- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.641
Saol cnm teskkurler.birden oldu solugu hastanede aldk sabhta geldim.bzmkiler biraz nazli cnm ugrastiriolr bzi ama dedign gbi kipir kpir saglikli gorunce rahtliorm.ins bda yasamyiz cnm vla yurek carpintisi allah korusn minislerimizi
sen de az değilsin isetberry heee :112:Canım sana yardım etmeyecek kadar dusuncesizlerse eğer zorla ettireceksin. Tansiyonum düştü , gözüm karardı falan de aniden yat. Hasta oldugunu soyle. Durumunun zorluğunu onlara hissettirmen lazım.
Damlalım sakızlım sorma bizimki de pek kibarr, atlamıyor bana hiç :) Kesin hissediyorlar ya, değişti hayvan çünkü resmen :)
Melez oğlan bizimkisi jack russel ve çomar melezibodur bi sokak köpeği düşün. İşte bizim Behlül :)
Sizin golden'lar çok iyi bebek bakarlar çok şanslısın :) Çok merhametli oluyorlar çocuklara karşı. Bizimkinin de arası iyi ama evin içinde olunca kıskanacak mı göreceğiz :)
Bu resimde Behlül hayvanları koruma gününde sınıfımızda misafir
Eki Görüntüle 616594
Veee evet aynen delirir gibi köpürcek
Bnde sana dun yasadklrimi soyleym cnm.dun aksm 8gbi kanamam bsladi doktorumu aradk hastaneye gldi hmen.o gelene kadar oldum dirildm cnku bnmki artik kanamasi gbiydi saril saril iniodu adetn ilk gnu gbi dusun.bu bnm 3.kanamam ama hic bole olmadim ve daha once bi bebek kybettim doktor glene kadr aglarken agzmdn ckan tek cumle bu bebegmde bni birakio oldu.ultrasona grdmde kotu hber bkliodumki bebegm kipir kipirdi ve kocamn olmus.doktorum o cok ii dedi kanamm rahimn icindeymis plesentada dil.doktor kanama plesentada dilse sorun yok dedi.dun gceyi hastanede gecrdm igne serum.sabh cktik dun gce kanamam coktu ama bugun iyim bnde annemdeyim ve hic korkmuorm bebism cok ii.ve progestan uzn sureli kullanmlrda rahimde incelme ypip kanama yaparmis bn 4kutu ictim.yani her kanama dusuk dildr bn dun gce bnu bzzat yasadm.ayin 7.snde ikili testmz vr canini hcbsiye sakn skma
kızlar iyi akşamlar nasılsınız umarım iyisinizdir:)) hiç aktif üye yok gerçi benden başkaa :))
Bnde sana dun yasadklrimi soyleym cnm.dun aksm 8gbi kanamam bsladi doktorumu aradk hastaneye gldi hmen.o gelene kadar oldum dirildm cnku bnmki artik kanamasi gbiydi saril saril iniodu adetn ilk gnu gbi dusun.bu bnm 3.kanamam ama hic bole olmadim ve daha once bi bebek kybettim doktor glene kadr aglarken agzmdn ckan tek cumle bu bebegmde bni birakio oldu.ultrasona grdmde kotu hber bkliodumki bebegm kipir kipirdi ve kocamn olmus.doktorum o cok ii dedi kanamm rahimn icindeymis plesentada dil.doktor kanama plesentada dilse sorun yok dedi.dun gceyi hastanede gecrdm igne serum.sabh cktik dun gce kanamam coktu ama bugun iyim bnde annemdeyim ve hic korkmuorm bebism cok ii.ve progestan uzn sureli kullanmlrda rahimde incelme ypip kanama yaparmis bn 4kutu ictim.yani her kanama dusuk dildr bn dun gce bnu bzzat yasadm.ayin 7.snde ikili testmz vr canini hcbsiye sakn skma
yeni mi başladı bulantıların bekle,Hanimlar uzun zaman sonra bu sabah ilk kez mide bulantisi ve yanmasiyla uyandim of cok fenaesim de uyanmadi daha
sen de az değilsin isetberry heee :112:
vaay kedii pek yakışıklıymış bu delikanlıbizim oğlan çok hassas, sevgi aşığı, oyun meraklısı. hep onunla ilgilenilecek, hep bizim yanımızda yani insanlarla olacak... biz bahçede bakıyoruz malesef, kulübesi var orada yaşıyor o. çok bozuluyor çıkartıp oynamayamadığımızda.... inşallah kıskanmaz diyorum bebeği :26: eminim alışınca hele bizimkisi de azıcık büyüyünce ikisi de çok hoşnut olurlar bundan ya... bol bol oynarlar. paşa'nın arayıp bulamadığı şey bir çocuğun hayvanlarla büyümesi çok önemli geliyor bana, çok büyük şans bence. aha kendisi de bu:
Eki Görüntüle 616991
merhabalar.. kanaması olanlara çok geçmiş olsun.
Benim de dün 21.00 gibi kanlı kahverengi kanamam oldu son bir aydır kanamam olmuyordu. Hemen acile gittik 1 saat bekledik ama doktor yoktu vizite çıkmış.. Vazgeçip evime döndüm sabaha kadar korkuyla geçirdim. sabah doktoruma göründüm bebeğim sağlıklıymış çok şükür. Kanama çoğalırsa gel yatıracağız dedi.Halbuki dün hiç kalkmamıştım bile.. annemdeydim ve bana gül gibi baktılar orda. Doktor düşük tehlikenden dolayı bunu normal kabul edebilirim dedi. ilaca ve kesin yatak istirahatine devam dedi...Bilmiyorum ne zamana kadar böyle olacak.. Çok berbat bir işim var 1 aydır raporluyum şubat 12 de başlayacağım tekrar ama doktor kıpırdamayacaksın diyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum artık normal bir hamile olmak istiyorum... Yataktan kalkamıyorum çook bunaldımm...
Benim de dün 21.00 gibi kanlı kahverengi kanamam oldu son bir aydır kanamam olmuyordu. Hemen acile gittik 1 saat bekledik ama doktor yoktu vizite çıkmış.. Vazgeçip evime döndüm sabaha kadar korkuyla geçirdim. sabah doktoruma göründüm bebeğim sağlıklıymış çok şükür. Kanama çoğalırsa gel yatıracağız dedi.Halbuki dün hiç kalkmamıştım bile.. annemdeydim ve bana gül gibi baktılar orda. Doktor düşük tehlikenden dolayı bunu normal kabul edebilirim dedi. ilaca ve kesin yatak istirahatine devam dedi...Bilmiyorum ne zamana kadar böyle olacak.. Çok berbat bir işim var 1 aydır raporluyum şubat 12 de başlayacağım tekrar ama doktor kıpırdamayacaksın diyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum artık normal bir hamile olmak istiyorum... Yataktan kalkamıyorum çook bunaldımm...
iyi akşamlar ben geldim bak iyi ve yalnızım :) sen nasılsın bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?