2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlarımızla 3 günlüğüne Adana-Hatay'a gittik. Döndüğümde 2 kilo almıştım. Başka bir tarihte 3 günlüğüne Urfa-Antep yaptık. Sonuç 2 kilo.

Bende ki potansiyele bak!

Ben iş için gidiyordum ama bayılana kadar yiyordum hatta hamileliğimin ilk 3 ayı çok kötü geçmişti bulantı ve kusmalardan eşim iyileş seni Adana'ya götürcem dedi ama yalan oldu tabi kolcuğluna götürdü hakkını yiyemem :))
Eşimde Altıntepe de oturuyordu tren istasyonu köprünün hemen üstünde caddeye yürüyerek giderdik gecenin körü sabaha karşı gelirdik Taksim'e dolmuşla giderdik. Evlilik hiç bişeymiş çocuk herşey... Tüm hayatımın bunlardan değişmesine hala alışabilmiş değilim oğluma bayılıyorum çok seviyorum ama bazen eski hayatımı da çok özlüyorum

Bu bok bize nekadar katkılar sağladı valla ustalaştık

Ay canım hiçte iyi değilmiş anıların nasıl kırıldı kolun

Anlatayım
Yolun karşısındaki evin bahçesinde bisiklete biniyoduk arkadasimla. 4 yaşimda falandim. Annem yemeğe cagirdi 5 6 kere falan. Oyun tatli tabi, gitmeyince bu sefer babam seslendi. Kızlar babaya aşıktır ya aynen o hesap babam üzülmesin diye bisikleti fırlattığım gibi koşmaya başladım. İn cin geçmeyen sokaktan araba geçeceği varmiş bana çarpmış. Buralari ben pek hatirlamiyorum. Öldüm sanmis babam. Çok duskundu bana, adamı son anda kurtarmislar kizin yasiyo diye. Ben takside giderken bi kendime gelmistim, koluma 2 tahta sariliydi, canimin acisini hatirliyorum hala.
Bi de alçi yüzünden doktor kıyafetlerinin kolunu kesin demişti o sırada duyduğum nefreti hatirliyorum

Duydum duydum min cim :))) o zaman sana bir haberim var; ev kredimiz önümüzdeki ay bitiyor kısmetse bunu satıp izmitten almayı planlıyoruz aramalardayız şuan :))))
Yaaa o resmi atladim sanma, geçmişi okuma telaşindan bi tek begene badabildim. Nasil güzel oturmuş mama sandalyesine güzel abla... Orada kisa zaman oturuyor sanirim çözüm aradigina göre... Kaç kilo oldunuz bu arada?1
Canım benim tşkler :) evet pek oturmuyor mama sandalyesinde şuan zaten yeni yeni başladık. Bumboyu istememim sebebi alçak olması ve bebeği kavraması ödül almış tasarım konusunda. Yığarım önüne oyuncakları oynar diye düşünüyorum. Misal anakcağını da dikleştiriyorum onda da oturmayı sevmiyor. Kilomuzu bilmiyorum haftaya kontrol var o zaman görücez bi de aşıları var pufff 4 tane hem de acayip tırsıyorum.

Parmecim tekniğini paylaşırmısın çok ihtiyacım var benimki sallanmaya alıştı çok fena

Leopar diyince bir idos iki banu alkan gelir zaten akla :)

Olacak tabi! Senin gibi sabırlı ve harika bir annesi varken baska yolu var mi?

Cok sevindim

Ver gazı ver :)) e tabi gece bir buçuk ta face sen bile destek verirsen başarılı olurum tabi :)) bu aksam ne olcak bakalım Esım geç gelecek gece tek basıma sabredebilcekmiyim . Dün gerçi cok katkısı olmadı bana yalnız sistledim :)

Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))

Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa

İyi hadi gözün Aydın

Sagolun kızlar öpüyorum mucks :)

Eski hayatımı ben de çok özlüyorum eve tıkılıp kaldım resmen hergünüz aynı. Ömrüm salonda geçiyor.. Oysa ki gezmeyi sinemayı 2 duble atmayı kitap okumayı çok severim. Püf

Allah korumuş canım ya. Gözümün önünden geçti kabus gibi çocuklarımızı sokağa nasıl salacağız hiç bilmiyorum ya

Yaa telefondan yazinca hep hatali cikiyor. Hatali yi da hayali yaptı ikidir siliyorum :))))

Tabi ki yakışıklı kedicikim yaa aslan parçası o

Oyy teşekkür ederim canımmmm

Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))

Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa

Rüyamda kahve gördüm resmen aşermiş durumdayım. Eskiden hic sevmezdim son 1 aydir birşeyler oldu bana çok canim çekiyor.

Günaydıııın... Dün sabahta benim oğluş taa ensesine kadar çıkatmayı başarmış o kakacıkları.. Baktım silmekle olmıcqk bende aldım yıkadım ilk defa kendi başıma :)

Ben de sabah toto yikayanlardanim :)))) prima sağolsun:))))

Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164

Çok tatlııı

Kendilerini korumaya öğreticez elimizden geldiğince
Allah beterinden korusun yavrularımızı...

Ben de çok özlüyorum ( yüzüne bile bakmadigim sinema salonlari, hepinizden özür dilerim

selam kızlar . Kızımla ilk kar heyacanımız Eki Görüntüle 892799 Eki Görüntüle 892802 :))

süpersiniz canım bayıldımm size..

Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164

Ne tatlı bi güzellik bu böyle,bakışını yerim ben onun..

Kedicik cevabın için saol,dün çıkmak zorunda kaldım ben yine raporlarla devam etcem sanırım.Alıntılarda gördüm oğlun da çok tatlı maşallah..

Sağol canım.. Cidden bu topiğin bütün bebişleri ballll

Ben biraz korkağın rapor konusunda :))) 25 gün aldım ya, daha da hasta hasta giderim uzun bi süre
Rica ederim canım sen de sağol güzel sözlerin için

Çok tatlısınnn :)

Bende rüyamda paintball tabancasıyla birini öldürüp cenazesine gittim

Hahahaha sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…