2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rüyamda kahve gördüm resmen aşermiş durumdayım. Eskiden hic sevmezdim son 1 aydir birşeyler oldu bana çok canim çekiyor.

Ben de 2 gecedir sigara içiyorum rüyamda

Bende rüyamda paintball tabancasıyla birini öldürüp cenazesine gittim
Hayırdır inşallah
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş

Hay Allah yaa neyse güvende olsun da.

Med uzunca bir yazı yazmam gerekiyor müsait olduğumda yazıcım sana Canim
Dört gözle bekliyorum :))
Kendilerini korumaya öğreticez elimizden geldiğince
Allah beterinden korusun yavrularımızı...

Ben de çok özlüyorum ( yüzüne bile bakmadigim sinema salonlari, hepinizden özür dilerim
Haftasonu hobbit vizyona giriyor bir lotr sevdalısı olarak gitmezsem ölürüm. Sanırım ilk defa bebeği bırakıp gideceğim.
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Tatlım kısmıştın ne işi var bu havada diye bak adam kalakalmış uçakta korkulur senden :))

E aklın yolu bir olacağı buydu . Neyse ta tek donsun de geri bu gece zor bence de önemli değil artık

Ayyyy deme bna kebap.. adanada kebap iyyy burda yemekmi yenir design yerlerde yenir cnm vla kolcuoglu hasan usta hikaye.....ahhhh adana ahhhh ne gunlerim gecti orda ;-)

Canlarr naberr ;-) cokkk soguk yaa totomm donuyo vala ...herkes icinn cokkm guzel bi gunn olsun insss seviyrm szii ;-) sabah sabah cenelerr yerlerdeee gecmise kldgm yerden devm edeyimm geliyrmm :-D

E sana yakın sayılır istasyon mahallesindeki cağ kebabçısına git bir şişte benim yerime ye. Gebze'de öğle yemeği yiyeceksek başka yerde yemem.

Bizim siteye geeeeel. Bak yüzme havuzu var, Cafe var, bakkal var, restoranı var. Komşular fena değil. Bakkal eve serviste getiriyor. Bide en bombası ben varım :))

harbi çılgınmış :))))

Ben de 2 gecedir sigara içiyorum rüyamda

Hayırdır inşallah

Hay Allah yaa neyse güvende olsun da.

İçin mi sıkıldı öyle derler diğer ihtimali söylemiyim onu aklıniza getirmiyoruz di mi canım :)

Kardan dolayı evet

Püf hayırlısı ile bir gidip gelseydi

gider gelir canım sıkma canını

Eşin ne iş yapıyordu senin unuttum

biz de behzat a gitmeyi çok istemiştik malum sebeplerden dolayı
Dvdsini alıcaz artık
bir de açlık oyunlarına gitmeyi çok istiyordum o da olmadı onu da internetten indiririz ne yapalım

4. yaşta var o zaman bir uğursuzluk.. bende oyun oynarken yola fırladım.. fırlamamla beraber çarpıldım hatırlıyorum onu. araba kolumun üstünden geçmiş.. ama kırılmamış artık nasıl bi kemil varsa.. sadece incilmiş.. ama beni yerden kim kaldırdı kim götürdü kim gördü hatırlamıyorum o kısmı :)

aa evet izmire taşının :)) bak yeter sayıyı topluyoruz izmir kk şubesini açar istanbul şubesine gezi düzenleriz yol boyunca içilecek biralarda hazır

Oyyyyy sana da geçmiş olsun canım
Of anne baba olmak çok zor yaa şimdi düşünüyorum da...

Arkadaşlarımızla 3 günlüğüne Adana-Hatay'a gittik. Döndüğümde 2 kilo almıştım. Başka bir tarihte 3 günlüğüne Urfa-Antep yaptık. Sonuç 2 kilo.

Bende ki potansiyele bak!

Aynen. Bi de orada bagirsaklari bozdum otelde sabaha kadar cirt cirt :))) hemi de hamileymisim haberim yok!! :) gelsi kebaplar gitsin cigerler hadi yandan baklavalar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…