2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kakao aldım kuzum öneririm
sonunda valla bu günleride gördükkyemek olayı zaten bitirdi bizi be fındık içim ortak yönümüz çok fazlaaa ozaman şerefe

Bizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211

ayy totisini yediğimmm

Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap

Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm

hem kolay hem lezzetli dünüş harika bi seçim olmuş bende yarın yapım bende fındık gibi açmıcam mantı ama evdeki donmuştan yapıcammm

Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLAR BU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ

canımm çook çokkk geçmiş olsunnn..

emelbaha nın menü dünkünün aynııı :) ama dünkü menü neydii bende unuttumm :))))) --- emelcmm çok pis takipibimdesinnn-- :))

Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap

Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm

Yok cnm artik kandiramiyrm makarneksle :-D bu emel felaket kuzum ya gun 24 degil 30 sa olsa o kalan 6 saatte yine bi is bulur ypar ;-) masallah caliskan hatun :-D ben kendmden utaniyrm yemn ederim ;-) sulozzz kiz senn menude superr

Bi arkadasim da tam tersini soyledi ilk cocugunda 6.ayda baslamisti ek gidaya cok zorlandi yemeyen bi cocugu vardi simdi ikincide 4.ayda basladim ben ek gidaya dedi. Bilemedim.

Bende doktora sordum aynı şeyi 6. Ayda başlayınca yemiyorlarmış die öle bişey yok dedi yiyecek çocuk her türlü yiyor yemiyecek olan da yemiyor dedi ayrıca anne sütü yeterliyken ek gıda kesinlikle önermiyorum ilk 6 ay enfeksiyonlardan korunması için kesinlikle anne sütü diyor bizim doktor bide emmede sıkıntısı olmayan çocuk ek gıda da sıkıntı yapmaz dedi bizimki hevesli çok yemeye ama ben vermiyorum bide her doktorun tarzı farklı kimisi 4. Ayda başlatıyor ama benim şahsi fikrim anne çalışmıyorsa ve sütü yeterli ise 6. Ayda başlanmalı tabi yinede sen bilirsin

Al bu da pratik hatun :-D hazranti yogurtlu soslu ohh mis ;-) ama pratik dedim b.k ettm sanirim smdi damlar belki biri malum aralik geldi bi ugraso lazim amam diym kizlar emzik biberon flan demeyinn :-D

Canım ben ayın 15inde ücretsize ayrılsam işlemleri çok uzun sürüyor mu.Bi de kimisi maaş hesaplandığı için yatar faiziyle geri verirsin diyor.Bi bilgin var mı

Canım ben 2 aralıkta ayrılmak için 14 kasımda dilekçe verdim faiziyle geri istemesinler diye.
Sonuç:
4 aralıkta hocam okula bi uğrayın vereceğimiz yazıyla ilçeye kadar bi gidiverin, ordan da malmüdürlüğüne para iadesine :))))))

canım sağmakla emme aynı şey değil sağınca daha az çıkıyor beb
ek emerek daha fazla çekiyor bide duygular işin içine girio tabi benim kızım beni emdiği dönmede makine ile sağıordum sonra kızımı emziriodum denemek için süt geliodu emiodu şıp şıp ama makinede ise süt gelmiodu
yok be canım size yetişemiom okdasn güzel sohbet edionuzki sayfalar hoopp uçmuş gitmiş

benim bebeişimde mamamyla besleniyo egzersiz yaptırıyorum ben bide olmazsa eğer poposuna zeytinyağlı kulak çöpüyle masaj yapıyorum öle yapıyordu çok şükür artık kendisi yapıo hemde cıvık

HEhe bugun 11.12.13 Saat 14:15 te en cok sevdiğimizi arayacakmışız :)
seni dinledim aradım kocişi :)

ooo bu ne hız ne nerji özendim valla benim içim geçmiş arkadaş

sen nekadan pozitifsin herkese hep moral veriosun inş herşey gönlün gibi güzel olsun

