- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.501
Gel gel köfte patates yapayım sana :) sirinlik abidesi findikkiran seni
My honey
Ağzım sulandı bu yemegi Esım icin değil de kendim icin yapsam olmaz mı :)
Minnish ve rabarbaa
Bilgilendirdiginiz icin teşekkür
Sumuhallebisi
Sadece kaynamış su ile fircaliyorum ama ben mama vermiyorum kırk yılda bir kullanıyorum
Benim menü kolay canım, sende yapabilirsin rahatlıkla en fazla 20 dk. da olur hepsi
Ayy bu nasıl bişeyy biblo gibi çok minik çook güzel. birde bekliyor çok güzelsin çook
yavrum benim allahım ne tatlı oturmuşun bakıon öle tüh masallah
ayy surata bak ya bu kız çok tatlı yuvarlar suratlıı yerim seniiiiiii benim bi arkadaşımın kızına benziyoo onunda adı meyrabenim menü vasat bana vermicek öpücükten olduk iyimiii
öğleden öncede kaldı canım ya o enerjibi anlık ben bile şaştım kendimee
Geçmiş olsun canım.
Kızlar bu atopik dermatitte ciltteki ilk belirti kırmızı kuruluklar mı ?
canım sağmakla emme aynı şey değil sağınca daha az çıkıyor beb
ek emerek daha fazla çekiyor bide duygular işin içine girio tabi benim kızım beni emdiği dönmede makine ile sağıordum sonra kızımı emziriodum denemek için süt geliodu emiodu şıp şıp ama makinede ise süt gelmiodu
yok be canım size yetişemiom okdasn güzel sohbet edionuzki sayfalar hoopp uçmuş gitmiş
benim bebeişimde mamamyla besleniyo egzersiz yaptırıyorum ben bide olmazsa eğer poposuna zeytinyağlı kulak çöpüyle masaj yapıyorum öle yapıyordu çok şükür artık kendisi yapıo hemde cıvık
seni dinledim aradım kocişi :)
ooo bu ne hız ne nerji özendim valla benim içim geçmiş arkadaş
sen nekadan pozitifsin herkese hep moral veriosun inş herşey gönlün gibi güzel olsun
ya benim kızım şimdiden sığamıyo emniyet kemerleri bağlanmıyoo napıcam ben daha 4 aylık bebe diğerlerini kullanabilirmiyiz
çok geçmiş olsun
ben mamasını içince hemen suyla temizliyorum sonra çok az deterjanlı suda bekletiyorum bol su ile durulayıp weewel sterilizötöre koyuyorum çok rahat oluyor nemlendiricide wevwli kullnıyorum ama hala burnu tıkalı
çok geçmiş olsun
rabarba kedicik oğluşlarınızın maşallahı varr minik yaramazlar sizi
bizde herhangi bir belirti yok canım henüz. Bu kadar çok gündemde olunca konu dikkatli olmak adına ilk belirtisini sordum :78:Benim fikrim bu kadar sık rastlanmamalı alerjiye. Kuru kırmızılıklar sadece kuru cildin göstergeside olabilir. Yeni doğduğunda ben kızımın yüzünede bebe yağı sürdüm 1-2 sefer döküntü gibi bi şey oldu bıraktım yüzüne sürmeyi. Şimdi de evlerin havası kaloriferden acayip kurudu ve bizimde yanaklarımız pembe kuru bi hal aldı. Sebamed yüz kremi vardı sanki bebeklere özel. Nemlendirmek için deneyebilirim. Yada direk oda nemlendiricisi kullanıp yine yüze sudan başka bişi değdirmeyebilirim. Sizde bi bu açıdan bakın bence
Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Geçmiş olsun bende çok çektim mastitten. Antibiyotiğini çocuk doktoruyla konuşarak kullanıyorsun umarım. Çünkü bana ilk gittiğim genel cerrah bi antibiyotik yazmıştı. Özellikle emziren annelere bunu veriyoruz dedi. Hatta karısı kadın doğum doktorum oda aynısını söyledi. Aldım kullanmadım. Sonra diğer genel cerrah bilindik başka bi antibiyotik verdi. Bende acaba bir öncekinimi kullansam adam özellikle belirtti diye prospektüslerini okudum. Emziren anneye uygun dedikleri ilaçta emziriyorsanız kesin emzirmeyi yazıyordu. Diğerinde doktorunuza danışın yazıyordu. Bende çocuk doktorunu arayıp hangisini kullanayım dedim. Prospektüste yazanı onayladı. Öyle yani çocuk doktoru olmayanlar ters köşe yapabiliyor.
hakkaten min cim ne çekmişsin be
cücüm hey maşşaallahdoping mi aldın naptın kuzum neler yapmışsın öyle ellerine sağlıkk ohh mis oldu evin
ben de ben de mantı açıcam ayy pardon alıcam
ya arkadaş yine girmişsiniz yemek olayına heebalığa bayılırımmmmm! yanında yeşil mercimekli bulgur pilavı çoban salata harika gidiyor şalgam da favori içeceklerimdendir valla kız ne ortak zevklerimiz var ya
ama amaa amaa yalovam ben de seni üzmek için yazmamıştım ki onları :26: sözde teselli etmek içindi ama ters tepmiş. çok kızdım kendime
ehh sonunda cücüm aç tabi yaa kaç kaç nereye kadar kv denfake değilim ben diye video çekme de sonra ama
Ben fake değilim - YouTube
Bende nem makinası almıştım ama hiç kullanmak nasip olmadı. Bir gece kızımın duduaklarının kuru oldugunu farkettim, o makineyi çıkarıp nasıl çalıştığını bulup uğraşmaktansa hemen bir metal kaba su koyup kalorıfer peteğinin üzerine koydum. Baya nemlendirdi odayı, öylede kullanmaya devam ediyorum. Buhar makinesini de yazın kullanırım artık :) bez ıslatmaktansa su dolu kap daha iyi canım.
Kedicik ismin çok hoşmuş gerçekten, gözümün önünde özgüvenli, güzel duruşlu bir kadın belirdi :))) bu noktaları google amcadan kaçmak için mi koyuyorsunuz aralara? bu arada benim kızımda babasının kopyası, bana hiç bir yeri benzemiyor :)
Çok geçmiş olsun canım.
kızlar iyi çarşambalar gene ce eeeee diyip gidicem bi bakıyım dedim çorbayı taşırdım sanırsam hem bebek hem yemek hem net olmuyor ben beceremedimoğumun başında konak oluştu saf zeytinyağı sürdüm olmadı bebeyağı sürdüm olmadı ne kullandınız
Ya benim petekler alüminyum eni çok dar üstünde kap durmaz
Vayy hemşerim :)
Bebekler için özel bulaşık deterjanları var. Önce onunla fırçalıyorum durulayıp sterilazötöre koyuyorum
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
Kullandığın hangisiydi. Şimdi largopen kullanıyorum. Daha önce kullandığımı kadın doğumcu vermişti. Bunu aile hekimi.
Onu bilmiyorum. Ben amoklavin kullandım. Kullanma dediği de rovamycen gibi birşeydi. Ama çocuk doktoruna tel aç sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?