- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.761
İçim sıkıldı evet :))
aa evet izmire taşının :)) bak yeter sayıyı topluyoruz izmir kk şubesini açar istanbul şubesine gezi düzenlerizyol boyunca içilecek biralarda hazır
Oyyyyy sana da geçmiş olsun canım
Of anne baba olmak çok zor yaa şimdi düşünüyorum da...
Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Emel yigenime sordum b. Evlerde kadir has center varcsadece bebekler icin avm orda bir mağazadan almış markası Fulya kids
evet canım.. aynı şey masalımın başına gelse 1 dk da yaşlanırım.. ruhum söner. ömrüm tükenir.. düşüncesi bile beter..
Bizim siteye geeeeel. Bak yüzme havuzu var, Cafe var, bakkal var, restoranı var. Komşular fena değil. Bakkal eve serviste getiriyor. Bide en bombası ben varım :))
Bak bakim :)))Aa ben de bakayim hanimiş blog?? :))
Ah canım kızdan vakit bulup wc ye gidemiyorum blog benim neyime :)) biraz büyüsün bakıcam artık.bence devam et canım ihmal etme, çok güzel olmuş çünkü :)
açlık oyunlarını ben de istedim gidemedim artık Web'e düşünce izlerim. Bir de dizi izlediğim bir site vardı kapatmışlar uyuz oldum tek eğlencemdi ya.İçin mi sıkıldı öyle derler diğer ihtimali söylemiyim onu aklıniza getirmiyoruz di mi canım :)
gider gelir canım sıkma canını
Eşin ne iş yapıyordu senin unuttum
biz de behzat a gitmeyi çok istemiştik malum sebeplerden dolayı
Dvdsini alıcaz artık
bir de açlık oyunlarına gitmeyi çok istiyordum o da olmadı onu da internetten indiririz ne yapalım
aa evet izmire taşının :)) bak yeter sayıyı topluyoruz izmir kk şubesini
açar istanbul şubesine gezi düzenlerizyol boyunca içilecek biralarda hazır
Ben de uzun zaman sonra 2.5 kilo vermisim. Sabah sabah sevindirik oldum :)gunaydin kizlar,
300gr vermisim cok sevindim:)) 3 aydir ilk defa dususe gectim
Canim yarama parmak bastin.ben de bu aralar hep o günleri dusunup ic cekiyorum. Nisanlilik ve flört doneminde gec saatlere kadar taksim,besiktas, ortakoy gezer dururduk. Bir gun cikmayalim desem kuserdi. Evlilikten sonra hersey degisti tabi.ben de o gunleri özlüyorum.Ben iş için gidiyordum ama bayılana kadar yiyordum hatta hamileliğimin ilk 3 ayı çok kötü geçmişti bulantı ve kusmalardan eşim iyileş seni Adana'ya götürcem dedi ama yalan oldu tabi kolcuğluna götürdü hakkını yiyemem :))
Eşimde Altıntepe de oturuyordu tren istasyonu köprünün hemen üstünde caddeye yürüyerek giderdik gecenin körü sabaha karşı gelirdik Taksim'e dolmuşla giderdik. Evlilik hiç bişeymiş çocuk herşey... Tüm hayatımın bunlardan değişmesine hala alışabilmiş değilim oğluma bayılıyorum çok seviyorum ama bazen eski hayatımı da çok özlüyorum
Ama sen cok tatlisinnnnn.. :)Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Sağ salim gitsin dönsün canım inşallah ben olsam kafasına kakardım ama ben demiştim diye :)))
İçin mi sıkıldı öyle derler diğer ihtimali söylemiyim onu aklıniza getirmiyoruz di mi canım :)
gider gelir canım sıkma canını
Eşin ne iş yapıyordu senin unuttum
biz de behzat a gitmeyi çok istemiştik malum sebeplerden dolayı
Dvdsini alıcaz artık
bir de açlık oyunlarına gitmeyi çok istiyordum o da olmadı onu da internetten indiririz ne yapalım
