- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.521
benim büyük oğluma 14 aylıkken filan göstermeye başlamıştım ben de benim ilk sözlüğüm diye bir kitabı vardı bi kaç ay içinde kelime haznesi acayip arttı. Çok güzel konusuyor şimdi de 3 yaşına girecek geçen gün de pazarda bırıkoli al anne diyordu şirinim :)
Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)
Merhaba annişlerrr
Perşembe gününden beri yoktum geçmişe hayatta yetişemem herhalde :) Hemen size haberi vereyim dedim. Eşimle birlikte dükkanın devir işlerini hallettik. Parayı verdik senetleri imzaladık bi dünya borca merhaba dedikCuma günü itibariyle bismillah diyip başladık Allah utandırmasın inşallah dua edin kızlar
Aa ise yaramasina sevindim cok ins bize de faydası olur bir heves aldık iste :)
çok işe yarıyor bi ara da hayvanlara çok ilgisi vardı .. bu günlerde de tekrar masalla uyumaya başladı babası okuyor o uyuyor
Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)
maşallah cnm yerim sizi çok tatlısınız,uff kızlar biri tembellikmi dedi ütü makine dolusu çamaşır mutfak bulaşık salon ellerimden öpmeyi beklio bende dus aldım saçımı kuruttum mayışık bi haldeyimm 1 saatte kahvaltı keyfi vardı sabah tabi tembellik yuva yaptı. annemde avrupya gitti abime 3 aylığına yanımda deildi ama olsun ayda 1 gelirdi içim daraldı valla havada kapalı kocişte dışarı çıktı şimdi dün zaten işi gücü bıraktım film taktım izledim ikra uyandı yarısında kucağımda eee eee alt değiştir gezdir ama başardım izledim:))) uff daldan dala atladım yinee.sordum ama arada kaynadı yastık kullanıomusunuz bebişlere????
Çok tatlısınız ana oğul maşallah sizeeee
Ayy nasıl sevindim parmişim ya yavaştan herşey yoluna giriyo
Tamam fişne olsun ozaman neyy şarap mı oda neküüüüü :44:çok sıkıldım bugün ya püf duru uyuyo kociş uzanmış bende aynen daral geldi bi markete indim geldim hava almak için ama yok ii gelmedi
Merhaba annişlerrr
Perşembe gününden beri yoktum geçmişe hayatta yetişemem herhalde :) Hemen size haberi vereyim dedim. Eşimle birlikte dükkanın devir işlerini hallettik. Parayı verdik senetleri imzaladık bi dünya borca merhaba dedikCuma günü itibariyle bismillah diyip başladık Allah utandırmasın inşallah dua edin kızlar
Benim yavru uyanınca hemen yarım bırakıp göndereyim dedim,sonraya ertelersem siliniyor.bugün 2 kere başıma geldi de.neyse efem devam edeyim,Geçmiş olsun Fındığım.Aybike,hani sen yaşlıydın????ben genç ve taş gibi bir hatunun kucağında çok yakışıklı ve kocaman bir oğlan gördüm walla.bugün çok sıkıcı ve kendimi yorgun hissediyorum.2 gün kızımla kucak kucağaydık ama bugün çok ağlamasa diye gözünün içine bakıyorum.daha 1 saat önce ocağı silmiştim,yemek taşmış ve leş gibi yine.bıktım şu ev işlerinden,zaten sevmem hiç.gözünü seveyim annemin beyaz ocağını.şu ankastreler ne gıcık,elînden su damlasa hemen kirli görünüyor.çoooooook sıkıcı bir gün ama ne demiş benim annemde,sıkı can iyidir kolay çıkmaz.kucaklıyorum hepinizi
Yaa heracim okurken ben yazmışim gibi olduHerkes ne güzel gezmiş gelmiş. Ben de oğlum ve kızımın oluşturduğu takımımı alarak çıktım bugün. ( biz bir takımız ya:)) Kızım doğum günü partisine davetliydi. Tanımadığım bir eve gittim, kızımın okuldan arkadaşı. Çok sıcak karşıladılar, kızım da arkadaşlarıyla oynadı, palyaço bilem vardı:)) Evde iki çocukla konuşmaya konuşmaya o kadar biriktirmişim ki, aman bir konuştum bir konuştum, dile gelmeyen konu kalmadı. Demek nerdeyse patlayacakmışım. Arkamdan amma da gevezeymiş dedilerse de haklılar vallahi:)) Oh çok iyi geldi!
Benimde öyle , o ağrı artacak, dayanılmaz olacakki ağrı kesici etki etsin , baska türlü geçmiyor , nefret ediyorumFunda cım geçmiş olsun, aman hemen geçsin. Ben de baş ağrısı genelde stresten veya uyku düzensizliklerinden olur ve ne yazık ki, 3 gün sürer üstelik ağrı kesici ile. Şimdilik her gün az uyuduğumdan olmuyor:)) aman olmasın lütfen... Paylaştığın resim çok tatlı, çok!
