- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.701
Hotel North Star Bayramoğlu'na inmeden. Manzarası süperdir. Ben defalarca istanbulda iş fırsatı çıkmasına ve iş için kısa kısa istanbulda yaşamama rağmen tam olarak yerleşmeyi hiç düşünmedim. Çok severim istanbulu zaman zaman özler gezmeye giderim. Ama yaşamak tercihim değil. Annemle Babam benim doğmam gereken gün evlerini istanbuldan önce Gebze'ye sonrada izmite taşımışlar. Geri dönüş yapmışlar istanbulda yaşanmaz demişler. Hesab et sene 1982.
Ben izmiti çok seviyorum. Aracımıza bindikmi ne trafik ne bişi 15 dk da ormanın derenin yada ne bileyim avm nin içindeyiz. Her yer 15 dk. Bilemedin en fazla yarım saat. Gece hayatı yok bi tek burada. Oda sorun değil İstanbul iki adım. Bu aralar belli saatlerde belli yollarda yoğunluk oluyor. Gideceğiniz yere 5-10 dk geç kalıyorsunuz. Diyoruz ki off amma trafik var. Ne aşıkmışım izmite be. Duy med cim.
Beklerim niyetleri ben yazacam ama ( herkese birer bebek daha :)))
PUf Esım yarın izmire gidiyormuş gunu birlik sınır oldum . Bu karda Kista ne isleri var hayır önemli bir isleri olsa gitsin tamam neymiş ceolari yasar unı ile Ege uniyi gezelim beraber demiş. Hayret birşey zaten haftaya yurtdışına gidecek böyle kar yağar şimşekler çakarken ne gerek var
aynen sıcak buhar makinaları pek yok . kaloriferde ısınan suyun buharının zararından bahsetmek istemiştim solunum yıolnuna bulaşabilecek bakterilerin üremesine neden oluyor
İnanmıycaksın ama bizimde aşkımız orda başladı. Sahilde bira içtiğimiz bi yer vardı. Adını nasıl oldu unuttum. Neyse iş dışında ilk buluşmamızdı ve o akşam çıkmaya başladık.
Söylüyorum beers biZimde ilk buluşmamız ordaydı :)))
ya değişik oldu yani ilk defa açık renk yaptırdım alışamadım henüz koyudan açık renge geçmek zormuş bir kez daha boyanacak bakalım :)
Eki Görüntüle 892639 Eki Görüntüle 892638
böbrek taşı düşürüorum buscopan ağrı kesici mide bulantısı için ilaç vs koydular seruma ve emzirebilirsin dendi ama aklıma takıldı ayrıntıları anlatcm çok kötyüm((
bi tanıdık doktora sordum aslında emzirilmezde 1 dozdan bişe olmaz dedi hala kararsızım sabahtan beri hastanedeyizzz yavrumu ellere bıraktımmm sefil olduk eşim kardan yol kapandı anca akşama geldi( 4 tane serum yedim
sabahtan beri dolaptn içtide biberona alışınca tutmuo beni gecede bi biberon bi ben idare ederiz çok saol cnmm
Ben de bayramoğlu denince kolumun kırılışını hatırlarım
Yakismis Emelcim ten rengine uymuş bence. Koyulaştırma derim ben ama sen bilirsin :)
Kızlar bumbo koltuk kullanan var mı? Tecrübesini paylaşabilir mi? Bizimki artık sürekli oturmak istiyor yetişemiyorum kıpırdayamıyorum yerimden pertim çıktı
Seni de gördüm yavlum ben o Ramazan Barışı var yaa naparım sen biliyo musunAllahım o nasıl bir yakışıklılık, o nasıl bir beyefendi pozlar, ekrandan el filan çıkartabilsek de mıncıklayabilsek. Senin Ramazan Barışı hep okuman lazım, ayrıca ben de direkt ayaklarımı ağzıma götürüyomuşum arasta teyzesine çekmiş
Kizlar dün gece ki durumu anlatıyorum ilk gun gibi yine dokuzda uyudu Ama bu sefer on dk değil bir saat . Saat 11 de tekrar uyudu ve sabah beste kalktı yedi gibi tekrar uyuyup dokuzda kalktı
Yani ilk güne gore süper ilerledi diyebiliriz. Sanırım olacak bu is :))
Günaydın kızlar kociş akşam Samsun'dan geldi sabah Adana'ya gitti yaw ahh Adana gitmez olaydım yemez olaydım o Adana kebabı allahım nasıl güzel bişi rüyalarıma giriyor bazen buradakiler tırı vırı hatta meşhur kolcuoğlu Hasan usta var kol gibi hesap geçiriyorlar ama Adana da Receb'in yerinde yediğim Adana kebapla alakası yok. Yiyecekmisin dedim yemeyeceğim dedi pis yalancı yiyecek hemde nasıl yiyecek löp löp götürecek
Totos olsun totos
bu pastalar aklıma banu alkanı getirdi :)
Hadi ya o kadar yakisikli mi? Yani bana güzel geliyor tabi de kuzguna yavrusu şahan görünür misali oluyodur
Hep okumak lazım zaten fıstığımmmm:1
Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))
Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa
Durusel geçmiş olsun canım
Parmiş inci tanem düzene giriyo çok sevindim
Günaydın pıtırcıklar kızım önden göbişe arkadan beline kadar bok içindehemen yıkadım ilk kez tek yıkadım ter içinde kaldım be şimdide uyuyo hatun
Ayy süper Ankarada yok yok kuzum kociş sabah ekmek almaya indi fena soğuk diyo yüzüne kal gelmiştibıçak gibi kesiyo diyo ama evden bakan hava süper der güneşli tam kış güneşi ne keyifli içilir şimdi o kahve
Günaydın cucum oh mis gibi olmuştur biz de akşam yıkadık idoşu ve ben daha hiç tek yıkayamadım tebrikler sana
Parmişkom inci uyumuş sen de sonunda güzel bir uyku çekebildin yaşasınnnnnnnDevamını bekliyoruz.
bu konuda bilgisi olanlar
selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
anaa bebesi uyanık bi ben mi varım şuanda. o ağladı ben ağladım o ağladı ben ağladım şimdi ben sustum o hala ağlıyo ::napcam ben ya gece 11-12 gibi yatar bi daha 5 de 6 da kalkardı bugün mahvetti bizi : nesi var bi bilsem
Kizlar dün gece ki durumu anlatıyorum ilk gun gibi yine dokuzda uyudu Ama bu sefer on dk değil bir saat . Saat 11 de tekrar uyudu ve sabah beste kalktı yedi gibi tekrar uyuyup dokuzda kalktı
Yani ilk güne gore süper ilerledi diyebiliriz. Sanırım olacak bu is :))
Günaydıııın... Dün sabahta benim oğluş taa ensesine kadar çıkatmayı başarmış o kakacıkları.. Baktım silmekle olmıcqk bende aldım yıkadım ilk defa kendi başıma :)Durusel geçmiş olsun canım
Günaydın pıtırcıklar kızım önden göbişe arkadan beline kadar bok içindehemen yıkadım ilk kez tek yıkadım ter içinde kaldım be şimdide uyuyo hatun
Durusel geçmiş olsun canım
Günaydıııın... Dün sabahta benim oğluş taa ensesine kadar çıkatmayı başarmış o kakacıkları.. Baktım silmekle olmıcqk bende aldım yıkadım ilk defa kendi başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?