- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.561
Parmecim merhaba mor benim rengim çok severim patiklerini nereden aldın bende beyazı var morunu bulamadım :)
canım benim isim pek bir enteresan olduğu için google amcada aratınca şak diye yazdıklarım çıkacak, o yüzden facebook hariç hiçbiryerde adımı kullanmıyorum...ama eşim bir akıl verdi, harfler arasına nokta koy aratınca eşleşmez dedi
senin merak etmene kıyamam canım , veeee söylüyorum; 36 yaşındayım adım a.l.mıla
Bu husustaa benim ismim coook avantajli. Beni arayan biri kolay kolay bulamaz. Hep yanlis adreslere yonlendirilir. Feyste bile bulunmam zor :52
geçmiş olsun canım
bende kortizon kullanmadan iyileştirmenin derdindeyim...bizim doktor sizinkinin aksine son ana karar kotizon kullanmayalım diyor
ben bioderma krem aldım. zaten linola bioderma mustela bunlar hep aynı ayar markalar
bu arada kakasında koku var mı canım?belki söyledin ben atladım kusura bakma
ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın
tuttu kolumu bırakmıyor valla
Eki Görüntüle 887568
Müstehak onlara. 10 günlük lohusaydım görümcem tatile kaynanamda yazlığına gitti. Gerçi işime geldi kafam rahat ama benimle beraber sıkıntıları hep teyzem çekti. Bide yazlıktan beri telefonla beni yediler mama ver diye diye ki sütüm gayet iyiyken. Çocuğum kat kat et değil diye. Hala dün gece kp cesaretini toplamış acaba takviye mama versen daha iyimi olur dedi. Dedim sütüm var onu napıcaz. Kalbimi kırıyosunuz sanki çocuğuma bakamıyomuşum gibi dedim. Kilo alımı gayet iyi sağlıklıda dedim. Ha öylemi ben anne değilim tabi bilmem öylesine fikir olsun diye dedim diye kıvırdı.
Canim hic bilmiyorum yigenim hediye almış öğrenirsem sanada söylerim
ACaba nedir nedir :)
Canim hayırlı olsun güzel günlerde kullan yaptıklarını ancak yanlış topictesin :)
Merhaba,
Ortaya karışık yedide uyuyan da var dokuzda onda da mesela benim ki onikiden once yatmak ilkelerine aykırı :)
Agustos annesiyiz evet bazılarımızın Temmuz da doğdu sadece . Ama herkesin bebeğinin gelisimi aynı değil tabi biri birşey yaparken digeri başka birşey yapıyor . Hangi konularda geri olduğunu düşünüyorsan istersen onları yaz ciddi birşey mı normal mı konuşalım
ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın
Eki Görüntüle 887568
kuzum siz naaptınız yahu....bu devirde büyük cesaret amcam duymasın :))
yalnız bu söylediğine pişman olabilirsin, anladığım kadarıyla topicte sizi iflas ettirebilecek potansiyel var
S.CANturlu geyiklere maruz kaliyorum ismim yuzunden cogu bayat espriler oluyor haliyle
Parmecim cok guldum benim de prensip saahibi bir kizim var dun gece 1e kadar uzatti mesaiyi..