Sağ salim döner inşallah canım
Inciyle calismalr iyi gdiyomus masallh azmin elinden hcbsey kurtulmaz...esinde hayrlisyla gdip gelsn ins..ben olsam be n demistim bilmem ne diye kafasina kakip durudum :-D
Tmm tatlım bekliyorum hava bozuk ya net gider fiks. Sırf bu yüzden kablonete geçtikSagol tatlım bu arada yazdım ne yaptığımı ancak teknik bir sorundan göndermiyorum Laptopta yazdım ttnette genel bir arıza varmis su an telin 3 gsünden giriyorum net göndericem
kızlar sizi hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok şükür.size birşey sormak istiyorum bebeğim 4 ay 5 günlük sütüm sanırım eskisi kadar yetmiyor gece belli bir yerden sonra acıkıyor ağlıyor. siz ek gıdaya başladınız mı bana kaşık mama muhallebi ver öğle araları diyorlar daha tok tutsun diye ne düşünüyorsunuz yavaş yavaş birşeyleri tattırmakta fayda var diyor çevremdeki herkes.devam sütünü almıyor itiyor hep arada acıkınca vermeye çalışınca
Ooo süpermis hakketen :))) bebikler arkidiş de olur :)
Biz şu yeni yapılan Petkim parkı düşünüyoruz ama hava kirliliği açısından karar veremedik daha.
Bak bakim :)))
Ah canım kızdan vakit bulup wc ye gidemiyorum blog benim neyime :)) biraz büyüsün bakıcam artık.
açlık oyunlarını ben de istedim gidemedim artık Web'e düşünce izlerim. Bir de dizi izlediğim bir site vardı kapatmışlar uyuz oldum tek eğlencemdi ya.
Cıkss izmire değil izmite taşınacaz biz :))
Teşekkür ederim min.cim bizimkiler merkezde kolorduda. Izmitte heryer heryere yakın zaten :) istesem de uzaklaşamam :) ev konusunda zamanımız var hiç olmasa bile danışırım cnm saolasın.Körfezde herhalde orası. Bilmiyorum tam. Hava kirliliği çok önemli bebişler için. Ailen ne tarafta onlara yakın olmak istersin herhalde. Benim eşimin kendi yapı denetim firmaları var. Kocaeli genelinde en büyüğüz ayıptır söylemesi. Dolayısıyla müteahhitlerin büyük kısmı müşterimiz. Eğer ev bakmaya gelince uğramak istersen bekleriz. Belki bi faydamız olur.
kızlar sizi hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok şükür.size birşey sormak istiyorum bebeğim 4 ay 5 günlük sütüm sanırım eskisi kadar yetmiyor gece belli bir yerden sonra acıkıyor ağlıyor. siz ek gıdaya başladınız mı bana kaşık mama muhallebi ver öğle araları diyorlar daha tok tutsun diye ne düşünüyorsunuz yavaş yavaş birşeyleri tattırmakta fayda var diyor çevremdeki herkes.devam sütünü almıyor itiyor hep arada acıkınca vermeye çalışınca
Teşekkür ederim min.cim bizimkiler merkezde kolorduda. Izmitte heryer heryere yakın zaten :) istesem de uzaklaşamam :) ev konusunda zamanımız var hiç olmasa bile danışırım cnm saolasın.
canım benım doktorumda sırf anne sütü almadığımız için ek gıdaya başlattı.
4ayı doldurduk.1 haftadır öğlenleri bir öğün yarım çay bardağı kaşık maması veriyorum pirinç unuyla karışık. alışşsın diye dünden beri kaka yapmadı bugün vermedim o yüzden bakalım ne zman kaka yapcak gerçi sıkıntısı yok gibi ama bakalım.
sırf süt alırkende 1 gün kaka yapmadığı oluyordu arada
aslında muhalelbiyi akşam vericem ben de şu an gaz yapar mızmızlarnır falan diye alışana kadar öğlenleri veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?