- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.781
canım benım doktorumda sırf anne sütü almadığımız için ek gıdaya başlattı.
4ayı doldurduk.1 haftadır öğlenleri bir öğün yarım çay bardağı kaşık maması veriyorum pirinç unuyla karışık. alışşsın diye dünden beri kaka yapmadı bugün vermedim o yüzden bakalım ne zman kaka yapcak gerçi sıkıntısı yok gibi ama bakalım.
sırf süt alırkende 1 gün kaka yapmadığı oluyordu arada
aslında muhalelbiyi akşam vericem ben de şu an gaz yapar mızmızlarnır falan diye alışana kadar öğlenleri veriyorum
Geçmiş olsun canımm, Duruyu bırakabileceğin kimse yok mu ?Kızlar sistit oldum sanırım tuvaletten çıkamıyorum ve yanıyoo yaparken püf eşimi aradım doktora gidicez duruşla nasıl gidicez bakalım arasta sende çok sık oluyodun dimi çok uzun dürmez Dr işimiz umarım tahlil ister
Kızlar sistit oldum sanırım tuvaletten çıkamıyorum ve yanıyoo yaparken püf eşimi aradım doktora gidicez duruşla nasıl gidicez bakalım arasta sende çok sık oluyodun dimi çok uzun dürmez Dr işimiz umarım tahlil ister
Geçmiş olsun canımm, Duruyu bırakabileceğin kimse yok mu ?
Bir keresinde bende olmuştum hemde bayram günü. Doktor arkadaşıma tel de sordum. Tek doz bi antibiyotik söyledi. Gece yatmadan suyla karıştırıp içiyorsun boşaltım sisteminde uzun kalsın diye. Direk geçti. Ama süte geçermi nedir ne değildir bilmiyorum.
Geçmiş olsun cucumbende birden hastalandım dün gece sabah iğne vurdular doktor boğazım için ameliyat bile dedi düşün yani
Kızlar sistit oldum sanırım tuvaletten çıkamıyorum ve yanıyoo yaparken püf eşimi aradım doktora gidicez duruşla nasıl gidicez bakalım arasta sende çok sık oluyodun dimi çok uzun dürmez Dr işimiz umarım tahlil ister
Saol CNm sanada gecmiş olsun neden ki nolduda ameliyat dedi canım
Canım kaşık maması dediğin şu sütlü pirinçli vb satılanlar mı?
Canım benim baya şiddetli olduğu için hastanede yatmıştım 1 defa oldu gebelikte. Serum içinde antibiyotik verildi ama şiddetli olmayanlarda monurolle geçiyodu sanırım. Parmişin çok sık oluyodu.
Çok geçmiş olsun canım yaa(
Gece boğazım gıcık yapıyordu kalktım ıhlamur içtim bal yedim yattım geçmedi sabah karşı terlemiştim uyandığımda boğazım ağrımıyor ama üzerinde beyaz beyaz birşeyler varmış galiba cerrahi yöntemle alıyoruz filan dedi bende gerek yok dedim. iğne vurdu ilaç yazdı hepside süte geçiyormuş şimdi kızımı emziremiyorum mama yaptım bakalım yerse yemezse dolapta sağılmış sütüm var onu vereceğim.
Bu doktorlara nasıl güveneceğiz ?
Gece boğazım gıcık yapıyordu kalktım ıhlamur içtim bal yedim yattım geçmedi sabah karşı terlemiştim uyandığımda boğazım ağrımıyor ama üzerinde beyaz beyaz birşeyler varmış galiba cerrahi yöntemle alıyoruz filan dedi bende gerek yok dedim. iğne vurdu ilaç yazdı hepside süte geçiyormuş şimdi kızımı emziremiyorum mama yaptım bakalım yerse yemezse dolapta sağılmış sütüm var onu vereceğim.
Canım benim baya şiddetli olduğu için hastanede yatmıştım 1 defa oldu gebelikte. Serum içinde antibiyotik verildi ama şiddetli olmayanlarda monurolle geçiyodu sanırım. Parmişin çok sık oluyodu.
Çok geçmiş olsun canım yaa(
Saol bebekim gidelim bakalım duruya bakmak işgence oldu tuvaletten çıkamıyorum
Canım netten baktım genelde antibiyotik tedavisi yapılıyormuş nolcak bilmiyom sütümde ök değilli zaten
Geçmiş olsun canım ama doktorların varlığını bilmek bile önemli bak bana şimdi gidiyorum umarım dönüşte daha iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?