- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.641
selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Periyse iyi pireden iyidir dünüşüm
Ahahahayy deli kız yine yakalamış ama bence heç iyi değil ben kocamın popişindeki perileri de kıskanırdım şahsen
Pire olsa daha ii dünüş peri bizi bozarPeriyse iyi pireden iyidir dünüşüm
Ahahahayy deli kız yine yakalamış ama bence heç iyi değil ben kocamın popişindeki perileri de kıskanırdım şahsen
Sonra mecburi duş
Dönüşün muhtesemm oldu kizzz laflara gelll :-D o bsey degilde oyle bi durumda ben fönun gittigne yanarimm ;-)
Benim öle çok fönüm gitmiştirpuhahaa yanıyor insanda geç oluyo
bu arada sizin muabbetin üstüne geldi. Dışarı çıkalım dediğimde. Kocişin dediği bu havada ne dışarısı bu havada sadece o iş yapılır diyor :)))
Ben kendim yptiysam saclarimi icime oturuyo bi tass :-D verdgm saatlere emeklere yaniyorumm ;-)
Benmki uykuya daldi senfoni orkestrasini kurdu bile :-D
Benmki uykuya daldi senfoni orkestrasini kurdu bile :-D
Senfoniyse ii kız keyifle dinlersin
Ilk zamanlar uyuyamiyodm ay kafasini ceviriyrm olmuyo uyandiriyrmm tamm diyo donuyo kaldgi yerdrn devm bogasm geliyodu...bn alistim artikk bi cesit ninni gbi eylulu uyandiriyo bazen cocugum korkuyo sanirimm :-D
benimkide işte canım. Gündüz demişti. En büyük kurtarıcım kızım bu aralar babası yaklaştımı ağlıyor:))
kızlar ben ancak girebildim
geçmişe bi bakayım dedim ama maşallahınız var yavv okku okuuu bitmiyo
öncelikle duru selim ve ardayı koccaman öpüyorum harikasınız gençler
ben iki gündür tracy hogg ' un kitabını okuyorum faydalı bilgiler var
uyku sorunumuzu çözeriz diye umut ediyorum
sizlerde tracy hogg un yöntemini kullanan var mı ?
eğer varsa bilgi paylaşımında bulunuruz diye düşünmüştüm
aynen sıcak buhar makinaları pek yok . kaloriferde ısınan suyun buharının zararından bahsetmek istemiştim solunum yıolnuna bulaşabilecek bakterilerin üremesine neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?