- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.661
selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Melegi goruyomusn sennn tehlike aninda kurtarici oluyo ;-) cok hos gorunuyosnzz cnm bu arads kizinls masallah..nvsehirdeydn dmi
Dönüşün muhtesemm oldu kizzz laflara gelll :-D o bsey degilde oyle bi durumda ben fönun gittigne yanarimm ;-)
Benim öle çok fönüm gitmiştirpuhahaa yanıyor insanda geç oluyo
Cok gecmis olsun canım , Allah şifa versinböbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((
Cok guzel bir aile tablosu , maşallah size emelcim, sacın da guzel olmus yakışmışya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)
Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
Beklerim niyetleri ben yazacam ama ( herkese birer bebek daha :)))
Aman yok Allah korusun bizde yeterince var bebekAMan meltem duymasın benim icin hava hosta :)
Kilo basına 1 damla canımkızlar hepinize merhaba
ne zamandır hiç giremedim yaaa aklıma bişi takılınca geldim aslında
oğluşum 4 ayını doldurdu çok şükür ferrum demir damlasına başlamam gerekiyormuş sağolsun burdaki dr lar falan pek bişi anlatmıyor. kilo başına 1 damla olarak hesaplanıyor diye biliyorum ama ilk başlarken düşük dozla mı başlamak gerek kullanan var mı ????
Largopen hamilelikte kullanmıştım canım , saf penisilin var icinde , en zararsizi oKullandığın hangisiydi. Şimdi largopen kullanıyorum. Daha önce kullandığımı kadın doğumcu vermişti. Bunu aile hekimi.
Yerim ben onun o tatlı halini , kuzum benim maşallah onayemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
Oy o Totoya bak , kuzu kuzu , tam ısırmalıkBizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211
İnstagramda twitterda da meltowski yimFacebook dan bahsedilmiş, instagram vine falan kullanan yokmu? Orada daha az ifşa oluyoruz :) tam isim kullanmıyoruzda, yuklediğimiz resim ve videolara özel tag lar yaratarak buradan paylaşadabiliriz. Mesela bebeklerinin özel anlarını yakalayan anneler videolarını da böyle paylaşsalar bizle ne güzel olur :)
Cok gecmis olsun canım , neler cekmissin Allah kolaylık versinKızlar bir haftadır pek taip edemedim malum faruk um çok hastaydı.
Üç gün çok yüksek ateş sonrasında da cildi kaşıntılı pütürcük döktü. Yavrum kaşınıp duruyor. 5. Hastalıkmış. Bugun konrtol vardı atlatmışız şüşkür ama kaşıntı devam ediyor. Her şey üst üste bindi miniğim hasta ben gecelerce uykusuz tam pazartesi iyileşir diye gelecek kalabalık misafir grubunu ertelemedim çünkü bir kez erteletmiştim. Cumartesi yardımcı ablamız hasta lmuş gelemedi neyse pazar günü bemn temizlik yaptım. Pazartesi tam ikramları hazırlıyorum okuldan telefon geldi abimiz kusmuş okulda. Bir nefeste gitti. Aldım geldim. Neyse misafirlergeldi gittiler ben ben değilim titriyorum ateş. Mastit oldum yine.( şimdi antibiyotik kullanıyorum malesef şükür çocuklar iyi ben toparladım.
Cok sevindiiimKizlar yanlislik mi oldu anlamadim ama benim kiz sabah emerek uyudu!! Bin şükürrr olsun :))
Gecmis olsun canım , Allah beterinden saklasınSakalim yokki sozum dinlensin ( annemin lafi ) O KADAR DEDIM SABAH ARABAYLA GITME HER YER BUZ DIYE ..TAMM DOLMUSLA GDICEM DIYE CIKYI EVDEN..SABAHTAN BERI SESI CIKMIYODU ARADIM ..ARABANIN LASTIGI YARILDI TAKLA ATIYODUM NERDRYSE DIYO :-( BU BUZDA ARABAYLA ISE GIDEN VE LAF DINLEMEYEN ZIHNIYETI ALKISLIYORUMM ..
