- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.661
haklısın o konuda kesinlikle düşüncesizce bi davranışKendimi arkadasın yerine koydum ve çok sinirlendim ben kendime bakamayacak durumdayım mesela. Ama böyle numaralar yaptım mı diye sorarsan hayır yapmadım. Ben biraz sakayla hadi kalkın yardım edin derdim ama herkes diyemez bilirim. Arkadasımız diyememiş belli...
Bu arada senin pasada yakisikliymis bizimde Alman kurdumuz var, Bandit ,bahçede bizimkide devasa büyüklüğe ulaştı cussesine bakarsan korkunç oysa çok sıcak kanlı . Kizimlada araları çok iyi.
hem nasıllilk bebek bebekleyenlrr
heyecan var degil miii
bnm evdeki bicir kizimdan ikinciyi dusunmeye hayalini kurmaya bile vaktm olmyrm
ilk bebgmn surekli ultrson resmlerine bakarken uyuyan bnnn
simdiki bebegimin ultrasn fotolarina kontrolden kontrole bakiyrmmmm
cnm cook guzel yazmissinhem nasıll
insan tam olarak ne olduğunu bilmek, anlamak için uzun süre sorguluyor her bir şeyi. ben uzun uzun her şeyi düşünüyorum, kafamda canlandırmaya çalışıyorum ama bu mucizeyi anlamak çok zor. allahın çok büyük bir hediyesi sanırım insanlığa. şaşılacak şey değil mi daha mm ile ölçülen bir varlıkta kalbin olması pıt pıt atması? tüm o organlarının oluşumu... taa tırnaklarına kadar oluşuyor, düşünmesi bile heyecan verici kusursuz bir sistem ya... şükürler olsun
bi dakkaana fikri çıkarıcam:insan ilkinde pek idrak edemiyor sankim olanları.
dur bakalım senin bebiş büyük yanlış gelmişsin:))) şaka yapıyorum taze bilgilere ihtiyacımız var hoşgeldin
Bnde sana dun yasadklrimi soyleym cnm.dun aksm 8gbi kanamam bsladi doktorumu aradk hastaneye gldi hmen.o gelene kadar oldum dirildm cnku bnmki artik kanamasi gbiydi saril saril iniodu adetn ilk gnu gbi dusun.bu bnm 3.kanamam ama hic bole olmadim ve daha once bi bebek kybettim doktor glene kadr aglarken agzmdn ckan tek cumle bu bebegmde bni birakio oldu.ultrasona grdmde kotu hber bkliodumki bebegm kipir kipirdi ve kocamn olmus.doktorum o cok ii dedi kanamm rahimn icindeymis plesentada dil.doktor kanama plesentada dilse sorun yok dedi.dun gceyi hastanede gecrdm igne serum.sabh cktik dun gce kanamam coktu ama bugun iyim bnde annemdeyim ve hic korkmuorm bebism cok ii.ve progestan uzn sureli kullanmlrda rahimde incelme ypip kanama yaparmis bn 4kutu ictim.yani her kanama dusuk dildr bn dun gce bnu bzzat yasadm.ayin 7.snde ikili testmz vr canini hcbsiye sakn skma
Hoşbuldum.
mmlkkyı başka bir topikten tanıyorum. Onu takip ederken kendimi burda buldum. Elimden geldiğince yardımcı olurum tabi. Ni dimek.
Yapılır tabi canım. Benim doktorum özellikle 13. bitirmemi bekledi. 13+0 da gittim ben ikili teste.
Günaydın güzel anneler ve pinpon topları... dün gece peçeteye gelen hafif lekelenmem oldu 1 kere korktum şimdi yok şükür ama tetikteyim... neden oldu anlamadım ya dün akşam çok üzünçlü bi film izledim ondan mı ki
canım sana da gecmış olsun yukarıya bende acıkladım oku ıstersen.bendede kanama var yatıyorum el mahkum yeterkı bebışler ıyı olsun.ayaga kalkmaya korkuyorum valla sankı bacaklarımdan kan boşalıvercekmış gıbı gelıyor.bende 5 subata 2lı teste gıdecegım.inşallah hayırlısıyla onuda atlatrım sag saglım.
Günaydın güzel anneler ve pinpon topları... dün gece peçeteye gelen hafif lekelenmem oldu 1 kere korktum şimdi yok şükür ama tetikteyim... neden oldu anlamadım ya dün akşam çok üzünçlü bi film izledim ondan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?