2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aa ise yaramasina sevindim cok ins bize de faydası olur bir heves aldık iste :)

Topigi bekliyoruz bacim ;-) bnmkininde bitirmesi gereken baskilari var dukkana gitti güvenlik kameralarnn sifresni bildgmdn arada izliyrz eylulle;-) nasi fenayimmmm ;-)

Angy Canim az once online kisiler listesinde angynin kocası rumuzlu biri vardı senin kocis olmasin sayfada :)

Âmin Canim hakkınızda hayırlısı bol kazanç bereket gelsin yuvanıza :) bu arada Dukkan ne üzerine sekerim

Benim yavru uyanınca hemen yarım bırakıp göndereyim dedim,sonraya ertelersem siliniyor.bugün 2 kere başıma geldi de.neyse efem devam edeyim,Geçmiş olsun Fındığım.Aybike,hani sen yaşlıydın????ben genç ve taş gibi bir hatunun kucağında çok yakışıklı ve kocaman bir oğlan gördüm walla.bugün çok sıkıcı ve kendimi yorgun hissediyorum.2 gün kızımla kucak kucağaydık ama bugün çok ağlamasa diye gözünün içine bakıyorum.daha 1 saat önce ocağı silmiştim,yemek taşmış ve leş gibi yine.bıktım şu ev işlerinden,zaten sevmem hiç.gözünü seveyim annemin beyaz ocağını.şu ankastreler ne gıcık,elînden su damlasa hemen kirli görünüyor.çoooooook sıkıcı bir gün ama ne demiş benim annemde,sıkı can iyidir kolay çıkmaz.kucaklıyorum hepinizi

Bu yazıyı çok beğendim
Emzirirken bebeğinizi dinleyin - Milliyet.com.tr

düşününce 22 ay emzirmiş bi anne olarak bende oğlum da saatle emzirmezdim acıktıkça emzirirdim. hatta bi kere bi kadın 3 aylık bebeği nasıl mıkır mıkır ağlıyo doktor 3 saatte emzir dedi diye emizrmiyordu da garibime gitmişti.

Kerem ilk 5.5 ay sadece anne sütü almıştı ama daha kırkı çıkmadan çay kaşıgının ucuyla yemek suyu bile tattırdığımız olmuştu. Sonra yoğurt yumurta sarısı çorbalar derken çok şükür yemek konusunda bi sorun yaşamadık. Hazır meyveli yoğurt hiç vermedik, en fazla 10 kere o da dışarda kavanoz meyvesi yemiştir sonraları da yanıma muz alır dışarda yedirirdim.Elmayı kaşıkla kazıyarak verdik ve öyle alıştı sebzeleri çatalla ezerek verdik hiç robottan geçirmedik , bence bu çok önemli pütürlü yemek yemesi gecikiyor diğer türlü. 10-11 aylıkken yoğurtlu pilav yiyebiliyordu :) bir yaşını geçmiş çocuğa çorbayı pilavı robottan geçirip veren bi arkadaşım vardı sonrasında da sıkıntı çeker bence ..... Kaan da sadece anne sütüyle gidiyoruz bakalım şimdilik bi sıkıntı yok
fasülye bamya bile tattı:) tattı derken 2 damla belki ama olsun tadını aldı .
işallah onu da 2 yaşına kadar o da istediği sürece emzirebilirm

Suba'cım inşallah emen günlerine geri dönerler.çok okumaya başladım burda da emmek istemeyen minikleri.ay geri mi gidiyordur,güneş mi tutuluyordur nedir???Günebakancım,Allah utandırmasın canım,İzmir'de olaydık biz alışveriş yapardık sizin dükkandan,gerçi ne iş yapacaksınız bilmiyorum ama ne yaparsanız yapın müşteri olurdum ben.kitap için erken olduğunu düşünüyordum ama değilmiş demek ki,paylaşıp bilgi verdiğiniz için sağolun canlar.Bursa'ya gidince D&R'dan bakayım bende.Yalova'da yok öyle şeyler.Arasta,şu cocopops'u öyle çıtır çıtır mı yicez,sütle mi karıştıralımda artsın sütümüz?süt, gaz yapar diye belki sütsüz yiyorsundur ve ben kaçırmışımdır da ondan sordum.sütü pek sevmemde acaba yırtabilir miyim sütten diye şeyettiydim

çok teşekkür ederiz canım :)
ben hala yastık kullanmıyorum, fotoğrafta gördüğün gibi biz hala birlikte yatıyoruz :) artık bende alıştım yastıksız yatmaya
doktora sorduğumda 1 yaşından önce tavsiye etmiyoruz demişti

teşekkür ederiz teyzesi :)
o değilde ben fena alıştım kuzumla birlikte uyumaya, nasıl ayırıcam yatakları kara kara düşünüyorum