Senin yüzünden az önce hayatımın ilk cocopopsunu yedimGaliba canım. Benim de eşim fosur fosur uyuyo ben bir kase cocopops yedim onun kalkamsını bekliyorum. Hadi hafta sonu uyusun uyandırmıyım dedim. Kalksa da şöyle güzel bir pazar kahvaltısı yapsak:)))
Cok tatlısınız
Biz de donmüyoruz daha, ama yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyormerhaba güzel anneler ve bebişleri :) topiği sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor, çoğunuzun bebişleri dönmeye başlamış ama benim kızım 13 ağuştos doğumlu hala dönemiyor aslında çaba da harcamıyor hiç dönmek için :) biraz tombiş poposunu kaldıramıyor diye gülüyoruz ama daha erken mi acaba yada geç mi kaldık
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah utandirmasinMerhaba annişlerrr
Canım biberona mı alıştı acaba seninki, öyle haZir verince emiyorsaNaber kızlar????sabah beri iki kelam yazayım dedim ama ne mümkün??? Benim yavru "beklebekle"ninki gibi emmiyor 2 gündür.süt var ama kucağa yatırınca etinden et koparır gibi başlıyor ağlamaya,çığlık ata ata hemde.hemen arkasından ver mamayı lıkır lıkır içiyor valla.nasıl ağrıma gidiyor,önceden azken emcem diye ağlardı şimdide emmiycem diye.ne oluyor bu bebeklere yahuuuuu????Fındığım,gene mi başın ağrıyor?geçmiş olsun canım,insan hasta olmamayı artık kendi için değil,bebeğine bakamayacak diye istemiyor
maşallah cnm yerim sizi çok tatlısınız,uff kızlar biri tembellikmi dedi ütü makine dolusu çamaşır mutfak bulaşık salon ellerimden öpmeyi beklio bende dus aldım saçımı kuruttum mayışık bi haldeyimm 1 saatte kahvaltı keyfi vardı sabah tabi tembellik yuva yaptı. annemde avrupya gitti abime 3 aylığına yanımda deildi ama olsun ayda 1 gelirdi içim daraldı valla havada kapalı kocişte dışarı çıktı şimdi dün zaten işi gücü bıraktım film taktım izledim ikra uyandı yarısında kucağımda eee eee alt değiştir gezdir ama başardım izledim:))) uff daldan dala atladım yinee.sordum ama arada kaynadı yastık kullanıomusunuz bebişlere????
Bu yazıyı çok beğendim
Emzirirken bebeğinizi dinleyin - Milliyet.com.tr
düşününce 22 ay emzirmiş bi anne olarak bende oğlum da saatle emzirmezdim acıktıkça emzirirdim. hatta bi kere bi kadın 3 aylık bebeği nasıl mıkır mıkır ağlıyo doktor 3 saatte emzir dedi diye emizrmiyordu da garibime gitmişti.
Kerem ilk 5.5 ay sadece anne sütü almıştı ama daha kırkı çıkmadan çay kaşıgının ucuyla yemek suyu bile tattırdığımız olmuştu. Sonra yoğurt yumurta sarısı çorbalar derken çok şükür yemek konusunda bi sorun yaşamadık. Hazır meyveli yoğurt hiç vermedik, en fazla 10 kere o da dışarda kavanoz meyvesi yemiştir sonraları da yanıma muz alır dışarda yedirirdim.Elmayı kaşıkla kazıyarak verdik ve öyle alıştı sebzeleri çatalla ezerek verdik hiç robottan geçirmedik , bence bu çok önemli pütürlü yemek yemesi gecikiyor diğer türlü. 10-11 aylıkken yoğurtlu pilav yiyebiliyordu :) bir yaşını geçmiş çocuğa çorbayı pilavı robottan geçirip veren bi arkadaşım vardı sonrasında da sıkıntı çeker bence ..... Kaan da sadece anne sütüyle gidiyoruz bakalım şimdilik bi sıkıntı yok
fasülye bamya bile tattı:) tattı derken 2 damla belki ama olsun tadını aldı .
