- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.621
kızlar özellikle bebişi olan anneler sizlerden acil yardım bekliyorum. Bundan 1 ay once Türkiyede iken oglumun kasıgında mınık et benı tarzı bır sıvılce cıkmıstı cocuk doktoruna gıttık su an ıcın onemlı birşey yok dedi kotulesırse cocuk cerrahına goturun dedi. buraya gelince memesinin ustunde daha ufagı cıktı kasırken yoldu oglum onu azıcık kanadı sımdı ıyıce sonmus. Ama kasıgındakı oyle buyumus kı deriden kopacak gıbı anne kası dedı yavrum bende hafıf kasıdım ama kanadı nasıl kan aktı odum patladı neye ugradıgımı sasırdım gece gece. Burdakıler nazardandır dıyo ama ben ınanmıyorum off nette arastırdım gorsellerde bulamadım benzerını ya cıldırıcam. Boyle bırsey yasayanınız yada duyanınız var mı? Burda adam gıbı doktor da yok neden kan akıyo anlamadım ki degınce anne acıyor dıyo yavrum offf
SANIRIM HİÇBİR FİKRİ OLAN YOKK :s
selam arkadaşlar moralim çok bozukdün akşam 5 te kanamam oldu kanamayla beraber bi parça geldi o telaşla hemen toparlanıp evimin yakınındaki polikiliğe koştum ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu kalp atışlarının devam ettiğini söledi progestan yazdı... kanamanın devam ettiği zman hemen hastaneye gitmemi söledi hapı alıp eve geldim hemen 1tane içtim ardan yarım saat sonra hafif hafif tekrar kanamam geldi sakin olup ayaklarımı uzatıp yattım ertesi sabah yani bugün kalktığımda baktım kanama yok yani gece hiç gelmemiş tam seviniyodum ki 15 dk sonra baktım tekrar kanama geldi... annemle aynı sokakta oturuyoruz hemen koştum geldim annemle babam hastaneye ege üniv götürdüler acilden giriş yaptık önce alttan muayene etti kanama gözükmüyor dedi sonra ultrasona soktular kesenin arkasında kanama olduğunu söledi yatış yapmak istedi fakat şunlarıda söledi seni yoğun bakıma alıcaz refekatcin olmayacak hiç bi müdahele edilmeyecek bebek düşerse düşecek çünkü sağlıklı bebek olmadığından düşecektir dedi ben kabul etmedim evegitmek istediğimi söledim sonra doktor bi ara dışarı çıktı yanımda bir gebe vardı ve şöle söledi hiç moralini bozma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım fakat ben 10 gün annemde yattım hiçbir işyapmadım sadece tuvalet ihtiyacımı gördüm şuan 22 haftalığım dedi o an öyle moral olduki ama doktorun konuşmalrı aklıma geldikçe canım sıkılıyo benim durumumu yaşayan varmı... lütfen bana ve bebeğime dua edin benimle kalsın
Günaydın sevgili anne adayları... Dün kontrolüm vardı ve ikili testim uygulanacaktı.. İyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkkür ederim. Şuan da Artvin'de şark görevimizi yapıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı.
Dün doktorum ultrasonda o kadar çok baktı ki karnıma ödüm patladı. Doktor Bey bir sorun mu var diye sorduk.. Bebeğin yüzünü göremiyorum dedi. Burnunu ölçmem lazım , ölçü alamıyorum dedi. İkili test içinde kan verdik, sonucu 15 gün sonra Trabzon'dan gelecek :44: Ense kalınlığı hakkında birşey demedi. 6 tane ultrason fotoğrafı çekti. Benimde eşiminde saflığına geldi o an bişey diyemedik. Çıktık eve geldik.. Bir baktım ki burun kemiği gözükmemesi, geç oluşması down sendromuna sebep oluyormuş.
Hemen aile hekimimi aradım biraz bilgi verir misiniz dedim. Ense kalınlığı hakkında bişey demediyse bi sorun yoktur ama burun kemiği görülmemesi aynen down sendromu sebebi olabilirmiş. Ama Artvin'deki ultrason cihazları çok eski onlara da pek güven olmaz dediBunları duyduktan sonra moralim çok bozuldu tabi ağladım.. Yavrumu da üzdüm boşuna... Trabzona gitmemizi tavsiye etti. Ne özellerde ne de devlet hastanelerinde randevu sırası var. 3 buçuk saat sürüyor burdan orasıda. Yollar virajlı. 2 hafta sonra kendi doktorum da kontrole gelmemi söyledi. Ve söylediği şey "takip etmemiz gerekli". Ne olursa olsun tabi ki Allah'tan deyip hayırlısı buymuş deyip, sabredeceğiz. Ama insanın morali de bozulmuyor değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar günaydın ben bugün 11'e kadar uyudum ama dün çok yorulmuşum şimdide tembellik yapıyorum inşallah sizlerde iyisinizdir
