- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.561
Ama annesi cok rahat görünüyor böyle :) o toto da tam isirmalik. Tulumuna da bayildim. H&m ye yolum duserse ben de alayim ogluma. Takim takim giyinirler :)
Estafurullah canm. Benimki de yapıyor ya tadını sevmezse ya da toksa. Sen ne kadar da bir besliyorsun belki tok old için reddediyordur, benimki toksa bırak kaşığı biberonu da itekliyor yani biz de sık sık besleme kilo alsın diye sürekli içirmek hayal çünkü içmiyor :))
ya canm benim bebeğim üç ay 10 günlük daha çok küçük oda elimi yakalarsa doğru ağzına götürüyor bir hırsla ne yapacağını şaşırıyor sonrada sinirinden ağlıyor atakmıymış bu öyle bir dönemdemi hiç anlamadım ???
Bilmiurm cnm bi frsat buldk kici yer gordu dondu ;-) bu minnaklara noluyo bu ara asucuk uzmez annesini birazcik fzla ilgi istiyolr bu donem gezdr dolastr illa ;-) saol tatlm bu arada..burda oyle bi hva varki allah evsizlere isinacak bseyi olmayanlara sokaktaki hayvanlara yardn etsn
Bende annemle aynı şehirde değilim canım araba ile gidince aldık hepsini :)biz aynı şehirde değiliz annişimleo yüzden yapamadı yaptıkları hep kavanozluk babamla yapmışlar canlarım ya közlenmiş patlıcandan biberden domatese meyve sularına kadarr
haydinn gülü gülü tatlışşşşşş
Çok geçmiş olsun canımSakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLARBU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ
Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap
Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm
Fidancım peki canım et bakalım takip :)canımm çook çokkk geçmiş olsunnn..
emelbaha nın menü dünkünün aynııı :) ama dünkü menü neydii bende unuttumm :))))) --- emelcmm çok pis takipibimdesinnn-- :))
Yok canım ya çalışkanlık değil fırsat buluyorum ben eylüş sana fırsat vermiyor. Ben bazen yemeklerimi sabah yapıyorum kızım uyurken eşimi yolcu ettikten sonra :)Yok cnm artik kandiramiyrm makarneksle :-D bu emel felaket kuzum ya gun 24 degil 30 sa olsa o kalan 6 saatte yine bi is bulur ypar ;-) masallah caliskan hatun :-D ben kendmden utaniyrm yemn ederim ;-) sulozzz kiz senn menude superr
Yerim ben onu ne isterse yaparımyemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
Rabarba oğluşunun totosunu ısırırım :) kedicik o ne masum bi duruş öyle maaşallah kuzuya
Emel mantı mı yapmış dedi biri ayyyy çok acıkmışımmmmm , mutfağa girme vakti geçiyo:/
Ben bittikten sonra eh işte idare eder dedim bide siz bakın
.Eki Görüntüle 892386
Bu avize (lambanın iltifat edilmişi)
Eki Görüntüle 892388
Bu hale geldi biraz kurdele ile. Kurdaleleri hastaneye gelen yapma çiçekten sökmüştüm.
Bizim buhar makinemiz var. Çıkan buhar soğuk. Sanırım sıcak buharlı makinelerden pek kalmadı artık.
Bende annemle aynı şehirde değilim canım araba ile gidince aldık hepsini :)
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Canım dün eşim geç ve tok geldi o yüzden dünkü yemekleri yedik :)
Suloz sen çok yaşa emi öldüm gülmekten mantı yı yarın yapacağım kuaförden 5 te geldim saçımın rengi açık oldubir daha boyanacak ama bir kaç gün sonra :)
Fidancım peki canım et bakalım takip :)
Yok canım ya çalışkanlık değil fırsat buluyorum ben eylüş sana fırsat vermiyor. Ben bazen yemeklerimi sabah yapıyorum kızım uyurken eşimi yolcu ettikten sonra :)
Yerim ben onu ne isterse yaparım
Yarın yapacağım canım :)
Çok güzel olmuş :) ellerine sağlık :)
Emel'cim farkında mısın bilmiyorum senin yemek konusundaki becerin topic in top3 konusuna girdi hatta başı çekiyor.
Hadi yaa o kadar da heveslendim yenilik göreceğim diye. Üzüldüm içine sinmemesine. Bir sonraki güzel olur inşallah canımSuloz sen çok yaşa emi öldüm gülmekten mantı yı yarın yapacağım kuaförden 5 te geldim saçımın rengi açık oldubir daha boyanacak ama bir kaç gün sonra :)
Biliyorum oteli Bayramoğlu'na giderken sağda kalıyor. Ben çalışırken sürekli İstanbul trafiğindeydim cinnet gelmişti ama bostancının yeri başka Bende aşkımız orda başladı
İnanmıycaksın ama bizimde aşkımız orda başladı. Sahilde bira içtiğimiz bi yer vardı. Adını nasıl oldu unuttum. Neyse iş dışında ilk buluşmamızdı ve o akşam çıkmaya başladık.
Canım güzel olmuş bence. Hep koyu renk kullandıysan açık renge ilk geçişte kötü geliyor insana. Ben ilk boyattığımda iki gün kimseye görünmedim yeniden koyu renge boyatacaktım 2 gün sonra. Etraftan olumlu yorumlar alınca vazgeçtim zamanla da kendim alıştım :) Açık tenli olduğun için gitmiş yani renk beğendim ben :)ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)
Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)
Canım güzel olmuş bence. Hep koyu renk kullandıysan açık renge ilk geçişte kötü geliyor insana. Ben ilk boyattığımda iki gün kimseye görünmedim yeniden koyu renge boyatacaktım 2 gün sonra. Etraftan olumlu yorumlar alınca vazgeçtim zamanla da kendim alıştım :) Açık tenli olduğun için gitmiş yani renk beğendim ben :)
Bende beğendim bende bende :)))
Kızlar denenmiş fırında sütlaç tarifine ihtiyacım var kociş çok seviyo ben hiç yapmadım rastgele bi tarihten yapmamayım dedim hazır Kaan uyumuşken yapayım diorum tabi biraz sonra ağlama ihtimaline Yüksek ama şans işte
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)
cimcimee sen nasıl tatlı bişey olmuşsun böyle ya çıtır çerezimmben de isterim öpücük ben deee
hayırlı olsun canım güle güle kullan yeni saçınıgüzel olmuş bence de yakışmış yani. sen garipsemişsindir ama biz daha önceki saçını bilmediğimizden daha iyi yorumlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?