2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E sen kendine niye yaşlı diyosun canım hicte yaşlı degilmissin
Maşallah kuzunla resminizde cok guzel

umarım kullanmak zorunda kalmazsınız canım ama bizim ki çok ilerlemişti o yüzden mecburen kullanmak zorunda kaldım
ve kullandığım ilk gün söndü kızımın yüzü
4 gün kullan dedi zaten ve iyileşecek gibi tamamen :)) çok mutluyum bu yüzden
kaka olayında yüzündekilerle bi bağ kuramadım zaten kokuyodu kızımın kakası hala da kokuyor
bu arada resminizi gördüm çok hoş çıkmışsınız ana-oğul

aaa seninkilerde mi bende sadece benimkiler gitti sanmıştım :) benimkilerde tatildeydi. kaynanam yazlıkta görümcem tatilde :)

Canim hic bilmiyorum yigenim hediye almış öğrenirsem sanada söylerim

teşekkür ederim parmişim :)

ACaba nedir nedir :)

S.CAN turlu geyiklere maruz kaliyorum ismim yuzunden cogu bayat espriler oluyor haliyle

Parmecim cok guldum benim de prensip saahibi bir kizim var dun gece 1e kadar uzatti mesaiyi..

ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın

tuttu kolumu bırakmıyor valla

Eki Görüntüle 887568

Canim cok tatli gorunuyorsunuz ogluna da sana da masallah! Kendimden utandim ya benim fizigim hala toparlanamadi pifff

kuzum siz naaptınız yahu....bu devirde büyük cesaret amcam duymasın :))
yalnız bu söylediğine pişman olabilirsin, anladığım kadarıyla topicte sizi iflas ettirebilecek potansiyel var

Ahahahha butun kizlar toplanip kocamin dukkanini yagmalayabiliriz. Ben dedim ona etme eyleme dedim dinletemedim

Aybike'cim tabir yerindeys "TAS" gibisin masallah.Yas konusunda dert etme sanirim topicin en kartolozu benim 1 ay sonra dolu dolu 40!
40'a basmiyorum 40'i dolduruyorum :)

Bu arada daha onceki oglunun resmine yorum yapamamistim masallah pasana. Ne diyelim guzel ananin guzel oglu.

Bu arada sen ogluna bakiyorsun ama oglanin gozu babaannede haberin olsun :)

Sevgiler

Maruz kaldığın bayat espri şiddetini düşündüm de üzüldüm senin icin Canim :)

Ne yapalım Canim kızların gece hayatı var yeni nesil iste soz dinletemiyoruz biz oylemiydik aksam ezanında uyurduk :)

Olmaz öyle insallah canım ya , ne olur olsun sen onun annesisin , hic yabancılaşmaz sana merak etme
Benim kıza da kvde baktı , cokta sever babaannesini ama anne gibi olmaz hiçbir zaman , aksine hele kardeşleri olduktan sonra iyice düşkünlesti bana
Gecmis olsun canım , iyileşir hemen insallah
Serum fizyolojik se kullandığın günde 3-5 kez verebilirsin , normal serum var onlarda
ay teşekkür ederim kuzum :))) dur ben size onunlada bir pozumuzu göndereyimde halime hepten acıyın

Eki Görüntüle 887568
Ay bi an yanlış mı gördüm dedim alemsin , aynı poz bi kvde li bi kvdesiz
Allah sabır versin , sürekli sizinle , zor..
İnsallah geçici biseydir canım ya, düzelir insallah
Esofmani bi arkadasım hediye getirmiş , bilindik bi markanın , bana da cok sevimli geldi, 3-6 ay yazıyor ama altı tam oldu biraz daha büyüse giyemez nerdeyse
Kucuk adam oldu bizim oglan onunla , bende sizde görün istedim

Bugun oglumla beraber gecikmeli 40 ucurma gezmesine arkadasima kahvaltiya gittik. Yumurtlarimizi, hediyelerimizi, sekerlemelerimizi, cikolatalarimizi aldik geldik.

Guya dikkat ediyorum yediklerime bugun o kahvalti sofrasinda zivanadan ciktim. Zati annesi cok beceriklidir dokturmus yine. Bu arada belki bir kisminiz biliyordur ama ben ilk defa yedim bayildim sizinle de paylasayim. Hazir baklava yufkalari vardir bilir miisniz? Acmaya gerek duymadan marketten alip baklava yapabiliyorsunuz. Arkadasimin annesi o baklava yufkasi ile muska seklinde peynirli borekler yapmis ve firina vermis aman allahim harika birsey normal yufka boregi halt etmis. Inanilmaz lezzetliydi ve agizda dagiliyordu. Evde borek corek yapan misafir agirlayan arkadaslara tavsiye edilir.

Faşist deme kıııııız. Kızım için bende aybike yi düşünmüştüm. Tatarlığım tuttuğu için hatta aybüke die düşündüm. Bu nokta işi iyiymiş çünkü benim adımda çıkıyor Google da hemen. Sana güvenip yazıyorum m.i.n.nur. Seslenirken nickim zor gelirse min diyebilirsiniz.

