- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.621
Beğendim canımm güle güle kullan:)Evet ilk defa açık renge boyattım. face koydum bu fotoyu olumlu yorumlar aldım çok şükür :) zamanla alışırım herhalde beğenmene çok sevindim valla sağol canım benim :)
Kızlar bi duş alıp sohbete dalıcam özledim huleyn sizle sohbeti
Bizde özledikkk Bende 2. ye bayıldımBıyıklı pasta varmış güzel görünüyo
Eki Görüntüle 892777
Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin
Eki Görüntüle 892781 Eki Görüntüle 892783 Eki Görüntüle 892784 Eki Görüntüle 892785
Allah iyiliğini versin seninİyi geceler hemşo aman dkkatli uyu fönün bozulmasınD
Suloz geldi , Parmiş geldi ama cucu gelmedi cidden yoksa yoksa
Bakın şimdi nasıl gelcek
Sigara böreğii, havuçlu tarçınlı keek, sakallı poğaça, hatta kıymalı kaşarlı pide
İyi geceler kızlar ben çıkıyorum :)
Ayy koptum geldi geldi ahahahahha
Ayy vlaa geldi :-D bu kizin antenleri var vla :-D
selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
İyi geceler hemşo aman dkkatli uyu fönün bozulmasınD
Ayakkabılarını yesinler onun çok güzel maşallahselam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Oda olurdu canımAslında o kadar çok şey saymaya gerek yoktu ayran desek gelirdi
selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Aslında o kadar çok şey saymaya gerek yoktu ayran desek gelirdi
Hay allaj iyiligini versinn :-D cidden kuaforden geldgn gun uyurken bi cenderede olursun o kafar fon cektrdm bari iki gun kullanayim diye ;-)
Daha gecmisi okuyo hatunn geldi topigede niye geldi ne laflar dondu bilmiyo :-D cucuuuuuuu gel kuzum gellll ;-)
bu konuda bilgisi olanlar
Çok güzel olmuşun emoş güle güle kullan yakışmış vallaya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)
Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
Hadi bakalım uyu fındık içi benimde gözlerim yanıyor valla ama dayan cucu durumundayımkızlar bu akşam kararlıyım erkenden yatıcam zira bünyem iyice yorgun düştü gözlerim yanıyor artıksadece çamaşırlar var makinede onları bekliyorum çıksın sereyim sonra cumburloppp yatağaaa
yarın görüşürüz arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı uykular
Anam maydonozlu peynirli sakallıymış ya bu pastaneden çok alırım meğer sakallıymışböyle bişey canım yaptım güzel oldu.
LABNELİ SAKALLI POĞAÇA Tarifi | Ellerime Sağlık
CadıAnaa güzel görünüyo bıyıklısı yok mu bunun
2 güzel 2 hem gönlü hem leoparBıyıklı pasta varmış güzel görünüyo
Eki Görüntüle 892777
Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin
Eki Görüntüle 892781 Eki Görüntüle 892783 Eki Görüntüle 892784 Eki Görüntüle 892785
Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D
Bakın şimdi nasıl gelcek
Sigara böreğii, havuçlu tarçınlı keek, sakallı poğaça, hatta kıymalı kaşarlı pide
Ayy koptum geldi geldi ahahahahha
Ayy vlaa geldi :-D bu kizin antenleri var vla :-D
Aslında o kadar çok şey saymaya gerek yoktu ayran desek gelirdi
Ayakkabılarını yesinler onun çok güzel maşallah
Oda olurdu canım
Selam canım size de :)) Ne güzel kartpostal gibi çıkmışsınız kızın çoooook güzel maşallahBen de kar istiyorum ama yaaa buraya kuru soğuktan başka bişey gelmedi
Periyse iyi pireden iyidir dünüşümFenasını fena ayy kopardınız beni yaaaafesat kuzular yoksa yok bişey kocitomun popişte periler uçuyor spor yapıyo ya bu her bi yanı ağrıyormuş bende tv dalmıştım yok yani öle .... Durumlar ayy dünüş sen kek poğaça pideleri sayarsında ben gelmezmiyim bide ayran üstüne şıp diye damlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?