2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dönüşün muhtesemm oldu kizzz laflara gelll :-D o bsey degilde oyle bi durumda ben fönun gittigne yanarimm ;-)

Ben de yanarım da öyle bakımlı görünürken kaçarı olmuyo. Hele şimdi hemşo saç boyattı büyük değişim haha ondan erken gitti bence

Benim öle çok fönüm gitmiştir puhahaa yanıyor insanda geç oluyo

herkes aynı kaderi yaşıyo desene

Benim minik çubim zırladı acıkmış emiştik gaz çıkarıyoz sonra ben de yatar şimdiden iyi geceler kızlar

böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((
Cok gecmis olsun canım , Allah şifa versin
ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
Cok guzel bir aile tablosu , maşallah size emelcim, sacın da guzel olmus yakışmış
Beklerim niyetleri ben yazacam ama ( herkese birer bebek daha :)))

AMan meltem duymasın benim icin hava hosta :)
Aman yok Allah korusun bizde yeterince var bebek , üçü de yanımdayken bile sanki içerden bebek ağlama sesi geliyo bana bazen ( geliyorlar bana soldan soldan
Kilo basına 1 damla canım
Kullandığın hangisiydi. Şimdi largopen kullanıyorum. Daha önce kullandığımı kadın doğumcu vermişti. Bunu aile hekimi.
Largopen hamilelikte kullanmıştım canım , saf penisilin var icinde , en zararsizi o
yemek lafını duyan kızım oturdu tabakları bekliyor. en beğendiğine öpücük vercekmiş

Eki Görüntüle 892272
Yerim ben onun o tatlı halini , kuzum benim maşallah ona afiyet bal seker olsun
Bizimki gene aştı kendini böle saklanacakmış hey güzel allahım Eki Görüntüle 892211
Oy o Totoya bak , kuzu kuzu , tam ısırmalık
İnstagramda twitterda da meltowski yim
Cok gecmis olsun canım , neler cekmissin Allah kolaylık versin
Kizlar yanlislik mi oldu anlamadim ama benim kiz sabah emerek uyudu!! Bin şükürrr olsun :))
Cok sevindiiim
Gecmis olsun canım , Allah beterinden saklasın
Oy tatlım benim ya ya büyük oyuncak isteyecek ya toto yukarda sallanacak , her isleri ters bunların ama cooook sevimliler , tam yemelik oldular maşallah
İyi canım sende biraz dinlenirsin , insallah oyalanirda .
hem tombiş hemde kucak istiyor sende yoruldun iyice
Ben hazır mantı sevmiyorum kendim açacağım kızım müsaade ederse :)
Obaaa ozaman toplasip manti yemeye geliyoruzzz :))
Bizde ne babaya ne bana , kimseye benzemiyorlar , Allah'tan birbirlerine benziyorlar

instagram kullanmıyorum hatta ne olduğuna bile bakmadım üşengeçlikten
ne düşünürsünüz bilmem ama ben derim ki burada muhabbete devam edelim ama şu foto konusu çok ortada oluyor, birde bişey olsa bazı mesajları silmek gerekse yok öyle bişey...facebookta kapalı bir grubumuz olsa ne dersiniz? özel paylaşımlar için...

geçmişi okumandan atlayım fikrimi yazdım, belkide ileriki sayfalarda konu okunuşuldu bile ve benim bu mesajım alakasız kaldı, eğer öyleyse kusuruma bakmayın şimdiden

benim oburcuk oğlum dün deviti ağzına damlatırken şişeyi yakaladı deli gibi emmeye çalışıyor zor kurtardım :))
ben herhalde 12. aydada başlasam sorun yapmayacak, tam oburcuk velet :)

selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Cok tatlısınız , maşallah canım kızına da ne iyi etmissin kar sevinci yaşamış kuzu

Totos olsun totos

canım zaten dermatitse o kuruluk aşaması sadece 1-2 gün sürüyor sonra hızlı bir şekilde ilerliyor..dediğin gbi sadece kuur kırmızı olarak kalıyorsa cildi kuruduğu içindir...ben ilk kızarmaya başladığında cildi kuru diye düşünmüştüm ve sadece nemlendirici kullandım. işte eğer nemlendirici tek başına işe yaramıyorsa ozaman alerji mi acaba diye düşünmeye başlamak lazımmış

atopik dermatit dediğiniz nasıl bir kızarıklık? Benim oğlumda da arada yüzünden kırmızı lekeler çıkıyor ama 1-2 saat sonra kayboluyor.

Resim çekseniz anlaşılır mı?

yok canım öyle 1-2 saat sonra kayboluyorsa bişey falan tahriş ediyordur endişe etme...bu mereti geçirmek için baya uğraşmak gerekiyor

bu saatte cnm cig kofte ıstedı söle bol lımonlu nar eksılı yanında marul tursu ayran roka lavasta olabılır

Ayy bende bayılırım çiğ köfteye olsada yesek (

Hamileliğin ilk üç ayı hep çiğ köfte istemişti canım:)) Kızım emmeye bile çiğ köfte yediğim gün başladı:)

Biliyorum oteli Bayramoğlu'na giderken sağda kalıyor. Ben çalışırken sürekli İstanbul trafiğindeydim cinnet gelmişti ama bostancının yeri başka Bende aşkımız orda başladı

bizde urlaya taşınmadan önce bostancıda oturuyorduk...şimdi sen diyince aklıma geldi canım çekti, sahilde 3 el büfeyi bilir misin süper ötesi kokoreç yapar :)

Yoklama yapicam ama artik nerde cucu nerde parme aybikeee funda uyukuda onu biliyrzda;-) gece tayfasi nerdeeeeee....inci uyuduyda parmis kagayi vurup yatti belki aybikee kaynanayla ugrasiyo olabilirr peki ya cucu? cucuuu yoksaaaaaaaa :-D

burdaaaaaa
yok bu sefer kaynanayla değil mememle uğraşıyorum sağmayı beceremiyorum ya deli olucam

Eki Görüntüle 890191

Herkese slm:) biraz eskidi bu resim gerçi benm kız biraz büyüdü:) kaçkere paylaşmak istedim telden hep sayfa kapandı kısa kesiyorum :)
maşallah canım çok güzelsiniz...

Çok şeker esmer fıstık bu:) maşallah

aklımda kalanlar daha bir sürü sayfa var..

Günebakan yeni işiniz hayırlı olsun.

Ang kızınla maşallah size Eylül diyeti çok işe yaramış. Fıstık gibi incecik olmuşsun.

Aybike sizede maşallah Bu ağustos anneleri yaşlanmayacak hep çıtır kalacak:)
Kv zararsız gibi duruyor ama öyle değil galiba anlattıklarına bakılırsa allah yardım etsin sana canım

Emelcim saçların güzel olmuş ve güzel ailene maşallah

İşe başlayan anneler allah yardımcınız olsun. Herşey yavrularınız için üzmeyin kendinizi, ne demişler çok vakit geçirmek değil önemli olan azda olsa onlarla kaliteli zaman geçirmek.

Herasera bende merak ettim tanışma hikayenizi yeni zelanda nere bura nere:)

Başka unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar yetişemiyorum sayfalara ya ben çok yavaşım ya siz çok hızlısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…