2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim menü kolay canım, sende yapabilirsin rahatlıkla en fazla 20 dk. da olur hepsi

Ayy bu nasıl bişeyy biblo gibi çok minik çook güzel. birde bekliyor çok güzelsin çook

yavrum benim allahım ne tatlı oturmuşun bakıon öle tüh masallah

Herkesi öpecekmiş kimsenin gönlükalmasın diyor :) tşkler kızlar böyle de miniğiz işte :) ben çok alıntı yapamıyorum telden takip edince ama bebişlerinizin hepsini seviyorum ekrandan maşallah diyorum hepsi çok tatlı çok.

Geçmiş olsun canım.

Kızlar bu atopik dermatitte ciltteki ilk belirti kırmızı kuruluklar mı ?

Benim fikrim bu kadar sık rastlanmamalı alerjiye. Kuru kırmızılıklar sadece kuru cildin göstergeside olabilir. Yeni doğduğunda ben kızımın yüzünede bebe yağı sürdüm 1-2 sefer döküntü gibi bi şey oldu bıraktım yüzüne sürmeyi. Şimdi de evlerin havası kaloriferden acayip kurudu ve bizimde yanaklarımız pembe kuru bi hal aldı. Sebamed yüz kremi vardı sanki bebeklere özel. Nemlendirmek için deneyebilirim. Yada direk oda nemlendiricisi kullanıp yine yüze sudan başka bişi değdirmeyebilirim. Sizde bi bu açıdan bakın bence

Ben de aradım meşguldu teli

Simdi aradım yoneticim ile konusuyordun Canim ne oldu diyor dedim sen Fahri beyi benden cok seviyorsun herhalde :)

bizde herhangi bir belirti yok canım henüz. Bu kadar çok gündemde olunca konu dikkatli olmak adına ilk belirtisini sordum :78:

Geçmiş olsun bende çok çektim mastitten. Antibiyotiğini çocuk doktoruyla konuşarak kullanıyorsun umarım. Çünkü bana ilk gittiğim genel cerrah bi antibiyotik yazmıştı. Özellikle emziren annelere bunu veriyoruz dedi. Hatta karısı kadın doğum doktorum oda aynısını söyledi. Aldım kullanmadım. Sonra diğer genel cerrah bilindik başka bi antibiyotik verdi. Bende acaba bir öncekinimi kullansam adam özellikle belirtti diye prospektüslerini okudum. Emziren anneye uygun dedikleri ilaçta emziriyorsanız kesin emzirmeyi yazıyordu. Diğerinde doktorunuza danışın yazıyordu. Bende çocuk doktorunu arayıp hangisini kullanayım dedim. Prospektüste yazanı onayladı. Öyle yani çocuk doktoru olmayanlar ters köşe yapabiliyor.

atopik dermatit dediğiniz nasıl bir kızarıklık? Benim oğlumda da arada yüzünden kırmızı lekeler çıkıyor ama 1-2 saat sonra kayboluyor.

Resim çekseniz anlaşılır mı?

Slm kızlar gene birikmiş sayfalarca:) Sare mi sallıyorum birtürlü derin uykuya geçemiyor:/ bi uyusa da yemek yapsam.. Azönce babasının çığlıklarına tepki vermedi ama çok huzursuz uyuyo... Galatasaray Juventus'u 1-0 yendi de

Buarada resmime yaptığınız güzel yorumlarınız için teşekkür ederim .. Alıntı yaptım bikaç kere sayfa aniden kapanıyor.. Şimdi de kapanabilir ://
Kızımın huzursuzluğu diş yüzünden olabilir mi kızlar 3,5 aylık henüz ama? Çok huysuz bu günlerde.. Biraz geçmişe bakıyım

Kullandığın hangisiydi. Şimdi largopen kullanıyorum. Daha önce kullandığımı kadın doğumcu vermişti. Bunu aile hekimi.

Canının kıymetini bilmezsen mecbuuuuur :))

akşama sakallı poğaça yapıyorum desem kimse inanmaz napiimmm çok canım çekti. ben hala hamiş modundan çıkamadım

Ya benim petekler alüminyum eni çok dar üstünde kap durmaz

zerrecim ben hep mustelaının köpük şampuanını kullandım bi kez bile konak olmadı. ilk haftasında çok hafif kabarmıştı, o zamnda mustela stealker sürdüm hemen geirdi bi daha da olmadı.

Rabarba oğluşunun totosunu ısırırım :) kedicik o ne masum bi duruş öyle maaşallah kuzuya
Emel mantı mı yapmış dedi biri ayyyy çok acıkmışımmmmm , mutfağa girme vakti geçiyo:/

Ya benim petekler alüminyum eni çok dar üstünde kap durmaz

merhaba arkadaşlar odanın havasını nemlendirmek için sıcak buhar kullanmak yanlıştır çünkü sıcak buhar bakteri üremesine neden olur. kalorifer peteği üzerine konan suda sıcak buhar verir en iyisi soğuk buhar makinalarıdır ayrıca bebeğinize haricen kullanılan ve burunu nemlendiren nasonemi kullanabilirsiniz

Ben bittikten sonra eh işte idare eder dedim bide siz bakın

.

Bu avize (lambanın iltifat edilmişi)

Bu hale geldi biraz kurdele ile. Kurdaleleri hastaneye gelen yapma çiçekten sökmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…