- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.481
hakkaten min cim ne çekmişsin be
cücüm hey maşşaallahdoping mi aldın naptın kuzum neler yapmışsın öyle ellerine sağlıkk ohh mis oldu evin
ben de ben de mantı açıcam ayy pardon alıcam
ya arkadaş yine girmişsiniz yemek olayına heebalığa bayılırımmmmm! yanında yeşil mercimekli bulgur pilavı çoban salata harika gidiyor şalgam da favori içeceklerimdendir valla kız ne ortak zevklerimiz var ya
ama amaa amaa yalovam ben de seni üzmek için yazmamıştım ki onları :26: sözde teselli etmek içindi ama ters tepmiş. çok kızdım kendime
ehh sonunda cücüm aç tabi yaa kaç kaç nereye kadar kv denfake değilim ben diye video çekme de sonra ama
Ben fake değilim - YouTube
Bizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211
Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap
Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm
Sakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLARBU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ
Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap
Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm
Bi arkadasim da tam tersini soyledi ilk cocugunda 6.ayda baslamisti ek gidaya cok zorlandi yemeyen bi cocugu vardi simdi ikincide 4.ayda basladim ben ek gidaya dedi. Bilemedim.
kakao aldım kuzumöneririm
sonunda valla bu günleride gördükkyemek olayı zaten bitirdi bizi be fındık içim ortak yönümüz çok fazlaaa ozaman şerefe
ayy totisini yediğimmm
hem kolay hem lezzetli dünüş harika bi seçim olmuş bende yarın yapım bende fındık gibi açmıcam mantı ama evdeki donmuştan yapıcammm
İSofiks nedir ilk kez duydum
Canım ben ayın 15inde ücretsize ayrılsam işlemleri çok uzun sürüyor mu.Bi de kimisi maaş hesaplandığı için yatar faiziyle geri verirsin diyor.Bi bilgin var mı
canım sağmakla emme aynı şey değil sağınca daha az çıkıyor bebsiz nasıl çıkartmayı beceriyorsunuz bu sütleriaz önce sağdım, ikisinin toplamı anca 110cc çıktı
yok ben bu sağma işini kıvıramıycam arkadaş...desem sütüm az bukadar, ozaman paşamın kilosu bukadar iyi olmaz..offfff sıkıldım
yok be canım size yetişemiom okdasn güzel sohbet edionuzki sayfalar hoopp uçmuş gitmişmaşallah tontişe ne kadar tatlı. canım valla hayran kaldım senin hızına. ben sadece buraya yetişemiyorum sen iki topice birden yetişiyorsun tebrikler
geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda geçer kaka probleminiz. Çok tatlısınız.
Bende dün gece rüyamda gördüm canım Selim dönüyordu. Zaten bu gidişle anca rüyamda görebileceğim. Hiç çaba yok adamda. Tabi birde sırt üstü yatmıyor ki dönsün. Kucakta dönemeyeceğine göre çok beklicez daha
benim bebeişimde mamamyla besleniyo egzersiz yaptırıyorum ben bide olmazsa eğer poposuna zeytinyağlı kulak çöpüyle masaj yapıyorum öle yapıyordu çok şükür artık kendisi yapıo hemde cıvıkmerhaba kızlar aranızda bana yardımcı olabilecek vardır umarım.kızım 4 gündür kakasını yapmıyor.ondan öncesindede 4 gün yapmamıştı benim yardımımla yapmıştı.ama keyfide yerinde huzursuzda degil.neyapmamı önerirsiniz lütfen cevap yazarsanız sevinirim.
