2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ilk defa açık renge boyattım. face koydum bu fotoyu olumlu yorumlar aldım çok şükür :) zamanla alışırım herhalde beğenmene çok sevindim valla sağol canım benim :)
Beğendim canımm güle güle kullan:)
Kızlar bi duş alıp sohbete dalıcam özledim huleyn sizle sohbeti

Bizde özledikkk Bende 2. ye bayıldım
İyi geceler hemşo aman dkkatli uyu fönün bozulmasın D
Allah iyiliğini versin senin

Bakın şimdi nasıl gelcek
Sigara böreğii, havuçlu tarçınlı keek, sakallı poğaça, hatta kıymalı kaşarlı pide

bu konuda bilgisi olanlar

cnm, bize ebemiz 8 damla dedi. öyle az dozla başla filan demedi. ancak benim demir verdiğim hafta oğlum aşırı huzursuzlandı. bilmiyorum sebebini çözemedim. abartısız söylüyorum gün boyunca çığlık atıyordu. kabızlık da yaptı. sonra ben bebeklerin ilk 6 ay yetecek kadar demiri depolayarak doğduklarını okudum. ayrıca biz mamada kullanıyoruz ve onun içinde de var demir. bu yüzden kestim ben. 6. aydan sonra kullanıcam. ama seni yanlış yönlendirmek istemem. bizde durum böyle.

ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
Çok güzel olmuşun emoş güle güle kullan yakışmış valla
Hadi bakalım uyu fındık içi benimde gözlerim yanıyor valla ama dayan cucu durumundayım
Anam maydonozlu peynirli sakallıymış ya bu pastaneden çok alırım meğer sakallıymış
Anaa güzel görünüyo bıyıklısı yok mu bunun
Cadı
2 güzel 2 hem gönlü hem leopar
Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D

Bakın şimdi nasıl gelcek
Sigara böreğii, havuçlu tarçınlı keek, sakallı poğaça, hatta kıymalı kaşarlı pide

Ayy koptum geldi geldi ahahahahha

Ayy vlaa geldi :-D bu kizin antenleri var vla :-D

Aslında o kadar çok şey saymaya gerek yoktu ayran desek gelirdi

Fenasını fena ayy kopardınız beni yaaaa fesat kuzular yoksa yok bişey kocitomun popişte periler uçuyor spor yapıyo ya bu her bi yanı ağrıyormuş bende tv dalmıştım yok yani öle .... Durumlarayy dünüş sen kek poğaça pideleri sayarsında ben gelmezmiyim bide ayran üstüne şıp diye damlarım

Ayakkabılarını yesinler onun çok güzel maşallah

Oda olurdu canım

Selam canım size de :)) Ne güzel kartpostal gibi çıkmışsınız kızın çoooook güzel maşallah Ben de kar istiyorum ama yaaa buraya kuru soğuktan başka bişey gelmedi

sağolun teyzeleri :) bende kocişi zor ikna ettim.. Pencereden izleyip duruyordum. Hasta olur çıkmayalım dedi. olmaz karda lazım hastalıkta hadi çıkalım derken sonunda ikna oldu. Çocuklar gibi sevindim valla:))

Periyse iyi pireden iyidir dünüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…