Canim cok tatli gorunuyorsunuz ogluna da sana da masallah! Kendimden utandim ya benim fizigim hala toparlanamadi pifff
Ahahahha butun kizlar toplanip kocamin dukkanini yagmalayabiliriz. Ben dedim ona etme eyleme dedim dinletemedim
Olmaz öyle insallah canım ya , ne olur olsun sen onun annesisin , hic yabancılaşmaz sana merak etmeCalisirken pazar akşamları içime bir sıkıntı duserdi. Calismiyorum ama yine içime ayni sıkıntı düşüyor bu saatlerde. Bir de bugun tembellik ettim bütün islerim duruyor onun da sıkıntısı var tabi. Pfffff
Yalovacim işe baslayinca ben de ayni seyden korkuyorum. Benim yabancilasmamdan, ondan cok oglumun bana yabancilasmasindan. Bir de babaneye alisir beni aramazsa diye cok üzülüyorum.(
Gecmis olsun canım , iyileşir hemen insallahSelamlar herkese
Dünden beti okuom beğeniom ama yazamadım bi türlü
Oğlum hasta oldu onun moral bozukluğu var bende
Bikaç gündür boğazım ağrıo burnum akıodu zaten bütün gün aynı odada nefes al ver illa ki ona da geçti işte dün akşam burnu tıkandı onun da ve öksürük var
Serum fizyolojik aldım ilk defa gece yatmadan verdim ama çok işe yaramadı saat başı kalktı ağlayarak
Gündüz de yine burnu hırıl hırıl
Inş yarına falan geçer
Hı bişi sorcam bi de bu fizyosol günde 1-2 dio daha fazla vermemeliyiz dimi
Versem mi diom ama vazgeçiom sonra
Bi de hı yastık kullanmıom ben
Yeni yeni uyanıkken bazen ince bişi koyuom belinden başına kadar hafif kalkık yatsın die
Ay bi an yanlış mı gördüm dedimay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın
Eki Görüntüle 887568
İnsallah geçici biseydir canım ya, düzelir insallahCanım Melis'im 3 haftadır gündüz biberonla beslenmek zorunda,öncesindede biberon kullandık ama bu başka bişey,mama+meme miktarıda azaldı gibi geliyor.bu 2 gün pek mızmız.2 saattirde uyuyor,gece oturcaz heralde yine.senin oğlana esofman nerden buldun yahu?pek tatlı olmuş maşşallah ona süper anne.o kadar küçük eşıfman olabileceği aklıma gelmemişti.Aybike'cim ne düzeni yahu,ordan öyle mi görünüyor?tam tersi kızıma yabancıymış gibi bakıyorum.ağladıkça kocama,sence uykusu mu geldi yoksa aç mı diye soruyorum.kendi yavrumu tanıyamıycam artık.ne kadar üzücü bir bilsen
düşünceli arkadaşım benim... teşekkürler arkadaşlara hatırlatma için :)
neden acaba sende öyle bir imaj yarattım...bu arada senin saydığın isimler benimki gibi faşist bir babanın aklından geçecek son isimler :))
Faşist deme kıııııız. Kızım için bende aybike yi düşünmüştüm. Tatarlığım tuttuğu için hatta aybüke die düşündüm. Bu nokta işi iyiymiş çünkü benim adımda çıkıyor Google da hemen. Sana güvenip yazıyorum m.i.n.nur. Seslenirken nickim zor gelirse min diyebilirsiniz.
Kac aydir kayinvalideleriniz ile ilgili yazdiklarinizi okuyordum ve halime sukrediyordum. Oglumun dogumundan 1 hafta sonra kayinvalidem geldi ve 4 gun kaldi.
Az once mail atti. Ocak'da gelip 2-3 hafta kalacakmis. Allah icin suana kadar hicbir rahatsizligim olmamistir, beraber tatillerimiz de olmustur ama ilk defa bu kadar uzun kalacak ve bu kadar uzun vakit gecirecegiz :) Esim haliyle cok mutlu.
E avrupalı sonuçta her ne kadar bizim ailelerimiz kadar samimi olmasalarda bizimkiler kadar her konuda maydonoz da değiller :)
Funda cım geçmiş olsun, aman hemen geçsin. Ben de baş ağrısı genelde stresten veya uyku düzensizliklerinden olur ve ne yazık ki, 3 gün sürer üstelik ağrı kesici ile. Şimdilik her gün az uyuduğumdan olmuyor:)) aman olmasın lütfen... Paylaştığın resim çok tatlı, çok!
