- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.561
valla cnm yine tekrarlarsa gidicem .. umarım tekrarlamaz..
2 li testimizi sonucunuda aldık... çok şükür herşey yolunda dedi dr.
darısı sonuç bekleyenlerin başına inş.
2 li testimizi sonucunuda aldık... çok şükür herşey yolunda dedi dr.
valla cnm yine tekrarlarsa gidicem .. umarım tekrarlamaz..
nice mutlu senelere ALLAH uzun ömür versin diğerini de Allah gönlüne göre versin inş
Ben de çok merak ediyorum
Annem tutturmuş senin oğlun olcak diyo neymiş kaynanamın 2 oğlu varmış benim de oğlum olurmuş midem de bulanmamış erkekte bulantı olmazmış mış mış mış
halbüsü ben kız istiyorum gıcık ediyo beni bu anniş :105:
anaaa bu kaynanalar da hep erkek doğurmuş anaambana da çoğu erkek dedi canım ama hayırlısı artık. kaynanamın 5 oğlu var hiç kızı yok. üstelik ilk torunları da erkek oluyor hep. bana da o yüzden öyle dediler. bakıcez artıkınallah sağlıklısını nasip etsin
bizim durum tersi. benim adam da kız istiyor çok. tabii ne çok üzüp yorduysa anasını babasını zamanında, şimdi oğlan olucak da kendisi çok üzülüp arkasında çok yorulacak diye korkuyor.evet bu çok sık karşılaşılan bi durum.ama ilginç bi şekilde benim kociş de kız istiyo hayırlısı bakalım ya
ya sorma normalde bizimki de hemen atlar üzerimize, sevgi gösterisi onun bu. golden bir de bizimki, bayağı iri ve kuvvetli artık... ama ne hikmetse bir süredir hiç bana atlamıyor. tam atlayacak gibi oluyor, tutuyor kendini önce, sonra da iniyor hemen aşağıya hiç bana patilerini geçirmeden. çok sevgi dolu ve şefkatli davranıyor bana. sanki ayrı muamele ediyor eskisinden. geçen gün aynı şeyi ben de düşündüm; acaba hissediyor mu? malum bunlar çok hisli yaratıklar... olabiler benceAyyyy ne güzel yazmışsın, senin bebiş çok şanslı
Eskiden tatlıya bayılırdım, gofret çikolata yemeden 1 günüm geçmezdi, reçel bal desen keza onlar da öyle; ama şimdi... I ıhhhhhhh mümkün değil yediremezsin. Tiksinme de değil, içim almıyor asla ve asla istemiyorum yemeyi...
Önceden yediğim ama şimdi yasak olan bazı şeyler var (deniz mahsullerinden) isim vermiyim canınız çekmesin. Burnumda tütüyor...
Buranın, sizlerin bağımlısı oldum
Face'te yemek resmi filan paylaşan arkadaşlarıma sinir oluyorum engelleyesim geliyor
Kokulara karşı -hepiniz gibi- aşırı hassasım, varlığından haberdar olmadığım kokuları keşvettim. Bazıları çok güzel bazıları iğrençççç! Çok zorlanırsam limonu ortadan kesip onu kokluyorum. Gaz maskesi yapıyorum kendime
Limon demişken, tuzlayıp yiyorum çok hoşuma gidiyor, yüzüm bile ekşimiyor yahu. (Kız mı sizce)
Her akşam en az 1 kase yoğurt yerdim, şimdi hiç canım istemiyor. Eşimin zoruyla yiyorum...
Hergün süt içiyorum, ilaçlarımı da alıyorum. Vitamin, demir, folik asit, kan sulandırıcı.
Tenim çok hassas oldu, eşimle çarpışsak canım acıyor
Duygularımda da fışkırma var resmen, reklamlara bile ağlıyorum
Çok aşırı derecede uykuya düşkün oldum -çoğunuz gibi- evde en sevdiğim yer yatak odamız
Sabah alarmından daha da çok nefret eder oldum. 6,5 çok erken yaaaaaaaaaa!!!
Neyse şimdi karneleri verdik, 15 gün rahatız... Bugün karneleri verirken çok duygusallaştım, hep gururlanırım ama buseferki çok değişik oldu. Benim de evladım bu günleri yaşayacak diye geçirdim içimden. Sağolsunlar velilerim de çok anlayışlı, onların da güzel dilek ve dualarını aldım çok mutluyum... Çikolata almıştım çocuklara ama dağıtmayı unuttum tüh demin aklıma geldi.... Neyse okul açılınca sürpriz yaparım artık
Bizim de köpüşümüz var, oğlan. Başını karnıma koyup gözlerimin içine bakıyor; sanki hissediyor gibi. Sizinkinde durum ne?
