- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.541
Canım Melis'im 3 haftadır gündüz biberonla beslenmek zorunda,öncesindede biberon kullandık ama bu başka bişey,mama+meme miktarıda azaldı gibi geliyor.bu 2 gün pek mızmız.2 saattirde uyuyor,gece oturcaz heralde yine.senin oğlana esofman nerden buldun yahu?pek tatlı olmuş maşşallah ona süper anne.o kadar küçük eşıfman olabileceği aklıma gelmemişti.Aybike'cim ne düzeni yahu,ordan öyle mi görünüyor?tam tersi kızıma yabancıymış gibi bakıyorum.ağladıkça kocama,sence uykusu mu geldi yoksa aç mı diye soruyorum.kendi yavrumu tanıyamıycam artık.ne kadar üzücü bir bilsen
Bu husustaa benim ismim coook avantajli. Beni arayan biri kolay kolay bulamaz. Hep yanlis adreslere yonlendirilir. Feyste bile bulunmam zor :52
Selam annişler, sizler ve bebekleriniz nasıllar iyisiniz inş. Ne zamandır yazamıyordum bi göz atıp çıkıyordum annem bendeydi bir haftadır ooohhh keyfime diyecek yoktuKızıma yelekler battaniyeler örme telaşına girdik anneanne babaanne ve ben ekipçe hastane çıkışını da aldım bir de pelerin aldım Allahımmmmm ne tatlı görseniz hemen doğurup giydirmek istiyorum
merhabalar bebeğim3.5 aylık geceleri çok geç yatıyor 12 gibi falan gece uykusuna geciyor tabii öncesinde cok ağlıyor sizinkiler kaçta geciyor gece uykusuna birde ağustos anneleri diyor ama sizin bebekler benimkinden önde ilerliyor gibi hepinizizn bebeği ağustos doğumlu değil mi merakettim
Bacim sen bizi 36 yasndayim diyip kekliyosun ;-) bu resmde cok daha genc bi bayan var bde cok tatli bi bebis varr ;-) bde bi golge gbi seni takip eden kaynana var resmde olmasada varligini bz bile hssediyrz bi gdemedi ...istenmedgi yerde bi insan nasi durur ya
Hepiniz sagolun kizlar tesekkurler guzel dualariniz icin. Dukkan dukkan diyorum ne dukkani hic yazmamisim. Tekel bayi kizlar bundan boyle topigin biralari benden
canım benim isim pek bir enteresan olduğu için google amcada aratınca şak diye yazdıklarım çıkacak, o yüzden facebook hariç hiçbiryerde adımı kullanmıyorum...ama eşim bir akıl verdi, harfler arasına nokta koy aratınca eşleşmez dedi
senin merak etmene kıyamam canım , veeee söylüyorum; 36 yaşındayım adım a.l.mıla
Çok yakışıklı bu oğlan annesi maşallah...
Selamlar herkese
Dünden beti okuom beğeniom ama yazamadım bi türlü
Oğlum hasta oldu onun moral bozukluğu var bende
Bikaç gündür boğazım ağrıo burnum akıodu zaten bütün gün aynı odada nefes al ver illa ki ona da geçti işte dün akşam burnu tıkandı onun da ve öksürük var
Serum fizyolojik aldım ilk defa gece yatmadan verdim ama çok işe yaramadı saat başı kalktı ağlayarak
Gündüz de yine burnu hırıl hırıl
Inş yarına falan geçer
Aybike ana oğul çok tatlısınız maşallah 25lerde gösteriyorsun bence
Bi de günbakan bol kazançlarınız olsun
Yalova kızının emmemesine üzüldüm ama burda da çoğu kişi yazdı sen de biliosun geçicidir mutlaka, belki de regl dönemin falan mı:26:
İş olayı bende de sıkıntı yaratıo mümkün olduğunca uzatıcam zaten iznimi
Ama benim derdim evde kalmaya çok alıştım oğlumla yapışık yaşamaktan memnunum aslında ne kadar zor olsa da
Öğretmenlik yapmayı unutmuşum gibi gelio:26:
Hayırlısı ne diim ne kadar kaçsak da bi yerde mecbur gidiciiiz
Immm bunlar son konulardan aklımda kalanlar
Hı bişi sorcam bi de bu fizyosol günde 1-2 dio daha fazla vermemeliyiz dimi
Versem mi diom ama vazgeçiom sonra
Bi de hı yastık kullanmıom ben
Yeni yeni uyanıkken bazen ince bişi koyuom belinden başına kadar hafif kalkık yatsın die
ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın
tuttu kolumu bırakmıyor valla
Eki Görüntüle 887568
kuzum siz naaptınız yahu....bu devirde büyük cesaret amcam duymasın :))
