2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Inciyle calismalr iyi gdiyomus masallh azmin elinden hcbsey kurtulmaz...esinde hayrlisyla gdip gelsn ins..ben olsam be n demistim bilmem ne diye kafasina kakip durudum :-D

İçim sıkıldı evet :))

aa evet izmire taşının :)) bak yeter sayıyı topluyoruz izmir kk şubesini açar istanbul şubesine gezi düzenleriz yol boyunca içilecek biralarda hazır

Baris için her an tası tarağı toplayıp gelebilirim ama işte anne baba var onlara da çok düşkünümdür her ne kadar aramız arabayla 40 dakka kadar olsa da
ama genede bıktım istanbuldan ne yalan söyleyeyim

Bizim siteye geeeeel. Bak yüzme havuzu var, Cafe var, bakkal var, restoranı var. Komşular fena değil. Bakkal eve serviste getiriyor. Bide en bombası ben varım :))

Ooo süpermis hakketen :))) bebikler arkidiş de olur :)
Biz şu yeni yapılan Petkim parkı düşünüyoruz ama hava kirliliği açısından karar veremedik daha.

Aa ben de bakayim hanimiş blog?? :))
Bak bakim :)))
bence devam et canım ihmal etme, çok güzel olmuş çünkü :)
Ah canım kızdan vakit bulup wc ye gidemiyorum blog benim neyime :)) biraz büyüsün bakıcam artık.

açlık oyunlarını ben de istedim gidemedim artık Web'e düşünce izlerim. Bir de dizi izlediğim bir site vardı kapatmışlar uyuz oldum tek eğlencemdi ya.

aa evet izmire taşının :)) bak yeter sayıyı topluyoruz izmir kk şubesini
açar istanbul şubesine gezi düzenleriz yol boyunca içilecek biralarda hazır

Cıkss izmire değil izmite taşınacaz biz :))

Son düzenleme:
gunaydin kizlar,
300gr vermisim cok sevindim:)) 3 aydir ilk defa dususe gectim
Ben de uzun zaman sonra 2.5 kilo vermisim. Sabah sabah sevindirik oldum :)
Canim yarama parmak bastin.ben de bu aralar hep o günleri dusunup ic cekiyorum. Nisanlilik ve flört doneminde gec saatlere kadar taksim,besiktas, ortakoy gezer dururduk. Bir gun cikmayalim desem kuserdi. Evlilikten sonra hersey degisti tabi.ben de o gunleri özlüyorum.
Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Ama sen cok tatlisinnnnn.. :)

Kızlar sağolun alıntı yapmıştım ama ne olduğunu anlamadım. ismini unuttuğum varsa affola :) Beğenmenize sevindim.

Parmecim bot için teşekkür ederim bakacağım :)

Sağol beklebekleciğim takip edeyim bakalım :)

Sağ salim gitsin dönsün canım inşallah ben olsam kafasına kakardım ama ben demiştim diye :)))

Sagol tatlım bu arada yazdım ne yaptığımı ancak teknik bir sorundan göndermiyorum Laptopta yazdım ttnette genel bir arıza varmis su an telin 3 gsünden giriyorum net gelsin göndericem

Bilg. Mühendisi bir firmada arge müdürü bir yandan doktora da yapıyor o yüzden unilerle hem ısı hem okulu dolayısı ile hala cok içli dişli izmire unı gezmeye gitti

Sağ salim döner inşallah canım

Teşekkürler sareya :) bak daga aktif katılım yapıyorsun ne guzel :)

Inciyle calismalr iyi gdiyomus masallh azmin elinden hcbsey kurtulmaz...esinde hayrlisyla gdip gelsn ins..ben olsam be n demistim bilmem ne diye kafasina kakip durudum :-D

Sagol Canim simdi inmiş izmire hava gunluk güneslik dalga gecer gibi diyor
Ya basına kakicamda ceo su kac haftadır gidicez diyip duruyormuş adam kalkmış kendide gelmiş cok önemsemiş ne haltsa bı gezi simdi nasil desin o da gitmeyelim diye kendi ısı değil ki

Bebişlerini paylaşanlar maşallah bebeklerinize..

Ben gece hasta oldum şimdi doktordan geldik iğne vuruldum ve kızımı emziremeyeceğim doktor geçmez dedi ama iğnenin içeriğine baktım şimdi geçer diyor kızıma ne vereceğim 1 gün boyunca bilmiyorum canım çok sıkkın keşke gitmeseydim. eşime dedim gitmeyelim diye götürdü zorla

kızlar sizi hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok şükür.size birşey sormak istiyorum bebeğim 4 ay 5 günlük sütüm sanırım eskisi kadar yetmiyor gece belli bir yerden sonra acıkıyor ağlıyor. siz ek gıdaya başladınız mı bana kaşık mama muhallebi ver öğle araları diyorlar daha tok tutsun diye ne düşünüyorsunuz yavaş yavaş birşeyleri tattırmakta fayda var diyor çevremdeki herkes.devam sütünü almıyor itiyor hep arada acıkınca vermeye çalışınca

Canım ben ek gıda çalışmalarına başladım ama doktorumun bilgisi dahilinde. Ama bizim ayımız ileri senden. Muhallebiyi genelde akşam öneriyorlar tokluk açısından

Körfezde herhalde orası. Bilmiyorum tam. Hava kirliliği çok önemli bebişler için. Ailen ne tarafta onlara yakın olmak istersin herhalde. Benim eşimin kendi yapı denetim firmaları var. Kocaeli genelinde en büyüğüz ayıptır söylemesi. Dolayısıyla müteahhitlerin büyük kısmı müşterimiz. Eğer ev bakmaya gelince uğramak istersen bekleriz. Belki bi faydamız olur.

Teşekkür ederim min.cim bizimkiler merkezde kolorduda. Izmitte heryer heryere yakın zaten :) istesem de uzaklaşamam :) ev konusunda zamanımız var hiç olmasa bile danışırım cnm saolasın.

canım benım doktorumda sırf anne sütü almadığımız için ek gıdaya başlattı.
4ayı doldurduk.1 haftadır öğlenleri bir öğün yarım çay bardağı kaşık maması veriyorum pirinç unuyla karışık. alışşsın diye dünden beri kaka yapmadı bugün vermedim o yüzden bakalım ne zman kaka yapcak gerçi sıkıntısı yok gibi ama bakalım.
sırf süt alırkende 1 gün kaka yapmadığı oluyordu arada

aslında muhalelbiyi akşam vericem ben de şu an gaz yapar mızmızlarnır falan diye alışana kadar öğlenleri veriyorum

Son düzenleme:
Teşekkür ederim min.cim bizimkiler merkezde kolorduda. Izmitte heryer heryere yakın zaten :) istesem de uzaklaşamam :) ev konusunda zamanımız var hiç olmasa bile danışırım cnm saolasın.

Kolorduda amcam vardı kaybettim. Yengem hala ordadır herhalde pek görüşmüyorum. Bale okulunun 2 bina yanında. :)) ve o bale okuluna görümcemin kızı gidiyor halen. Kozlukta da kv ve görümcem oturuyor. Biz senle akraba çıkarız bu gidişle. :)

Canım kaşık maması dediğin şu sütlü pirinçli vb satılanlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…