2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay teşekkür ederim canım benim :) kv konusu bildiğin gibi değil, dün akşam artık patlattı beni..eşimle konuştuk, ben abini arayıp anneni al dicem dayanamıyorum dedim, sen bilirsin dedi..gerçi al desemde almayacak ya

bizde urlaya taşınmadan önce bostancıda oturuyorduk...şimdi sen diyince aklıma geldi canım çekti, sahilde 3 el büfeyi bilir misin süper ötesi kokoreç yapar :)

Ne cok bostancili varmis. Evlenmeden once ustbostAnci da oturuyordum. Annem ve babam hala ordalar. Bostancı ın yeri ayrıdır cok severim

Maşallah canım ne güzel gülüyor. Bayılıyorum bebeklerin gülüşüne ve kahkaha atmalarına...
Çok geçmiş olsun canım. Biran önce sağlığına kavuşur. hepimize burası iyi geliyor.

Cidden zor bir durum. Keşke alsa sende rahat edersin. İnsan kendi çocuğunu kendi doğrularına göre yetiştirmek istiyor müdahale olunca sinir oluyor insan... Kendi evi maaşı falan yok mu canım ?

yok be canım öyle evi falan...kocasından kalan emekli maaşı var. onunda banka kartını oğluna verdi bize gelirken, sen harca dedi

Tüh ya üzüldüm. Neden sevmedi acaba? Genelde bir oturma çabası var mıydı yoksa sen denemek mi istedin canm? Belki oturmak istediği zaman sever?

oturmak için deli oluyor, onun için aldım zaten...ama bizimki pek bir huylu, doğduğundan beri ne eldiven taktı ne şapka öyle üstünü falanda örttürmüyor. bu koltukta her yerini sarıyor ya daraldı paşam, rahat rahat oturacakmış sanki becerebiliyor gib :)
oto koltuğundada kemer takılınca kıyamet kopuyor, ama yapacak bişey yok o kemer takılacak

gerçi bizimki bostancı sayılmaz...sahilden küçükyalıya giderken, lunaparkın biraz üstündeydik. gece aklımıza eser sahile inerdik kokoreç yemek için

Ah ah o lunaparkın dili olsa. 30 lu yaşlarım da bile arkadaşlarla giderdik. Ordan kokereç yemeğe :)

Şuan oyle değişti ki oralar alttan yollar yapıldı, yeni binalar yapıldı. Nerde eski Bostancı üstadım dermişim :)

Ne bileyim okuduklarımdan sanki topiğin 1/3 ü alerjili bebekmiş gibi geldi bana ve biraz hastalık hastalığı modelini hatırlattı. Boşu boşuna kortizonlu kremler kimyasallar değmesin bebişlere. Mesela roxy i ben baştan beridir kullanıyorum. Diğerleri her halukarda deterjan türevi sabun tozu olarak lavantalı olmayan onu buldum. Sonra pamuklu olmayan hiç bişey değmedi kızıma. Benim üst giysilerim bile %90 oranında sırf pamuklu şeyler.

kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Domates büyüklüğünde, açık turuncu renkte.
Şundan:

Eki Görüntüle 890970
Bizde hurma diyoruz. benim eşimde süt yapıyor diye pazardan bir kasa almış. Tam 5 kilo benden çok kendi yediği için bitmek üzere:))
Süt olayı biraz psikolojik sanki her gün hurma ıhlamur rezene laktamil nesfit dut pekmezi incir üzüm hoşafı düzenli içiyorum yiyorum. Ama süt aynı bir gün göğüsler taş gibi bir gün normal süt yok diye sağıyorum baştan beri 80 90 ml üstüne çıkamadık bir türlü. Artmazsa artmıyor demekki ama mamayı 2 öğüne düşürdük süt diğer öğünler doyuruyor demekki..
yok be canım öyle evi falan...kocasından kalan emekli maaşı var. onunda banka kartını oğluna verdi bize gelirken, sen harca dedi
ohh ne güzelmiş maaşıda vermiş kahrını siz çekiyorsunuz.
Cok tatlısınız , maşallah canım kızına da ne iyi etmissin kar sevinci yaşamış kuzu

Totos olsun totos

Gitmeden şu kızın ne kadar güzel olduğunu da yazayım, içimde kalmasın:))

Çok ii ya bayıldım size güzel bi anı olmuş gözler çakmak çakmak maşallah kuZucum ya

Sagolun teyzeleri:) iyiki doğurmuşum... bakıp bakıp doyamıyorum yavruma annelik ne güzel birşey allahımın hediyesi o bana Meleğim benim...

Biteceği yok sayfaların herkez uyurken bitireyim dedim olmadı. kocişin diğer gece mesaisine artık.... sayfa 6619

iyi geceler... Hepinizi öpüyorum.

aferin asker nöbet saatini aksatmadın

Aklıma çılgın genel cerrahı getirdin. Mastit ve yaralarla ilk gittiğimde lafa şöyle girdi " sen bir askersin önümüzdeki 5 gün vereceğim talimatların dışına çıkmayacaksın, bebeğin altını başkası açsın sen memelerinden başka bi şeye mesai harcamayacaksın"

:)))

anaa bebesi uyanık bi ben mi varım şuanda. o ağladı ben ağladım o ağladı ben ağladım şimdi ben sustum o hala ağlıyo :: napcam ben ya gece 11-12 gibi yatar bi daha 5 de 6 da kalkardı bugün mahvetti bizi : nesi var bi bilsem

benim oburcuk oğlum dün deviti ağzına damlatırken şişeyi yakaladı deli gibi emmeye çalışıyor zor kurtardım :))
ben herhalde 12. aydada başlasam sorun yapmayacak, tam oburcuk velet :)

İnci de Demir ilacına bayılıyor heyecandan titriyor içerken zor tutuyorum kızı tekila bardağı gibi shot yapası var :))

Kizlar dün gece ki durumu anlatıyorum ilk gun gibi yine dokuzda uyudu Ama bu sefer on dk değil bir saat . Saat 11 de tekrar uyudu ve sabah beste kalktı yedi gibi tekrar uyuyup dokuzda kalktı

Yani ilk güne gore süper ilerledi diyebiliriz. Sanırım olacak bu is :))

canım doktorum kilosuna göre ben tavsiye etmıyorum ben de cocuklarıma 4 er damla kullandım dedi. çünkü hepsinin içinde paraben mi ne bişey var dedi.aslında kansızlık yoksa kullanılmasına bile gerke yok dedi.8. ayda mı ne kan testi yapılıyormus o zmana kadar 4 damla kullan dedi. sabah aç karına ve yarım saat süt içirmke yok çünkü ilaç özelliğini kaybediyor.

canım geçtiğimiz iki hafta benımkide ataktaydı onunda hep parmkalar azındaydı sanrım bu dişler acıyor.calpol verebilriisn günde 3 defa 1 çay kaşiği.ağrısı hafifler hiç değilse.

bu pastalar aklıma banu alkanı getirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…