2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sistit oldum sanırım tuvaletten çıkamıyorum ve yanıyoo yaparken püf eşimi aradım doktora gidicez duruşla nasıl gidicez bakalım arasta sende çok sık oluyodun dimi çok uzun dürmez Dr işimiz umarım tahlil ister

bizim kız da doymamaya başlıyor, akşamları mama takviyesi yapıyorum aptamil. bunun yerine ek gıda mı versem acaba? sizler başlamışsınız ben de sorayım bakalım doktora yarın 4.ay kontrolüm var. Ben soğuk havalarda önlem olarak sabahları bi-iki kaşık ıhlamur içiriyordum ama bitki çayları bebişlere 1 yaşına kadar ağır gelir böbrek yetmezliği yapar diye duydum. Onu da sorcam doktora hasta olmasından çok korkuyorum çünkü.. Zeyno göt ata ata ilerlemeye başladı kızlar:) bizim yatakta uyutuyordum gündüzleri ama artık koyduğum yerde bulamıyorum, kendi kendine yol almış oluyor. Böle tersine emekleyen bebişler var mı bizimki gibi,

Geçmiş olsun canımm, Duruyu bırakabileceğin kimse yok mu ?

Bir keresinde bende olmuştum hemde bayram günü. Doktor arkadaşıma tel de sordum. Tek doz bi antibiyotik söyledi. Gece yatmadan suyla karıştırıp içiyorsun boşaltım sisteminde uzun kalsın diye. Direk geçti. Ama süte geçermi nedir ne değildir bilmiyorum.

Canım netten baktım genelde antibiyotik tedavisi yapılıyormuş nolcak bilmiyom sütümde ök değilli zaten

Canım benim baya şiddetli olduğu için hastanede yatmıştım 1 defa oldu gebelikte. Serum içinde antibiyotik verildi ama şiddetli olmayanlarda monurolle geçiyodu sanırım. Parmişin çok sık oluyodu.

Çok geçmiş olsun canım yaa (

Son düzenleme:
Saol CNm sanada gecmiş olsun neden ki nolduda ameliyat dedi canım

Gece boğazım gıcık yapıyordu kalktım ıhlamur içtim bal yedim yattım geçmedi sabah karşı terlemiştim uyandığımda boğazım ağrımıyor ama üzerinde beyaz beyaz birşeyler varmış galiba cerrahi yöntemle alıyoruz filan dedi bende gerek yok dedim. iğne vurdu ilaç yazdı hepside süte geçiyormuş şimdi kızımı emziremiyorum mama yaptım bakalım yerse yemezse dolapta sağılmış sütüm var onu vereceğim.

Bu doktorlara nasıl güveneceğiz ?

Saol bebekim gidelim bakalım duruya bakmak işgence oldu tuvaletten çıkamıyorum

Geçmiş olsun canım ama doktorların varlığını bilmek bile önemli bak bana şimdi gidiyorum umarım dönüşte daha iyi olurum

geçmişş olsunn canımmm.. dikkat et kendinee

GeCmış olsun Canim umarım şiddetli bir şey değildir arastam dogru hatırlıyorsun dördüncü aydan sonra surekli idrar yolu enfeksiyonum vardı ne çektim be :))

Emelcim çok geçmiş olsun canım aldığımız her ilaç süte geçer bunların zararlı olmayanları da var merak etme eğer doktorun bişey olmaz dediyse olmaz )

Canım netten baktım genelde antibiyotik tedavisi yapılıyormuş nolcak bilmiyom sütümde ök değilli zaten

Cucum bn cok sk olurumm.serum igne yaparlar anatribiyotk veriyolr bde idrar temizleyici bi a ntiseptik var...bol su sık sık tuvalete gitmen lazimm...EMELCIM SANADA GECMIS OLSUNN CNM BNM

Geçmiş olsun canım ama doktorların varlığını bilmek bile önemli bak bana şimdi gidiyorum umarım dönüşte daha iyi olurum

evet ama geçer mi anne sütüne dedim geçmez dedi iğneyi vuruldum hemen iyileşeyim diye ilaçları almaım henüz doktor arkadaşıma sordum hepsi için geçer verme sütünü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…