2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben baby&me kullanıyorum e bebeklerde satılanı. Likit temizleyici olarak geçiyor

Medcim bu sorumu en iyi sen bilebilirsin sanirim. Biz uyanikken meme emmedigimiz ve biberon da almadigimiz icin kasikla besleniyoruz bir suredir. Ama dunden beri kizim kasik geldigi an dudaklarini sıkmayı agzini kilitlemeyi ogrendi. Sende oldu mu hic bu ek gidada?

Ya da bebegine kasikla bisiler veren arkadaslar varsa, siz hic yasadiniz mi boyle bisey? Resmen agzini kilitliyor.

Hangi otel ki kesin bilirimmm eşim tanıştığımızda bostancıda oturuyordu benim için geldi buralara benim ailem burada hoş aramızda limoni ailemle bahsetmiştim burda neyse ev ve arabanın borcu bitsin ben yine bostancıya gitme taraftarıyım hem Kaan büyümüş olur eşimde Avustralya ya gitme taraftarı bakalım kısmet

Bîlmemmi bilirim canım genelde o taraflarda Karadenizli oturur Karadenizli mi eşîn.. Gelmişliğim var bi arkadaşım oradaki Yüksek okulda okuyordu oraya gelmiştim

Köseköy merkeze gitmeden yeni yapılan bir sitede oturuyorum daha 1 yl oldu taşınalı. Eşim buralı değil üniversiteden sonra kalmış. Malatyalı. Bende bahçecikliyim diyebilirim. (Annem taraf bahçecikli benimde hayatımın büyük kısmı orada geçti.)

Bu arada eşin ne iş yapıyor uzaklarda öööle. Sağ salim kavuşursunuz inşallah.

17 günlük olması lazım canım. 1800 civarı yatmıştı 1030,030 ödedim geri.

Luboyf'cum

Nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bazı bebekler anneler çalışmaya başlayınca geceleri daha fazla uyanıyorlarmış. Doktorumuz söyledi. Sizde oldu mu benzer durum?

Bu arada Tunus'da ne işyapıyordun canm sen?

Hotel North Star Bayramoğlu'na inmeden. Manzarası süperdir. Ben defalarca istanbulda iş fırsatı çıkmasına ve iş için kısa kısa istanbulda yaşamama rağmen tam olarak yerleşmeyi hiç düşünmedim. Çok severim istanbulu zaman zaman özler gezmeye giderim. Ama yaşamak tercihim değil. Annemle Babam benim doğmam gereken gün evlerini istanbuldan önce Gebze'ye sonrada izmite taşımışlar. Geri dönüş yapmışlar istanbulda yaşanmaz demişler. Hesab et sene 1982.
Ben izmiti çok seviyorum. Aracımıza bindikmi ne trafik ne bişi 15 dk da ormanın derenin yada ne bileyim avm nin içindeyiz. Her yer 15 dk. Bilemedin en fazla yarım saat. Gece hayatı yok bi tek burada. Oda sorun değil İstanbul iki adım. Bu aralar belli saatlerde belli yollarda yoğunluk oluyor. Gideceğiniz yere 5-10 dk geç kalıyorsunuz. Diyoruz ki off amma trafik var. Ne aşıkmışım izmite be. Duy med cim.

Bizim buhar makinemiz var. Çıkan buhar soğuk. Sanırım sıcak buharlı makinelerden pek kalmadı artık.

Son düzenleme:

Estafurullah canm. Benimki de yapıyor ya tadını sevmezse ya da toksa. Sen ne kadar da bir besliyorsun belki tok old için reddediyordur, benimki toksa bırak kaşığı biberonu da itekliyor yani biz de sık sık besleme kilo alsın diye sürekli içirmek hayal çünkü içmiyor :))

Atagimiz bugun de devam ediyor kizlar :) annem gelip gitti normmalde onu cok sever kucakta hic aglamaz ama annanesinin kucaginda bile durmadi. Elini agzina alip hirsla isiriyor disleri cok mu kasiniyor acaba ya? Cikamiyorum 2 gundur bu isin icinden :)) neyse belkim bende angy gibi zayiflarim. Bu arada alintilarim tabisi uctugu icin aklimda kalanlari yazayim. Eylus nasil dondunn kiz sen? Butun gun kucaktasin anneyi erittin ne ara ogrendin donmeyi zillos :) ayrica gecmis olsun angy esin ucuz atlatmis. Medcim uzum gozlu kucuk yaramazin bana da opucuk verir mi? Bu aksam kendim yemeye yemegim bile yok ama :)) brokoli koydum ocaga sonra asuyu avutayim derken pure yapilacak kadar cok pisti. Bu sekilde de hic sevmem salatasini uff.

ya canm benim bebeğim üç ay 10 günlük daha çok küçük oda elimi yakalarsa doğru ağzına götürüyor bir hırsla ne yapacağını şaşırıyor sonrada sinirinden ağlıyor atakmıymış bu öyle bir dönemdemi hiç anlamadım ???

Gemi mak. Müh. Eşim Alman firmasında servismüh. Yapıyor. Önceden benide götürürdü yanında şimdi gidemiyorum Kaan büyüsün yie gideriz inşallah babamızla

Biliyorum oteli Bayramoğlu'na giderken sağda kalıyor. Ben çalışırken sürekli İstanbul trafiğindeydim cinnet gelmişti ama bostancının yeri başka Bende aşkımız orda başladı

Bilmiurm cnm bi frsat buldk kici yer gordu dondu ;-) bu minnaklara noluyo bu ara asucuk uzmez annesini birazcik fzla ilgi istiyolr bu donem gezdr dolastr illa ;-) saol tatlm bu arada..burda oyle bi hva varki allah evsizlere isinacak bseyi olmayanlara sokaktaki hayvanlara yardn etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…