seni dinledim aradım kocişi :)HEhe bugun 11.12.13 Saat 14:15 te en cok sevdiğimizi arayacakmışız :)
ooo bu ne hız ne nerji özendim valla benim içim geçmiş arkadaşanam bi atak yaptım kızımı emzirdim evi süpürdüm sildim balkon dahillltoz aldım üstüne banyoyu temizledim ve yettim şimdi duruşu uyutuyorummmmmmmmmm öğleden sonra yemek olayını halledersem süper olcakta acaba ne yapsammmm fikirlerinize ihtiyacım varr
sen nekadan pozitifsin herkese hep moral veriosun inş herşey gönlün gibi güzel olsunValla kızlar üzülün diye yazmadım ama Fındığım yumuşak karnımdan vurdun beni,yazdığını okuyunca zor tuttum kendimi ağlamamak için.günlük koşturmada üzülmeye bile çok vaktin olmuyor yada hep güleryüzlü olmak zorunda olduğumuz için maskelerle geziyoruz ama 2 dakika kendimi dinlediğimde yavrummmm diyorum.sağlık ocaklarındaki bebekleri seviyorum ama insan alışıyor biraz kızlar,çok üzmeyin kendinizi.işe başlayıp düzeni kurana kadar yani takribi 2 hafta zor oluyor sonra alışıyor.Allah sağlık versinde kızlar inanın yoluna giriyor herşey,çok üzmemeye çalışın kendinizi.sevgiyle kucaklıyorum hepiciğnizi
ya benim kızım şimdiden sığamıyo emniyet kemerleri bağlanmıyoo napıcam ben daha 4 aylık bebe diğerlerini kullanabilirmiyizBu arada bizimki pusetine zor sığıyor 6. Ayda 2 numara oto koltuğu almak zorunda kalacağız sanırım pff masraf bitmio
çok geçmiş olsunSakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
ben mamasını içince hemen suyla temizliyorum sonra çok az deterjanlı suda bekletiyorum bol su ile durulayıp weewel sterilizötöre koyuyorum çok rahat oluyor nemlendiricide wevwli kullnıyorum ama hala burnu tıkalıherkese slmlar. atopik dermatit için alerji testleri yaptırmıştık. koskoca tıp fakültesinde testi yapan makinenin malzemesi bitmiş ve ocaktan sonra alınacakmış. en önemli test sonucumuzu alamadık malesef. ama diğer dört testi normal değerlerde çıkmış. dr. şaşırdı yüksek çıkmalıydı dedi. bi yandan çok sevindim alerjik bünyesi olmadığına (gerçi sonucunu alamadığımız hormon testini de görmem lazım dedi dr) bir yandan da hala neyin alerji yaptığını bulamadığımız için üzgünüm. biz OILATUM bath ve cream kullanıyoruz. öncesinde LİNOLA kullanıyorduk. tabi el mahkum çok arttığında kortizonlu krem. şuanda kızarıklıklarımız gitti bakalım kaç gün çıkmasını engelleyebileceğiz. bir de dr. aptamilin alerjik bünyeli bebekler için olan mamasından verdi bi kutu. deneyin faydasını görürseniz rapor çıkartırız dedi (pahalı bir mamaymış ve devlet karşılıyor anladığım kadarıyla).
kızlar, biberonlarını nasıl temizliyorsunuz. sadece suyla çalkalamak içime sinmiyor. çünkü mama yağlı ve bakteri ürer diye korkuyorum. ee günde 4-5 kez kaynatmak pratik değil. bulaşık deterjanıyla yıkamak ne kadar sağlıklı. bol bol duruluyorum ama bebeğimin buna da alerjisi olabileceğini düşünüyorum. denemediğim bi tek bu kaldı çünkü. siz nasıl temizliyorsunuz biberonlarınızı, fikir verebilir misiniz?
buhar makinesi soranlar olmuş. ben arzum bebe aldım. resmini de ekledim. ben cildi kurumasın diye almıştım ama burun tıkanıklığı sorunumuz da geçti. hatta artık genellikle deniz suyu kullanmadan kendiliğinden çıkıp geliyor mümüklerimiz :) gece lambası özelliği var. en önemlisi de ion özelliği. havayı temizliyormuş. ben onların yalancısıyım.Eki Görüntüle 892183
çok geçmiş olsunKızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Canım ben ayın 15inde ücretsize ayrılsam işlemleri çok uzun sürüyor mu.Bi de kimisi maaş hesaplandığı için yatar faiziyle geri verirsin diyor.Bi bilgin var mı
Al bu da pratik hatun :-D hazranti yogurtlu soslu ohh mis ;-) ama pratik dedim b.k ettm sanirim smdi damlar belki biri malum aralik geldi bi ugraso lazim amam diym kizlar emzik biberon flan demeyinn :-D
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
Benim menü kolay canım, sende yapabilirsin rahatlıkla en fazla 20 dk. da olur hepsiYok cnm artik kandiramiyrm makarneksle :-D bu emel felaket kuzum ya gun 24 degil 30 sa olsa o kalan 6 saatte yine bi is bulur ypar ;-) masallah caliskan hatun :-D ben kendmden utaniyrm yemn ederim ;-) sulozzz kiz senn menude superr
Ayy bu nasıl bişeyy biblo gibi çok minik çook güzel. birde bekliyor çok güzelsin çookyemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
Vayy hemşerim :)İzmitte döne döne lapa lapa kar yağıyor çooook güzel.
