2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SANIRIM HİÇBİR FİKRİ OLAN YOKK :s

arkadaşlar bu arada 2li test önce yapılıyor eğer onda bir sorun çıkarsa 3lü test yapılıyor sanırım doğru mu?

canım doğum sonrası veya çocuk büyütürken bölümlerinde paylaşırsan sorununu daha çok yardım bulabilirsin sanırım burada tecrübeli anneler var ama ilk bebeği olanlar da çok okuyup da bilgisi olan olsa kesin yazardı o yüzden o başlıklardan daha hızlı yardım alabilirsin bence...

kızlar günaydın ben bugün 11'e kadar uyudum ama dün çok yorulmuşum şimdide tembellik yapıyorum inşallah sizlerde iyisinizdir

canım cok üzüldüm ama içini ferah tut annenin yanındaymışsın zaten hic kalkma yat dinlen Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım bol bol dua et bizlerinde duaları sizinle olucak meleğini Rabbim size bağışlasın....

sakın üzme kendini doktorunda demiş cihazlar eskiymiş yanılmıştır inş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar günaydın ben bugün 11'e kadar uyudum ama dün çok yorulmuşum şimdide tembellik yapıyorum inşallah sizlerde iyisinizdir

iyi yapmıssın bende hic uykuya doyamıyorum erkenden uykum geliyor zaten...
eskiden gece 3 lere kadar oturan ben simdi erkenden uyuyorum sabahta uyanmak zor geliyorr:114:
bosver tembellik yap haftasonu demek tembellik demek

Bnde sana dun yasadklrimi soyleym cnm.dun aksm 8gbi kanamam bsladi doktorumu aradk hastaneye gldi hmen.o gelene kadar oldum dirildm cnku bnmki artik kanamasi gbiydi saril saril iniodu adetn ilk gnu gbi dusun.bu bnm 3.kanamam ama hic bole olmadim ve daha once bi bebek kybettim doktor glene kadr aglarken agzmdn ckan tek cumle bu bebegmde bni birakio oldu.ultrasona grdmde kotu hber bkliodumki bebegm kipir kipirdi ve kocamn olmus.doktorum o cok ii dedi kanamm rahimn icindeymis plesentada dil.doktor kanama plesentada dilse sorun yok dedi.dun gceyi hastanede gecrdm igne serum.sabh cktik dun gce kanamam coktu ama bugun iyim bnde annemdeyim ve hic korkmuorm bebism cok ii.ve progestan uzn sureli kullanmlrda rahimde incelme ypip kanama yaparmis bn 4kutu ictim.yani her kanama dusuk dildr bn dun gce bnu bzzat yasadm.ayin 7.snde ikili testmz vr canini hcbsiye sakn skma

merhaba hamişler kaç gündür yazamadım size. ama gündüzleri işteyim akşamları da evde 15 kişilik bir orduyu ağırlamakla uğraşıyorum ççok yoruldum

çok geçmiş olsun canım ya bizim bebişler sürekli korkutuyor annesini insan o an gerçekten çok kötü oluyor bebeği ultrasonda kıpır kıpır görünce anca çok mutlu oluyosun şükürler olsun ki ALLAH koruyor onları inş birdaha yaşamayız böyle kötü şeyler

merhaba hamişler kaç gündür yazamadım size. ama gündüzleri işteyim akşamları da evde 15 kişilik bir orduyu ağırlamakla uğraşıyorum ççok yoruldum

selam hayırdır kim bu 15 kişilik küçük ordu gündüz yorgunluğun üzerine de hiç çekilmez valla insan rahat etmek ister

selam hayırdır kim bu 15 kişilik küçük ordu gündüz yorgunluğun üzerine de hiç çekilmez valla insan rahat etmek ister

selam canım valla eşimin ailesi geldi ev çoluk çocuk dolu. bırak rahat etmeyi eve gidip birde orda çalışıyorum kimsenin bir işin ucundan tuttuğu yok. başım kalçam her tarafım ağrıyor ilaç da içemiyoruz malum. ama geçen dayanamayıp parol alıp içtim ona zararsız diyorlar ya

Evt cnm bazi hamileliklerde ilk donemler boyle skntili olabiliyomus bzde onlardan biriyiz olsun npalim evt bebisimi ole saglikli kipir kipir gorene kdr kafayi gozu sisirdm ama onun hc hberi bile yoktu bn iym anne uzme kndni der gbiydi ..bu bnm 3.ve en agir kanamamdi allah bda hcbirimize yasatmsn saglikla kucagimiza alalm ins

Canım sabah okudum msjini keske yardımcı olabilsem ama cidden hiçbir fikrim yok çok gecmis olsun soğukkanlı olmaya çalış aklına kotu bir şey getirme ama internetin bu duruma çağrı olabileceğini sanmıyorum . Doktora götürmen şart . Başkente götür yada turkiyeye getir yoksa bu stres seni çok yıpratır. Gerekeni yapman lazım diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
EGELİM ;
çok gecmis olsun. Hayirlisiyla atlatirsin inşallah.

BURSA GÜZELİ;
Canım aslında Trabzon'da cok başarılı doktorlar ve hastaneler var .Yerinde olsam Trabzon'a gider iyi bir kadın doğumcuya, cihazları iyi olan bir hastanede muayene olurdum. Kan testini tekrarlatmana gerek yok ama ense kalınlığı ile burun kikirdagina baktirabilirsin icinde rahat eder.

LADY cigim ,

Teşekkür ederim, sağlıklı gözüküyorya ben çok mutlu oldum. Bana takla bile attı daha ne yapsın yavrum. %20 ihtimale gelince degisiklik isterdim tabi ama ben kiz olduğunu en basından beri hissediyordum:) kızıma arkadas gelecek gerçi erkek istiyormuş öyle söyledi ama eminim büyüyünce fikri değişir.

evet paylaştığım şarkı gamsız hayata benziyor ama bu sensiz hayat diyor.:)
beğendiniz sanırım :) ben çok seviyorum bu şarkıyı :) ohhh ohhh

Canım sana yardım etmeyecek kadar dusuncesizlerse eğer zorla ettireceksin. Tansiyonum düştü , gözüm karardı falan de aniden yat. Hasta oldugunu soyle. Durumunun zorluğunu onlara hissettirmen lazım.

geçmiş olsun canım ya..cok uzuldum gercekten..bıde dun gece senı goremeyınce burda kotu seyler aklıma gelmıstı..demekkı hıssetmısım yasadıklarını..senın bebısde benım bebısde sürekli korkutuyorlar annelerını... benımde 2 kere kanlı akıntım olmusduyaa.sukur 2 haftadır bırsy yokk..bıde ben ılacda kullanmıyorum..insan kötü oluyor...taa kii dr gıdıp bebeği ultrasonda kıpır kıpır görünceye kadar... o zaman mutlu olabılıyorsum.. şükürler olsun ki ALLAH koruyor onları...bır daha yasamassın,yasamayız ıns...

Saol cnm teskkurler.birden oldu solugu hastanede aldk sabhta geldim.bzmkiler biraz nazli cnm ugrastiriolr bzi ama dedign gbi kipir kpir saglikli gorunce rahtliorm.ins bda yasamyiz cnm vla yurek carpintisi allah korusn minislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…