- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.741
Rüyamda kahve gördüm resmen aşermiş durumdayım. Eskiden hic sevmezdim son 1 aydir birşeyler oldu bana çok canim çekiyor.
Hayırdır inşallahBende rüyamda paintball tabancasıyla birini öldürüp cenazesine gittim
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Kardan dolayı mı canım, ne sebeple tutuyorlar
Hay allah canım yaa
Neyse uçağın içi sıkıcı olsa da güvenlidir en azından
Ben de 2 gecedir sigara içiyorum rüyamda
Hayırdır inşallah
Hay Allah yaa neyse güvende olsun da.
bi tanıdık doktora sordum aslında emzirilmezde 1 dozdan bişe olmaz dedi hala kararsızım sabahtan beri hastanedeyizzz yavrumu ellere bıraktımmm sefil olduk eşim kardan yol kapandı anca akşama geldi( 4 tane serum yedim
Dört gözle bekliyorum :))Med uzunca bir yazı yazmam gerekiyor müsait olduğumda yazıcım sana Canim
Haftasonu hobbit vizyona giriyor bir lotr sevdalısı olarak gitmezsem ölürüm. Sanırım ilk defa bebeği bırakıp gideceğim.Kendilerini korumaya öğreticez elimizden geldiğince
Allah beterinden korusun yavrularımızı...
Ben de çok özlüyorum( yüzüne bile bakmadigim sinema salonlari, hepinizden özür dilerim
Tatlım kısmıştın ne işi var bu havada diye bak adam kalakalmış uçakta korkulur senden :))Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Dört gözle bekliyorum :))
Haftasonu hobbit vizyona giriyor bir lotr sevdalısı olarak gitmezsem ölürüm. Sanırım ilk defa bebeği bırakıp gideceğim.
Tatlım kısmıştın ne işi var bu havada diye bak adam kalakalmış uçakta korkulur senden :))
Günaydın kızlar kociş akşam Samsun'dan geldi sabah Adana'ya gitti yaw ahh Adana gitmez olaydım yemez olaydım o Adana kebabı allahım nasıl güzel bişi rüyalarıma giriyor bazen buradakiler tırı vırı hatta meşhur kolcuoğlu Hasan usta var kol gibi hesap geçiriyorlar ama Adana da Receb'in yerinde yediğim Adana kebapla alakası yok. Yiyecekmisin dedim yemeyeceğim dedi pis yalancı yiyecek hemde nasıl yiyecek löp löp götürecek
E aklın yolu bir olacağı buydu . Neyse ta tek donsun de geri bu gece zor bence de önemli değil artık
Ben iş için gidiyordum ama bayılana kadar yiyordum hatta hamileliğimin ilk 3 ayı çok kötü geçmişti bulantı ve kusmalardan eşim iyileş seni Adana'ya götürcem dedi ama yalan oldu tabi kolcuğluna götürdü hakkını yiyemem :))
Eşimde Altıntepe de oturuyordu tren istasyonu köprünün hemen üstünde caddeye yürüyerek giderdik gecenin körü sabaha karşı gelirdik Taksim'e dolmuşla giderdik. Evlilik hiç bişeymiş çocuk herşey... Tüm hayatımın bunlardan değişmesine hala alışabilmiş değilim oğluma bayılıyorum çok seviyorum ama bazen eski hayatımı da çok özlüyorum
Duydum duydum min cim :))) o zaman sana bir haberim var; ev kredimiz önümüzdeki ay bitiyor kısmetse bunu satıp izmitten almayı planlıyoruz aramalardayız şuan :))))
Canım benim tşkler :) evet pek oturmuyor mama sandalyesinde şuan zaten yeni yeni başladık. Bumboyu istememim sebebi alçak olması ve bebeği kavraması ödül almış tasarım konusunda. Yığarım önüne oyuncakları oynar diye düşünüyorum. Misal anakcağını da dikleştiriyorum onda da oturmayı sevmiyor. Kilomuzu bilmiyorum haftaya kontrol var o zaman görücez bi de aşıları var pufff 4 tane hem de acayip tırsıyorum.
Parmecim tekniğini paylaşırmısın çok ihtiyacım var benimki sallanmaya alıştı çok fena
canım bu arada bloguna baktım, ne güzel şeyler onlar öyle :) ellerine sağlık
Teşekkürler cnm aslında o blog için baya Plan'ım vardı. Benim yaramaz erken gelince hepsi kaldı
Aklıma çılgın genel cerrahı getirdin. Mastit ve yaralarla ilk gittiğimde lafa şöyle girdi " sen bir askersin önümüzdeki 5 gün vereceğim talimatların dışına çıkmayacaksın, bebeğin altını başkası açsın sen memelerinden başka bi şeye mesai harcamayacaksın"
:)))
Ben de 2 gecedir sigara içiyorum rüyamda
Hayırdır inşallah
Hay Allah yaa neyse güvende olsun da.
Kardan dolayı evet
Püf hayırlısı ile bir gidip gelseydi
Dört gözle bekliyorum :))
Haftasonu hobbit vizyona giriyor bir lotr sevdalısı olarak gitmezsem ölürüm. Sanırım ilk defa bebeği bırakıp gideceğim.
Tatlım kısmıştın ne işi var bu havada diye bak adam kalakalmış uçakta korkulur senden :))
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Anlatayım
Yolun karşısındaki evin bahçesinde bisiklete biniyoduk arkadasimla. 4 yaşimda falandim. Annem yemeğe cagirdi 5 6 kere falan. Oyun tatli tabi, gitmeyince bu sefer babam seslendi. Kızlar babaya aşıktır ya aynen o hesap babam üzülmesin diye bisikleti fırlattığım gibi koşmaya başladım. İn cin geçmeyen sokaktan araba geçeceği varmiş bana çarpmış. Buralari ben pek hatirlamiyorum. Öldüm sanmis babam. Çok duskundu bana, adamı son anda kurtarmislar kizin yasiyo diye. Ben takside giderken bi kendime gelmistim, koluma 2 tahta sariliydi, canimin acisini hatirliyorum hala.
Bi de alçi yüzünden doktor kıyafetlerinin kolunu kesin demişti o sırada duyduğum nefreti hatirliyorum
İçin mi sıkıldı öyle derler diğer ihtimali söylemiyim onu aklıniza getirmiyoruz di mi canım :)
Min'cim ne güzel anlatmışsın resmen taşınasım geldi. Biz de bıktık trafiğinden... Ama gitsem de gidilmiyor eşimin 4 abisi burada, benim annem babam... Arkadaş desen İstanbul'da arkadaşlıklar yürümüyor çünkü görüşülmüyor zamansızlıktan. Anca iş arkadaşlığı ve kaçan uyuşuyosa komşuluk. O kadar :)
Eşimin izmire falan taşınası var ama napıcaz orda sap sap bilmem :)))
Oooov yyyooooooooo
Hakikaten ne gerek varmis
Aaa onu bilmiyordum araştırıcam teşekkür ederim
4. yaşta var o zaman bir uğursuzluk.. bende oyun oynarken yola fırladım.. fırlamamla beraber çarpıldım hatırlıyorum onu. araba kolumun üstünden geçmiş.. ama kırılmamışartık nasıl bi kemil varsa.. sadece incilmiş.. ama beni yerden kim kaldırdı kim götürdü kim gördü hatırlamıyorum o kısmı :)
Arkadaşlarımızla 3 günlüğüne Adana-Hatay'a gittik. Döndüğümde 2 kilo almıştım. Başka bir tarihte 3 günlüğüne Urfa-Antep yaptık. Sonuç 2 kilo.
Bende ki potansiyele bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?