :)
Sunbal teşekkür ederim sana ayrıca Canim
Ovvv can evimden vurdun parmiş ne iyi olurdu yaa
Haha süpermiş
Olmas cucum etle ayrandan başka bişey içmem beniskender hariç Fişne suyu olur bak şarap mı böğğğğğğğğğ
Ay maşallah inciye hep böyle gider umarım
Maşallah canım çok tatlı bir oğlun var
Anaaaa sen benim kocişten betersin valla
Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)
Çok tatlısınız ana oğul maşallah sizeeee
Ayy nasıl sevindim parmişim ya yavaştan herşey yoluna giriyo
Tamam fişne olsun ozaman neyy şarap mı oda neküüüüü :44:çok sıkıldım bugün ya püf duru uyuyo kociş uzanmış bende aynen daral geldi bi markete indim geldim hava almak için ama yok ii gelmedi
İdoş sonunda uyudu ben de biraz kestireyim cucuşkom yoksa bugün bitmiycek pöff ne sıkıcı cidden
ay inanmıyorum yaa cidden çok fenasın yazık kız adamceğize bütün gün tepesinde bakışlarla çalışıyo ahaha. Biri bizi gözetliyor tadında hayat :82:
Üff ne sıkıcı gün beya İdoş da sabahın 8 inde uyandı hala uyumamak için diretiyo. Uyutmaya çalışmıyorum nasılsa sızıp kalıcak yaramaz cadı
Ayy alemsin kızhemde ne fenasınn işte bile rahat yok
canımm sende oğlundaaa çoook şekersinizzzzzzzzz. :) maşllh sizeee
Tatlım beyaz bende de var bol miktarda ablamda oniki yasında başladı annem 50 yasında iken bildigin kumral bir kadındı beyazlıklar güzelliğin cok alakası yok gözler ise bence otuzundan sonra bir kadına çekicilik katan şey yasanmislik de geç :)
canımm sen gell de benimm beyazları görr. 28 yaşındayımm ve saçımın yarısından fazlası beyazzz. ve aksii gibii hepsii ön kıısmda toplanmışşş.. ve inanabiliyormusunn hala saçımı boyatmadımmm. öle pamuk nine gibi geziyorumm...tam 13 ay oldu boyamayalı..
kısmetse bu ayın sonunda boyayacmm artıkk..
Bugunu sessiz,sakince gecirdik topik olarak.
Benim kv den bekledigim tel.saat 15.00 te geldi.
Yemek yapmis cagirdi zira cok gec aradi gidemeyecegim.
Erkek kardesim geldi o barisla ilgilenirken ben yiyecek biseyler hazirladim.
Suan barisi ayagimda salliyorum dalsinda bende mutfagi toparlayayim.l
Ang cok fenasin enisteyi gozlem altina almissin.ama ne yalan soyleyim benimde olsa oyle bir imkanim mutlaka izlerdim hem zaman cabuk gecer dukkana giren cikani izlerken
Aynen cnm vla iyi oluyo gelin damat flan geliyo fotograf cekerkn flan bazen gelen bayan musteri dukknda cok kaliyosa sinir oluyrm ariyrm o anda napiyosun faln diye BBG ! Evi gbi:-D o da vermesydi sifreyi napimm ;-)
Naber kızlar????sabah beri iki kelam yazayım dedim ama ne mümkün??? Benim yavru "beklebekle"ninki gibi emmiyor 2 gündür.süt var ama kucağa yatırınca etinden et koparır gibi başlıyor ağlamaya,çığlık ata ata hemde.hemen arkasından ver mamayı lıkır lıkır içiyor valla.nasıl ağrıma gidiyor,önceden azken emcem diye ağlardı şimdide emmiycem diye.ne oluyor bu bebeklere yahuuuuu????Fındığım,gene mi başın ağrıyor?geçmiş olsun canım,insan hasta olmamayı artık kendi için değil,bebeğine bakamayacak diye istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?