2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun.. Senin yerinde olsam tek doktora ve hastaneye bağlı kalmazdım şahsen. Tıp o kadar ilerledi ki anne karnında bebeği ameliyat dahi ediyorlar. Moralini yüksek tutmaya çalış. Umarım herşey yoluna girer dualarım seninle.. Allah yardımcın olsun..

2 li testimizi sonucunuda aldık... çok şükür herşey yolunda dedi dr.

darısı sonuç bekleyenlerin başına inş.
hayırlı olsun inşallah darısı bizlerin başına

kızlar iyi geceler nasılsınızzzz??:)))

iyi geceler özgem..sen nasılsın????

igeçmiş olsun canım..

Merhaba

Bende İzmir denim ama karşıyaka dan değilm ama çevremdekiler genelde Kent hastanesini ve orada prof. Namık Demir'i öneriyorlar.bir arkadaşım 2 doğumunu da ona yaptırdı. Normal doğum ve çok kolay oldu herşey. Darısı başımıza..

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım sanırım sende izmirdensin?.. bnm yengemde gebeyken ilk aylarında bacaklarının arasından boşanırcasına kan gelmişti ( ki snn çok az ) ve hastanede yatmıştı bir iki gün.. ona doktorun dediği şu olmuş ''bak şurda yatan(düşük tehlikesi olan ) bütün kadınların hamileliği devam edebilir ama yüzde 1 bile bu senin bebeğinin yaşamasının ihtimali yok'' demiş..haliyle morali bozulmuş ama ona rağmen o kadar kanamaya rağmen tam haftasında ve sağlıklı bir bebeği dünyaya gelmişti ve şuan maşallah 5 yaşında ..bozma moralini herşey olacağına varır Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah

Ah cnm ne olur stres yapma, biliyorum cok zor ama sakin olmaya calis, Allahtan hayirlisini iste ve bence de mutlaka baska bi dr a daha gorun...

selammm
Bende ağustos annesi olucam inş 9 Haftalık hamileyimmm
cinsiyetini çok merak ediyorum kacıncı hafta gösterir sizce bilen var mı

canım öncelikle çok geçmiş olsun. üzme kendini herşey olacağına varır. bazen doktorlkarda abartıyorlar inan bana. bana da daha 5 haftalıkken keseme baktı ve şekli bozuk kürtaj yapacaz haftaya düzelmezse dedi. bir hafta sonra başka doktora gittim düzelmiş mi diye doktor ilk ıltrason kağıdına baktı ve direk tepkisi "manyak mı bu adam ? onun beynini kürtaj yapmak lazım" dedi. o yüzden üzme kendini rabbim ömür vermişse ne olursa olsun seninle kalacaktır. yat uzan dinlen. hiç bişey yapma. çok streste kötü senin için. sakin ol ve sadece onu kucaklayacağın günleri düşün. rabbim seni de bebeişini de korusun canım benim.

selammm

selam canım. özele gidersen genelde 14. hafta da söylüyorlar. tabi bebişin gömsterirse. bende haftaya gidecem 14. haftaya giriyoruz. bakalım kısmet.

benimkisi belki fazla merak ama bişey duydum evde yapılan cinsiyet belirleme testi diye
İntelligender cinsiyet belirleme testi adı altında satıyorlar acaba para tuzağımıdır yoksa gerçekliği var mıdır
10.haftada yapılıyormus ne dersiniz denemeye değermi

onu bende duymuştum ama kimi tuttu dedi kimi tutmadı. bende kararsız kaldım. canım boşver surda 3-4 haftada beklersin çok çok. parana yazık hata da verebiliyor sonuçta. ama yine de almak istersen bişey diyemem

hosgelodın 12+0 da ogrendım
gecmıs olsun yat dınlen hıc kalkma allah bebgını sıze bagıslasın
selammm
hosgeldın 12. haftada ogrendım
gunaydınnnnnnn

Günaydın sevgili anne adayları... Dün kontrolüm vardı ve ikili testim uygulanacaktı.. İyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkkür ederim. Şuan da Artvin'de şark görevimizi yapıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı.
Dün doktorum ultrasonda o kadar çok baktı ki karnıma ödüm patladı. Doktor Bey bir sorun mu var diye sorduk.. Bebeğin yüzünü göremiyorum dedi. Burnunu ölçmem lazım , ölçü alamıyorum dedi. İkili test içinde kan verdik, sonucu 15 gün sonra Trabzon'dan gelecek :44: Ense kalınlığı hakkında birşey demedi. 6 tane ultrason fotoğrafı çekti. Benimde eşiminde saflığına geldi o an bişey diyemedik. Çıktık eve geldik.. Bir baktım ki burun kemiği gözükmemesi, geç oluşması down sendromuna sebep oluyormuş.
Hemen aile hekimimi aradım biraz bilgi verir misiniz dedim. Ense kalınlığı hakkında bişey demediyse bi sorun yoktur ama burun kemiği görülmemesi aynen down sendromu sebebi olabilirmiş. Ama Artvin'deki ultrason cihazları çok eski onlara da pek güven olmaz dedi Bunları duyduktan sonra moralim çok bozuldu tabi ağladım.. Yavrumu da üzdüm boşuna... Trabzona gitmemizi tavsiye etti. Ne özellerde ne de devlet hastanelerinde randevu sırası var. 3 buçuk saat sürüyor burdan orasıda. Yollar virajlı. 2 hafta sonra kendi doktorum da kontrole gelmemi söyledi. Ve söylediği şey "takip etmemiz gerekli". Ne olursa olsun tabi ki Allah'tan deyip hayırlısı buymuş deyip, sabredeceğiz. Ama insanın morali de bozulmuyor değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

canım günaydın. okuyunca çok üzüldüm. allah muhafaza şimdiden kötü düşünme gülüm. umarım öyle bir sorun yoktur. tabiki allah tan gelene hayırlısı diyeceğiz. ama bak doktorun da demiş eski o cihazlar çok güvenme diye. lütfen kendinide bebişini de üzme. herşey netleşene kadar biraz daha sakin ol canım benim. allah sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin sana.

Kızlar tisho.com a girin süper hamile kıyafeti tasarlayın:))) ben bi tane yaptım göbeğine aşkla tasarlandı yazdım. Sipariş bile verdim çok tatlı duruyor

günaydın.
eski ultrasonlar çok net göstermiyor. hatta ben ilk haftalarda gittim kese var 10 gün sonra gel kalbine bakalım dedi. gittim 10 gün sonra aaaa yokmuş kese. kese felan yok dedi. keseyi bile göremedi.o makinayla burnunu görememesi çok normal. canını sıkma

cinsiyet konusunda en meraksız benim herhalde. hiç merak etmiyorum. ne olursa aynı şekilde sevineceğim. sırf cinsiyet öğrenmek için doktora gitmeye bile eriniyorum.çevre baskısıyla gidicem gidersem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…