2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ama doktorların varlığını bilmek bile önemli bak bana şimdi gidiyorum umarım dönüşte daha iyi olurum

evet ama geçer mi anne sütüne dedim geçmez dedi iğneyi vuruldum hemen iyileşeyim diye ilaçları almadım henüz doktor arkadaşıma sordum hepsi için geçer verme sütünü dedi

Selam güzel anneler. Çok sık da olmasa arada gelip bakıyorum neler kaynatıyorsunuz diye Umarım her şey yolundadır.. Şükürler biz bomba gibiyiz. Bugün aşı olduk; oğlum da annesi gibi çok dayanıklı maşallah hiç ağlamadı gelişimi bana göre iyi..sizde durum ne bilmiyorum. Kilosu 7,5kg boyu 66cm. Görenler zayıf diyor ama... Neyse bu sağlık oacaklarına sinir oluyorum artık! Ya ne kadar burnu büyük tip var orda! İnanın mecbur olmasam kapısının önünden geçmicem yaa!! Doktorlara saygım var ama saygısız olanlara.. neyse salon kadını imajımı bozmak istemiyorum. Ebe aşımızı yaptı '2 saat sonra ateş düşürücü ver' dedi. Bende doğal olarak 'ateşi olmasa da mı' deyiverdim..anaaaaa!! Sen misin diyen! Artık o gün ne yaşadıysaa bütün sinir benden çıktı Sen ver! Çıksa da çıkmasa da ver! Kan ilacı verdı 9 damla ver! Kiloya göre değil mi? dedim..Dik dik baktı.Tamam dedim uzatmadım ama başıma ağrılar girdi! Dr arayıp soracam şimdi.. Allah'ım sabır versin hepimize..

Kızlar mama sandalyesi alan oldu mu ? Geçen konusu geçiyodu sanırım 1-2 kişide vardı 1.5 ay sonra destekli oturmaya ve ek gıdaya geçicez hafiften bakmaya başlıyım diyorum ben de. Almışken kullanışlı olsun diyorum kullanıp memnun kalanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :))

Ah medcim. hatirlarsan ayni zamanlarda hastanede yatisimiz olmustu 12-23haziran arasi ben de ytmistim. Senin blog da haziranda kalmis o gunleri hatirladim simdi ne zor gunlerdi. Senin dogum haberini topic olarak heyecanla karsilamis ilk bebegimiz diye nasil sevinmistik. Ben de o ara hala serumlari yiyordum. Hey gidi..

Ben şimdiden aldım Chicco polly mama sandalyesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çift yastıklı,çift tepsili ve tepsisi çok geniş. Her yeri sökülüp yıkanabiliyor. Biraz pahalı ve ağır gibi ama..oldukça kaliteli. 3-5 çocuk büyütür

Güle güle kullan canım kılıfı bez mi muşamba mı:26:

canım kaşık maması dediğin şu sütlü pirinçli vb satılanlar mı?

evet canım onlar. Kaşık maması diye geçiyormuş .bimde hero baby nin var 4 aylık 5 aylık ve 6 aylıklar için.6,50 tl civarı.
Ben anne sütü yerine verilen mamalardan hepsini denedim oğlumla birlikte oğlum bebelac sevmiyor,aptamili ve en çok hero babyninkini beğendi o da bimde var. Sma aldım o ne pis kokuyor ya tattım tadıda çirkin bitince bidaha almam ben sma gece uykusunda veriyorum onu da beğenmedi eşşek .ıyykkk

ay bayılarak yiyor kaşığı örünce açıyor azını valla.

o ne ya 9 damla dana mı besliyoruz evde töbe töbe :)
canım benım doktorum 4 damla dedi. Sağlık ocağıda aşı sırasında 4 damla verilecek diye söyledi.
Sağlık ocakaları ellerinde olunca veriyor.

Chicco polly aldik tanidigim cok kiside var memnunlar. Cift tepsili olmasi avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…