yalnız bu söylediğine pişman olabilirsin, anladığım kadarıyla topicte sizi iflas ettirebilecek potansiyel var
Arkadaşlarda adını yazacaklarsa bu konuda nokta koymayı unutmasınlar diye ben de ekleyim bari
Bu arada cok şaşırdım ismine ben nedense senin adını eylem , deniz, özgür ,evrim gibi isimler hayal etmiştim senin icin :)
düşünceli arkadaşım benim... teşekkürler arkadaşlara hatırlatma için :)
neden acaba sende öyle bir imaj yarattım...bu arada senin saydığın isimler benimki gibi faşist bir babanın aklından geçecek son isimler :))
Yaa heracim okurken ben yazmışim gibi oldu
Aynı sekilde bizde dün kızımın ark dogum gunüne gittik, güya kızı bırakıp çıkacaktım , kadınları görünce bende damladimee tabi yiyecekte var ay ne konuştum ne konuştum , kadınların kafası şişmemiştir insallah oglusumda anneanne babaanne disinda ilk kez bi misafirliğe gitti, cocuklar cok ilgi gösterdi , aman ne kahkahalar attı benim kuzu ordaki cocuklara , insan istiyormuş Demekki
Kızım da diyor ki-- benim kardeşim oldugu icin ben karar vereceğim hangi sırayla seveceginize
Benimde öyle , o ağrı artacak, dayanılmaz olacakki ağrı kesici etki etsin , baska türlü geçmiyor , nefret ediyorum
Senin yüzünden az önce hayatımın ilk cocopopsunu yedimcocuklarınkini gasp ettim, sen aklimdaydin ki sende yazmışsın yedim diye
Cok tatlısınız
Aybike ben senin gercek adını merak ediyodum, simdi birde yaşını merak eder oldum
Biz de donmüyoruz daha, ama yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah utandirmasin
Canım biberona mı alıştı acaba seninki, öyle haZir verince emiyorsa
Beklebekle ninki biberonda almıyormuş , Allah kolaylık versin emmeye donerler insallah
Sonbahar -Kış 2014 sezonun favori rengi modacılar tarafından belirlendi . İste göze çarpan bazı tasarımlar :)Eki Görüntüle 887002
ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın
tuttu kolumu bırakmıyor valla
Eki Görüntüle 887568
Maşallah çok tatlıymış minik Ege Allah nazarlardan saklasın canım
Aslan hemşom Allah kabul etsin canım çok muhtaçlar çok :))
Tatarişkomyeter ki sütün gelsin ne şekilde geldiği mühim değil ohh yarasın minik kuşa poposuna et olsun. Faydalı olabildiysem de ne mutlu bana :))
Ayyy kıyamam yaaSizden de Allah razı olsun valla canım ve hayırlı olsun yeni köpeğiniz. Mest oluyorum böyle şeyler duydukça
Burası da baya soğuktu cucum çıkardım valla alışsın idoş her türlü havaya
Canım sabrina diye bi film vardı Harrison Ford'un orda izlemiştim bu konuyu sonra burda dizisini çektiler. Bişeyi de araklamayın yav kardeşim ahaha ama güzedi evet
Rica ederim canım bu kadın kolikte benim en büyük kurtarıcımdı :)) Hala da uyumazsa bu kadın sayesinde uyuyor :)
Ahaaa tarzlı bebek :)) Her hali çok tatlı çıkmış canım maşallah :))
Canım bugün kipada acayip güzel tulumlar vardı. Ben daha önce kanzdan aldığım için fiyatlarına filan bakmadım ama uygundur sanırım. Ve lcwdekiler de çok çok güzel gerçekten. Seçenek olsun hepsine bak işte)
Canım kızının son kilosu boyu ve doğum tarihiniz neydi sizin ?
Ayy keyfini sevsinler işte yavaş yavaş uslu bir kız olmaya başladı aman dilimi ısırayım maşallah umarım daha da iyi olacak :))
İdoşşş duy kızım bunları leoparlarla anılıyorsunCanım cucum ben de seni öpüyorum Duruşum sıcacık mışıl mışıl uyusun
Ayyy süper ben de istiyorum ben de:122: Burda sulu sulu bi 5 dak atıştrdı o kadar
Mor menekşelerim benimModasını yediklerim yaa çok ama çok tatlısınız ikiniz de ayrım yapamıyorum Pudra ellerine sağlık zaten sarı laciyse olay bitmiştir benim için .
Hayırlı olsun ilk kitabınız canım.
Ayyy amin ağzın bal yesin ama bal sana kilo olarak dönmesin parmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?