2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu akşam kararlıyım erkenden yatıcam zira bünyem iyice yorgun düştü gözlerim yanıyor artık sadece çamaşırlar var makinede onları bekliyorum çıksın sereyim sonra cumburloppp yatağaaa

yarın görüşürüz arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı uykular

böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((

bi tanıdık doktora sordum aslında emzirilmezde 1 dozdan bişe olmaz dedi hala kararsızım sabahtan beri hastanedeyizzz yavrumu ellere bıraktımmm sefil olduk eşim kardan yol kapandı anca akşama geldi( 4 tane serum yedim

böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((

Canım ilaçları bilmek lazım dedi bi de kaç aylık olduğunu sordu 4 aylık dedim sonra 1 gün emzirmese iyi olur dedi. Emzirirse de bişey olmaz dedi.

bi tanıdık doktora sordum aslında emzirilmezde 1 dozdan bişe olmaz dedi hala kararsızım sabahtan beri hastanedeyizzz yavrumu ellere bıraktımmm sefil olduk eşim kardan yol kapandı anca akşama geldi( 4 tane serum yedim

Çok geçmiş olsun canım yaaa (

Canım ilaçları bilmek lazım dedi bi de kaç aylık olduğunu sordu 4 aylık dedim sonra 1 gün emzirmese iyi olur dedi. Emzirirse de bişey olmaz dedi.

sabahtan beri dolaptn içtide biberona alışınca tutmuo beni gecede bi biberon bi ben idare ederiz çok saol cnmm

ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638

Hemşom yakışmış bence de gözleri vurgulayan makyaj ve silik dudaklarla süper olur bu saç. Ben nedense sana kızılın da çok yaşıkacağını düşünüyorum. Bundan sıkılınca kızıl da boyat bakalım nasıl olcak

Teşekkür ederim hemşom beğenmene sevindim :) Bir kaç kişi daha söyledi kızıla boya diye bakalım kısmet olursa onuda denerim artık en zoru başardım ya :)

ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638

Bnce cok hos olmus canimm bn begendim...arada acik koyu yerler olabilir boyattikca istedgn renk oturur ....ne guzel bi aile tablosu masallah .eniste cok sansli her aksam ziyafet sofrasi cektiriyosun ;-) hep yuzunuz gulsun inss ;

Kızlar bumbo koltuk kullanan var mı? Tecrübesini paylaşabilir mi? Bizimki artık sürekli oturmak istiyor yetişemiyorum kıpırdayamıyorum yerimden pertim çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…