Bebekler için özel bulaşık deterjanları var. Önce onunla fırçalıyorum durulayıp sterilazötöre koyuyorumparmecim, fırça bende de var cnm da işte ben onu bulaşık deterjanıyla fırçalıyorum. sen sadece suyla mı fırçalıyorsun. bu deterjanlar hep zehir ama bana da deterjan kullanmadan temizlenmiyor gibi geliyor
doğumdan önce sterilizatörlere çok sıcak bakmamıştım. o kadar da sterile alışmasın sonra böyle çocuklar en ufak şeyde hastalanıyor diye. ama şimdi düşünüyorum. ben biberonları kaynatmadan önce de deterjanla iyice yıkayıp durulayıp öyle kaynatıyorum. neyse bi de bu olaya el atayım bakalım, belki yavruma dokunan şey budur!
tşkler kızlar..
çok sagol,Oooooy geçmiş olsun canım
Mastit yerleşti sana kıyamam(
Korkumdan 25 gün aldım ben toplam
Ücretsizdeyim şimdi :
Fa-ke değilmiş oy kezbanım kezbanım yerler o parmağını
Nerden buluyosun böyle şeyleri
Çok teşekkür ederim canım
evet o yüzden
Onun yabancısıyım ben daha yav
yavrum benim allahım ne tatlı oturmuşun bakıon öle tüh masallahyemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
canım sağmakla emme aynı şey değil sağınca daha az çıkıyor beb
ek emerek daha fazla çekiyor bide duygular işin içine girio tabi benim kızım beni emdiği dönmede makine ile sağıordum sonra kızımı emziriodum denemek için süt geliodu emiodu şıp şıp ama makinede ise süt gelmiodu
yok be canım size yetişemiom okdasn güzel sohbet edionuzki sayfalar hoopp uçmuş gitmiş
benim bebeişimde mamamyla besleniyo egzersiz yaptırıyorum ben bide olmazsa eğer poposuna zeytinyağlı kulak çöpüyle masaj yapıyorum öle yapıyordu çok şükür artık kendisi yapıo hemde cıvık
seni dinledim aradım kocişi :)
ooo bu ne hız ne nerji özendim valla benim içim geçmiş arkadaş
sen nekadan pozitifsin herkese hep moral veriosun inş herşey gönlün gibi güzel olsun
ya benim kızım şimdiden sığamıyo emniyet kemerleri bağlanmıyoo napıcam ben daha 4 aylık bebe diğerlerini kullanabilirmiyiz
çok geçmiş olsun
ben mamasını içince hemen suyla temizliyorum sonra çok az deterjanlı suda bekletiyorum bol su ile durulayıp weewel sterilizötöre koyuyorum çok rahat oluyor nemlendiricide wevwli kullnıyorum ama hala burnu tıkalı
çok geçmiş olsun
rabarba kedicik oğluşlarınızın maşallahı varr minik yaramazlar sizi
soruyu kedicike sormuşsun ama ben de bildiğimi söyliyim :) bizim muhasebeci ücretsiz izne ayrılacağın ayın başında bana haber ver dedi. biliyorsun bordrolar ay başında hazırlanıyor. biz maaşı 15'inde alıyoruz. senin bordronu hazırlamayacağı için 15'inde maaşın yatmaz ve iade etmekle uğraşmazsın. faiz olayını bilmiyorum. offf maaşsızlık ne zor yahuu...
Canım ben 2 aralıkta ayrılmak için 14 kasımda dilekçe verdim faiziyle geri istemesinler diye.
Sonuç:
4 aralıkta hocam okula bi uğrayın vereceğimiz yazıyla ilçeye kadar bi gidiverin, ordan da malmüdürlüğüne para iadesine :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?