- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.541
Ben baby&me kullanıyorum e bebeklerde satılanı. Likit temizleyici olarak geçiyor
rabarbaa kullanıcısından alıntı
Bende kocaelindeyim ama darıcadayım İstanbul desen değil İzmit desen hiç değil öyle bi yerdeyiz işte İzmit merkezdemisin
Darıca güzel yer. Gebze'yi düşününce. Ben Bayramoğlu'nda bi otel yapmıştım sene 2009. İhtiyarlar gibi oldu :)) sahile yakın surların üstünde bi restoranda güveçte türlü gibi bişi yemiştim en beşamellisinden. Niye bizim aklımız dönüp dolaşıp yemeğe çalışıyor. :)) ben hamileyken bu kadar aşermiyordum.
Bîlmemmi bilirim canım genelde o taraflarda Karadenizli oturur Karadenizli mi eşîn.. Gelmişliğim var bi arkadaşım oradaki Yüksek okulda okuyordu oraya gelmiştim
Teşekkür ederim cevabın için ama benim bordrom hazırlanmış o zaman ben bu ayın 15inde ayrılmayı düşünüyorum çünkü...1 aylığına ayrılcam.Geç mi kaldım haber vermek için yani..Off bıktım bu işlerden ya rapor peşinde koş ya bunlarla uğraş..Çok şükür işimiz var ama nasıl uğraştırıyolar ya
Kaç günlük para iadesi yaptın canım ve faiz ödedin mi?Çok şişirdim kafanı biliyorum.
Hangi otel ki kesin bilirimmm eşim tanıştığımızda bostancıda oturuyordu benim için geldi buralara benim ailem burada hoş aramızda limoni ailemle bahsetmiştim burda neyse ev ve arabanın borcu bitsin ben yine bostancıya gitme taraftarıyım hem Kaan büyümüş olur eşimde Avustralya ya gitme taraftarı bakalım kısmet
merhaba arkadaşlar odanın havasını nemlendirmek için sıcak buhar kullanmak yanlıştır çünkü sıcak buhar bakteri üremesine neden olur. kalorifer peteği üzerine konan suda sıcak buhar verir en iyisi soğuk buhar makinalarıdır ayrıca bebeğinize haricen kullanılan ve burunu nemlendiren nasonemi kullanabilirsiniz
Medcim bu sorumu en iyi sen bilebilirsin sanirim. Biz uyanikken meme emmedigimiz ve biberon da almadigimiz icin kasikla besleniyoruz bir suredir. Ama dunden beri kizim kasik geldigi an dudaklarini sıkmayı agzini kilitlemeyi ogrendi. Sende oldu mu hic bu ek gidada?
Ya da bebegine kasikla bisiler veren arkadaslar varsa, siz hic yasadiniz mi boyle bisey? Resmen agzini kilitliyor.
Ben bittikten sonra eh işte idare eder dedim bide siz bakın
.Eki Görüntüle 892386
Bu avize (lambanın iltifat edilmişi)
Eki Görüntüle 892388
Bu hale geldi biraz kurdele ile. Kurdaleleri hastaneye gelen yapma çiçekten sökmüştüm.
Ben bittikten sonra eh işte idare eder dedim bide siz bakın
.Eki Görüntüle 892386
Bu avize (lambanın iltifat edilmişi)
Eki Görüntüle 892388
Bu hale geldi biraz kurdele ile. Kurdaleleri hastaneye gelen yapma çiçekten sökmüştüm.
Himm degisik bir tasarım olmuş .
Adak avizesi gibi :))
Deli kızın çeyizi de denebilir:))
O da aklıma gelmedi desen yalan olur
Hidrellezde size geleceğiz topikce :)
Beklerim niyetleri ben yazacam ama ( herkese birer bebek daha :)))
Atagimiz bugun de devam ediyor kizlar :) annem gelip gitti normmalde onu cok sever kucakta hic aglamaz ama annanesinin kucaginda bile durmadi. Elini agzina alip hirsla isiriyor disleri cok mu kasiniyor acaba ya? Cikamiyorum 2 gundur bu isin icinden :)) neyse belkim bende angy gibi zayiflarim. Bu arada alintilarim tabisi uctugu icin aklimda kalanlari yazayim. Eylus nasil dondunn kiz sen? Butun gun kucaktasin anneyi erittin ne ara ogrendin donmeyi zillos :) ayrica gecmis olsun angy esin ucuz atlatmis. Medcim uzum gozlu kucuk yaramazin bana da opucuk verir mi? Bu aksam kendim yemeye yemegim bile yok ama :)) brokoli koydum ocaga sonra asuyu avutayim derken pure yapilacak kadar cok pisti. Bu sekilde de hic sevmem salatasini uff.
Köseköy merkeze gitmeden yeni yapılan bir sitede oturuyorum daha 1 yl oldu taşınalı. Eşim buralı değil üniversiteden sonra kalmış. Malatyalı. Bende bahçecikliyim diyebilirim. (Annem taraf bahçecikli benimde hayatımın büyük kısmı orada geçti.)
Bu arada eşin ne iş yapıyor uzaklarda öööle. Sağ salim kavuşursunuz inşallah.
Bizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211
Hotel North Star Bayramoğlu'na inmeden. Manzarası süperdir. Ben defalarca istanbulda iş fırsatı çıkmasına ve iş için kısa kısa istanbulda yaşamama rağmen tam olarak yerleşmeyi hiç düşünmedim. Çok severim istanbulu zaman zaman özler gezmeye giderim. Ama yaşamak tercihim değil. Annemle Babam benim doğmam gereken gün evlerini istanbuldan önce Gebze'ye sonrada izmite taşımışlar. Geri dönüş yapmışlar istanbulda yaşanmaz demişler. Hesab et sene 1982.
Ben izmiti çok seviyorum. Aracımıza bindikmi ne trafik ne bişi 15 dk da ormanın derenin yada ne bileyim avm nin içindeyiz. Her yer 15 dk. Bilemedin en fazla yarım saat. Gece hayatı yok bi tek burada. Oda sorun değil İstanbul iki adım. Bu aralar belli saatlerde belli yollarda yoğunluk oluyor. Gideceğiniz yere 5-10 dk geç kalıyorsunuz. Diyoruz ki off amma trafik var. Ne aşıkmışım izmite be. Duy med cim.
Atagimiz bugun de devam ediyor kizlar :) annem gelip gitti normmalde onu cok sever kucakta hic aglamaz ama annanesinin kucaginda bile durmadi. Elini agzina alip hirsla isiriyor disleri cok mu kasiniyor acaba ya? Cikamiyorum 2 gundur bu isin icinden :)) neyse belkim bende angy gibi zayiflarim. Bu arada alintilarim tabisi uctugu icin aklimda kalanlari yazayim. Eylus nasil dondunn kiz sen? Butun gun kucaktasin anneyi erittin ne ara ogrendin donmeyi zillos :) ayrica gecmis olsun angy esin ucuz atlatmis. Medcim uzum gozlu kucuk yaramazin bana da opucuk verir mi? Bu aksam kendim yemeye yemegim bile yok ama :)) brokoli koydum ocaga sonra asuyu avutayim derken pure yapilacak kadar cok pisti. Bu sekilde de hic sevmem salatasini uff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?