Bu arada bizimki pusetine zor sığıyor 6. Ayda 2 numara oto koltuğu almak zorunda kalacağız sanırım pff masraf bitmio
ya benim kızım şimdiden sığamıyo emniyet kemerleri bağlanmıyoo napıcam ben daha 4 aylık bebe diğerlerini kullanabilirmiyiz

çok geçmiş olsun

ben mamasını içince hemen suyla temizliyorum sonra çok az deterjanlı suda bekletiyorum bol su ile durulayıp weewel sterilizötöre koyuyorum çok rahat oluyor nemlendiricide wevwli kullnıyorum ama hala burnu tıkalı

çok geçmiş olsun

rabarba kedicik oğluşlarınızın maşallahı varr minik yaramazlar sizi

Son düzenleme:
Canım ben ayın 15inde ücretsize ayrılsam işlemleri çok uzun sürüyor mu.Bi de kimisi maaş hesaplandığı için yatar faiziyle geri verirsin diyor.Bi bilgin var mı

soruyu kedicike sormuşsun ama ben de bildiğimi söyliyim :) bizim muhasebeci ücretsiz izne ayrılacağın ayın başında bana haber ver dedi. biliyorsun bordrolar ay başında hazırlanıyor. biz maaşı 15'inde alıyoruz. senin bordronu hazırlamayacağı için 15'inde maaşın yatmaz ve iade etmekle uğraşmazsın. faiz olayını bilmiyorum. offf maaşsızlık ne zor yahuu...

yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş

Eki Görüntüle 892272

Gel gel köfte patates yapayım sana :) sirinlik abidesi findikkiran seni

My honey
Ağzım sulandı bu yemegi Esım icin değil de kendim icin yapsam olmaz mı :)

Minnish ve rabarbaa
Bilgilendirdiginiz icin teşekkür

Sumuhallebisi
Sadece kaynamış su ile fircaliyorum ama ben mama vermiyorum kırk yılda bir kullanıyorum

Uzman dr dan dinlemiştim biberonlar bulaşık makinesinde steril edebilirsiniz demişti. Elde sabunsuz yıkayın. Makine kurutma aşamasındayken makeneye koyun demişti.

Yok cnm artik kandiramiyrm makarneksle :-D bu emel felaket kuzum ya gun 24 degil 30 sa olsa o kalan 6 saatte yine bi is bulur ypar ;-) masallah caliskan hatun :-D ben kendmden utaniyrm yemn ederim ;-) sulozzz kiz senn menude superr
Benim menü kolay canım, sende yapabilirsin rahatlıkla en fazla 20 dk. da olur hepsi
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş

Eki Görüntüle 892272
Ayy bu nasıl bişeyy biblo gibi çok minik çook güzel. birde bekliyor çok güzelsin çook

İzmitte döne döne lapa lapa kar yağıyor çooook güzel.
Vayy hemşerim :)

Bebekler için özel bulaşık deterjanları var. Önce onunla fırçalıyorum durulayıp sterilazötöre koyuyorum

Son düzenleme:
çok sagol,
Memintoları geniş bulunca yerleşti vallahi

Eki Görüntüle 892272

ayy surata bak ya bu kız çok tatlı yuvarlar suratlıı yerim seniiiiiii benim bi arkadaşımın kızına benziyoo onunda adı meyrabenim menü vasat bana vermicek öpücükten olduk iyimiii

öğleden öncede kaldı canım ya o enerji bi anlık ben bile şaştım kendimee

Teşekkür ederim cevabın için ama benim bordrom hazırlanmış o zaman ben bu ayın 15inde ayrılmayı düşünüyorum çünkü...1 aylığına ayrılcam.Geç mi kaldım haber vermek için yani..Off bıktım bu işlerden ya rapor peşinde koş ya bunlarla uğraş..Çok şükür işimiz var ama nasıl uğraştırıyolar ya

Kaç günlük para iadesi yaptın canım ve faiz ödedin mi?Çok şişirdim kafanı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…