- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.721
Arkadaşlarımızla 3 günlüğüne Adana-Hatay'a gittik. Döndüğümde 2 kilo almıştım. Başka bir tarihte 3 günlüğüne Urfa-Antep yaptık. Sonuç 2 kilo.
Bende ki potansiyele bak!
Benimde ilk defa tek yıkamam böyle boklu bir maceradır. Şimdi duruma göre mümkünse eşimle yıkıyorum. Dün bizde sırtımız boka bulandı diye yıkanalım dedik. Kızım olmuşken tam olsun diye çişinide saldı :)) ve yıkanmak farz oldu. Ama git gide ustalaşıyor insan. Eşim olmadan daha rahat olduğuna karar verdim gibi.
Ay canım hiçte iyi değilmiş anıların nasıl kırıldı kolun
Hotel North Star Bayramoğlu'na inmeden. Manzarası süperdir. Ben defalarca istanbulda iş fırsatı çıkmasına ve iş için kısa kısa istanbulda yaşamama rağmen tam olarak yerleşmeyi hiç düşünmedim. Çok severim istanbulu zaman zaman özler gezmeye giderim. Ama yaşamak tercihim değil. Annemle Babam benim doğmam gereken gün evlerini istanbuldan önce Gebze'ye sonrada izmite taşımışlar. Geri dönüş yapmışlar istanbulda yaşanmaz demişler. Hesab et sene 1982.
Ben izmiti çok seviyorum. Aracımıza bindikmi ne trafik ne bişi 15 dk da ormanın derenin yada ne bileyim avm nin içindeyiz. Her yer 15 dk. Bilemedin en fazla yarım saat. Gece hayatı yok bi tek burada. Oda sorun değil İstanbul iki adım. Bu aralar belli saatlerde belli yollarda yoğunluk oluyor. Gideceğiniz yere 5-10 dk geç kalıyorsunuz. Diyoruz ki off amma trafik var. Ne aşıkmışım izmite be. Duy med cim.
Canım benim tşkler :) evet pek oturmuyor mama sandalyesinde şuan zaten yeni yeni başladık. Bumboyu istememim sebebi alçak olması ve bebeği kavraması ödül almış tasarım konusunda. Yığarım önüne oyuncakları oynar diye düşünüyorum. Misal anakcağını da dikleştiriyorum onda da oturmayı sevmiyor. Kilomuzu bilmiyorum haftaya kontrol var o zaman görücez bi de aşıları var pufff 4 tane hem de acayip tırsıyorum.Yaaa o resmi atladim sanma, geçmişi okuma telaşindan bi tek begene badabildim. Nasil güzel oturmuş mama sandalyesine güzel abla... Orada kisa zaman oturuyor sanirim çözüm aradigina göre... Kaç kilo oldunuz bu arada?1
Parmecim tekniğini paylaşırmısın çok ihtiyacım var benimki sallanmaya alıştı çok fenaKizlar dün gece ki durumu anlatıyorum ilk gun gibi yine dokuzda uyudu Ama bu sefer on dk değil bir saat . Saat 11 de tekrar uyudu ve sabah beste kalktı yedi gibi tekrar uyuyup dokuzda kalktı
Yani ilk güne gore süper ilerledi diyebiliriz. Sanırım olacak bu is :))
canım doktorum kilosuna göre ben tavsiye etmıyorum ben de cocuklarıma 4 er damla kullandım dedi. çünkü hepsinin içinde paraben mi ne bişey var dedi.aslında kansızlık yoksa kullanılmasına bile gerke yok dedi.8. ayda mı ne kan testi yapılıyormus o zmana kadar 4 damla kullan dedi. sabah aç karına ve yarım saat süt içirmke yok çünkü ilaç özelliğini kaybediyor.
canım geçtiğimiz iki hafta benımkide ataktaydı onunda hep parmkalar azındaydı sanrım bu dişler acıyor.calpol verebilriisn günde 3 defa 1 çay kaşiği.ağrısı hafifler hiç değilse.
bu pastalar aklıma banu alkanı getirdi :)
Olacak tabi! Senin gibi sabırlı ve harika bir annesi varken baska yolu var mi?
Cok sevindim
Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))
Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa
Doktorumuz 6.aydan sonra baslicaz dedi o yüzden bilemiyorum...
