2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada sizin muabbetin üstüne geldi. Dışarı çıkalım dediğimde. Kocişin dediği bu havada ne dışarısı bu havada sadece o iş yapılır diyor :)))

Yaa bu kk nin goruntulu sesli konusmasi flan olsa vla yetisemiyrm cene yaristiricm diye gozlerim parmaklarim pert oldu ;-)

Muhabbetiniz çok komik kızlar ve girdiğim gibi yüzüme bir gülümseme yayıldı. Asık suratlıydım çünkü benim oğlan yattıktan yarım saat sonra yine kalktı. Dün de böyle yapmıştı. Uyanıkken emmiyor, az emiyor sonra uykuya geçiyor sanırım bu yüzden. Neyse pastalara bayıldım, ya Arasta nerden bulursun böyle şeyleri, çok alemsin:)) Ben çok uykusuzum, bu nedenle çıkıyorum. Herkese iyi geceler. Bakalım yarın geçmişi nasıl okuyacağız:))

Ilk zamanlar uyuyamiyodm ay kafasini ceviriyrm olmuyo uyandiriyrmm tamm diyo donuyo kaldgi yerdrn devm bogasm geliyodu...bn alistim artikk bi cesit ninni gbi eylulu uyandiriyo bazen cocugum korkuyo sanirimm :-D

Benim kocito hiç horlamaz bu konuda şanslıyım önceden seste hiç uyuyamazdım duru doğduktan sonra top patlasa umrum değil kafam yastıkla buluştuğu an dalıyorum şimdide çok uykum var sizinle sohbe harika ya ama uykuda şart valla duruş uyurken uyumalıyım ii geceler sevgi pıtırcıkları seviyorum siziii

aman be ben ondakika sallarım uyur. Burdan duydum geçen deneyeyim dedim 2 saat uyumadı dudağını büzdü ağladı. Birde gaz seansına döndü bol bol gaz çıkardı yavrucum beşiğe koydum sallar sallamaz uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…