- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.801
GeCmış olsun Canim umarım şiddetli bir şey değildir arastam dogru hatırlıyorsun dördüncü aydan sonra surekli idrar yolu enfeksiyonum vardı ne çektim be :))
Geçmiş olsun canım sanadaGeçmiş olsun cucumbende birden hastalandım dün gece sabah iğne vurdular doktor boğazım için ameliyat bile dedi düşün yani
Had bakalım inşallah kısa sürer işiniz. İyileşipte gelirsin dünüşümSaol parmişim çok ağrılı yagörüşürüz canlarım
Geçmiş olsun canım ama doktorların varlığını bilmek bile önemli bak bana şimdi gidiyorum umarım dönüşte daha iyi olurum
Geçmiş olsun canım sanada
Had bakalım inşallah kısa sürer işiniz. İyileşipte gelirsin dünüşüm
Ooo süpermis hakketen :))) bebikler arkidiş de olur :)
Biz şu yeni yapılan Petkim parkı düşünüyoruz ama hava kirliliği açısından karar veremedik daha.
Bak bakim :)))
Ah canım kızdan vakit bulup wc ye gidemiyorum blog benim neyime :)) biraz büyüsün bakıcam artık.
açlık oyunlarını ben de istedim gidemedim artık Web'e düşünce izlerim. Bir de dizi izlediğim bir site vardı kapatmışlar uyuz oldum tek eğlencemdi ya.
Cıkss izmire değil izmite taşınacaz biz :))
Kızlar mama sandalyesi alan oldu mu ? Geçen konusu geçiyodu sanırım 1-2 kişide vardı 1.5 ay sonra destekli oturmaya ve ek gıdaya geçicez hafiften bakmaya başlıyım diyorum ben de. Almışken kullanışlı olsun diyorum kullanıp memnun kalanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :))
Ben şimdiden aldımChicco polly mama sandalyesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çift yastıklı,çift tepsili ve tepsisi çok geniş. Her yeri sökülüp yıkanabiliyor. Biraz pahalı ve ağır gibi ama..oldukça kaliteli. 3-5 çocuk büyütür
canım kaşık maması dediğin şu sütlü pirinçli vb satılanlar mı?
bizim kız da doymamaya başlıyor, akşamları mama takviyesi yapıyorum aptamil. Bunun yerine ek gıda mı versem acaba? Sizler başlamışsınız ben de sorayım bakalım doktora yarın 4.ay kontrolüm var. Ben soğuk havalarda önlem olarak sabahları bi-iki kaşık ıhlamur içiriyordum ama bitki çayları bebişlere 1 yaşına kadar ağır gelir böbrek yetmezliği yapar diye duydum. Onu da sorcam doktora hasta olmasından çok korkuyorum çünkü.. Zeyno göt ata ata ilerlemeye başladı kızlar:) bizim yatakta uyutuyordum gündüzleri ama artık koyduğum yerde bulamıyorum, kendi kendine yol almış oluyor. Böle tersine emekleyen bebişler var mı bizimki gibi,
selam güzel anneler. çok sık da olmasa arada gelip bakıyorum neler kaynatıyorsunuz diyeUmarım her şey yolundadır.. şükürler biz bomba gibiyiz. Bugün aşı olduk; oğlum da annesi gibi çok dayanıklı maşallah hiç ağlamadı Gelişimi bana göre iyi..sizde durum ne bilmiyorum. Kilosu 7,5kg boyu 66cm. Görenler zayıf diyor ama... Neyse bu sağlık oacaklarına sinir oluyorum artık! Ya ne kadar burnu büyük tip var orda! Inanın mecbur olmasam kapısının önünden geçmicem yaa!! Doktorlara saygım var ama saygısız olanlara.. Neyse salon kadını imajımı bozmak istemiyorum. Ebe aşımızı yaptı '2 saat sonra ateş düşürücü ver' dedi. Bende doğal olarak 'ateşi olmasa da mı' deyiverdim..anaaaaa!! Sen misin diyen! Artık o gün ne yaşadıysaa bütün sinir benden çıktı Sen ver! çıksa da çıkmasa da ver! Kan ilacı verdı 9 damla ver! Kiloya göre değil mi? Dedim..dik dik baktı.tamam dedim uzatmadım ama başıma ağrılar girdi! Dr arayıp soracam şimdi.. Allah'ım sabır versin hepimize..
Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Kızlar mama sandalyesi alan oldu mu ? Geçen konusu geçiyodu sanırım 1-2 kişide vardı 1.5 ay sonra destekli oturmaya ve ek gıdaya geçicez hafiften bakmaya başlıyım diyorum ben de. Almışken kullanışlı olsun diyorum kullanıp memnun kalanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :))
Chicco polly aldik tanidigim cok kiside var memnunlar. Cift tepsili olmasi avantaj
Kızlar geçen biriniz fular soruyordu nerden alabilirim diye. Butik bebede indirimde şuan ikili 5,90 TL
Eki Görüntüle 893325
Güle güle kullan canım çift tepsinin avantajı nedir valla soruyorum kusura bakma daha yeni giriştim mama sandalyesi işine ve hiç bilgim yok
Kirlenince hemen altimdan cikarip yenisini filan kullaniyosin yemek bolunmuyo cok rahat oluyomus arastacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?