2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim petekler alüminyum eni çok dar üstünde kap durmaz

canım ben askılı su kabı gibi birşey kullanıyorum pazarlarda falan satılıyor herhalde kv almıştı. bak resmini çektim şöyle birşey peteğe asılıyor.

buhar makinesi konusunda benim pek bilgim yok ama o buharlar nereye gidecek yoğunlaşıp olduğu yere yağacaklar ve bu da nemlenmeye ve akabinde küflenmeye kadar gidebilir. evde küf sorunu yaşamış biri olarak ne kadar zor kurtulduğumu kelimelerle anlatamam. en sonunda oda takımını atacaktım o denli.

İzmitte misin? Ay baya bi sevindim ya. Buluşup together süt sağalım :))

izmitte değilim ama ailem orda canım. istanbula gelin geldim :) ama sık sık gelirim izmite.

1 milyoncuların sokağında işim var yakında. Gidince bakarım. Saol.

kızlar hepinize merhaba
ne zamandır hiç giremedim yaaa aklıma bişi takılınca geldim aslında
oğluşum 4 ayını doldurdu çok şükür ferrum demir damlasına başlamam gerekiyormuş sağolsun burdaki dr lar falan pek bişi anlatmıyor. kilo başına 1 damla olarak hesaplanıyor diye biliyorum ama ilk başlarken düşük dozla mı başlamak gerek kullanan var mı ????

cnm hiç aklıma gelmedi özel deterjan. şimdi arattım da friendly organik, frosch, nuk, biolane, piegon bi sürü marka buldum. hangisi güvenilirdir acaba? senin bilgin varsa öneride bulunabilir misin?

kuzunun maşallahı var. kurulmuş mama sandalyesine :) bol bol mamalar yesin inşaallah, annesine püskürtmesin

Aynen öyle oldu valla bundan sonra kaybolduğunda seni böyle çağırırırım

Kek dersem gelme börek dersem gell

yok bak ikisinede çıkar gelirim her türlüü sen bana yemek de dünüşşş

Valla benim menüde kısır var en tok tutanından ama yanına poğqçada güzel olur hee off bu açlık hiç bitmeyecek galiba hep açım arkadaş oğlumda bana çekmiş hep aç rüyasında bile emio

bende hep açım ne tesadüfff
kısırda yerim poğaçada kekte zaten tarifide alamadıkk

Kocito akşam 8e bilet almış kazasız belasız sağ salim gelsin inşallah dün pegasusun iki uçağına Yıldırım düşmüş kar yağarken Şimşek'mi çakarmış gök mü gürlermiş dedim kendi kendime ama denizler sıcakmış ondan oluyormuş Rabbim cümlemizi korusun yawrularımıza bağışlasın

Bu hava sartlari cok kotu...allah kavustursun canm hayirlisiylaa

rabarbaa kullanıcısından alıntı
Bende kocaelindeyim ama darıcadayım İstanbul desen değil İzmit desen hiç değil öyle bi yerdeyiz işte İzmit merkezdemisin

Darıca güzel yer. Gebze'yi düşününce. Ben Bayramoğlu'nda bi otel yapmıştım sene 2009. İhtiyarlar gibi oldu :)) sahile yakın surların üstünde bi restoranda güveçte türlü gibi bişi yemiştim en beşamellisinden. Niye bizim aklımız dönüp dolaşıp yemeğe çalışıyor. :)) ben hamileyken bu kadar aşermiyordum.

inş. canım kazasız belasız kavuşunn

Ben baby&me kullanıyorum e bebeklerde satılanı. Likit temizleyici olarak geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…