2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana yardım etmeyecek kadar dusuncesizlerse eğer zorla ettireceksin. Tansiyonum düştü , gözüm karardı falan de aniden yat. Hasta oldugunu soyle. Durumunun zorluğunu onlara hissettirmen lazım.
sen de az değilsin isetberry heee :112:

vaay kedii pek yakışıklıymış bu delikanlı bizim oğlan çok hassas, sevgi aşığı, oyun meraklısı. hep onunla ilgilenilecek, hep bizim yanımızda yani insanlarla olacak... biz bahçede bakıyoruz malesef, kulübesi var orada yaşıyor o. çok bozuluyor çıkartıp oynamayamadığımızda.... inşallah kıskanmaz diyorum bebeği :26: eminim alışınca hele bizimkisi de azıcık büyüyünce ikisi de çok hoşnut olurlar bundan ya... bol bol oynarlar. paşa'nın arayıp bulamadığı şey bir çocuğun hayvanlarla büyümesi çok önemli geliyor bana, çok büyük şans bence. aha kendisi de bu:

geçmiş olsun arkadaşım umarım bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın..hepimiz inşallah..inşallah bir daha kanama yaşamazsın geçmiş olsun

İnsanin cani bu kadar mi daralir daraliyorun hem kanamam devam ediyor hemde kaynana hanim herseyi benden beklitor kizim sen hamilesin guzel seyler yapayim sende vitamun al yok ne yemek yapacajsin zaten yapsam yaoarim nidem iyi olsa.gitsin diger cocuklerinin yanina yok alemin safi benim ya.ag annem sag olsaydu agkatsa annem aglar jime ne el kizi olmus hastaymus kimsede merhamet yok bu dunya ne zor mus.

geçmiş olsun inşallah kötü bi şey yoktur,
hep olumlu düşünmek lazım, allah yardımcınız olsun, bebişinizi sağlıkla anesine babasına bağışlasın

Hanimlar uzun zaman sonra bu sabah ilk kez mide bulantisi ve yanmasiyla uyandim of cok fena esim de uyanmadi daha
yeni mi başladı bulantıların bekle,
benim hep vardı ve hiç geçmedi, ayvayı önermişti arkadaşlar gerçekten işeyarıyor,
dene istersen, ve aç kalmamaya çalış, acıkınca insan daha çok bulanıyor, bulandıkça hiç bi şey yiyemiyosun,
ama ben yine de şükrediyorum, bulantıyı yine insan kaldırıyor, daha kötü durumlar var iyi düşünmek lazım...

Luboyf delimavi ozgem03 tsekkur ederim arkdslr ii dileklerinz dualrnz icin allah hepimizn bebislerini korusn saglikla kucagimiza alalim

merhabalar.. kanaması olanlara çok geçmiş olsun.
Benim de dün 21.00 gibi kanlı kahverengi kanamam oldu son bir aydır kanamam olmuyordu. Hemen acile gittik 1 saat bekledik ama doktor yoktu vizite çıkmış.. Vazgeçip evime döndüm sabaha kadar korkuyla geçirdim. sabah doktoruma göründüm bebeğim sağlıklıymış çok şükür. Kanama çoğalırsa gel yatıracağız dedi.Halbuki dün hiç kalkmamıştım bile.. annemdeydim ve bana gül gibi baktılar orda. Doktor düşük tehlikenden dolayı bunu normal kabul edebilirim dedi. ilaca ve kesin yatak istirahatine devam dedi...Bilmiyorum ne zamana kadar böyle olacak.. Çok berbat bir işim var 1 aydır raporluyum şubat 12 de başlayacağım tekrar ama doktor kıpırdamayacaksın diyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum artık normal bir hamile olmak istiyorum... Yataktan kalkamıyorum çook bunaldımm...

Kendimi arkadasın yerine koydum ve çok sinirlendim ben kendime bakamayacak durumdayım mesela. Ama böyle numaralar yaptım mı diye sorarsan hayır yapmadım. Ben biraz sakayla hadi kalkın yardım edin derdim ama herkes diyemez bilirim. Arkadasımız diyememiş belli...

Bu arada senin pasada yakisikliymis bizimde Alman kurdumuz var, Bandit ,bahçede bizimkide devasa büyüklüğe ulaştı cussesine bakarsan korkunç oysa çok sıcak kanlı . Kizimlada araları çok iyi.

Son düzenleme:
pes yaa oku oku bitmedi yoruldum valla :) yeni gelenler hoşgeldiniz. kanaması olanlar çok geçmiş olsun kesin çözüm yatmak başka yolu yok benimde oğlumda oldu 7. ve 11. haftalarda ama şükürki sağlıcakla doğdu. iyi düşünün iyi olsun

allah yardımcın tatlım..ınş bı sıkıntı daha yasamazsın..benım de 7 haftada olmustu kahverengı akıntım..dr banada dusuk tehlıkesı var ama bebek saglıklı demıstı..ve bana hıc rapor vermedı..ben hala esske gıbı calısyorum..bıde saglık calısanı olunca yerı gelıyoo kostugum bıle oluyoo.sonra aklıma gelıyoo..senın yıne dr rapor vermıs..kıymetını bıl..guzel guzel yat,dınlen tamam mıı...

merhaba cnm öncelıkle gecmiş olsun.bende kanamadan yana dertlıyım.3 haftadır hafta da bır kere olmak uzee pruluton ığne oluyordum çünkü 6 hafta lekelenmem olmuştu.tam 4.iğnem olucaktım kulaklarım enfeksıyon oldu antıbıyotık ığne olunca doktor prulutonu karıstırma dıgerı ıle dedı bende 1 hafta ıgneyı gecıktırdım tabı dun sabah anıden kahverengı lekelenmem oldu hemen dr gıttık sıkıntı yok dedı yat dılen dedı kı zaten haftalardır elımı hıc bır seye surmuyordum bu sabahta kalkınca kıpkırmızı resmen adet olmusum gıbı kanayınca yıne doktora koştuk baktı yıne bebek ıyı bu sefer haftada bır olan ığneyı 4 gunde bır olucam daha baska çaresi yok yatıcaksın dedı bende el mahkum yatıyorum.bıraz tv bıraz bılgısayar derken zaman gecırıyorum.

bence alabiliyosan biraz daha rapor almalısın,
1 yılda toplam rapor hakkı diye bir hak var, yanılmıyorsam 60gün.
şimdi kullanmayacksın da ne zaman kullanacaksın, zaten ilk 3 ayı atlatınca biraz daha düşük riski azalır inşallah,
sonuçta bu hem senin hem de bebeğin hayati durumu için çok önemli bir süreç,
umarım kısa zamanda atlatırsın, geçmiş olsun...

canım sana da gecmış olsun yukarıya bende acıkladım oku ıstersen.bendede kanama var yatıyorum el mahkum yeterkı bebışler ıyı olsun.ayaga kalkmaya korkuyorum valla sankı bacaklarımdan kan boşalıvercekmış gıbı gelıyor.bende 5 subata 2lı teste gıdecegım.inşallah hayırlısıyla onuda atlatrım sag saglım.

ilk bebek bebekleyenlrr
heyecan var degil miii
bnm evdeki bicir kizimdan ikinciyi dusunmeye hayalini kurmaya bile vaktm olmyrm
ilk bebgmn surekli ultrson resmlerine bakarken uyuyan bnnn
simdiki bebegimin ultrasn fotolarina kontrolden kontrole bakiyrmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…