2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Min'cim ne güzel anlatmışsın resmen taşınasım geldi. Biz de bıktık trafiğinden... Ama gitsem de gidilmiyor eşimin 4 abisi burada, benim annem babam... Arkadaş desen İstanbul'da arkadaşlıklar yürümüyor çünkü görüşülmüyor zamansızlıktan. Anca iş arkadaşlığı ve kaçan uyuşuyosa komşuluk. O kadar :)
Eşimin izmire falan taşınası var ama napıcaz orda sap sap bilmem :)))

Beklerim niyetleri ben yazacam ama ( herkese birer bebek daha :)))

Oooov yyyooooooooo

Hakikaten ne gerek varmis

aynen sıcak buhar makinaları pek yok . kaloriferde ısınan suyun buharının zararından bahsetmek istemiştim solunum yıolnuna bulaşabilecek bakterilerin üremesine neden oluyor

Aaa onu bilmiyordum araştırıcam teşekkür ederim

Günaydın kızlar kociş akşam Samsun'dan geldi sabah Adana'ya gitti yaw ahh Adana gitmez olaydım yemez olaydım o Adana kebabı allahım nasıl güzel bişi rüyalarıma giriyor bazen buradakiler tırı vırı hatta meşhur kolcuoğlu Hasan usta var kol gibi hesap geçiriyorlar ama Adana da Receb'in yerinde yediğim Adana kebapla alakası yok. Yiyecekmisin dedim yemeyeceğim dedi pis yalancı yiyecek hemde nasıl yiyecek löp löp götürecek

Söylüyorum beers biZimde ilk buluşmamız ordaydı :)))

Ben de bayramoğlu denince kolumun kırılışını hatırlarım

ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)

Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638

Yakismis Emelcim ten rengine uymuş bence. Koyulaştırma derim ben ama sen bilirsin :)

böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((

bi tanıdık doktora sordum aslında emzirilmezde 1 dozdan bişe olmaz dedi hala kararsızım sabahtan beri hastanedeyizzz yavrumu ellere bıraktımmm sefil olduk eşim kardan yol kapandı anca akşama geldi( 4 tane serum yedim

sabahtan beri dolaptn içtide biberona alışınca tutmuo beni gecede bi biberon bi ben idare ederiz çok saol cnmm

Çok geçmiş olsun canım
Şimdi nasıl oldun? Daha iyisindir umarım. Hastanede misiniz?

Kızlar bumbo koltuk kullanan var mı? Tecrübesini paylaşabilir mi? Bizimki artık sürekli oturmak istiyor yetişemiyorum kıpırdayamıyorum yerimden pertim çıktı

Yaaa o resmi atladim sanma, geçmişi okuma telaşindan bi tek begene badabildim. Nasil güzel oturmuş mama sandalyesine güzel abla... Orada kisa zaman oturuyor sanirim çözüm aradigina göre... Kaç kilo oldunuz bu arada?

Hadi ya o kadar yakisikli mi? Yani bana güzel geliyor tabi de kuzguna yavrusu şahan görünür misali oluyodur
Hep okumak lazım zaten fıstığımmmm :1

Olacak tabi! Senin gibi sabırlı ve harika bir annesi varken baska yolu var mi?

Cok sevindim

Arkadaşlarımızla 3 günlüğüne Adana-Hatay'a gittik. Döndüğümde 2 kilo almıştım. Başka bir tarihte 3 günlüğüne Urfa-Antep yaptık. Sonuç 2 kilo.

Bende ki potansiyele bak!

Durusel geçmiş olsun canım
Parmiş inci tanem düzene giriyo çok sevindim
Günaydın pıtırcıklar kızım önden göbişe arkadan beline kadar bok içinde hemen yıkadım ilk kez tek yıkadım ter içinde kaldım be şimdide uyuyo hatun

Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))

Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa

Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))

Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa

Ayy süper Ankarada yok yok kuzum kociş sabah ekmek almaya indi fena soğuk diyo yüzüne kal gelmişti bıçak gibi kesiyo diyo ama evden bakan hava süper der güneşli tam kış güneşi ne keyifli içilir şimdi o kahve

Günaydın cucum oh mis gibi olmuştur biz de akşam yıkadık idoşu ve ben daha hiç tek yıkayamadım tebrikler sana

Parmişkom inci uyumuş sen de sonunda güzel bir uyku çekebildin yaşasınnnnnnn Devamını bekliyoruz.

Kardan sonraki ayaz çok fenadır insan yüz felci geçirecek gibi olur cidden.

Öyle koçitoyla yıkadığım gibi olmadı ama filenin üstünde yıkadım çıpıştı biraz neyse hallettik bende normalde akşam yıkıyom kuzum sonrada hemen uyuyo süper oluyo

bu konuda bilgisi olanlar

Doktorumuz 6.aydan sonra baslicaz dedi o yüzden bilemiyorum...

selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))

İkimiz de çok hoşsunuzzzzzzz çok güzel bir anı olmuş :))))

Hay allah
Kakasini yapmış miydi gazi falan mi vardi? Ya da büyüme atagi mi acaba?
Bu arada sohbete badladi mi senin bizdik?

Gözün aydın canimmmm olacak olacak

Günaydıııın... Dün sabahta benim oğluş taa ensesine kadar çıkatmayı başarmış o kakacıkları.. Baktım silmekle olmıcqk bende aldım yıkadım ilk defa kendi başıma :)

Benimde ilk defa tek yıkamam böyle boklu bir maceradır. Şimdi duruma göre mümkünse eşimle yıkıyorum. Dün bizde sırtımız boka bulandı diye yıkanalım dedik. Kızım olmuşken tam olsun diye çişinide saldı :)) ve yıkanmak farz oldu. Ama git gide ustalaşıyor insan. Eşim olmadan daha rahat olduğuna karar verdim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…