- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.681
oh ohh çok güzel anlatmışsın kediiOku oku zor bitti beaaaaaaa
Egelim, bursa güzeli; sıkıntılarınız olmuş, çooook kocaman geçmiş olsun... İnşallah kısa sürede geçer, sağlıkla atlatırsınız...
isetberry ben de aynen dediğin gibi numara yapardım. Banane ya bi de hizmet mi etçem millete bu halde
Sizin oğlana ismi bence çok yakışmıştır, o markada çok güzel duracak bir isim seçmişsiniz.
DamlaSakizliKahve, sizinki de pek yakışıklıııııı :) Maşallah...
Aynen dediğine katılıyorum. Her çocuk bir ev hayvanıyla büyümeli. Özellikle de çocuklarla anlaşabilen bir köpeği kesinlikle tavsiye ederim... Behlülü sınıfa götürdüğüm gün çocukların mutluluklarına inanamadım. Zaten resimden de belli, kocaman gülüyorlar. Sabah ben biraz korkuyorum öğretmenim diyenler gitme saati geldiğinde ona sarılıyordu. O günden beri her gün soruyorlar ne zaman gelecek diye, kısmet olsa da yeniden götürsem...
Kızlar benim içime son 2-3 haftadır erkek diye doğuyor. Sizin hissettiğiniz cinsiyette de değişiklik oldu mu? Gerçi bazılarınız öğrendi ama, bilmeyenlere sormuş olayım :) Üstelik ömrüm boyunca olacaksa kız olsun noooolur diye dualar etmiş olan ben, şimdi ayy erkek de ne tatlı olur diye bir sevinç içindeyim. Erkek mi ki acep
bugün kontrole gittim ama söylemedi, daha erken dedi. %55 ihtimalle söyleyebilirim ama çok yüksek yanılma payı var sonraki görüşmemize kalsın dedi. O da 1 ay sonra.Özlüyorum ama ben dedim güldü, çok özlersen arada gel peki dedi ne desin kadın, manyak demiştir içinden
2li testi yaptık, ense 1,7mm dedi, kan da verdim tıp merkezinde. Bakırköy'de yapıldı 97 lira tuttu. (Korktuğum kadar çok değilmiş allahtan bu ay göçtük çünkü) Çarşamba çıkacak sonuçlar, perşembe telefonlaşıcaz doktorumla. Hayırlısı bakalım...
Boyumuz 7,3cm olmuş kocaman olmuşuz maşallah heheh
2-3 litre su içeceksin dedi canım sıkıldı, çok zorlanıyorum. En fazla 1 litre içebiliyorum. 2 günde bir yumurta ye dedi nefret ediyorum yumurtadan... Haftada 2 gün balık dedi kokusuna tahammülüm yokİşin kötüsü eşim de duydu hayatta rahat bırakmaz artık beni bittim ben
İşte böyle.. 1 ay şafak sayıcaz artık veledi görmek için...
ben de cuma aldım kendime cicişler mathciğim, tayt aldım kadife, lacivert. seni dinledim rahat oluyor dedin yakanaması olan hamişler inşallah bebişlerinize birşeycikler olmaz sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız.Ben bugün cicişler aldım kendime yaa her yerde indirim var çok güzeldi yaa ama ben hamile iken giyebileceğim tunik kazaklar aldım sonrasında da giyebilirim dedim birde başımda incedenn bir ağrı var sanırsam migren yoklayacak beni bugün de neyse ben çok pc ye bakmayayımda yatayım yoksa başımın ağrısı artabilir.
kendinize ve bebişlerinize ii bakın iyi geceler
geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz. önemli bi şey yoktur iyi düşün... öptüm seni ve bebişiGünaydın güzel anneler ve pinpon topları... dün gece peçeteye gelen hafif lekelenmem oldu 1 kere korktum şimdi yok şükür ama tetikteyim... neden oldu anlamadım ya dün akşam çok üzünçlü bi film izledim ondan mı ki
çok sevindim moralin yerine gelmiş ha şöyleeGünaydın anneler..Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum... Şöyle düşünüyorum bebeğim, şımardı doktorun karşısında burnunu göstermedi İyi şeyler düşünüyorum, dua ediyorum.
Kanaması olan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun, inşaallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza alırsınız.
Ya ben 74 kiloyla hamile kaldım şimdi 69a düştüm.. Hala da kilo almıyorum. O yüzden kendime yeni kıyafet almadım, sadece iç çamaşırı aldım
günaydın kızlar bende dün hamiş pantolon ve tunik aldım lcw den pantolon pahalı geldi bana 40 tl.yani lcw ye göre pahalı kaliteli değil buna rağmen fiyatları yüksek tunik güzel ve çok ucuz 17tl.yaz gelsede rahat rahat giyinsek
kese içinde bebek görünmüyormuş.8 haftalık görünüyor ultrasonda internet hesaplamasında 9 hafta 5 günlük.birdaha gittiğimde doktora hala görünmüyorsa aldıracağım.hamile kaldığım ilk zamanı hatırlıyorumda nekadarda mutluydum şuan ise kürtajdan korkuyorum.demekki bende bunu yaşayacakmışım Allah herşeyin hayırlısını versin.