Yarın kontrolüm var. Bütün hafta karne günü için değil kontrol için geri saydımÜstelik ben göz doktorundan bile tırsan biriydim. 6 cmlik velet neler yaptırıyor
İnşallah cinsiyet de söyler, çok merak ediyorum...
Son 2 haftadır -ömrümde ilk defa- erkek çocuk fikrine çok sıcak bakmaya başladım. Hormonlardan mıdır nedir, ilk defa yaa öyle de olsa ne güzel olurdu diye düşündüm uzun uzun. Hep olacaksa sağlıklı bir kızım olsun diye dua ederdim ama şimdi erkek de deseler aynı derecede mutluluktan uçacak kıvamdayım
Hasta olanlara, zorlananlara geçmişler olsun, allah sabırlar versin.
Doktordan güzel haberlerle dönenler var gözünüz aydın
Ay son 3 sayfayı daha okuyamadım. Yazdıklarımı yolladım gitttiiiiii
bu kırmızılı yerlerin hepsi bende de vaar :18: olmasa iyiydi ama ayneen. özellikle insanların çok pipiriklenmesi beni sinir ediyor. ben fazla şefkate de gelemiyorum galiba. hasta mıyım ben diye kızıyorum annemlere falan...Ne kadar güzel yazmışsın... Bana gelince:
*Önceden de her sabah süt içerdim ceviz yerdim. Aynıyım değişiklik yok. Geceleri süt içemiyorum midemi ağrıtıyor. Doktor arttır dese de arttıramam heralde.
* Meyve ve balığı çok sever ve yerdim. Meyvede sıkıntı yok da balık yerken çok zorlanıyorum. Midemi bulandırıyor.
* Önceden de simidin bir kısmını bırakarak ara öğün yapardım şimdi bol mevyeli günde 6-7 öğün yapıyorum.
* Haftada 3-4 gün eşimle yarım saatlik yürüyüş yapmaya çalışıyoruz.
* maydanoz dereotu ısırgan yemiyorum. deniz ürünleri de yok. etsiz çiğköfteyi çok sevdim .
* Ayva yerken her seferinde yanaklarıma sürüyorum
* psikolojik olarak çok duygusallaştım. Önceden nasıl yetiştirecem, kim bakacak ya kötü büyhütürsem gibi kaygılarım vargı. O durum geçti çok şükür. şimdi ikili testten çok korkuyorum. ya kötü bi sonuç çıkarsa diye. Allahım kimseyi böyle sınamasın.
* Cinsiyetini çok merak ediyorum. Ölücem meraktan... Sevdiğim insanların tahminleri tutsun sevmediklerimin tam tersi olsun istiyorum.
* İnsanların sürekli üstümde ilgi baskısı oluşturmasından hoşlanmıyorum. Hasta değilim sadece hamileyim diyorum. Onların iyi niyetli tavsiyeleri sanki ben bilmiyormuşum da bana akıl veriyorlarmış gibi geliyor. Hoşlanmıyorum.
* Artık aşermek istiyorum. Nasıl bişey çok merak eidyorum. İlerde çocuğuma anlatabileceğim bişey olsun istiyorum.
* Doğumdan sonra kilo verememe korkum var bi de. Bu yüzden çok mutsuz olacağımı ve sütümün kesileceğini düşünüyorum sürekli
Ayyyyyyy!!!!!! Amma şeyden korkuyormuşum ben yaaaaaaa
Not: Bugün okuduğum bir yazı da gebelik döneminde severek yediğiniz şeyleri bebeğin de ilerde severek yiyeceği yazıyor. Ek bilgi olsun dedim. Ben hiç ama hiç bir şeyi severek yemiyorum. Aç dolanır benim çocuğum kesin
özletme kendiniii çok! gel arada... öptümmkızlar herkese iyi tatiler ben haftaya yokum cumaya kadar kendinize iyi bakın evden ara sıra yoklarım sizi inşallah byeee
ohh çok sevindim canım, hayırlı olsun test sonuçlarınMerhabalar ben geldim, bu gün kontrolum vardı , ikili tarama yapıldı ense kalınlığı ve burun kıkirdagi ölçümleri güzel çıktı. Ensesi 1,26 mm burun kemiğide olusmus ve büyük. Benim ikinci hamileliğim olduğu icin belki ,kalbini ve hareketlerini izlemek beni eskisi gibi heycanlandirmiyordu ama minigim taklalar atmaya başladı ve beni gülme tuttu. Cinsiyetini sordum henüz kesin belli olmaz dedi. Ben genital nub teorisini okumuştum genital tuberkul vücuda paralel ise kiz acılı duruyorsa erkekmis ve ornek resimlerini incelemiştim sonra bebeğimin nubunu gördüm vücuda paraleldi ,doktora söyledim ,kıza benzettim dedim oda yüzde seksen kiz çift çizgi var bak dedi gösterdi ama kesin değil yüzde yüzü bir ay sonra söylerim dedi. Ama ekledi bebekler hayata kiz genitali ile baslar erkek genitali sonradan oluşur benim oğlum bu haftalarda kiz gözüküyordu sonradan erkek olduğu anlaşıldı dedi. Tabi olasılık yüzde seksen ki gayet yuksek:)