Oy tatlım benim ya ya büyük oyuncak isteyecek ya toto yukarda sallanacak , her isleri ters bunların ama cooook sevimliler , tam yemelik oldular maşallahNezaketen bizimkide arada oyalanıyor hatta dün sabah kendi kendine uyumuş önlüğünüde yüzüne kapamış ben kahvaltı hazırlarken çok mutlu olmuştum ama öğleden sonra azıma sıçtı bir saniye inmedi kucağımdan belimin ağrısı hala geçmedi. Bu arada bizimki boyundan büyük oyuncak istiyoEki Görüntüle 892072
İyi canım sende biraz dinlenirsin , insallah oyalanirda .Ehehe doğru valla canım kendi kendine oyalansın diye de bizim çocuklar normal değil. Bende öyle oturuyorum başına bir o oyuncağı sallıyorum bir öbürünüHakkını yemeyeyim ama şimdi uzanabileceği yükseklikte oyuncak asıyorum arada kendi de oynuyor
Eki Görüntüle 892032
Obaaa ozaman toplasip manti yemeye geliyoruzzz :))Ben hazır mantı sevmiyorum kendim açacağım kızım müsaade ederse :)
Bizde ne babaya ne bana , kimseye benzemiyorlar , Allah'tan birbirlerine benziyorlarSöylerim tabi kuzuuum sen iste yeter ki
Ö.zen ismim
Babasının kopyası oldu yaaaa acaip çatlıyorum kıskanıyorum
Eski bi resim ama olsun, çocuğun benle alakası yok, ala ala kahverengi göz rengimi almış
Bkz:
Eki Görüntüle 891914
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Facebook dan bahsedilmiş, instagram vine falan kullanan yokmu? Orada daha az ifşa oluyoruz :) tam isim kullanmıyoruzda, yuklediğimiz resim ve videolara özel tag lar yaratarak buradan paylaşadabiliriz. Mesela bebeklerinin özel anlarını yakalayan anneler videolarını da böyle paylaşsalar bizle ne güzel olur :)
Amanıın buraya bile kar atıştırıyorsa kış gelmiş yaa
Bende doktora sordum aynı şeyi 6. Ayda başlayınca yemiyorlarmış die öle bişey yok dedi yiyecek çocuk her türlü yiyor yemiyecek olan da yemiyor dedi ayrıca anne sütü yeterliyken ek gıda kesinlikle önermiyorum ilk 6 ay enfeksiyonlardan korunması için kesinlikle anne sütü diyor bizim doktor bide emmede sıkıntısı olmayan çocuk ek gıda da sıkıntı yapmaz dedi bizimki hevesli çok yemeye ama ben vermiyorum bide her doktorun tarzı farklı kimisi 4. Ayda başlatıyor ama benim şahsi fikrim anne çalışmıyorsa ve sütü yeterli ise 6. Ayda başlanmalı tabi yinede sen bilirsin
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş
Eki Görüntüle 892272
Cok tatlısınız , maşallah canım kızına daselam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Bıyıklı pasta varmış güzel görünüyo
Eki Görüntüle 892777
Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin
Eki Görüntüle 892781 Eki Görüntüle 892783 Eki Görüntüle 892784 Eki Görüntüle 892785
Benim fikrim bu kadar sık rastlanmamalı alerjiye. Kuru kırmızılıklar sadece kuru cildin göstergeside olabilir. Yeni doğduğunda ben kızımın yüzünede bebe yağı sürdüm 1-2 sefer döküntü gibi bi şey oldu bıraktım yüzüne sürmeyi. Şimdi de evlerin havası kaloriferden acayip kurudu ve bizimde yanaklarımız pembe kuru bi hal aldı. Sebamed yüz kremi vardı sanki bebeklere özel. Nemlendirmek için deneyebilirim. Yada direk oda nemlendiricisi kullanıp yine yüze sudan başka bişi değdirmeyebilirim. Sizde bi bu açıdan bakın bence
atopik dermatit dediğiniz nasıl bir kızarıklık? Benim oğlumda da arada yüzünden kırmızı lekeler çıkıyor ama 1-2 saat sonra kayboluyor.
Resim çekseniz anlaşılır mı?
Sulozcum saç kurutma makinesini denedinmi? Gerçi bahsettim ama bu hafta kızımın uyumasına ve emmesine vesile olan tek şey , ağlama krizi başladığında başka odada çalıştırıyorum yavaş yavaş getiriyorum (Açtığımda birden korkmasın diye) Sonra bir iki mızırdanıyor ve susuyor memede uyuya kalıyor.
Eki Görüntüle 890264 Bu da benim meleğim(Fotorus u da sizlerdenden okumuştum
bu saatte cnm cig kofte ıstedı söle bol lımonlu nar eksılı yanında marul tursu ayran roka lavasta olabılır
Ayy bende bayılırım çiğ köfteye olsada yesek(
Hamileliğin ilk üç ayı hep çiğ köfte istemişti canım:)) Kızım emmeye bile çiğ köfte yediğim gün başladı:)
Biliyorum oteli Bayramoğlu'na giderken sağda kalıyor. Ben çalışırken sürekli İstanbul trafiğindeydim cinnet gelmişti ama bostancının yeri başka Bende aşkımız orda başladı
Kızlar bumbo koltuk kullanan var mı? Tecrübesini paylaşabilir mi? Bizimki artık sürekli oturmak istiyor yetişemiyorum kıpırdayamıyorum yerimden pertim çıktı
Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D
maşallah canım çok güzelsiniz...Eki Görüntüle 890191
Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
Sulozcum saç kurutma makinesini denedinmi? Gerçi bahsettim ama bu hafta kızımın uyumasına ve emmesine vesile olan tek şey , ağlama krizi başladığında başka odada çalıştırıyorum yavaş yavaş getiriyorum (Açtığımda birden korkmasın diye) Sonra bir iki mızırdanıyor ve susuyor memede uyuya kalıyor.
Eki Görüntüle 890264 Bu da benim meleğim(Fotorus u da sizlerdenden okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?