2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya sabah uyandiginda ilacini verecektim surubunu, kilitledi agzi.. Acken de yapiyor ayni seyi bizimki inada bindirdi sanirim umarim kalici olmaz.. Ne biberon alir ne kasik alir ne anne memesini tam alir moddayiz bakalim nolcak.

PUf Esım yarın izmire gidiyormuş gunu birlik sınır oldum . Bu karda Kista ne isleri var hayır önemli bir isleri olsa gitsin tamam neymiş ceolari yasar unı ile Ege uniyi gezelim beraber demiş. Hayret birşey zaten haftaya yurtdışına gidecek böyle kar yağar şimşekler çakarken ne gerek var

Canım bende atak haftasımı bilmiyorum ama bi huysuzluk var orası kesin :)) Kendi kendime şundan mı bundan mı diye kurup duruyorum.

Aynen gez dolaş hopla zıpla ama mutlu olsa keşke. Bugünlerde memnuniyetsizliği üzerinde

Bende annemle aynı şehirde değilim canım araba ile gidince aldık hepsini :)

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Hatun yine kayip :-D arada begenip kacmis :-D EMELBAHANIN MENUDE BUGUB NE VARMISS KIZLAR BU ARADA ALINYI YAPAMIYRMM GUZEL DILEKLERINIZZ ICNN COK COK SAOLUNN...EN YAKIN ARKADASM DEDIGM INSANLARDAN AYLARDR HBER YOK :-D SIZ HERKESTEN YAKINSNZZ

Canım dün eşim geç ve tok geldi o yüzden dünkü yemekleri yedik :)

Emel mantı açıyor akşama sen daha makarneks yap

Cucum bende menümü değiştirdim. Şinitzel, pilav salata benim de bugünkü menüm

Suloz sen çok yaşa emi öldüm gülmekten mantı yı yarın yapacağım kuaförden 5 te geldim saçımın rengi açık oldu bir daha boyanacak ama bir kaç gün sonra :)

canımm çook çokkk geçmiş olsunnn..

emelbaha nın menü dünkünün aynııı :) ama dünkü menü neydii bende unuttumm :))))) --- emelcmm çok pis takipibimdesinnn-- :))
Fidancım peki canım et bakalım takip :)

Yok cnm artik kandiramiyrm makarneksle :-D bu emel felaket kuzum ya gun 24 degil 30 sa olsa o kalan 6 saatte yine bi is bulur ypar ;-) masallah caliskan hatun :-D ben kendmden utaniyrm yemn ederim ;-) sulozzz kiz senn menude superr
Yok canım ya çalışkanlık değil fırsat buluyorum ben eylüş sana fırsat vermiyor. Ben bazen yemeklerimi sabah yapıyorum kızım uyurken eşimi yolcu ettikten sonra :)
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş

Eki Görüntüle 892272
Yerim ben onu ne isterse yaparım
Rabarba oğluşunun totosunu ısırırım :) kedicik o ne masum bi duruş öyle maaşallah kuzuya
Emel mantı mı yapmış dedi biri ayyyy çok acıkmışımmmmm , mutfağa girme vakti geçiyo:/

Yarın yapacağım canım :)

Çok güzel olmuş :) ellerine sağlık :)

Emel'cim farkında mısın bilmiyorum senin yemek konusundaki becerin topic in top3 konusuna girdi hatta başı çekiyor.

Suloz sen çok yaşa emi öldüm gülmekten mantı yı yarın yapacağım kuaförden 5 te geldim saçımın rengi açık oldu bir daha boyanacak ama bir kaç gün sonra :)
Hadi yaa o kadar da heveslendim yenilik göreceğim diye. Üzüldüm içine sinmemesine. Bir sonraki güzel olur inşallah canım

Biliyorum oteli Bayramoğlu'na giderken sağda kalıyor. Ben çalışırken sürekli İstanbul trafiğindeydim cinnet gelmişti ama bostancının yeri başka Bende aşkımız orda başladı

İnanmıycaksın ama bizimde aşkımız orda başladı. Sahilde bira içtiğimiz bi yer vardı. Adını nasıl oldu unuttum. Neyse iş dışında ilk buluşmamızdı ve o akşam çıkmaya başladık.

ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
Canım güzel olmuş bence. Hep koyu renk kullandıysan açık renge ilk geçişte kötü geliyor insana. Ben ilk boyattığımda iki gün kimseye görünmedim yeniden koyu renge boyatacaktım 2 gün sonra. Etraftan olumlu yorumlar alınca vazgeçtim zamanla da kendim alıştım :) Açık tenli olduğun için gitmiş yani renk beğendim ben :)

Evet ilk defa açık renge boyattım. face koydum bu fotoyu olumlu yorumlar aldım çok şükür :) zamanla alışırım herhalde beğenmene çok sevindim valla sağol canım benim :)

Kızlar denenmiş fırında sütlaç tarifine ihtiyacım var kociş çok seviyo ben hiç yapmadım rastgele bi tarihten yapmamayım dedim hazır Kaan uyumuşken yapayım diorum tabi biraz sonra ağlama ihtimaline Yüksek ama şans işte

Hiç yapmadım canım ama sanki bir kere burada biri tarif vermişti ama kimdi hatırlamıyorum.

yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş

Eki Görüntüle 892272

cimcimee sen nasıl tatlı bişey olmuşsun böyle ya çıtır çerezimm ben de isterim öpücük ben deee

ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638

hayırlı olsun canım güle güle kullan yeni saçını güzel olmuş bence de yakışmış yani. sen garipsemişsindir ama biz daha önceki saçını bilmediğimizden daha iyi yorumlayabiliriz

Teşekkür ederim fundacım :) önce ki saçım kahverengi idi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…