2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım evet izmirdenim yazdıkların bana çok moral oldu çok tşk ederim allah razı olsun

Herkese günaydın , gecmisi okumaya çalışıyorum baya birikmiş.

Kedicik baking soda ; bildigimiz karbonat ( NAHCO3)canım. Kabartma tozundada baking soda var yalnız onda nişasta da var, hamurlarımiza güzel tat vermek icin:)

Hanimlar uzun zaman sonra bu sabah ilk kez mide bulantisi ve yanmasiyla uyandim of cok fena esim de uyanmadi daha

hıc vakıt kaybetmeden canım bırseyler atıstır..bana kalktıktan sonra bı sure durmak hıc yaramıyor.butun gunum mahvoluyor yoksa...mıde bulantısı,agrısı,yanması...doktorum hıc vakıt kaybetmeden yememı,az az yememıı cok yemememı soyledı...acıkmadan bı daha..mmıdeyı ac bıraktıgında agrıya sebep olur,bulantıya sebep olur dedii..tost bır numaralı tercıhım,yada nesfıt meyveli...

Cubuk kraker yedim mideyi ac birakinca hem ben mahvoluyorum hem de cocugumau ac birakiyor gibi hissediyorum ama bir yandan da yiyemiyorum sagol canim.

geçmiş olsun tatlım seni çok ii anlıyorum kendini üzme bak ne güzel yanında ailen var annen sana gereken ilgiyi gösterir moral verir bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum ama benim burda kimsem yok dua et bebeğin seni bırakmayacak doktorlar hep aynı bana da progestan sadce yardımcı düşecekse düşer zaten engel olamayız dediler elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum üzülmemeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun

bu arada zencefil çayıda mide bulantısını bastırıyormuş. Henüz araştırmadım ama sizde bir bakın isterseniz:)

kızlar düzelttim ben onu sanırım arkadaş yanlış söyledi. araştırdım rezene çayı çok iyi geliyormuş. :)

Son düzenleme:

canim arkidisim gozun aydin. testinin iyi cikmasina cokkkk sevindim

yuzde 20lik ihtimal icin dua edicem tabii hayirlisiysa

cok cok gecmis olsun. uzuldum boyle bi durum yasamana :105: insallah bebegin seni birakmaz. moralini yuksek tutmaya calis arkadasimm..

merhaba. umarim doktorun yaniliyordur. canini skma. aile hekiminin de soyledigi gibi o eski cihazlar yaniltmistir belki doktoru. cok gecmis olsun

kızlar özellikle bebişi olan anneler sizlerden acil yardım bekliyorum. Bundan 1 ay once Türkiyede iken oglumun kasıgında mınık et benı tarzı bır sıvılce cıkmıstı cocuk doktoruna gıttık su an ıcın onemlı birşey yok dedi kotulesırse cocuk cerrahına goturun dedi. buraya gelince memesinin ustunde daha ufagı cıktı kasırken yoldu oglum onu azıcık kanadı sımdı ıyıce sonmus. Ama kasıgındakı oyle buyumus kı deriden kopacak gıbı anne kası dedı yavrum bende hafıf kasıdım ama kanadı nasıl kan aktı odum patladı neye ugradıgımı sasırdım gece gece. Burdakıler nazardandır dıyo ama ben ınanmıyorum off nette arastırdım gorsellerde bulamadım benzerını ya cıldırıcam. Boyle bırsey yasayanınız yada duyanınız var mı? Burda adam gıbı doktor da yok neden kan akıyo anlamadım ki degınce anne acıyor dıyo yavrum offf

sağol arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun sende kendine dikkat et bırak ev işlerini falan yat uzan dinlen ben şunu fark ettim hareket etmediğim sürece uzanıp yattığım zaman kanamam gelmiyor bide iyi beslenmek gerekiyormuş bol bol su içiyorum sende iç mutlaka yumurta süt çok faydalıymış hastnedeki kız söledi bende üzülmemeye çalışıyom allahım yardım etsin bize

[video=youtube;E-ZbVkvOYmQ]http://www.youtube.com/watch?v=E-ZbVkvOYmQ[/video]

hadi kızlar canlanın biraz bakın size ne güzel şarkı buldum :)

Allah yardımcın olsun, inşallah bırakmaz cimcimen seni,
benim çok yakın arkadaşımın da her ay adet görür gibi kanması oldu, 9 ayı ilaçla atlattı,
çok da isteyerek hamile kalmadığı için dikkatli de değildi,
sonra çok sağlıklı güzel bir bebeği oldu,
çok var senin gibi olup sonra normal sağlıklı doğum yapanlar üzülme ve iyi düşün lütfen....

ben de dün işyerimde çok koşturdum, ev bakıyoruz baya bir de ev aramak için koşturdum,
bu sabah bir damlaya yakın hafif lekelenme gibi bir şeyim olmuş,
çok korktum o yüzden anlıyorum seni,
benim kimsemde yok burda bi şey olursa naparım bilmiyorum,
iyi düşünmeye çalışıyorum,
bulantın yoksa bol bol sağlıklı şeyler ye,
bünyeni güçlendiririsen bebişin de daha sağlam olur yerinde...

bugün taze pastorize süt aldım 4 litre,
sonra organik yoğurt mayası buldum,
ben yurtdışındayım burda yoğurt kültürü yok malesef,
kendime koca tencere yoğurt yaptım,
2 günde tek başıma tencerenin yarısnı bitirdim resmen,
o kadar özlemişim ki ülkeme ait herşeyi,
özellikle hamileyken daha da zor oluyor, herşeyi özlüyorum, simit, döner, sucuk
sabah beridir başka hiç bi şey yiyemiyorum bulantıdan, 3 kase yoğurtumdan yedim:):)
çok abartmamalıyım bundan da midem bulanırsa işim zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…