- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.601
Söylüyorum beers biZimde ilk buluşmamız ordaydı :)))
Bzde ozledikkk ;-)
Kız zayıf Angy geçen gün alıntılarda gördüm dibim düştü ne popo kalmış ne göbek çok gıcıksın leynAyrıca o nasıl bir güzellik kızın aynı sen valla anasının kızı copy paste
Bnce cok hos olmus canimm bn begendim...arada acik koyu yerler olabilir boyattikca istedgn renk oturur ....ne guzel bi aile tablosu masallah .eniste cok sansli her aksam ziyafet sofrasi cektiriyosun ;-) hep yuzunuz gulsun inss ;
Bence boyann cok yakışmış tatlımmm 💛💛💛💛mutluetsinn sen
Senin içine nasıl sinecek ise öle yap ama bence gayet güzel olmuş
Kızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
nasılki o sakallı poğaça afiyet olsunnnnnnn
böyle bişey canım yaptım güzel oldu.
LABNELİ SAKALLI POĞAÇA Tarifi | Ellerime Sağlık
Anaa güzel görünüyo bıyıklısı yok mu bunun
kızlar hepinize merhaba
ne zamandır hiç giremedim yaaa aklıma bişi takılınca geldim aslında
oğluşum 4 ayını doldurdu çok şükür ferrum demir damlasına başlamam gerekiyormuş sağolsun burdaki dr lar falan pek bişi anlatmıyor. kilo başına 1 damla olarak hesaplanıyor diye biliyorum ama ilk başlarken düşük dozla mı başlamak gerek kullanan var mı ????
Bıyıklı pasta varmış güzel görünüyo
Eki Görüntüle 892777
Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin
Eki Görüntüle 892781 Eki Görüntüle 892783 Eki Görüntüle 892784 Eki Görüntüle 892785
Iyi gecelerrr cnm ;-)İyi geceler kızlar ben çıkıyorum :)
Sen topikten bi yere ayrilma kuzmm :-D
Arastam ben son ikiye bayildimmmm
böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((
Anaa güzel görünüyo bıyıklısı yok mu bunun
Bıyıklı pasta varmış güzel görünüyo
Eki Görüntüle 892777
Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin
Eki Görüntüle 892781 Eki Görüntüle 892783 Eki Görüntüle 892784 Eki Görüntüle 892785
İyi geceler kızlar ben çıkıyorum :)
Gecmis olsun Canim :)
Biyiklisini parme amcan yapıyor :)
Hahaha geldigini belli edecek . Kilotlusuna bayıldım 1.Yas değil ama 18. yas icin ideal :))
Angy
İnciyi uyutma calışmalarım devam ediyordu o yüzden kayboldum ancak simdi uyuttum ve ne uykusu Sizle sohbetin dibine vurmak varken :))
Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?