işallah onu da 2 yaşına kadar o da istediği sürece emzirebilirm
Yaa heracim okurken ben yazmışim gibi oldu
Aynı sekilde bizde dün kızımın ark dogum gunüne gittik, güya kızı bırakıp çıkacaktım , kadınları görünce bende damladimee tabi yiyecekte var ay ne konuştum ne konuştum , kadınların kafası şişmemiştir insallah oglusumda anneanne babaanne disinda ilk kez bi misafirliğe gitti, cocuklar cok ilgi gösterdi , aman ne kahkahalar attı benim kuzu ordaki cocuklara , insan istiyormuş Demekki
Kızım da diyor ki-- benim kardeşim oldugu icin ben karar vereceğim hangi sırayla seveceginize
Benimde öyle , o ağrı artacak, dayanılmaz olacakki ağrı kesici etki etsin , baska türlü geçmiyor , nefret ediyorum
Senin yüzünden az önce hayatımın ilk cocopopsunu yedimcocuklarınkini gasp ettim, sen aklimdaydin ki sende yazmışsın yedim diye
Cok tatlısınız
Aybike ben senin gercek adını merak ediyodum, simdi birde yaşını merak eder oldum
Biz de donmüyoruz daha, ama yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah utandirmasin
Canım biberona mı alıştı acaba seninki, öyle haZir verince emiyorsa
Beklebekle ninki biberonda almıyormuş , Allah kolaylık versin emmeye donerler insallah
Aa ise yaramasina sevindim cok ins bize de faydası olur bir heves aldık iste :)
Angy Canim az once online kisiler listesinde angynin kocası rumuzlu biri vardı senin kocis olmasin sayfada :)
Âmin Canim hakkınızda hayırlısı bol kazanç bereket gelsin yuvanıza :) bu arada Dukkan ne üzerine sekerim
Suba'cım inşallah emen günlerine geri dönerler.çok okumaya başladım burda da emmek istemeyen minikleri.ay geri mi gidiyordur,güneş mi tutuluyordur nedir???Günebakancım,Allah utandırmasın canım,İzmir'de olaydık biz alışveriş yapardık sizin dükkandan,gerçi ne iş yapacaksınız bilmiyorum ama ne yaparsanız yapın müşteri olurdum ben.kitap için erken olduğunu düşünüyordum ama değilmiş demek ki,paylaşıp bilgi verdiğiniz için sağolun canlar.Bursa'ya gidince D&R'dan bakayım bende.Yalova'da yok öyle şeyler.Arasta,şu cocopops'u öyle çıtır çıtır mı yicez,sütle mi karıştıralımda artsın sütümüz?süt, gaz yapar diye belki sütsüz yiyorsundur ve ben kaçırmışımdır da ondan sordum.sütü pek sevmemde acaba yırtabilir miyim sütten diye şeyettiydim
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, bereketi bol olsun :)
Yaa heracim okurken ben yazmışim gibi oldu
Aynı sekilde bizde dün kızımın ark dogum gunüne gittik, güya kızı bırakıp çıkacaktım , kadınları görünce bende damladimee tabi yiyecekte var ay ne konuştum ne konuştum , kadınların kafası şişmemiştir insallah oglusumda anneanne babaanne disinda ilk kez bi misafirliğe gitti, cocuklar cok ilgi gösterdi , aman ne kahkahalar attı benim kuzu ordaki cocuklara , insan istiyormuş Demekki
Kızım da diyor ki-- benim kardeşim oldugu icin ben karar vereceğim hangi sırayla seveceginize
Benimde öyle , o ağrı artacak, dayanılmaz olacakki ağrı kesici etki etsin , baska türlü geçmiyor , nefret ediyorum
Senin yüzünden az önce hayatımın ilk cocopopsunu yedimcocuklarınkini gasp ettim, sen aklimdaydin ki sende yazmışsın yedim diye
Cok tatlısınız
Aybike ben senin gercek adını merak ediyodum, simdi birde yaşını merak eder oldum
Biz de donmüyoruz daha, ama yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah utandirmasin
Canım biberona mı alıştı acaba seninki, öyle haZir verince emiyorsa
Beklebekle ninki biberonda almıyormuş , Allah kolaylık versin emmeye donerler insallah
Canim hayirli olsun kazancnz bol olsun ins....napim kizlar ya sifreyi kndi verdi :-D kendi dusen aglamazz;-)
canım benim isim pek bir enteresan olduğu için google amcada aratınca şak diye yazdıklarım çıkacak, o yüzden facebook hariç hiçbiryerde adımı kullanmıyorum...ama eşim bir akıl verdi, harfler arasına nokta koy aratınca eşleşmez dedi
senin merak etmene kıyamam canım , veeee söylüyorum; 36 yaşındayım adım a.l.mıla
Naber kızlar????sabah beri iki kelam yazayım dedim ama ne mümkün??? Benim yavru "beklebekle"ninki gibi emmiyor 2 gündür.süt var ama kucağa yatırınca etinden et koparır gibi başlıyor ağlamaya,çığlık ata ata hemde.hemen arkasından ver mamayı lıkır lıkır içiyor valla.nasıl ağrıma gidiyor,önceden azken emcem diye ağlardı şimdide emmiycem diye.ne oluyor bu bebeklere yahuuuuu????Fındığım,gene mi başın ağrıyor?geçmiş olsun canım,insan hasta olmamayı artık kendi için değil,bebeğine bakamayacak diye istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?