2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni de gördüm yavlum ben o Ramazan Barışı var yaa naparım sen biliyo musun Allahım o nasıl bir yakışıklılık, o nasıl bir beyefendi pozlar, ekrandan el filan çıkartabilsek de mıncıklayabilsek. Senin Ramazan Barışı hep okuman lazım, ayrıca ben de direkt ayaklarımı ağzıma götürüyomuşum arasta teyzesine çekmiş

Cnm sukur biraz popo var resmde gorunmemis o da olmasa cok fena kadina benzer bi tarafm olmaz ;-) idos ta ayni senn :-D nasi becerdikki boyle kopyalama durumunu

Bnce cok hos olmus canimm bn begendim...arada acik koyu yerler olabilir boyattikca istedgn renk oturur ....ne guzel bi aile tablosu masallah .eniste cok sansli her aksam ziyafet sofrasi cektiriyosun ;-) hep yuzunuz gulsun inss ;

Beğenmene sevindim canım teşekkür ederim. evet canım :) amin canım hepimizin yüzü gülsün :)

Bence boyann cok yakışmış tatlımmm 💛💛💛💛mutluetsinn sen

Çok sağol canım :)

Senin içine nasıl sinecek ise öle yap ama bence gayet güzel olmuş

Biraz kullanayım sonra boyatırım artık :) biraz daha koyu istiyorum bakır gibi :)

çok geçmiş olsun

Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D

Bıyıklı pasta varmış güzel görünüyo

Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin

bu konuda bilgisi olanlar

böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((

Gecmis olsun Canim :)

Anaa güzel görünüyo bıyıklısı yok mu bunun

Biyiklisini parme amcan yapıyor :)

Hahaha geldigini belli edecek . Kilotlusuna bayıldım 1.Yas değil ama 18. yas icin ideal :))

Angy

İnciyi uyutma calışmalarım devam ediyordu o yüzden kayboldum ancak simdi uyuttum ve ne uykusu Sizle sohbetin dibine vurmak varken :))

Ben o külotlunun bez versiyonlusunu ya da paçalı donlusunu düşünüyorum babası o donludan yaptırmaz

Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D

Suloz geldi , Parmiş geldi ama cucu gelmedi cidden yoksa yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…