yaa anlatıma bak yaa koptum sana kedii delirir gibi kabarırsa haa...Ben de şöyle bir eğlence testi öğrenmiştim youtube'dan. Ama ingilizce olduğu için karbonatla mı kabartma tozuyla mı yapıldığından emin değilim sözlükte eş anlamlı olarak geçiyorlar. (Baking soda ?? baking soda nedir? baking soda ingilizce Türkçe sözlük baking soda nedir? baking soda tanımı etimolojisi - Sözlük, Dictionary, Türkçe Sözlük, Turkish Dictionary, English Dictionary,Tartışma )
Neyse. Bir kaba çişimizi yapıyoruz efendim. Başka bir kaba 1 çay kaşığı kadar karbonat (kabartma tozu?) koyuyoruz. Hop diye çişimizi bunun üstüne döküyoruz. Delirir gibi kabarırsa erkek, kibar kibar kabarırsa kız demekmiş. O testte de erkek çıktıydı. O günlerde kıza saplantılıydım azıcık üzüldüydüm. ama bugün olsa hiiiiç üzülmem vallahi.
Bu yöntemi eskiden mısırlılar gebelik testi olarak kullanıyorlarmış.
kızlar iyi geceler nasılsınızzzz??:)))
merhaba tüm ağustos anneleri...
ben ilk defa yazıyorum. 13+4 haftayım..ikili testimin sonucunu öğrendim bir sorun yokmuş...umarım hepimizin sorunsuz çıkar.. bu arada dr. geçen hafta sonu cinsiyetini erkek olarak söyledi..ve hatta pipisini gösterdi..bizim gibi erken öğrenen var mı?
maşallaah ne hızlıymış annesi seninkiimerhaba tüm ağustos anneleri...
ben ilk defa yazıyorum. 13+4 haftayım..ikili testimin sonucunu öğrendim bir sorun yokmuş...umarım hepimizin sorunsuz çıkar.. bu arada dr. geçen hafta sonu cinsiyetini erkek olarak söyledi..ve hatta pipisini gösterdi..bizim gibi erken öğrenen var mı?
iyiyiz özgem, sen nasılsın?kızlar iyi geceler nasılsınızzzz??:)))
geçmiş olsun, hayırlı olsun sonucun. darısı başımıza2 li testimizi sonucunuda aldık... çok şükür herşey yolunda dedi dr.
merhaba tüm ağustos anneleri...
hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun ..ben henüz 10 haftalığım o yüzden henüz öğrenmedm
hmmmm mrb dedik alan yok
bari kendime ben cevap vereyim...
ooooo merhaba arkadaşım hoşgeldin yaww
selam arkadaşlar moralim çok bozukdün akşam 5 te kanamam oldu kanamayla beraber bi parça geldi o telaşla hemen toparlanıp evimin yakınındaki polikiliğe koştum ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu kalp atışlarının devam ettiğini söledi progestan yazdı... kanamanın devam ettiği zman hemen hastaneye gitmemi söledi hapı alıp eve geldim hemen 1tane içtim ardan yarım saat sonra hafif hafif tekrar kanamam geldi sakin olup ayaklarımı uzatıp yattım ertesi sabah yani bugün kalktığımda baktım kanama yok yani gece hiç gelmemiş tam seviniyodum ki 15 dk sonra baktım tekrar kanama geldi... annemle aynı sokakta oturuyoruz hemen koştum geldim annemle babam hastaneye ege üniv götürdüler acilden giriş yaptık önce alttan muayene etti kanama gözükmüyor dedi sonra ultrasona soktular kesenin arkasında kanama olduğunu söledi yatış yapmak istedi fakat şunlarıda söledi seni yoğun bakıma alıcaz refekatcin olmayacak hiç bi müdahele edilmeyecek bebek düşerse düşecek çünkü sağlıklı bebek olmadığından düşecektir dedi ben kabul etmedim evegitmek istediğimi söledim sonra doktor bi ara dışarı çıktı yanımda bir gebe vardı ve şöle söledi hiç moralini bozma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım fakat ben 10 gün annemde yattım hiçbir işyapmadım sadece tuvalet ihtiyacımı gördüm şuan 22 haftalığım dedi o an öyle moral olduki ama doktorun konuşmalrı aklıma geldikçe canım sıkılıyo benim durumumu yaşayan varmı... lütfen bana ve bebeğime dua edin benimle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?