selam arkadaşlar moralim çok bozukdün akşam 5 te kanamam oldu kanamayla beraber bi parça geldi o telaşla hemen toparlanıp evimin yakınındaki polikiliğe koştum ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu kalp atışlarının devam ettiğini söledi progestan yazdı... kanamanın devam ettiği zman hemen hastaneye gitmemi söledi hapı alıp eve geldim hemen 1tane içtim ardan yarım saat sonra hafif hafif tekrar kanamam geldi sakin olup ayaklarımı uzatıp yattım ertesi sabah yani bugün kalktığımda baktım kanama yok yani gece hiç gelmemiş tam seviniyodum ki 15 dk sonra baktım tekrar kanama geldi... annemle aynı sokakta oturuyoruz hemen koştum geldim annemle babam hastaneye ege üniv götürdüler acilden giriş yaptık önce alttan muayene etti kanama gözükmüyor dedi sonra ultrasona soktular kesenin arkasında kanama olduğunu söledi yatış yapmak istedi fakat şunlarıda söledi seni yoğun bakıma alıcaz refekatcin olmayacak hiç bi müdahele edilmeyecek bebek düşerse düşecek çünkü sağlıklı bebek olmadığından düşecektir dedi ben kabul etmedim evegitmek istediğimi söledim sonra doktor bi ara dışarı çıktı yanımda bir gebe vardı ve şöle söledi hiç moralini bozma senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım fakat ben 10 gün annemde yattım hiçbir işyapmadım sadece tuvalet ihtiyacımı gördüm şuan 22 haftalığım dedi o an öyle moral olduki ama doktorun konuşmalrı aklıma geldikçe canım sıkılıyo benim durumumu yaşayan varmı... lütfen bana ve bebeğime dua edin benimle kalsın
Bnde sana dun yasadklrimi soyleym cnm.dun aksm 8gbi kanamam bsladi doktorumu aradk hastaneye gldi hmen.o gelene kadar oldum dirildm cnku bnmki artik kanamasi gbiydi saril saril iniodu adetn ilk gnu gbi dusun.bu bnm 3.kanamam ama hic bole olmadim ve daha once bi bebek kybettim doktor glene kadr aglarken agzmdn ckan tek cumle bu bebegmde bni birakio oldu.ultrasona grdmde kotu hber bkliodumki bebegm kipir kipirdi ve kocamn olmus.doktorum o cok ii dedi kanamm rahimn icindeymis plesentada dil.doktor kanama plesentada dilse sorun yok dedi.dun gceyi hastanede gecrdm igne serum.sabh cktik dun gce kanamam coktu ama bugun iyim bnde annemdeyim ve hic korkmuorm bebism cok ii.ve progestan uzn sureli kullanmlrda rahimde incelme ypip kanama yaparmis bn 4kutu ictim.yani her kanama dusuk dildr bn dun gce bnu bzzat yasadm.ayin 7.snde ikili testmz vr canini hcbsiye sakn skma
merhaba hamişler kaç gündür yazamadım size. ama gündüzleri işteyim akşamları da evde 15 kişilik bir orduyu ağırlamakla uğraşıyorum ççok yoruldum
selam hayırdır kim bu 15 kişilik küçük ordu gündüz yorgunluğun üzerine de hiç çekilmez valla insan rahat etmek ister
selam canım valla eşimin ailesi geldi ev çoluk çocuk dolu. bırak rahat etmeyi eve gidip birde orda çalışıyorum kimsenin bir işin ucundan tuttuğu yok. başım kalçam her tarafım ağrıyor ilaç da içemiyoruz malum. ama geçen dayanamayıp parol alıp içtim ona zararsız diyorlar ya[/QUOA
Allah kolaylık versin valla ben yeri geliyor kendime bir bardak su almaya üşeniyorum eşim getiriyor misafirliğin de bir sınırı var insan işin bir ucundan tutar yan gel yat ne güzel birde hamile insanın evine de öyle cümbür cemaat de gelmek gerçekten düşüncesiz insanlarmış sana sabırlar diliyorum
çok geçmiş olsun canım ya bizim bebişler sürekli korkutuyor annesini insan o an gerçekten çok kötü oluyor bebeği ultrasonda kıpır kıpır görünce anca çok mutlu oluyosun şükürler olsun ki ALLAH koruyor onları inş birdaha yaşamayız böyle kötü şeyler
SANIRIM HİÇBİR FİKRİ OLAN YOKK :s
merhaba hamişler kaç gündür yazamadım size. ama gündüzleri işteyim akşamları da evde 15 kişilik bir orduyu ağırlamakla uğraşıyorum ççok yoruldum
Bnde sana dun yasadklrimi soyleym cnm.dun aksm 8gbi kanamam bsladi doktorumu aradk hastaneye gldi hmen.o gelene kadar oldum dirildm cnku bnmki artik kanamasi gbiydi saril saril iniodu adetn ilk gnu gbi dusun.bu bnm 3.kanamam ama hic bole olmadim ve daha once bi bebek kybettim doktor glene kadr aglarken agzmdn ckan tek cumle bu bebegmde bni birakio oldu.ultrasona grdmde kotu hber bkliodumki bebegm kipir kipirdi ve kocamn olmus.doktorum o cok ii dedi kanamm rahimn icindeymis plesentada dil.doktor kanama plesentada dilse sorun yok dedi.dun gceyi hastanede gecrdm igne serum.sabh cktik dun gce kanamam coktu ama bugun iyim bnde annemdeyim ve hic korkmuorm bebism cok ii.ve progestan uzn sureli kullanmlrda rahimde incelme ypip kanama yaparmis bn 4kutu ictim.yani her kanama dusuk dildr bn dun gce bnu bzzat yasadm.ayin 7.snde ikili testmz vr canini hcbsiye sakn skma
geçmiş olsun canım ya..cok uzuldum gercekten..bıde dun gece senı goremeyınce burda kotu seyler aklıma gelmıstı..demekkı hıssetmısım yasadıklarını..senın bebısde benım bebısde sürekli korkutuyorlar annelerını... benımde 2 kere kanlı akıntım olmusduyaa.sukur 2 haftadır bırsy yokk..bıde ben ılacda kullanmıyorum..insan kötü oluyor...taa kii dr gıdıp bebeği ultrasonda kıpır kıpır görünceye kadar... o zaman mutlu olabılıyorsum.. şükürler olsun ki ALLAH koruyor onları...bır daha yasamassın,yasamayız ıns...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?