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, bereketi bol olsun :)

ay teşekkür ederim canım :) valla parmeyle bir oldunuz beni şımartıyorsunuz, havaya girip kocayı beğenmiycem değiştirmeye kalkıcam bu yaştan sonra :))
düzeni iyice oturtmuşsun artık canım sevindim..ve tabikide imrendim, ne güzel herşeye yetişebiliyorusun..helal olsun valla enerjine

Yaa heracim okurken ben yazmışim gibi oldu
Aynı sekilde bizde dün kızımın ark dogum gunüne gittik, güya kızı bırakıp çıkacaktım , kadınları görünce bende damladim ee tabi yiyecekte var ay ne konuştum ne konuştum , kadınların kafası şişmemiştir insallah oglusumda anneanne babaanne disinda ilk kez bi misafirliğe gitti, cocuklar cok ilgi gösterdi , aman ne kahkahalar attı benim kuzu ordaki cocuklara , insan istiyormuş Demekki
Kızım da diyor ki-- benim kardeşim oldugu icin ben karar vereceğim hangi sırayla seveceginize
Benimde öyle , o ağrı artacak, dayanılmaz olacakki ağrı kesici etki etsin , baska türlü geçmiyor , nefret ediyorum
Galiba canım. Benim de eşim fosur fosur uyuyo ben bir kase cocopops yedim onun kalkamsını bekliyorum. Hadi hafta sonu uyusun uyandırmıyım dedim. Kalksa da şöyle güzel bir pazar kahvaltısı yapsak:)))
Senin yüzünden az önce hayatımın ilk cocopopsunu yedim cocuklarınkini gasp ettim, sen aklimdaydin ki sende yazmışsın yedim diye
oğluşumla yatak keyfimiz

Eki Görüntüle 887193

buda minik tavşanım modeli

Eki Görüntüle 887194
Cok tatlısınız
Aybike ben senin gercek adını merak ediyodum, simdi birde yaşını merak eder oldum
Biz de donmüyoruz daha, ama yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor

Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah utandirmasin
Canım biberona mı alıştı acaba seninki, öyle haZir verince emiyorsa
Beklebekle ninki biberonda almıyormuş , Allah kolaylık versin emmeye donerler insallah

Canım ben ince bir yastık kullaniyorum. Donmeye basladiginda geceleri kullanmayacagim onu da

Güzel bur yaziymis. Doktor bana da 3 saate cikar dedi. Bakiyorum en fazla 2 saat dayaniyor yine emmek istiyor. Bari iki saatten once emmesin dedim bu sefer surekli saate bakmaktan bunaldim vazgectim cani her istediginde emziriyorum artik. En rahat memede uykuya daliyor, bazen yarım saati bulmuyor bile emzirme aralari böyle olunca. Biz de şimdilik anne sutuyle gidiyoruz. Henüz hicbirsey tattirmadim. 5 ayi dolunca yavaş yavaş baslamak istiyorum ben de tattirmayi.

canım benim isim pek bir enteresan olduğu için google amcada aratınca şak diye yazdıklarım çıkacak, o yüzden facebook hariç hiçbiryerde adımı kullanmıyorum...ama eşim bir akıl verdi, harfler arasına nokta koy aratınca eşleşmez dedi

senin merak etmene kıyamam canım , veeee söylüyorum; 36 yaşındayım adım a.l.mıla

Bacim sen bizi 36 yasndayim diyip kekliyosun ;-) bu resmde cok daha genc bi bayan var bde cok tatli bi bebis varr ;-) bde bi golge gbi seni takip eden kaynana var resmde olmasada varligini bz bile hssediyrz bi gdemedi ...istenmedgi yerde bi insan nasi durur ya

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, bereketi bol olsun :)

Canim hayirli olsun kazancnz bol olsun ins....napim kizlar ya sifreyi kndi verdi :-D kendi dusen aglamazz;-)

Hepiniz sagolun kizlar tesekkurler guzel dualariniz icin. Dukkan dukkan diyorum ne dukkani hic yazmamisim. Tekel bayi kizlar bundan boyle topigin biralari benden

Bu husustaa benim ismim coook avantajli. Beni arayan biri kolay kolay bulamaz. Hep yanlis adreslere yonlendirilir. Feyste bile bulunmam zor :52

Canım Melis'im 3 haftadır gündüz biberonla beslenmek zorunda,öncesindede biberon kullandık ama bu başka bişey,mama+meme miktarıda azaldı gibi geliyor.bu 2 gün pek mızmız.2 saattirde uyuyor,gece oturcaz heralde yine.senin oğlana esofman nerden buldun yahu?pek tatlı olmuş maşşallah ona süper anne.o kadar küçük eşıfman olabileceği aklıma gelmemişti.Aybike'cim ne düzeni yahu,ordan öyle mi görünüyor?tam tersi kızıma yabancıymış gibi bakıyorum.ağladıkça kocama,sence uykusu mu geldi yoksa aç mı diye soruyorum.kendi yavrumu tanıyamıycam artık.ne kadar üzücü bir bilsen

Dimi dimi.. Derdim de benim o iste, o keyifli cocuk kolunda kiyameti kopariyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…