2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar benim bulantılarım hafifledi. Daha rahat yemek yiyebiliyorum artık. Tabi tiksindiğim bazı şeyler oldu ama o kadar olsun...

oh ohh çok güzel anlatmışsın kedii b böyle ayrıntılı anlatanları pek seviyorum hakkaten iyi tutmuş ben de ürküyorum test ücretinden, bu ay herkes göcük galiba:18:
amaaa seninki ne büyümüş yaaa maşallahı vaar 7 cm vay bee ben de çarşamba gidicem ve en çok kaç cm olmuş diye merak ediyorum nedense çok önemli bi şey benim için kız mı erkek mi inşallah söylemez doktor. kesin değilse söylemeyin diyicem. sonra hayal kırıklığına uğramayayım ya, kız der erkek çıkar; erkek der kız çıkar ben hazırlarım kendimi dediği şeye. sonra kızarım içimden ayıp olur bebeğimee:26:
bak doktorununun söylediği şeyleri bize söylemen de çok iyi olmuş, yararlı olalım birbirimize bu konuda. bak şimdi ben hemen suya dayanıcam mesela bak yumurtayı bilmiyordum; bi süredir aklıma da gelmiyordu yemek, kaynatıp yiyeyim gün aşırı severim zaten...

ben de cuma aldım kendime cicişler mathciğim, tayt aldım kadife, lacivert. seni dinledim rahat oluyor dedin ya bir tayt gibi ama kalın, pantolon aldım. üzerine iki tane tunik kazak aldım. iyi günlerde kullanalım ikimiz de

geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz. önemli bi şey yoktur iyi düşün... öptüm seni ve bebişi
çok sevindim moralin yerine gelmiş ha şöylee sen de çamaşırını güzel günlerde kullan o halde

günaydın şekerler biz kalktık kahvaltımızı yaptık biraz etrafı toparladık yine toparlama işlemine devam edecğiz ama öncelikle hamişlerimize günaydın demek istedik hepinize iyi pazarlar

Günaydın herkese

Bu haftasonunu malesef çoğumuz kanamalı atlattık inşallah bir daha böyle durumlar yaşamayız. Çok geçmiş olsun herkese ve iyi dilekleriniz için teşekkürler..

günaydın kızlar bende dün hamiş pantolon ve tunik aldım lcw den pantolon pahalı geldi bana 40 tl.yani lcw ye göre pahalı kaliteli değil buna rağmen fiyatları yüksek tunik güzel ve çok ucuz 17tl.yaz gelsede rahat rahat giyinsek

ben de lcw ye baktım ama daha vücudumda pek bi değişiklik yok alamadım. Bir de ben bol giyinmeyi hiç sevmem hep çok dar giyinirim. Hamilelikte nasıl yapıcam bilmiyorum.

canım çok dar olmuyoki sadece karın kısmı lastikli bende sevmiyorum bol kıyafetleri 38 beden aldım

benımde kotlarımın hıcbırısi olmuyor..kumaslardan da bazıları...hastanede calısrken lastıklı formamı gıyıyorum.ozman rahat oluyoo amaa dısarıda sıkıntı oluyor..bu haftada tek dugme acık ıdare edeyımde bende alıcam hamıle pant.larından..yenı yenı cıcıler..:))kendımı de pek fazla alıstırmak ıstemıyorum hamılelıge,korkuyorum herhalde bebse allah korusun bısey olcak dıye...allahım korusunn hepımızın bebsılerını...

bende bütün pantolonların düğmelerini açık bırakıyorumdaha erken belki her ay bi pantolon alırız artık alt iç çamaşırları bile dar geliyolastikleri sıkıyo bi sıkıntı yaşatırmı acaba onlarıda yeniliycem

Lcw'nin en küçük beden hamile pantolonu bana 2 beden büyük gibi oldu. Tamam karın şişecek de bacaklar aynı kalacak. Cık hiç yakışmadı bana. Ben de tayt aldım. Eşim nefret eder tayttan aslında ama yakıştığını söyledi. Üstüne de tunik giydim, ay pek bi beğendim kendimi heheh

Canım çok üzüldüm, inşallah kısa sürede toparlanırsın. Zor bir süreç, allah sabırlar versin...

Selam kızlar benim bulantılarım hafifledi. Daha rahat yemek yiyebiliyorum artık. Tabi tiksindiğim bazı şeyler oldu ama o kadar olsun...

Gözün aydın :) Ben de eski günlerime döndüm galiba, reçel-peynir ikilisini 3 aydan sonra ilk defa bugün yiyebildim çok özlemişim

herkese iyi pazarlar anneler ve minişleri
biz bebişle şimdi kalktık kahvaltımızı öğlen yemeği yerne yapalım artık bebişim sen çok mu acıktın yer seni annen

ben biraz yıpranmış iç çamaşırlarımın kenarlarından yırtmaç açıyorum :)) tavsiye ederim

canım taytıda mı lcw den aldın?ben göremedim çok seviyorum taytı ama yazın daha çok tercih ediyorum.

Yok canım onu başka bi mağazadan almıştım hamile taytı değil beli lastikli klasik bi tayt. Paçalarında fermuar var giyerken de rahat oluyor. Etiketini kesmediysem bir bakarım markasına.

Bu arada dün doktorum bebişin 13 hafta 1 günlük olduğunu söyledi. Niye öyle öne zıpladı anlamadım ben. Neyse imzamı güncelledim şimdilik.

Son düzenleme:
kızlar bebeğinin cinsiyeti belli olan vrmı aranızda bi kızım bi oğlum vr ama yinede çok merak ediyorum cinsiyetini 12. haftamda kontrolüm vr belki belli olur diyorum oğlum dr.um 12. haftada görmüştü kız olsa görünürmü acaba

Bende yasadm onceki hamileligmde bu durumu ne yazikki oluo bunlar.hemen moralini bozma henuz belli olan biside yok.ins hersey duzelir cnm

Teşekkür ederim, esim koydu ismini .

Masallah bebeğine uzun boylu olacak galiba seninki. Ense kalınlığıda iyi çıkmış hayırlı olsun. Burun kikirdagina baktimi bu arada , artık onada bakıyorlar ya.

Su içme olayına gelince henüz bulantilardan su bile icemiyorum ben ama kızıma hamileyken 4. Aydan sonra günde 4 litre falan su içiyordum ve bir tane bile gebelik çatlağım olmamasını buna bağlıyorum. Ayrıca son haftaya kadar hiç odemimde olmamıştı . Umarım yine öyle olur ama bu sefer korkuyorum dogrusu. Çatlaklar icin lierac krem aldım. Bugünden itibaren başlayacağım kullanmaya.

Cnm bnde merak ediorm bunu.ayin 7snde ikili teste gdicez o zamn bi tahminde bulunuck doktorum ama kizsa net belli olurmu merak ediorm erkek oldugunu net soyleyebiliolr ama kizda ayni sey olurmu bilemem ama heyecanliyim cok

merhaba arakadaşlar benim bir sorunum var sizlere bir danışmak istedim.benim özellikle gece ellerim uyuşuyor,sanki üzerine yatmışım gibi.Aslında daha önce ki hamileliklerimde de oldu.o zaman dr karpel tünel sendromu demişti ama bu durumdan 1 hafta 10 gün sonra bebeklerimi kaybettim birini 6.ayda,birini 7.ayda .ben bu ikisini birbirine bağladım ama dr kesinlikle alakası yok diyor.korkuyorum birşey olur diye,clexane iğne kullanıyorum bu sefer tedbirlerimizi aldık ama ne bileyim hiç bu kadar erken uyuşma olmazdı,başına gelen var mı acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…