2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba tüm ağustos anneleri...
ben ilk defa yazıyorum. 13+4 haftayım..ikili testimin sonucunu öğrendim bir sorun yokmuş...umarım hepimizin sorunsuz çıkar.. bu arada dr. geçen hafta sonu cinsiyetini erkek olarak söyledi..ve hatta pipisini gösterdi..bizim gibi erken öğrenen var mı?

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır gireimiyorum bulantıların hala devam ediyo haftaya tekrar dr.a gidicem merak ediyorum ne durumda die:18:2li test sonucunu güzel alan arkadaşlar tebrikler inş. bizimkilerde güzel sonuçlanır.

anaaa bu kaynanalar da hep erkek doğurmuş anaam benimkinin de 2 oğlan. bana da senin de oğlun olur diyolar.
evet bu çok sık karşılaşılan bi durum. ama ilginç bi şekilde benim kociş de kız istiyo hayırlısı bakalım ya
bizim durum tersi. benim adam da kız istiyor çok. tabii ne çok üzüp yorduysa anasını babasını zamanında, şimdi oğlan olucak da kendisi çok üzülüp arkasında çok yorulacak diye korkuyor. gönlü kızdan yana olsa da tabi ki sonra oğlan da olsun istiyor. benim terazi ise sanırım azıcık erkekten yana
ya sorma normalde bizimki de hemen atlar üzerimize, sevgi gösterisi onun bu. golden bir de bizimki, bayağı iri ve kuvvetli artık... ama ne hikmetse bir süredir hiç bana atlamıyor. tam atlayacak gibi oluyor, tutuyor kendini önce, sonra da iniyor hemen aşağıya hiç bana patilerini geçirmeden. çok sevgi dolu ve şefkatli davranıyor bana. sanki ayrı muamele ediyor eskisinden. geçen gün aynı şeyi ben de düşündüm; acaba hissediyor mu? malum bunlar çok hisli yaratıklar... olabiler bence
bu kırmızılı yerlerin hepsi bende de vaar :18: olmasa iyiydi ama ayneen. özellikle insanların çok pipiriklenmesi beni sinir ediyor. ben fazla şefkate de gelemiyorum galiba. hasta mıyım ben diye kızıyorum annemlere falan...
bir de aş erebilmek istiyorumm çook

kızlar herkese iyi tatiler ben haftaya yokum cumaya kadar kendinize iyi bakın evden ara sıra yoklarım sizi inşallah byeee
özletme kendiniii çok! gel arada... öptümm
ohh çok sevindim canım, hayırlı olsun test sonuçların ben de çarşamba gidicem herhalde. sorunsuz gidip gelebilmişsin şükür.
eminim motive olmuşsundur bebeğini görünce, biraz sıkkındın bu bulantılardan ya... bak bebekcağız seni güldürmek için parende bile atmış daha naapsın anneciğiii :)

yaa anlatıma bak yaa koptum sana kedii delirir gibi kabarırsa haa... süpersinn

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler nasılsınızzzz??:)))

hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun ..ben henüz 10 haftalığım o yüzden henüz öğrenmedm

maşallaah ne hızlıymış annesi seninkii bi de pipi mi gösterdi edepsiz hayırlı olsun, hem sonucun hem de bebişin cinsiyeti canım
kızlar iyi geceler nasılsınızzzz??:)))
iyiyiz özgem, sen nasılsın?
2 li testimizi sonucunuda aldık... çok şükür herşey yolunda dedi dr.

darısı sonuç bekleyenlerin başına inş.
geçmiş olsun, hayırlı olsun sonucun. darısı başımıza

Ayy ne guzel, erkenden ogrenmissin. Bir-iki kisi daha ogrendi sanirim. Bi arkadasima da dr 12. Haftada erkek demis kesin

iyiyim arkadaşım bende saolasın umarım gebelikler güzel geçiyordur..bnm bulantı ve istifralar eşliğinde geçiyor içtiğim ilaçlar malesef çıkıyor üzülüyorum ama yapacak birşey yok ilk gebeliğimden alışkınım umut ediyorum herşeyin yiyebileceğim günlerde gelecektir:)))

Son düzenleme:
Damlalım sakızlım sorma bizimki de pek kibarr, atlamıyor bana hiç :) Kesin hissediyorlar ya, değişti hayvan çünkü resmen :)
Melez oğlan bizimkisi jack russel ve çomar melezi bodur bi sokak köpeği düşün. İşte bizim Behlül :)
Sizin golden'lar çok iyi bebek bakarlar çok şanslısın :) Çok merhametli oluyorlar çocuklara karşı. Bizimkinin de arası iyi ama evin içinde olunca kıskanacak mı göreceğiz :)

Bu resimde Behlül hayvanları koruma gününde sınıfımızda misafir

Veee evet aynen delirir gibi köpürcek

selam arkadaşlar moralim çok bozuk dün akşam 5 te kanamam oldu kanamayla beraber bi parça geldi o telaşla hemen toparlanıp evimin yakınındaki polikiliğe koştum ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu kalp atışlarının devam ettiğini söledi progestan yazdı... kanamanın devam ettiği zman hemen hastaneye gitmemi söledi hapı alıp eve geldim hemen 1tane içtim ardan yarım saat sonra hafif hafif tekrar kanamam geldi sakin olup ayaklarımı uzatıp yattım ertesi sabah yani bugün kalktığımda baktım kanama yok yani gece hiç gelmemiş tam seviniyodum ki 15 dk sonra baktım tekrar kanama geldi... annemle aynı sokakta oturuyoruz hemen koştum geldim annemle babam hastaneye ege üniv götürdüler acilden giriş yaptık önce alttan muayene etti kanama gözükmüyor dedi sonra ultrasona soktular kesenin arkasında kanama olduğunu söledi yatış yapmak istedi fakat şunlarıda söledi seni yoğun bakıma alıcaz refekatcin olmayacak hiç bi müdahele edilmeyecek bebek düşerse düşecek çünkü sağlıklı bebek olmadığından düşecektir dedi ben kabul etmedim evegitmek istediğimi söledim sonra doktor bi ara dışarı çıktı yanımda bir gebe vardı ve şöle söledi hiç moralini bozma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım fakat ben 10 gün annemde yattım hiçbir işyapmadım sadece tuvalet ihtiyacımı gördüm şuan 22 haftalığım dedi o an öyle moral olduki ama doktorun konuşmalrı aklıma geldikçe canım sıkılıyo benim durumumu yaşayan varmı... lütfen bana ve bebeğime dua edin benimle kalsın

Allahım bebeğinizi size bağışlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…