Selam kızlar benim bulantılarım hafifledi. Daha rahat yemek yiyebiliyorum artık. Tabi tiksindiğim bazı şeyler oldu ama o kadar olsun...
Lcw'nin en küçük beden hamile pantolonu bana 2 beden büyük gibi oldu. Tamam karın şişecek de bacaklar aynı kalacak. Cık hiç yakışmadı bana. Ben de tayt aldım. Eşim nefret eder tayttan aslında ama yakıştığını söyledi. Üstüne de tunik giydim, ay pek bi beğendim kendimi heheh
canım taytıda mı lcw den aldın?ben göremedim çok seviyorum taytı ama yazın daha çok tercih ediyorum.
bende bütün pantolonların düğmelerini açık bırakıyorumdaha erken belki her ay bi pantolon alırız artık alt iç çamaşırları bile dar geliyo lastikleri sıkıyo bi sıkıntı yaşatırmı acaba onlarıda yeniliycem
canım taytıda mı lcw den aldın?ben göremedim çok seviyorum taytı ama yazın daha çok tercih ediyorum.
Bende yasadm onceki hamileligmde bu durumu ne yazikki oluo bunlar.hemen moralini bozma henuz belli olan biside yok.ins hersey duzelir cnmkese içinde bebek görünmüyormuş.8 haftalık görünüyor ultrasonda internet hesaplamasında 9 hafta 5 günlük.birdaha gittiğimde doktora hala görünmüyorsa aldıracağım.hamile kaldığım ilk zamanı hatırlıyorumda nekadarda mutluydum şuan ise kürtajdan korkuyorum.demekki bende bunu yaşayacakmışım Allah herşeyin hayırlısını versin.
Oku oku zor bitti beaaaaaaa
Egelim, bursa güzeli; sıkıntılarınız olmuş, çooook kocaman geçmiş olsun... İnşallah kısa sürede geçer, sağlıkla atlatırsınız...
isetberry ben de aynen dediğin gibi numara yapardım. Banane ya bi de hizmet mi etçem millete bu halde
Sizin oğlana ismi bence çok yakışmıştır, o markada çok güzel duracak bir isim seçmişsiniz.
DamlaSakizliKahve, sizinki de pek yakışıklıııııı :) Maşallah...
Aynen dediğine katılıyorum. Her çocuk bir ev hayvanıyla büyümeli. Özellikle de çocuklarla anlaşabilen bir köpeği kesinlikle tavsiye ederim... Behlülü sınıfa götürdüğüm gün çocukların mutluluklarına inanamadım. Zaten resimden de belli, kocaman gülüyorlar. Sabah ben biraz korkuyorum öğretmenim diyenler gitme saati geldiğinde ona sarılıyordu. O günden beri her gün soruyorlar ne zaman gelecek diye, kısmet olsa da yeniden götürsem...
Kızlar benim içime son 2-3 haftadır erkek diye doğuyor. Sizin hissettiğiniz cinsiyette de değişiklik oldu mu? Gerçi bazılarınız öğrendi ama, bilmeyenlere sormuş olayım :) Üstelik ömrüm boyunca olacaksa kız olsun noooolur diye dualar etmiş olan ben, şimdi ayy erkek de ne tatlı olur diye bir sevinç içindeyim. Erkek mi ki acep
bugün kontrole gittim ama söylemedi, daha erken dedi. %55 ihtimalle söyleyebilirim ama çok yüksek yanılma payı var sonraki görüşmemize kalsın dedi. O da 1 ay sonra.Özlüyorum ama ben dedim güldü, çok özlersen arada gel peki dedi ne desin kadın, manyak demiştir içinden
2li testi yaptık, ense 1,7mm dedi, kan da verdim tıp merkezinde. Bakırköy'de yapıldı 97 lira tuttu. (Korktuğum kadar çok değilmiş allahtan bu ay göçtük çünkü) Çarşamba çıkacak sonuçlar, perşembe telefonlaşıcaz doktorumla. Hayırlısı bakalım...
Boyumuz 7,3cm olmuş kocaman olmuşuz maşallah heheh
2-3 litre su içeceksin dedi canım sıkıldı, çok zorlanıyorum. En fazla 1 litre içebiliyorum. 2 günde bir yumurta ye dedi nefret ediyorum yumurtadan... Haftada 2 gün balık dedi kokusuna tahammülüm yokİşin kötüsü eşim de duydu hayatta rahat bırakmaz artık beni bittim ben
İşte böyle.. 1 ay şafak sayıcaz artık veledi görmek için...
kızlar bebeğinin cinsiyeti belli olan vrmı aranızda bi kızım bi oğlum vr ama yinede çok merak ediyorum cinsiyetini 12. haftamda kontrolüm vr belki belli olur diyorum oğlum dr.um 12. haftada görmüştü kız olsa görünürmü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?