Kac aydir kayinvalideleriniz ile ilgili yazdiklarinizi okuyordum ve halime sukrediyordum. Oglumun dogumundan 1 hafta sonra kayinvalidem geldi ve 4 gun kaldi.

Az once mail atti. Ocak'da gelip 2-3 hafta kalacakmis. Allah icin suana kadar hicbir rahatsizligim olmamistir, beraber tatillerimiz de olmustur ama ilk defa bu kadar uzun kalacak ve bu kadar uzun vakit gecirecegiz :) Esim haliyle cok mutlu.

ANlasilan herkes nick kullanmaktan sıkılmış ve kendi adını özlemiş :)

E avrupalı sonuçta her ne kadar bizim ailelerimiz kadar samimi olmasalarda bizimkiler kadar her konuda maydonoz da değiller :)

E avrupalı sonuçta her ne kadar bizim ailelerimiz kadar samimi olmasalarda bizimkiler kadar her konuda maydonoz da değiller :)

Yok haklisin bizim gibi gercekten kimse samimi ve icten olamaz. Esim ik basta bu kadar samimyet ve ictenlige anlam verememisti ona tuhaf gelmisti ama simdi o da alisti. Biz Turkler gercekten baskayiz ve guzeliz.

Arkadaşlar, ben sitede yeni sayılırım. Ağustos annesiyim ama:) çaylak olarak bi kaç sorum olacak. Doğum hikayemi nerde paylaşabilirim. Ben doğurmadan önce bu siteden çok okumuştum çok korkmuştum başka anne adaylarının içini rahatlatacak bir hikayem oldu Allaha şükür. Onu paylaşmak istiyorum ama önce konu başlığı arayıp orda mı yazmam gerekiyor? İkincisi, bakıcı arıyorum site içinde böyle ilanlar verilebiliyor mu nerden vericem. Ayrıca maşallah sizlere, ben bebişten sonra koptum lohusalık falan da o kadar zor geçti ve o kadar hasta oldum ki anca hayata dönüyorum Lohusalığı sadece doğum yapan kadına takılan isim sanırdım üstüne film çekilesi kitap yazılası çok derin bir mevzu imiş halbuki iyi bir bakıcı bulup işe başlayabilirsem siteye girebilcem inşallah daha sık

teşekkür ederim canım.. hamileliğim boyunca çekmediğim migren nöbetlerim acısını çıkarıyor bu aralar maalesef :/

evet dünüş yaa ben çok üzülmüştüm senin başın ağrıyor diye. sen misin üzülen al sana da geldim dedi illet

Teşekkür ederiz :)

FUndacigim gecmis olsun bu ara sık mı tutmaya başladı bas ağrın senin ? Dikkat et kendine kuzum

Arastacim tüm guzel dileklerin icin sagol Canim

sağ ol canım evet bu aralar geliyolar soldan sağdan ortadan her bi yerden

Aaa sende mi Eskişehir de okudun. 1999-2003 arası Osmangazi inşaat müh. Okudum bende.

canım ben de 2004-2009 arası oradaydım ama Anadolu daydım ben

ahh eskişehir ahhhh çok özlüyorum seniiii

oğluşumun bir başka modeli :))
Eki Görüntüle 887192

oğluşumla yatak keyfimiz

Eki Görüntüle 887193

buda minik tavşanım modeli

Eki Görüntüle 887194

a.l.mıla cımmm bayıldım size! maşallah canım ya gerçekten taş gibisin bence de :))

kuzucum hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz.. Allah bol kazançlar versin ve utandırmasın

yalovamm teşekkür ederim canım geçti gitti yok bişeyim Melisim de emmiyormuş bu aralar..inşallah geçici bişeydir canım. ben de kesin stres olurdum öyle bişey olsa ama geçici bir atak olduğunu düşünüp kendimi teselli ederdim sanırım sen de öyle yap olur mu germe sakın kendini

canım çok geçmiş olsun kuzucuğa.. inşallah en kısa sürede iyileşir..

Eki Görüntüle 887568

ayy ben yorumuna koptum en çok tam hayalimde canlandırdığım gibiymiş kvaliden canım.

selam kızlar

iyi ki sıkıcıymış ha topik bugün yani olmasaydı nolurdu acabaa geçmişten çıkamicam sandım bir an çenebazlar siziii :))

biz de bugün gezmelerdeydikk çok güzel geçti nefes aldım valla yahuu.. Arduş çok akıllıydı kıyamadığımm gittiğimiz avm de yılbaşı süslemesi yapmışlardı sürekli gözleri onlardaydı şaşkın şaşkın bakıp durdu oğluşuma ve anneciğine ciciler aldık babamızı bir güzel zarara soktuk niahahaaa sözde o da kendine bottu pantolondu bişeyler alacaktı ama sonradan vazgeçti nedense adamceğiz

ev her hafta sonu olduğu gibi yine darmaduman yarın bir sürü iş bekliyor beni.. beklesinler canım kaçtığımız yok bir yere :))

bu da oğlumun bugünki hali erkekim benim yaaa büyüyor şaka maka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…