Oh siz de iyi yapmışsınız. Oralarda avm keyfi bi başkaydı. Gez gez bitmiyodu burda avm diye gezdiğimiz yeri bi görsenAnkaradayken bakkal diye carrefoura gidiyodum ah arasta ah ne hallere düştün
Spor olayına mutlaka başla canım ben de artıkın yapar yapar tartılırım, beni motive edeceğini düşünüyorum
İyi geceler ayran güzeliHadi tatlı rüyalar
Geçmiş olsun dünüş ee ben çektim baş ağrısını şimdi dünüşüm olarak sen de çekmezsen olmaz tabiBir duşla geçmesine sevindim canım aman çok illet bişey evlerden ırak olsun. Tartı sayesinde daha çabuk kilo verecekmişim gibi geliyo kendime psikolojik baskı yapmak için aldım onu du bakalım nasıl olcak
Teşekkür ederiz :)
FUndacigim gecmis olsun bu ara sık mı tutmaya başladı bas ağrın senin ? Dikkat et kendine kuzum
Arastacim tüm guzel dileklerin icin sagol Canim
Aaa sende mi Eskişehir de okudun. 1999-2003 arası Osmangazi inşaat müh. Okudum bende.
oğluşumun bir başka modeli :))
Eki Görüntüle 887192
Merhaba annişlerrr
Perşembe gününden beri yoktum geçmişe hayatta yetişemem herhalde :) Hemen size haberi vereyim dedim. Eşimle birlikte dükkanın devir işlerini hallettik. Parayı verdik senetleri imzaladık bi dünya borca merhaba dedikCuma günü itibariyle bismillah diyip başladık Allah utandırmasın inşallah dua edin kızlar
Naber kızlar????sabah beri iki kelam yazayım dedim ama ne mümkün??? Benim yavru "beklebekle"ninki gibi emmiyor 2 gündür.süt var ama kucağa yatırınca etinden et koparır gibi başlıyor ağlamaya,çığlık ata ata hemde.hemen arkasından ver mamayı lıkır lıkır içiyor valla.nasıl ağrıma gidiyor,önceden azken emcem diye ağlardı şimdide emmiycem diye.ne oluyor bu bebeklere yahuuuuu????Fındığım,gene mi başın ağrıyor?geçmiş olsun canım,insan hasta olmamayı artık kendi için değil,bebeğine bakamayacak diye istemiyor
Selamlar herkese
Dünden beti okuom beğeniom ama yazamadım bi türlü
Oğlum hasta oldu onun moral bozukluğu var bende
Bikaç gündür boğazım ağrıo burnum akıodu zaten bütün gün aynı odada nefes al ver illa ki ona da geçti işte dün akşam burnu tıkandı onun da ve öksürük var
Serum fizyolojik aldım ilk defa gece yatmadan verdim ama çok işe yaramadı saat başı kalktı ağlayarak
Gündüz de yine burnu hırıl hırıl
Inş yarına falan geçer
Aybike ana oğul çok tatlısınız maşallah 25lerde gösteriyorsun bence
Bi de günbakan bol kazançlarınız olsun
Yalova kızının emmemesine üzüldüm ama burda da çoğu kişi yazdı sen de biliosun geçicidir mutlaka, belki de regl dönemin falan mı:26:
İş olayı bende de sıkıntı yaratıo mümkün olduğunca uzatıcam zaten iznimi
Ama benim derdim evde kalmaya çok alıştım oğlumla yapışık yaşamaktan memnunum aslında ne kadar zor olsa da
Öğretmenlik yapmayı unutmuşum gibi gelio:26:
Hayırlısı ne diim ne kadar kaçsak da bi yerde mecbur gidiciiiz
Immm bunlar son konulardan aklımda kalanlar
Hı bişi sorcam bi de bu fizyosol günde 1-2 dio daha fazla vermemeliyiz dimi
Versem mi diom ama vazgeçiom sonra
Bi de hı yastık kullanmıom ben
Yeni yeni uyanıkken bazen ince bişi koyuom belinden başına kadar hafif kalkık yatsın die
Eki Görüntüle 887568
Yok haklisin bizim gibi gercekten kimse samimi ve icten olamaz. Esim ik basta bu kadar samimyet ve ictenlige anlam verememisti ona tuhaf gelmisti ama simdi o da alisti. Biz Turkler gercekten baskayiz ve guzeliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?