2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Calisirken pazar akşamları içime bir sıkıntı duserdi. Calismiyorum ama yine içime ayni sıkıntı düşüyor bu saatlerde. Bir de bugun tembellik ettim bütün islerim duruyor onun da sıkıntısı var tabi. Pfffff

Yalovacim işe baslayinca ben de ayni seyden korkuyorum. Benim yabancilasmamdan, ondan cok oglumun bana yabancilasmasindan. Bir de babaneye alisir beni aramazsa diye cok üzülüyorum. (

Selam annişler, sizler ve bebekleriniz nasıllar iyisiniz inş. Ne zamandır yazamıyordum bi göz atıp çıkıyordum annem bendeydi bir haftadır ooohhh keyfime diyecek yoktu Kızıma yelekler battaniyeler örme telaşına girdik anneanne babaanne ve ben ekipçe hastane çıkışını da aldım bir de pelerin aldım Allahımmmmm ne tatlı görseniz hemen doğurup giydirmek istiyorum

merhabalar bebeğim3.5 aylık geceleri çok geç yatıyor 12 gibi falan gece uykusuna geciyor tabii öncesinde cok ağlıyor sizinkiler kaçta geciyor gece uykusuna birde ağustos anneleri diyor ama sizin bebekler benimkinden önde ilerliyor gibi hepinizizn bebeği ağustos doğumlu değil mi merakettim

Selamlar herkese
Dünden beti okuom beğeniom ama yazamadım bi türlü
Oğlum hasta oldu onun moral bozukluğu var bende
Bikaç gündür boğazım ağrıo burnum akıodu zaten bütün gün aynı odada nefes al ver illa ki ona da geçti işte dün akşam burnu tıkandı onun da ve öksürük var
Serum fizyolojik aldım ilk defa gece yatmadan verdim ama çok işe yaramadı saat başı kalktı ağlayarak
Gündüz de yine burnu hırıl hırıl
Inş yarına falan geçer

Aybike ana oğul çok tatlısınız maşallah 25lerde gösteriyorsun bence
Bi de günbakan bol kazançlarınız olsun
Yalova kızının emmemesine üzüldüm ama burda da çoğu kişi yazdı sen de biliosun geçicidir mutlaka, belki de regl dönemin falan mı:26:
İş olayı bende de sıkıntı yaratıo mümkün olduğunca uzatıcam zaten iznimi
Ama benim derdim evde kalmaya çok alıştım oğlumla yapışık yaşamaktan memnunum aslında ne kadar zor olsa da
Öğretmenlik yapmayı unutmuşum gibi gelio:26:
Hayırlısı ne diim ne kadar kaçsak da bi yerde mecbur gidiciiiz

Immm bunlar son konulardan aklımda kalanlar

Hı bişi sorcam bi de bu fizyosol günde 1-2 dio daha fazla vermemeliyiz dimi
Versem mi diom ama vazgeçiom sonra

Bi de hı yastık kullanmıom ben
Yeni yeni uyanıkken bazen ince bişi koyuom belinden başına kadar hafif kalkık yatsın die

Canim hayırlı olsun güzel günlerde kullan yaptıklarını ancak yanlış topictesin :)

Merhaba,

Ortaya karışık yedide uyuyan da var dokuzda onda da mesela benim ki onikiden once yatmak ilkelerine aykırı :)
Agustos annesiyiz evet bazılarımızın Temmuz da doğdu sadece . Ama herkesin bebeğinin gelisimi aynı değil tabi biri birşey yaparken digeri başka birşey yapıyor . Hangi konularda geri olduğunu düşünüyorsan istersen onları yaz ciddi birşey mı normal mı konuşalım

ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın

tuttu kolumu bırakmıyor valla

Hepiniz sagolun kizlar tesekkurler guzel dualariniz icin. Dukkan dukkan diyorum ne dukkani hic yazmamisim. Tekel bayi kizlar bundan boyle topigin biralari benden

kuzum siz naaptınız yahu....bu devirde büyük cesaret amcam duymasın :))
yalnız bu söylediğine pişman olabilirsin, anladığım kadarıyla topicte sizi iflas ettirebilecek potansiyel var

Arkadaşlarda adını yazacaklarsa bu konuda nokta koymayı unutmasınlar diye ben de ekleyim bari

Bu arada cok şaşırdım ismine ben nedense senin adını eylem , deniz, özgür ,evrim gibi isimler hayal etmiştim senin icin :)

teşekkür ederiz canım
bu arada oğluna çoook geçmiş olsun, umarım hemen toparlar

ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın

tuttu kolumu bırakmıyor valla

Eki Görüntüle 887568

Öyle deme Aybike ya resmini görünce üzüldüm sevgiyle bakıyor kadin eminim o da kendi evinde kalmak isterdi hayiriz bir oğlu varmis kalacak başka yeri yok napsin . Sen cok haklisin eminim ben de olsam delirirdim ama bir de onun yönünden bakınca hayata garip iste :)

kuzum siz naaptınız yahu....bu devirde büyük cesaret amcam duymasın :))
yalnız bu söylediğine pişman olabilirsin, anladığım kadarıyla topicte sizi iflas ettirebilecek potansiyel var

Bira mı dedi o :) hehe ben söyleyim bir tek arasta batırmaya yeter :)

düşünceli arkadaşım benim... teşekkürler arkadaşlara hatırlatma için :)
neden acaba sende öyle bir imaj yarattım...bu arada senin saydığın isimler benimki gibi faşist bir babanın aklından geçecek son isimler :))

Estagfurullah öyle demeyelim de yazdıkların o intibayı uyandırmıştı babalar ve cocukların fikirleri aynı olmak zorunda değili hatırlattın simdi bana :)

Amiiin insallah. Bugun 1-2 dk uyanikken emdi, dunyalar benim oldu. Zamanla aşıcaz insallah.. Doktor bu donemde biberon verirsen ona alisir dedi eskiden biberon denerdim ama simdi hic zorlamiyorum direk kaşıkla veriyorum. Şap şup ediyor:)

sabrinayı da izledim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…