- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.681
maşallah canım çok güzelsiniz...
Çok şeker esmer fıstık bu:) maşallah
aklımda kalanlar daha bir sürü sayfa var..
Günebakan yeni işiniz hayırlı olsun.
Ang kızınla maşallah size Eylül diyeti çok işe yaramış. Fıstık gibi incecik olmuşsun.
Aybike sizede maşallah Bu ağustos anneleri yaşlanmayacak hep çıtır kalacak:)
Kv zararsız gibi duruyor ama öyle değil galiba anlattıklarına bakılırsa allah yardım etsin sana canım
Emelcim saçların güzel olmuş ve güzel ailene maşallah
İşe başlayan anneler allah yardımcınız olsun. Herşey yavrularınız için üzmeyin kendinizi, ne demişler çok vakit geçirmek değil önemli olan azda olsa onlarla kaliteli zaman geçirmek.
Herasera bende merak ettim tanışma hikayenizi yeni zelanda nere bura nere:)
Başka unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar yetişemiyorum sayfalara ya ben çok yavaşım ya siz çok hızlısınız.
bizde urlaya taşınmadan önce bostancıda oturuyorduk...şimdi sen diyince aklıma geldi canım çekti, sahilde 3 el büfeyi bilir misin süper ötesi kokoreç yapar :)
Maşallah canım ne güzel gülüyor. Bayılıyorum bebeklerin gülüşüne ve kahkaha atmalarına...Selam canlarrrr
Çok özledim sizi çoooooooook
İyisinizdir umarım
Geçmişi opkuyayım dedim ama maşallah çenenize yetişilmiyor ki 6456. sayfaya anca gelebildim
Hızlı hızlı bakabilicem mecbuuuuuuuur :)
Kar yağacak diye kontrolümüze 2 gün erken gittik (dün) 600 gr almışız. Doktorumuz 400gr'ı geçtiği sürece hiç sorun yok anne sütü devam dedi. En az 6 ayı tamamyalacağız inşallah. Eğer sütün falan da kesilirse biberon mama alma artık dedi. Kaşık mama önerdi.
Bizim zibidi 4 aylıktan beri ayaklarını tepeye kaldırıp parmaklarını tutuyordu, ayaklarını ağzına götürüyordu. Normalde 6 aylık hareketiymiş genellikle, erken yürüyebilir dedi. Sosyal ve bilişsel gelişimimizi de beğendi, oğlum sohbet etti doktor teyzesiyle. Ek gıdalar için 1 ay daha bekliyoruz dedi.
2. doz rotamızı da olduk geldik evimize. İşte böyle. Bizde başka haber yok. Hazır pcden girmişken resim de atayım, paylaşmayalı çok zaman oldu :)
Dayısına gülerken: Eki Görüntüle 890720
Dışarı çıkma sevinci:Eki Görüntüle 890721
Arabada mutluluk: Eki Görüntüle 890722
Çok geçmiş olsun canım. Biran önce sağlığına kavuşur. hepimize burası iyi geliyor.Evet sessiz üyeyim maalesef okumaya anca vakit oluyor yazmaya kalksam okadar çok şey var ki
Lütfen bebeklerinizin kilısunu kafaya takmayın benim oğlum 4520 dogdu 1. Ayda 5070 2. Ayda 4850 idi yani nerdeyse doğum kilosunun altına indi bir sürü hastane doktor gezdik ve sonra kilo aldı 6150 oldu ama kusması devam ediyor neden olduğu kesinleşmedi hala pilor stenozu dediler 3 cerrah hemen ameliyat dedi bir prof bekle bunun altında başka sebep olabilir dei ve şu anda 1 haftadır alrjik bebekmaması yiyor ben de sıkı bir diyetteyi ekmek bile yasak
Kusma sorunu azalınca yada tamamen çözülünce ben de aktif olarak yazıarım ama şimdilik zor uyurken bile başını bekliyorum uykusunda bile kusuyor .10 günlükten beri yalnızım eşim de gece 3 te gelip sabah 9 dacgidiyor 2 işte çalışıyor çünkü
Bu forumu okumak kendim için yaptığım tek şey yalnız olmadımı hissediyorum çok faydasını gördüm yazan herkesin ellerine sağlık
Allah hepimizin meleklerine sağlık afiyet versin
ay teşekkür ederim canım benim :) kv konusu bildiğin gibi değil, dün akşam artık patlattı beni..eşimle konuştuk, ben abini arayıp anneni al dicem dayanamıyorum dedim, sen bilirsin dedi..gerçi al desemde almayacak ya
canım ben pazartesi günü aldım 2. el ama paşam sevmedine yaptıysam oturmuyor içinde...yarın iade etmek için konuşucam bakalım
Maşallah canım ne güzel gülüyor. Bayılıyorum bebeklerin gülüşüne ve kahkaha atmalarına...