İkimiz de çok hoşsunuzzzzzzz çok güzel bir anı olmuş :))))
Hay allah
Kakasini yapmış miydi gazi falan mi vardi? Ya da büyüme atagi mi acaba?
Bu arada sohbete badladi mi senin bizdik?
Gözün aydın canimmmm olacak olacak
Günaydın cucum oh mis gibi olmuştur biz de akşam yıkadık idoşu ve ben daha hiç tek yıkayamadım tebrikler sana
Parmişkom inci uyumuş sen de sonunda güzel bir uyku çekebildin yaşasınnnnnnnDevamını bekliyoruz.
Durusel geçmiş olsun canım
Parmiş inci tanem düzene giriyo çok sevindim
Günaydın pıtırcıklar kızım önden göbişe arkadan beline kadar bok içindehemen yıkadım ilk kez tek yıkadım ter içinde kaldım be şimdide uyuyo hatun
Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Ben iş için gidiyordum ama bayılana kadar yiyordum hatta hamileliğimin ilk 3 ayı çok kötü geçmişti bulantı ve kusmalardan eşim iyileş seni Adana'ya götürcem dedi ama yalan oldu tabi kolcuğluna götürdü hakkını yiyemem :))
Eşimde Altıntepe de oturuyordu tren istasyonu köprünün hemen üstünde caddeye yürüyerek giderdik gecenin körü sabaha karşı gelirdik Taksim'e dolmuşla giderdik. Evlilik hiç bişeymiş çocuk herşey... Tüm hayatımın bunlardan değişmesine hala alışabilmiş değilim oğluma bayılıyorum çok seviyorum ama bazen eski hayatımı da çok özlüyorum
Anlatayım
Yolun karşısındaki evin bahçesinde bisiklete biniyoduk arkadasimla. 4 yaşimda falandim. Annem yemeğe cagirdi 5 6 kere falan. Oyun tatli tabi, gitmeyince bu sefer babam seslendi. Kızlar babaya aşıktır ya aynen o hesap babam üzülmesin diye bisikleti fırlattığım gibi koşmaya başladım. İn cin geçmeyen sokaktan araba geçeceği varmiş bana çarpmış. Buralari ben pek hatirlamiyorum. Öldüm sanmis babam. Çok duskundu bana, adamı son anda kurtarmislar kizin yasiyo diye. Ben takside giderken bi kendime gelmistim, koluma 2 tahta sariliydi, canimin acisini hatirliyorum hala.
Bi de alçi yüzünden doktor kıyafetlerinin kolunu kesin demişti o sırada duyduğum nefreti hatirliyorum
Tabi ki yakışıklı kedicikim yaa aslan parçası o
Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))
Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa
Günaydıııın... Dün sabahta benim oğluş taa ensesine kadar çıkatmayı başarmış o kakacıkları.. Baktım silmekle olmıcqk bende aldım yıkadım ilk defa kendi başıma :)
Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Eski hayatımı ben de çok özlüyorum eve tıkılıp kaldım resmen hergünüz aynı. Ömrüm salonda geçiyor.. Oysa ki gezmeyi sinemayı 2 duble atmayı kitap okumayı çok severim. Püf
Allah korumuş canım ya. Gözümün önünden geçti kabus gibi çocuklarımızı sokağa nasıl salacağız hiç bilmiyorum ya
selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))
Çok tatlısınnn :)Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Sağol canım.. Cidden bu topiğin bütün bebişleri ballllYaa telefondan yazinca hep hatali cikiyor. Hatali yi da hayali yaptı ikidir siliyorum :))))
Oyy teşekkür ederim canımmmm
Rüyamda kahve gördüm resmen aşermiş durumdayım. Eskiden hic sevmezdim son 1 aydir birşeyler oldu bana çok canim çekiyor.
Ben de sabah toto yikayanlardanim :)))) prima sağolsun:))))
Çok tatlııı
süpersiniz canım bayıldımm size..
Ne tatlı bi güzellik bu böyle,bakışını yerim ben onun..
Kedicik cevabın için saol,dün çıkmak zorunda kaldım ben yine raporlarla devam etcem sanırım.Alıntılarda gördüm oğlun da çok tatlı maşallah..
Çok tatlısınnn :)
Bende rüyamda paintball tabancasıyla birini öldürüp cenazesine gittim
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Kardan dolayı mı canım, ne sebeple tutuyorlarKızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?