Çok geçmiş olsun canım. Biran önce sağlığına kavuşur. hepimize burası iyi geliyor.
Cidden zor bir durum. Keşke alsa sende rahat edersin. İnsan kendi çocuğunu kendi doğrularına göre yetiştirmek istiyor müdahale olunca sinir oluyor insan... Kendi evi maaşı falan yok mu canım ?
Ne cok bostancili varmis. Evlenmeden once ustbostAnci da oturuyordum. Annem ve babam hala ordalar. Bostancı ın yeri ayrıdır cok severim
Tüh ya üzüldüm. Neden sevmedi acaba? Genelde bir oturma çabası var mıydı yoksa sen denemek mi istedin canm? Belki oturmak istediği zaman sever?
Tüh ya üzüldüm. Neden sevmedi acaba? Genelde bir oturma çabası var mıydı yoksa sen denemek mi istedin canm? Belki oturmak istediği zaman sever?
gerçi bizimki bostancı sayılmaz...sahilden küçükyalıya giderken, lunaparkın biraz üstündeydik. gece aklımıza eser sahile inerdik kokoreç yemek için
canım zaten dermatitse o kuruluk aşaması sadece 1-2 gün sürüyor sonra hızlı bir şekilde ilerliyor..dediğin gbi sadece kuur kırmızı olarak kalıyorsa cildi kuruduğu içindir...ben ilk kızarmaya başladığında cildi kuru diye düşünmüştüm ve sadece nemlendirici kullandım. işte eğer nemlendirici tek başına işe yaramıyorsa ozaman alerji mi acaba diye düşünmeye başlamak lazımmış
Bizde hurma diyoruz. benim eşimde süt yapıyor diye pazardan bir kasa almış. Tam 5 kilo benden çok kendi yediği için bitmek üzere:))kipada vardı tadını merak edip sadece 2 tane almıştım
Domates büyüklüğünde, açık turuncu renkte.
Şundan:
Eki Görüntüle 890970
ohh ne güzelmiş maaşıda vermiş kahrını siz çekiyorsunuz.yok be canım öyle evi falan...kocasından kalan emekli maaşı var. onunda banka kartını oğluna verdi bize gelirken, sen harca dedi
Cok tatlısınız , maşallah canım kızına dane iyi etmissin kar sevinci yaşamış kuzu
Totos olsun totos
Gitmeden şu kızın ne kadar güzel olduğunu da yazayım, içimde kalmasın:))
Çok ii ya bayıldım size güzel bi anı olmuşgözler çakmak çakmak maşallah kuZucum ya
aferin asker nöbet saatini aksatmadın
benim oburcuk oğlum dün deviti ağzına damlatırken şişeyi yakaladı deli gibi emmeye çalışıyor zor kurtardım :))
ben herhalde 12. aydada başlasam sorun yapmayacak, tam oburcuk velet :)
Teşekkürler cnm aslında o blog için baya Plan'ım vardı. Benim yaramaz erken gelince hepsi kaldıcanım bu arada bloguna baktım, ne güzel şeyler onlar öyle :) ellerine sağlık
bu konuda bilgisi olanlar
kızlar hepinize merhaba
ne zamandır hiç giremedim yaaa aklıma bişi takılınca geldim aslında
oğluşum 4 ayını doldurdu çok şükür ferrum demir damlasına başlamam gerekiyormuş sağolsun burdaki dr lar falan pek bişi anlatmıyor. kilo başına 1 damla olarak hesaplanıyor diye biliyorum ama ilk başlarken düşük dozla mı başlamak gerek kullanan var mı ????
Atagimiz bugun de devam ediyor kizlar :) annem gelip gitti normmalde onu cok sever kucakta hic aglamaz ama annanesinin kucaginda bile durmadi. Elini agzina alip hirsla isiriyor disleri cok mu kasiniyor acaba ya? Cikamiyorum 2 gundur bu isin icinden :)) neyse belkim bende angy gibi zayiflarim. Bu arada alintilarim tabisi uctugu icin aklimda kalanlari yazayim. Eylus nasil dondunn kiz sen? Butun gun kucaktasin anneyi erittin ne ara ogrendin donmeyi zillos :) ayrica gecmis olsun angy esin ucuz atlatmis. Medcim uzum gozlu kucuk yaramazin bana da opucuk verir mi? Bu aksam kendim yemeye yemegim bile yok ama :)) brokoli koydum ocaga sonra asuyu avutayim derken pure yapilacak kadar cok pisti. Bu sekilde de hic sevmem salatasini uff.
Bıyıklı pasta varmış güzel görünüyo
Eki Görüntüle 892777
Ayrıca İdaya 1 yaş doğum günü için bir kaç pasta modeli buldum kararsızım yardım edin
Eki Görüntüle 892781 Eki Görüntüle 892783 Eki Görüntüle 892784 Eki Görüntüle 892785
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?